icon

Neúcta a problémy vo vzťahu: Ako riešiť konflikt?

simka2723
Dnes o 10:50

Ahojte, chcela by som vám napísať, čo sa mi vlastne stalo, lebo sama už neviem, ako to celé vnímať.

S priateľom sme spolu skoro dva roky. Minuly tyzden bol vonku so svojimi kamarátmi, s ktorými ma chcel pôvodne aj zoznámiť. Ja som však nemala náladu ísť, tak som povedala, že nepôjdem. Zároveň som mu povedala, že mám trochu strach, že sa zase opije, a kvôli tomu sme sa začali hádať už počas toho, ako bol vonku.

Počas hádky mi povedal, že so mnou už nebude ďalej tú debatu riešiť, a následne si ma zablokoval všade – aj na telefóne, takže som sa mu už vôbec nevedela dovolať. Bola som z toho veľmi vystresovaná a volala som mu viackrát, pretože som nevedela, čo sa deje.

Potom som mu napísala, že jeho správanie bude mať následky pre náš vzťah. Myslela som tým, že to bude mať následky pre náš vzťah a že takéto správanie budeme musieť riešiť medzi sebou, nie že by som sa mu vyhrážala.

A následne mi z jeho telefónu prišla správa od jeho kamarátov. Títo ľudia ma vôbec nepoznajú, nikdy ma nevideli.
Viac nasledkov . Martin ťa miloval. Podporoval ťa. Ako sa vôbec opovažuješ správať sa k nemu takto? Vieš, že si zaslúži oveľa viac. Pojeb sa.

Na tú správu som vôbec nereagovala.

Najviac ma na tom celom asi bolí, že ľudia, ktorí ma nikdy nevideli, nepoznajú ma a nepoznajú náš vzťah, ma odsúdili na základe toho, čo od neho počuli, a ešte mi takýmto spôsobom nadávali. A zároveň neviem, ako mám riešiť to, že môj partner ich nechal vstúpiť do nášho konfliktu a následne s nimi ďalej komunikoval a komunikuje, akoby sa nič nestalo.

Nechcem nikoho očierňovať ani tvrdiť, že som vo všetkom bez chyby. Viem, že som bola v emóciách a že som mu volala veľakrát. Ale celý spôsob, akým sa to odohralo, ma veľmi zranil a momentálne vôbec neviem, čo si o tom mám myslieť.

Strana
z2
januska12323
•
Dnes o 12:53

Obidvaja neviete komunikovať. On si ťa nemal zablokovať a ty si mu nemala vyvolávať keď vieš kde je.

anonym_6edad4
•
Dnes o 13:00

Obaja ste vadni
Čo ty máš mu čo hovoriť do toho keď on ide s kamosmi von?! Závidiš lebo ty nemáš kamošky?
Je to jeho vec, prvá chyba, že si to vôbec komentovala a davala príkazy, nech nepije ako mamička.Ziadneho človeka nemôžeš vlastniť! Aj keby chodil kazdy deň, je to jeho vec, môžeš to jedine tolerovať alebo rozchod.
To ako sa on zachoval, je tiež choré, blokol ta a následne ti píšu cudzí ľudia?
Čo on je nesvojprávny či potrebuje hovorcu?!
Za mňa choré a takéto reakcie sa s vami povlecu celý zivot
Zísla by som z kratšej cest.Evidentne je to typ muza, čo sa rad baví a ty si už radšej zasedena doma

2691
•
Dnes o 13:17

@simka2723 urobila si chybu, keď si nechcela ísť ním.Chcel ti predstaviť kamarátov.
Bola to ignorácia z tvojej strany.On sa na to možno tešil.
Tú vyhrážku, že to bude mať dopad, si si mala odpustiť a nevolat mu.
Uzysom sa pýtala, či zvykne pristypripit

2691
•
Dnes o 13:27
@2691

@simka2723 urobila si chybu, keď si nechcela ísť ním.Chcel ti predstaviť kamarátov.
Bola to ignorácia z tvojej strany.On sa na to možno tešil.
Tú vyhrážku, že to bude mať dopad, si si mala odpustiť a nevolat mu.
Uzysom sa pýtala, či zvykne pristypripit

@2691 pripitý, ale neodpovedala si.
Ak áno, bude chodiť von častejšie.
Ak nie a máš ho rada,mala by si sa mu ospravedlniť. Zároveň vyjasniť si, prečo ti kamarát napísal tú sms.
Vieš, každý musí mať vo vzťahu určitú mieru slobody. Či už je to futbal, fitko, kamaráti...
Keď si nechcela ísť von, mohla si kamarátov pozvať k vám. Aspoň by si spoznala akí sú.
Takto si si postavila hlavu a nešla si, ale zároveň si chcela vedieť, čo sa deje.
Nechaj svoju tvrdohlavosť a panovačnosť.
Vo vzťahu to narobí viac škody ako osohu.

anonym_433408
•
Dnes o 13:27

@simka2723 Bez ohľadu na priebeh celého ti viem napísať jednu vec:Nikdy nerieš veci cez telefón na diaľku, najmä ak vies,že si vypije.

anonym_4522ef
•
Dnes o 13:34

@simka2723 on sa nejako casto opija? Preco mu to pitie vycitas?

anonym_a40f57
•
Dnes o 14:57

@simka2723 to je tak ked ozran a hysterka maju vztah. Ty sa bojis ze sa opije, vyhrazas sa ze to bude mat nasledky, no komedia. Naco takym ludom vztah? Naco? Aspon deti si nerobte.

ivicatolic
•
Dnes o 18:00

@simka2723 utekáaájjj.... kamaráti budú vždy presnejší ako ty - samozrejme alkohol ☝️👉

doux
•
Dnes o 18:24

@simka2723 nečítam diskusiu, tak reagujem na prvý príspevok od teba. neviem, koľko máte rokov. ale viem, že ten tvoj "kamarát" je ch.j... vykašli sa na neho, určite v živote stretneš toho pravého. toto nie je partner do života.

1sally12
•
Dnes o 19:17

Omg to koľko máte rokov, 15 ? On ťa urazene zablokuje a jeho kamoši musia písať zaňho? To si neviete vykomunikovať ako ľudia? Fakt detinské správanie🙄

domkakvet
•
Dnes o 20:12

@simka2723 ani jeden z vas nie je pripraveny na vztah.

vilma7
•
Dnes o 20:56

Mňa by v živote nenapadlo vypisovať partnerovi ak viem že ide s kamarámi na drink...ako to malo byť k čomu dobre? Ty s nim nejdeš a ideš ho bombardovať spravami a hovormi??? Tak ja by som ta zablokovala raz a navždy!!!!

Strana
z2