icon

Nerozumeli sme si vo vzťahu, v preklade slova platenie.

Včera o 13:09

Skusim napisat co som zazil v mojom ukoncenom vztahu, a zaujima ma vas nazor. Spoznal som ju na internete, krasnu zenu Ukrajinku. Stretli sme sa po dvoch dnoch na prvom rande a ked som ju videl nazivo, zamiloval som sa po usi. Ona mi od zaciatku dala snad vsetko, jej bozky ma hriali, objimat ju bolo nadherne, drzat ju v naruci, ako ma opina stehnami, vzrusujce. Milovanie sialene, romanticke až divoke. Nastahovala sa ku mne po dvoch mesiacoch s tym, ze som bol presvedceny, ze je to laska ako hrom. Nastahovala sa ku mne s dvoma detmi vo veku 5 a 8 rokov. Po asi pol roku zacali prve nezhody a dovodom bola chyba komunikacie ci" preklade". V slovencine slova znamenaju inak ako v jej jazyku. Stali sme pri pokladni. "No ved uz zaplat, ponahlame sa". Boli sme v restauracii, kabelku s penazenkou nechavala schvalne v aute. Bolo treba nieco surne kupit, uhradit ci opravit, cakala na mna. Bolo treba natankovat, mal som ist ja. Chyba v preklade vznikala iba pri slove platenie a peniaze. Ostatne slova nadalej fungovali fajn. Nas vztah sa po dvoch rokoch dostal do bodu, ze som jej dal na vyber. Bud ma zruinuje a moje nasetrene uspory sa minu hned, alebo budeme zit standardne a vydavky platit spolocne a jej zivot bude stastny i nadalej. Pracovala, dostavala tiez svoju vyplatu, no brala to skor ako svoju rezervu, ak by sa musela vratit, alebo ak by ostala sama. Pametam si este nas posledny spolocny den, Deti chceli na veceru pizzu a dal som jej tym poslednu sancu. Pizza-man prisiel a poslala otvorit mna, nemala peniaze pripravene, nereagovala na to. Tak som pizzu vyplatil, deti sa najedli a povedal som. "Zbalte sa postupne. Vybrala si si moznost zruinovat ma namiesto stastneho zivota, tak koncime"... Bum... a bol koniec... Ano, poviete si, som zly, som hlupy, som necitlivy, alebo ze nie som muz, ked chcem od zeny, aby sa podielala na chode domacnosti a jej detoch. Poviete to, lebo je toto zenske forum. Ale povedzte mi niektora... co ine som mal urobit, ak som neurobil dobre?

morpheuss
Včera o 14:30
@anonym_autor

@anonym_76af69 Skus meno alebo okres.

@anonym_autor kámo, čím viac ťa čítam, tým menej si ťa vážim...

autor
Včera o 14:30
@anonym_0b3abb

@anonym_autor zase na druhu stranu pozri, ze sa sama starala o 2 deti. aj pred tebou, aj s tebou. skola, cestovne, oblecenie. ty si pokryval naklady na byvanie, tie by si platil aj sam a jedlo pre nu a deti. to nebola az taka velka zataz. proste hladela hlavne na seba a svoje deti. ty sa staras iba sam o seba, neviem, ci mas nejake deti.

@anonym_0b3abb Konicky nie drahe ale predsa, letne tabory, skolne, poistenie, zubara, strojcek na zuby, to som tahal ja.

anonym_8e03cc
Včera o 14:34
@anonym_autor

@anonym_8e03cc Modry konik je modry konik, ale tak zaujima ma nazor. A my sme nepocitali so sobasom, aj ked som bol rozhodnuty neskor vsetko odkazat jej detom. Spoznal som ju v case ked vedela Slovensky iba minimum slov a pri mne sa postupne ucila. Aj v tom sa jej dnes zmenila situlacia nie iba financne.

@anonym_autor tvoja hlupost, ze si po par tyzdnoch nastahujes k sebe cudziu osobu s 2 detmi. Toto normalny clovek neurobi. Dalsia vec je, ze tento pribeh povazujem za vymysleny a pointa pribehu je "ukrajinka".

anonym_76af69
Včera o 14:37
@anonym_autor

@anonym_76af69 Skus meno alebo okres.

