Nedostatok záujmu partnera. Ako to riešiť?
je normalne ze ked ma priatel vidi plakat ( kvoli nemu ) a je mu to jedno, proste si ide robit svoje ? ( konkrétne ide si sadnut na pc a hrat hry ) … a proste nezajem
Ja som človek, ktorý nevie reagovať na plač druhých a tiež by som najradšej zdrhla, keď niekto plače.. zároveň, keď plačem, chcem byť sama a ukľudniť sa, lebo akékoľvek snahy o utešovanie to len zhoršujú a konštruktívna debata sa vtedy len ťažko vedie... takže čiastočne ho chápem, ale veľmi záleží od celého kontextu, čo tomu predchádzalo, ako sa ty vtedy správaš a ako reaguje potom, keď sa situácia ukľudní
@anonym_autor Tak to záleží od kontextu. Normálne to ale nie je.
v živote by som nebola s chlapom, ktorý hrá pc hry
@sasa1310 prečo nie? Je to záľuba ako každá iná, niekto chodí na ryby, niekto pozerá telku a niekto hrá hry. Samozrejme bavíme sa o normálnom hraní, nie že niekto sedí za pc 16 hodín denne a ničoho sa doma nedotkne.
@sasa1310 prečo nie? Je to záľuba ako každá iná, niekto chodí na ryby, niekto pozerá telku a niekto hrá hry. Samozrejme bavíme sa o normálnom hraní, nie že niekto sedí za pc 16 hodín denne a ničoho sa doma nedotkne.
@mikasa_ackerman no lebo si neviem predstaviť, že by som bola s chlapom na rande a namiesto venovania sa mne by sa odtrepal hrať hry. Ja keď som s mojím randila, tak som bola celý jeho vesmír a užívali sme si spolu každú voľnú minútu. A to sa nebavím o jej plači, ale už len to, že odišiel vedľa a hral hry. Za mňa celé zlé
Nie je normalne, ze placom si chces vynutit jeho zaujem a pozornost.
@mikasa_ackerman no lebo si neviem predstaviť, že by som bola s chlapom na rande a namiesto venovania sa mne by sa odtrepal hrať hry. Ja keď som s mojím randila, tak som bola celý jeho vesmír a užívali sme si spolu každú voľnú minútu. A to sa nebavím o jej plači, ale už len to, že odišiel vedľa a hral hry. Za mňa celé zlé
@sasa1310 ale tito dvaja asi nie su na rande ale v jednom byte, asi nie je u neho na navsteve, asi uz spolu byvaju. A ked uz sme pri tom, zmenilo by to situaciu ak by siel kosit zahradu alebo citat knihu?
@sasa1310 napísala si, že by si nikdy nebola s tým, čo hrá pc hry, tak sa pýtam prečo, absolutne neriešim autorku teraz, v tom vzťahu je toho očividne viacero zle. Prečo namiesto venovaniu sa tebe? Veď keď sa venuje tebe sa venuje tebe a keď si robí nejaké svoje veci tak si robí svoje veci. Tvoj partner nemá žiadne záľuby bez teba? V čom je iné, keď si večer sadne k telke a keby si sadne k počítaču😃
je to prirodzene, kto by sa zapodieval afektovanou zenou.
No, ako chlap ti poviem, že záleží 😀 ak plačeš, lebo som ti naozaj niečo urobil, ano je to cudne. Ak plačeš lebo ste sa pohádali a snažíš sa citovo vydierať bez argumentov, tak je to normalne
@anonym_autor jasné, zvykol si
1. Ak pravidelne places kvoli frajerovi, zmen ho, evidentne to nesedi. Frajer nie je clovek kvoli ktoremu mas plakat.
2. Ak pravidelne places (kvoli hocicomu) a si ten typ, aj mne osobne by to liezlo na nervy a proste nebudem Ti zakazdym podavat do noci vreckovky...
Drama queen a flegmatik 🤷 otázne je prečo ste spolu. Alebo skôr prečo je on s tebou
A čo vlastne od neho očakávaš že spraví? Ja keď plačem, ja neznášam keď ktokoľvek okolo mňa obskakuje a vypytuje sa a snaží sa ma zachrániť... môj muž to robil ale som mu jasne povedala že keď revem nech ma nechá vyrevať, že nie som pokazená ani nepotrebujem aby ma zachraňoval ani opravoval. Akože snaží sa aspoň zistiť kvôli čomu, aby mal istotu že nikto neumrel, ale vie že keď revem má ma nechať tak. Takže toto ma skôr zaujíma, prečo ti tak záleží na tom aby nejako reagoval, to aj keď sa smeješ tak chceš aby skákal okolo teba? Mne to príde že sa ho snažíš slzami vydierať aby sa zmenil a preto plačeš. A teraz to nemyslím ako rýpanie, alebo že by som ťa chcela zhodiť, vyslovene námet na zamyslenie pre teba, ak chceš na sebe pracovať, všimnúť si nejaké vzorce ktorých si si sama možno nie úplne vedomá.
