icon

Nespíme spolu už dlho. Ako pokračovať?

4. mar 2025

Ahojte mám manžela sme spolu 5 rokov z toho 2 manželia .. máme deti ako rodina fungujeme celkom dobre teda môžem povedať že nejaké extra problémy nemáme. Ľúbi deti stará sa o ne o domácnosť všetko je v poriadku.. čo sa týka domácnosti a deti. No ale tu je háčik je máme problém a veľký v intimite som mladá žena 27 rokov on ma 29 malý sme skoro deti to je pravda ale teda absolútne vôbec so mnou nechce spávať uz dlhu dobu .. pobozká má keď ide z domu keď príde domov a tým to končí .. snažila som sa komunikovať ale pre neho je táto téma tabu . Snažila som sa riešiť kúpiť si pekne prádlo vyfintit sa a všeličo iné ale nič nezaberá .. už som bola zúfalá a tak som mu skontrolovala mobil ale nič som tam nenašla .. 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ neviem ako ďalej .. som zúfalá poraďte čo robiť ak mal doma niekto takýto situáciu

slovakboy
4. mar 2025

Povedz mu, že o deviatej večer sa bude vo vašej izbe sexovať či už s ním alebo so susedom🙂 Ale vážne. Treba sexovať či sa mi chce, alebo nechce. Nie nadarmo sa o tomu hovorí manželské povinnosti. Aj keď mu to nepôjde, aj keď sa mu slabo postaví, aj tak budete robiť intimne veci. Hladkanie, nežné bozkanie, masáže. Veď má ruky, prsty mu neskončili v cirkulárke. A ako vravel MIDr.Plzák, chlap sa z toho môže vždy vylízať. Chuť na sex sa postupne vráti. Ale so sexom to nie je ako z bicyklom. Keď ho raz zavesíš na klinec, už ho nezvesíš.

Môže byť, že je ozaj unavený a že má depresiu. Je smutný zo života kvôli iným veciam a sex si to odniesol. Ale aj vtedy sa treba potozpravať a snažiť sa to robiť nie len pre seba alebo pre druhého. Ale pre toho tretieho: pre váš vzťah.

autor
4. mar 2025

@koniarova môže byť nehovorím že nie .. len v telefóne som nenasla nič ..🤷🏻‍♀️ a keď tak rozmýšľam neviem ako by to stíhal keďže pracuje u nás v dedine a po robote je hneď doma

autor
4. mar 2025

@slovakboy neviem ale toto je na mňa moc ... Keď vidím že nechce neviem byť dotieravá 🤷🏻‍♀️

slovakboy
4. mar 2025

Nemusíš byť dotieravá. Neofukuj sa ako doteraz. Jasne povedz, že to chceš.

autor
4. mar 2025

@slovakboy povedala som už niekoľko krát a kým som vyšla z kúpeľne spal .. 🤷🏻‍♀️

janickacrazy
4. mar 2025

A v práci je spokojný, nemá tam nejaké problémy?

autor
4. mar 2025

@janickacrazy čo viem tak nie je tam všetko v poriadku .. ja si myslím že ja som ho jednoducho ako žena omrzela ..a je so mnou lebo sa mu páči oprate uvarené o deti a domácnosť postarané a hlavne to že je pri malej .. a nemá gule na to mi to povedať do očí .. ale mám pocit že naozaj je to začiatok konca

janickacrazy
4. mar 2025

Bývanie je tvoje či spoločné?.

sense
4. mar 2025

Akú má prácu, ak zaspí kym ty vyjdes z kúpeľne môže byť ozaj vyčerpaný. Živiť 5clennu rodinu nie je len tak. Ty chodíš do práce?

bielasovicka
4. mar 2025

Vy ste 5 rokov spolu, a máš 5 ročnú z predošlého vzťahu? 🤔

autor
4. mar 2025

@janickacrazy spoločne

autor
4. mar 2025

@bielasovicka áno ex ma opustil ako tehotnú a mala bude mať v apríli 6

autor
4. mar 2025

@sense ja pracujem z domu .. finančné na Tom nie sme zle .. nemôžme si vyskakovať ale je to v poriadku

bielasovicka
4. mar 2025

Aha, chápem

sense
4. mar 2025

Ale je to v poriadku aj pre neho?

autor
4. mar 2025

@bielasovicka neviem či som ja ta zlá ale mám smolu na chlapov podľa všetkého 🤦🏻‍♀️

autor
4. mar 2025

@sense myslím si že áno neviem ja sa uspokojim s tým že máme na potrebné veci k životu a hlavne pre deti že sme zdravý a môžme ísť na výlet a podobne . Nepotrpim si na nejaké extra veci . Myslím že on je toho istého názoru aspoň bol .teraz neviem 🤷🏻‍♀️

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
autor
4. mar 2025

@dharmasanata aj ja si myslím len keby bol aspoň férový voči mne a povedal mi to do očí

sense
4. mar 2025

Treba sa porozprávať, komunikacia je zaklad

andula77
Autor odpoveď zmazal
juliet86
4. mar 2025

a bol pri porode vasej spolocnej dcerky? zamysli sa ze kedy sa to pokazilo. co sa vedty dialo v zivote teba jeho vasom spolocnom

aandrea9
4. mar 2025

@juliet86 ty mi citas myšlienky 🤔

stanulienkat
4. mar 2025

Ty nemas smolu na chlapov......

autor
4. mar 2025

@juliet86 nie nebol mala som sekciu

autor
4. mar 2025
krasneleto
4. mar 2025

Dobre píšeš. Je to začiatok konca. On si to ešte neuvedomuje a teba čoskoro prestane baviť sa podsúvať. Pardon . Keď sa mu nechce tak sa mu nechce. Jeden zdravý chlap aj keby v bani robil sa musí mať chuť milovať v takomto veku. Len jemu sa nechce. To je celé. Nie je za tým ani iná ani iný,proste sa vybavi niekde v kľude sám a sex mu nechyba. Ak si to neuvedomí,bude mu chýbať oveľa viac ako len to. Komunikuj to priamo

barborachors
4. mar 2025

zial z vlastnej skúsenosti 99perc prípadov mojich aj iných to bola nevera a ci uz fyzická alebo emocionálna, vzdy to bola len a len nevera. Ziadne iné veci či okolnosti, ako problémy v práci apod., proste je za tým len a len citové ochladnutie, odputanie sa od partnera a následná nevera. Muz nebude nikdy aktívny v riešeni problémov, uz ked sa raz dejú, radsej zahne akoby mal konfrontovať partnerku. Druha kapitola su ešte chronicky nevernici, co podvadzaju, lebo chcú, lebo môžu, lebo medved.

sono2
4. mar 2025

Ha ha. Máš tu na MK xy diskusii, kedy si to zrazu muži ináč predstavujú alebo chceli a zrazu nechcu.
V 29ne mat 3 deti uf. To len k tomu, že vedel do čoho ide... v 25ke, či koľko mal, keď si otehotnela s 3tim fakt nevedel, do čoho ide.

sono2
4. mar 2025

@sense ale prosím ťa. Môj muž má 45 mame deti 8 a 6. od 7 koľkokrát do 19 tej v robote na nohách a keď mu prejdem po gaťoch mu okamžite stojí. Áno zaspí pri tv ale je 22 h. Začiatok bol ako u nich sex niekoľkokrát za deň. Spolu 21 rokov. Tam bude úplne iný problém.
Veď to je mladý chlap pre pána.