@anonym_autor meno už si nepamätám, ale on je z Ba. Taka blondinka. Viem že raz hovoril že chcela odviesť do Brna, tak ju odviezol na autobusovú stanicu a tak to s ňou skončil.
Inak ty máš koľko rokov a ona?

autor
Včera o 14:39
@anonym_76af69

@anonym_autor meno už si nepamätám, ale on je z Ba. Taka blondinka. Viem že raz hovoril že chcela odviesť do Brna, tak ju odviezol na autobusovú stanicu a tak to s ňou skončil.
Inak ty máš koľko rokov a ona?

@anonym_76af69 tak to nie, My sme obaja v TT

anonym_13bf63
Včera o 14:45

Nie so prvy ani posledny … par x som pocula podobne stonky s ukrajinskymi k.vami 🤷🏼‍♀️

marci9
Včera o 14:54

To vážne nemáš na viac, ako na Ukrajinku s dvomi deťmi? Kde si nechal rozum?

anonym_38fe2f
Včera o 15:05
@anonym_autor

@anonym_0b3abb Konicky nie drahe ale predsa, letne tabory, skolne, poistenie, zubara, strojcek na zuby, to som tahal ja.

@anonym_autor
Takže z 500 eur na mesiac si platil jedlo, pohonné hmoty, letne tabory, skolne, poistenie, zubara a strojcek na zuby?
Jasne vymyslená téma.
Zrejme to bolo tak, že si sa s ňou nedostal ani na druhé rande, tak si tu teraz dvíhaš ego.

anonym_38fe2f
Včera o 15:06
@anonym_13bf63

Nie so prvy ani posledny … par x som pocula podobne stonky s ukrajinskymi k.vami 🤷🏼‍♀️

@anonym_13bf63
Ja som ich počula a aj tu čítala oveľa viac s tými slovenskými

deti95060810
Včera o 15:06

buď rád že si neprišiel o byt. Už aj to tu bolo napísané ako ukrajinka chcela mať niečo svoje tak "sponzor" prišiel o byt.

slavomira236
Včera o 15:12
@anonym_38fe2f

@anonym_autor
Takže z 500 eur na mesiac si platil jedlo, pohonné hmoty, letne tabory, skolne, poistenie, zubara a strojcek na zuby?
Jasne vymyslená téma.
Zrejme to bolo tak, že si sa s ňou nedostal ani na druhé rande, tak si tu teraz dvíhaš ego.

@anonym_38fe2f minul mesacne o 500 eue viac pri nej...

anonym_8fa91b
Včera o 15:16

Zaujímavé, pred pár rokmi som založila diskusiu, lebo som nevedela ako ďalej vo vzťahu a hneď som tu bola označovaná ako mačka s mačencami, že ich vláčim od jedného chlapa k druhému. Pričom som si našla niekoho skoro po desiatich rokoch od smrti manžela. A nasťahovala som sa k nemu po dvoch rokoch randenia vyletovania a niekoľkých dôkladných rozhovoroch s mojimi deťmi.
Tu každý mesiac čítam o ukrajinkach, ktoré sa po pár týždňoch sťahujú s deťmi k chlapom ani dlho nezostávajú. A nikto ich neoznačil ako mačky s mačencami

autor
Včera o 15:20
@anonym_8fa91b

Zaujímavé, pred pár rokmi som založila diskusiu, lebo som nevedela ako ďalej vo vzťahu a hneď som tu bola označovaná ako mačka s mačencami, že ich vláčim od jedného chlapa k druhému. Pričom som si našla niekoho skoro po desiatich rokoch od smrti manžela. A nasťahovala som sa k nemu po dvoch rokoch randenia vyletovania a niekoľkých dôkladných rozhovoroch s mojimi deťmi.
Tu každý mesiac čítam o ukrajinkach, ktoré sa po pár týždňoch sťahujú s deťmi k chlapom ani dlho nezostávajú. A nikto ich neoznačil ako mačky s mačencami

