Neslušné správanie ukecanej susedy. Ako reagovať?
Ludia toto ani neuveríte
Pozvali sme k sebe susedu predstavte si že tá žena u nás sedela 5 h od 18:00 do 23:20. Podotýkam máme dvojročné dieťa a keď sme naznačovali o 9 že už by trebalo jej ísť domov tak si ešte popýtala vodu a normálne počkala kým už spím malého. Celý čas rozprávala iba o sebe a o ľudí ktorých ona pozná nič o nás sa vlastne nedozvedela ani v podstate nevie. Čo to je za typ osoby? Je neskutočne ukecaná ale naozaj sa ani raz ne zastavila iba keď sa napila vody… ráno mi ešte napísala že jak fajne bolo Že sme dobre po sedeli.. to naozaj niekomu toto nedôjde že to je neslušné? Viac ju určite nepozveme . Ona je Rozvedená že je sama má 60 rokov.
no niektori ludia nepochopia asi, alebo nechcu chapat :D ja by som asi normalne povedala, ze vdaka, ze si prisla, ale uz je neskoro, musim ist uspat maleho a potom pojdem aj ja do postele, som unavena. ahoj :D
No pozvala si raz, je možné, že dnes už bude klopať znova, daka zámienka sa nájde koláčik a podobne, takže prestať komunikovať, respektíve pozdraviť prehodit na chodbe dve vety a dovidenia, nechápem čo si ju neposlala večer preč o ôsmej?
@crazy_cat_lady 👌🏻
@zuzubb007 no pokus bol normalne nereagovala proste kecala a isla svoje opytala si este vodu myslela som ze to vypije hned a ide ale pila 3h
Prosté asi taký typ čo sa veľmi rýchlo udomácni alebo čo Ale musí to byť niečo strašné
"Pod Janka, odprevadim ta, potrebujem sa uz chystat do postele." A postavit sa s usmevom a cakat kym dvihne rit. Kludne aj o 20:00. "Idem uspat maleho, potrebujem tu klud."
Fuha, no ja by som ju o 20.00 požiadala aby už odišla, že je záverečná 😊. Nepoviem kebyže ste bezdetni, starší, ale takto?
Nebola u tebe na navsteve moja mama? 😅 Sice to nemohla byt ona, vzhladom na ten aerobic 🫣.
Ale teda k teme, ja sa jej povahu snazim pochopit cely zivot a este sa mi to nepodarilo 😁. Naozaj si neuvedomuje, ze stale rozprava iba o sebe a to co ona robi nie je rozhovor, iba rozpravanie...zbytocne jej to hovorime roky, ona tvrdi, ze to tak nie je. Takze ano, je to taky typ cloveka. Myslim, ze im jednoducho chyba "tato vlastnost" alebo socializacna zrucnost...ani neviem ako to nazvat 🙄😁.
No tak ste ju pozvali, mali ste jej aj normálne, aj keď by sa urazila, povedať, že máte večierku, idete sa chystať do postele.
Poznám takú osobu. Našťastie sa odsťahovala takže sa už nemáme kde stretávať. Ona sa na mňa ako keby "nacucla" a vždy keď sme sa stretli mi rozprávala o svojom živote, rodinných problémoch. Ja som človek ktorý sa nezdôveruje nikomu, ani vlastnej mame a bolo pre mňa psychicky únavné počúvať ju.