@sasa1310 napísala si, že by si nikdy nebola s tým, čo hrá pc hry, tak sa pýtam prečo, absolutne neriešim autorku teraz, v tom vzťahu je toho očividne viacero zle. Prečo namiesto venovaniu sa tebe? Veď keď sa venuje tebe sa venuje tebe a keď si robí nejaké svoje veci tak si robí svoje veci. Tvoj partner nemá žiadne záľuby bez teba? V čom je iné, keď si večer sadne k telke a keby si sadne k počítaču😃
@mikasa_ackerman a ja riešim autorku, lebo som to napísala jej. A keďže sa pýta na jeho správanie, tak tipujem, že určite toto nebude riešiť po 10 ročnom vzťahu, ale len v nejakých začiatkoch. A k môjmu manželovi. Môj manžel ma kopec záľub bezo mňa, ale je to môj manžel. A je rozdiel, keď je to partner a sú na rande, ako keď už dvaja ľudia spolu a žijú spolu niekoľko rokov. Lebo takúto tému môže dať len osoba, ktorá toho partnera pozná len krátko
@mikasa_ackerman aj mne by hranie hier ako hobby vadilo. Nevadia mi napriklad motorky a poznam xx zien, ktore by motorkara nechceli. Co je na tom? Ja chcem mat s partnerom aspon trosku podobne hobby, nech sa mozeme o tom aspon porozpravat. Nemam pochopenie pre gamerov (a vselico ine), tak si takeho partnera proste nevyberiem. Nechapem, co je na tom nepochopitelne.
A prečo si s chlapom čo kvôli nemu places, on ta ma ako bonus na haku a jeho zaujem je hra?
Chlapi nevedia ako sa spravat k placucej zene, teda vacsina. A otazka znie preco places, ako casto place, ako places...ak places raz za pol roka zo serioznych dovodov a partner ma v pazi, to je asi problem. Ak places 20x denne za vsetko, lebo si typ, ktory takymto sposobom manipuluje a chce dosiahnut svoje, tak potom sa asi neda cudovat. A schvalne som pomenovala jeden a druhy extrem.
Otazka plati, preco places, preco kvoli nemu, ako casto, vzdy to takto riesil, ze neriesil?
@anonym_autor tak ked reves dajme tomu 3x do tyzdna tak to asi berie sportovo
A preco vlastne places? Plac u dospeleho beriem ako nastroj citoveho vydierania, ak teda neplace kvoli nejakej tragedii.
@anonym_autor Nie,nie je to normálne správanie.Keby povedzme má " nervy" a spraví to raz za pol roka,tak povedzme že dobre.Ale on to robí asi pravidelne.
On nie je naplnený láskou.On má v sebe prázdnotu.A prázdny človek je ako tŕňový krík.A ten tŕňový krík tými tŕňmi buď zranuje sám seba -to je depresia, úzkosť,anorexia,moc nad vlastným telom.
Alebo ten tŕňový krík zranuje ľudí okolo seba - arogancia,to je tvoj partner,to sú " zlé" svokry," zlé" veduce a vedúci,narcisti, manipulatori a pod. On má " kvázi" moc nad tebou.Teda len potiaľ, pokiaľ mu to dovolíš.
On tú lásku nemá a preto ti ju ani nevie dať.Problem je, že sa ani nesnaží.Je otázne, či má význam s ním byť aj naďalej.
@sasa1310 ale tito dvaja asi nie su na rande ale v jednom byte, asi nie je u neho na navsteve, asi uz spolu byvaju. A ked uz sme pri tom, zmenilo by to situaciu ak by siel kosit zahradu alebo citat knihu?
@anonym_8f222e Nepocula som, zeby kosenie sposobovalo zavislost, hranie pc hier ano.
@anonym_8f222e Nepocula som, zeby kosenie sposobovalo zavislost, hranie pc hier ano.
@anonym_743da6 nie kazdy, kto hra PC hry je hned zavislak, tak ako nie kazdy, kto si da obcas pivo nie je alkoholik
@anonym_autor To závisí od toho, že ako často a v akých situáciách plačeš.Ked to robíš často a pre maličkosti, už si zvykol...
@mikasa_ackerman je rozdiel kazdy vecer sadat k PC a 2x do tyzdna ist si zahrat tenis.
Nechapem rodiny kde chlap hra hry zena vari a deti pobehuju po byte.
v živote by som nebola s chlapom, ktorý hrá pc hry
@sasa1310 tak to v dnesnej dobe asi ostanes do smrti sama 😂
@anonym_autor poradím ti. Neplač pred chlapom KVOLI NEMU. V jeho očiach strašne upadas a bude ťa mať ešte viac na háku.
Radšej treskni dverami a odíď von, sebavedomo.
Neponizuj sa takto pred ním preboha, prestane si ťa úplne vážiť a ľúbiť ťa.
zalezí ako casto a kvoli comu reves.. ak je to 4x do tzdna lebo... lebo mam rada dramu a vtedy citim, ze zijem a ocakavam velke gesta - tak by som srala na teba tak ako on, vlastne ani by som nebola s takym clovekom... Ak places raz za pol roka, a je na to vazny dovod - nie len druh manipulacie... tak by som srala ja na partnera, ktory ma nie je schopny empaticky pochopit a podporit v krizovej situacii..

Záleží prečo plačeš, ale myslím, ze by som urobila kratky proces.