@anonym_8fa91b tu vsak nieje podstatna narodnost. Vlastne o nieco co priamo zasiahlo mna a neviem do dnes ci to bola chyba, alebo skola zivota, Mohla to byt Slovenka alebo Madarka

anonym_ede455
Včera o 15:22

@anonym_autor ukrajinky sú také aj muži Ukrajinci sú tak naučení ze platia..

anonym_f68b92
Včera o 16:06

Business je business, ona dala a ty si zaplatil. Kazda matka (aj zviera v prirode) sa stara o seba a o mladata. Neviem aky druh dokonca vyhodi svojho povodneho hostitela. Poucil si sa … skolne 12000 zase na 2 roky nie je tak vela a uzil si si. Uz len fakt, ze sa s dvomi detmi je schopna tak rychlo prestahovat … tu mali blikat kontrolky. Ale je to dost bezne v ich kulture, zeny su pekne a chlapi platia. Ma to aj druhu stranu … chlap plati, ale respekt voci zene … nic moc, zabudnuti v 19 storoci. Znameho uz svagor si nastahoval damu z UA s 3 detmi k sebe. Uz je bez bytu a stastny, ze nasiel slovenku, co ho zobrala aj s prazdnym kontom (hlavou). …

anonym_78c489
Včera o 16:21

@anonym_autor t si mimo ,tiez sa zda.

anonym_78c489
Včera o 16:23
@anonym_autor

@lindous ale tu slo o pobluznenie, zamilovanost, dnes viem ze tie dva roky ma stali zhruba 12 000 euro , porovnane s minulymi rokmi. Nezlomili mi sice vaz, Ale viem si to aspon prebrat hlavou ze co sa udialo.

@anonym_autor Twraz si najdes skaredu Slovenku bez so zlym sedim ale bude platit.A co si cakal od nej ?Ved ona pozrebovala uzivit svoju rodinu.

rozculena
Včera o 16:25

@anonym_autor prišla som po to,že bola ukrajinka.Vsjo jasno.

anonym_78c489
Včera o 16:25

Ale na sex ti nola dobra co?

anonym_78c489
Včera o 16:26

Typicki nadrzani chlapi,

rozculena
Včera o 16:30
@sss777

@anonym_autor
Ufff, myslím, že toľko som stála muža za 2 roky asi aj ja. Keby som spočítala, za koľko natankoval do môjho auta, občas obed, večera, výlet. Dúfam, že on to v Internetbankingu nepočíta.
Ale zrejme každý hľadáte niečo iné. Ty ženu, s ktorou pôjdete 50/50, ona muža, ktorý sa postará o ňu a deti, s ktorými prišla do vzťahu.
Držím palce, aby si našiel tú pravú!

@sss777 za tie dva roky si ty za nič nezaplatila ani cent? Lenže on živil 3 ľudí,ty si bola sama

sss777
Včera o 16:48
@rozculena

@sss777 za tie dva roky si ty za nič nezaplatila ani cent? Lenže on živil 3 ľudí,ty si bola sama

@rozculena
Samozrejme, že zaplatila, normálne pracujem, ale mne môj muž nevyhadzuje na oči, za koľko mi natankoval/koľko ho stála večera/divadlo/wellness víkend a už vôbec kvôli tomu nevyplakáva niekde na fóre.
Mne sa len celá story zdá vymyslená. Autor tvrdí, že si bývalá partnerka pri ňom veľa našetrila a píše, že minul o 12 000 eur za 2 roky viac ako keby bol sám.
Spomína,že on tankoval, všetko nakupoval, platil zubára, tábory, školné...každý, kto bol za posledný rok tankovať alebo nakupovať a vie trochu počítať, snáď pochopí, že je to blbosť.
Autor tvrdí, že bývalá priateľka neplatila vôbec nič. Takže to znamená, že jeden dospelý a 2 deti potrebujú po zaplatení nákladov na bývanie 500 Eur mesačne?