Ju ani nezaujímalo čo si o tom čo mi hovorí myslím. Len sa potrebovala vykecať. Hrozné taký ľudia
Tak, keď je rozvedená, sama, asi sa nemá s kým porozprávať a dobre jej to pozvanie padlo, dobre sa cítila...a áno, sú to také typy proste, čo nevedia čítať situáciu...nabudúce budeš vedieť, že nepozývať a začala by som trénovať aj to ako odmietnuť a dať hranice, keď sa pozve sama, lebo keď je niekto raz takýto, tak často vyhodíš dverami a vleze oknom, viď. že si pred odchodom vypýtala pohár vody, akoby mala pred sebou 2 hodinovú cestu a nemohla sa o 5 minút napiť doma 😅
boze, ona je asi takato... ale ty si urci svoje hranice, pridi fajn no problem, ale o 19 kupem dieta a ide spat... takze papa
u nas bol kazdy vitani, ale malej krstní pravidelne, v tom case este bezdetní prisli 18,30, hovorim paci sa, ale bud odidete o 19,30 alebo az po 20,30 sa vam viem venovat, lebo uspavam a mam svoj cas s dcerou.. a pochopili.. ved ja milujem navstevy, ale dieta ma svoj rezim a basta
Diky baby ano mate pravdu vyssie ako pise pani slecna presne ona ked ta stretne aj na ulici spusti o sebe svojom zivote o ludoch ktorych nepoznam/e a tak proste solo a ja len dobre ponahlame sa uz Jani ahoj. Ona jasne cauko. Asi taka no osoba. Nie je zla ani skodna zakerna ale predsa no nie je to uplne ok hlavne som to zazila prvykrat zeby som niekoho takto nevedela “dostat z domu”
Brutal bol ked jej minule moj 2 rocny syn doniesol topanky. 🤣🤣🤣🤣👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 extrem
To sú také typy to poznám aj osobne. Takých sa nedá zbaviť.
To ani toto nezabralo? Topanky a dalej sedi?
Je to tak …ona si myslela ze zartuje a fakt jej ich doniesol ked som v hlave mala “ako ju do pekla poslat domov”🙏🏻
@cukroska 💆🏻♀️🙏🏻 .. u mna premiera 🙏🏻nepoznam este taku osobu okrem nej. Aj muz ked kde vencit psa a nahodou ju stretne a uz venci psa 50 min viem koho stretol😀👌🏻
Asi je len velmi osamela, ale ano je to nevhodne.
Ja mám takého suseda.. domov sa nám teda ešte nepozval, ale beda ho stretnúť na ulici a počkať keď niečo začne rozprávať.. to sa potom nevieš pohnúť aj dve hodiny, lebo tá ani nepustí k slovu.. takže u neho už viem, že stačí mu z diaľky zakyvat a tváriť sa že neexistujem..
Najviac ma rozosmialo, keď ma raz takto zastavil, pribehla jeho žena celá nasratá po ňom začala hucat že mal vyhodiť smeti a teraz sa tu vykecava.. tak som využila príležitosť a ušla som..
Och, my mame toto v rodine. Nie a nie sa ich zbavit. Az som to zacala robit tak, ze som sa proste dvihla, povedala som, ze idem spat a neukazala som sa uz pri nich v obyvacke. Po dvoch hodinach potom odisli. Urobila som tak niekolkokrat a potom pochopili, ze ked poviem, ze idem spat, tak sa uz zberaju aj sami. Zasadne chodievam vtedy spat uz o osmej 🙂
poznam, susedka rozpravala 2 hodiny, raz som chcela niečo podotknuť hned ma stopla, druhy krat zas ako kolovratok 2 hodky monologu, zopakovala to iste, odvtedy sa jej vyhybam
@diewcatqoo a čo robili tie dve hodiny bez teba v obývačke?
@karolinakr sedeli. Dojedli a dopili, co bolo na stole, bavili sa medzi sebou. Este sa tam muz pristavil pri nich na chvilu. Asi im povedal, ze uz tiez ide spat a potom uz odisli. Bolo to takto asi 3x. Potom pochopili, ze ked poviem, ze ideme spat, tak fakt ideme spat a uz sa naucili, ze ked to poviem, treba odist.
@diewcatqoo máš šťastie, že si tam nerozložili gauč v obývačke a ráno by ste sa stretli pri kávovare
Vsas si mala odpisat, ano Majka, dobre sme pojecali ale nabiduce nemozes byt tak dlho, bo maly bol z toho vecer uz nesvoj.
Mas dieta, pouzi ho a vyhovor sa na vsetko.
Zase, ze ste ju nevyprevadili v case kupania...treba byt raznejsi nabuduce
Všetko je raz poprvé 🤭🙈
@cukroska tak!🤣👌🏻
Jedna naša suseda, tak sedela u druhej. Už bolo veľa hodín a tak muž zakričal na ženu zo spálne Katuš, mám aj Hane popraviť vo vani ? A bola preč 🤣. Bavíme sa na tom roky.

Ešte mi ukazovala nejakú konverzáciu kde chodí na Aerobic že ju odtial vyhodili nakoľko celý čas rozprávala