autor
Včera o 16:51
@sss777

@rozculena
Samozrejme, že zaplatila, normálne pracujem, ale mne môj muž nevyhadzuje na oči, za koľko mi natankoval/koľko ho stála večera/divadlo/wellness víkend a už vôbec kvôli tomu nevyplakáva niekde na fóre.
Mne sa len celá story zdá vymyslená. Autor tvrdí, že si bývalá partnerka pri ňom veľa našetrila a píše, že minul o 12 000 eur za 2 roky viac ako keby bol sám.
Spomína,že on tankoval, všetko nakupoval, platil zubára, tábory, školné...každý, kto bol za posledný rok tankovať alebo nakupovať a vie trochu počítať, snáď pochopí, že je to blbosť.
Autor tvrdí, že bývalá priateľka neplatila vôbec nič. Takže to znamená, že jeden dospelý a 2 deti potrebujú po zaplatení nákladov na bývanie 500 Eur mesačne?

@sss777 Kolko ako matka s dvomi detmi minies mesacne?

sss777
Včera o 17:07
@anonym_autor

@anonym_autor
Nie som slobodná matka, mám manžela, takže nemám úplne vypočítané, koľko by sme minuli len ja a deti. Ale len na naftu ide 180 e mesačne, na stravu 600 e, mladší je v súkromnej škôlke za 460 e. To ešte nepočítam drogériu, krúžky a stravné staršieho, poistky...takže ja by som sa do 500 eur teda nezmestila a ani si nemyslím, že by sa žena s priemerným platom ulakomila na chlapa kvôli 500 e

anonym_f41068
Včera o 17:15
@sss777

@anonym_autor
Nie som slobodná matka, mám manžela, takže nemám úplne vypočítané, koľko by sme minuli len ja a deti. Ale len na naftu ide 180 e mesačne, na stravu 600 e, mladší je v súkromnej škôlke za 460 e. To ešte nepočítam drogériu, krúžky a stravné staršieho, poistky...takže ja by som sa do 500 eur teda nezmestila a ani si nemyslím, že by sa žena s priemerným platom ulakomila na chlapa kvôli 500 e

@sss777 zas zle čítaš. Ona mala aj bývanie pre seba a deti zadarmo, čiže nebolo to len kvôli 500€. Proste sa o ňu a jej deti chlap staral a ona si svoje peniaze pekne odkladala. Plus predpokladám, že na deti dostávala aj výživné.

autor
Včera o 17:24
@anonym_f41068

@sss777 zas zle čítaš. Ona mala aj bývanie pre seba a deti zadarmo, čiže nebolo to len kvôli 500€. Proste sa o ňu a jej deti chlap staral a ona si svoje peniaze pekne odkladala. Plus predpokladám, že na deti dostávala aj výživné.

@anonym_f41068 ja myslim ze toto je typ zeny ktorej sa neda vysvetlit nic. Nechaj ju tak.

anonym_0c95ec
Včera o 17:24
@anonym_autor

@anonym_autor sak je zjavne ze si nebol jediny starac, ty si bol ten u ktoreho byvala v tom case a potom sa rychlo vedela presunut a v zalohe boli samozrejme dalsi
tak to u nich funguje videli sme to v priamom prenose v okoli

klara546
Včera o 17:36

Ako si mohol k sebe nastahovat zenu s detmi a este takú co ti dala prvy den. Ty si vadný. Ked dala prvy den tebe, tak dá hocikomu. Naco ti taku zenu

anonym_38fe2f
Včera o 18:21
@anonym_f41068

@anonym_f41068
Ešte sme zabudli na takú maličkosť, ten chlap to robil dobrovoľne a teraz fňuká na internete

sss777
Včera o 18:25
@anonym_autor

@anonym_f41068 ja myslim ze toto je typ zeny ktorej sa neda vysvetlit nic. Nechaj ju tak.

@anonym_autor
Správne. Ja som tá nechápavá a ty si potreboval len 2 roky, aby si prišiel na to, že ani keď jej deťom zaplatíš donášku pizze, nebudeš jej životnou láskou.
Ale aspoň sa ti podarilo spustiť ďalší hejt na Ukrajincov, tak snáď budeš lepšie spať