Neúctivé správanie mužov voči ženám na verejnosti
Ahojte, dnes aj viaceré dní som svedkom toho, ako neúctivo sa muži na verejnosti správajú voči svojim ženám. Príklad z dnes, samoobslužné pokladne, manželka plný košík snaží sa nahadzovať tovar a vedľa nej "buran" ktorý ju tam 10 minút kritizuje s poznatkami "načo si sem išla keď to nevieš", "nevieš čítať?!", "si úplne neschopná", žena tam spotená vystresovaná sa snaží nahodiť tovar a čo najrýchlejšie utiecť a pán tvorstva kričí na celú predajňu. Nakoniec popri komentovaní pána dokonalého manželka pobalí sama tovar ktorý si sama opäť naloží naspäť do košíka a mieria do auta, kde opäť ten istý scenár. Bolí ma srdce. Čo sa deje s mužmi v tejto dobe? Prečo mi ženy si toto všetko necháme? Ja si neviem predstaviť čo sa deje doma za zatvorenými dverami bez svedkov... ja len taký výkrik do prázdna toto ...
@rejka7 to mate teda dost mylne informacie lebo v krestanstve sa mali aj maju zeny dobre, Pan Jezis hovori, spravaj sa k druhemu tak, ako chces aby sa on spraval k tebe, aby muzi milovali svoje manzelky, aby za ne dali aj svoj zivot podobne ako On za svoju cirkev... vid Sv. Pismo.. takze tak.. asi ste chceli napisat u moslimov chlap zbije zenu za kazdu blbost, to je doteraz
@322sima123 ty si dobre mimo.Ježiš s tým nič nemá
@dooodka ja som sama bola týraná žena, ja preto veľmi dobre viem o čom píšem. Už som to tu raz písala. A obe vieme že tých týraných žien je menšie percento ako tých pohodlných, ktoré proste nemajú odvahu sa osamostatniť.
@martinka17 zial, musim potvrdit. Ked tu zeny pisu, ze tie zeny si to neuvedomuju 🫣 oni velmi dpbre vedia, co maju vedla seba. Sama som mala taku kolegynu. Zila dlhe roky s gakym psychopatom. Ked mi rozpravala, co vsetko robil, bolo mi na 🤢 najhorsie bolo, ze to videla vsetko ich dcera. Ked som jej povedala, ze nech odide aspon kvoli nej, tak poveda, ze ich dcera je silna a ona ho ma uz na haku. Akoze svojho tatka. Pritom 12 rocne dievca. Ten chlap si nastastie nasiel inu a odisiel sam. A ju este najviac stvalo to, ze si nasiel inu a nie to, co im sposoboval. Viem, ze aj teraz s nou manipuluje. Ona doslova superi s jeho novou zenou. Ich dcera ma teraz take problémy (reze sa) a aj napriek tomu s nin udrzuj kontakt. Pritom ona zaraba dost. Utiahne aj sama prenajom. A oni neboli ani zobrati. Nikdy som nechapala, naco ho mala. Takze ja tomu az tak neverim, ked tu zsny pisu, ze taky muz sa pretvaruje aj roky. Je to blbost na mraky. Vsade je kooec kni, clankov, podcastov. Len treba na sebe pracovat, aby bola zena emocne stabilna a vyzreta a taka si teda manipulatora nepripusti. Ja stale apelujem na to, ze zranene zeny nemaju randit a radšej sa vyliecit najskor. Len tie zeny nedokazu byt bez chlapa. Velakrat si najdu takeho isteho.
@martinka17 zial, musim potvrdit. Ked tu zeny pisu, ze tie zeny si to neuvedomuju 🫣 oni velmi dpbre vedia, co maju vedla seba. Sama som mala taku kolegynu. Zila dlhe roky s gakym psychopatom. Ked mi rozpravala, co vsetko robil, bolo mi na 🤢 najhorsie bolo, ze to videla vsetko ich dcera. Ked som jej povedala, ze nech odide aspon kvoli nej, tak poveda, ze ich dcera je silna a ona ho ma uz na haku. Akoze svojho tatka. Pritom 12 rocne dievca. Ten chlap si nastastie nasiel inu a odisiel sam. A ju este najviac stvalo to, ze si nasiel inu a nie to, co im sposoboval. Viem, ze aj teraz s nou manipuluje. Ona doslova superi s jeho novou zenou. Ich dcera ma teraz take problémy (reze sa) a aj napriek tomu s nin udrzuj kontakt. Pritom ona zaraba dost. Utiahne aj sama prenajom. A oni neboli ani zobrati. Nikdy som nechapala, naco ho mala. Takze ja tomu az tak neverim, ked tu zsny pisu, ze taky muz sa pretvaruje aj roky. Je to blbost na mraky. Vsade je kooec kni, clankov, podcastov. Len treba na sebe pracovat, aby bola zena emocne stabilna a vyzreta a taka si teda manipulatora nepripusti. Ja stale apelujem na to, ze zranene zeny nemaju randit a radšej sa vyliecit najskor. Len tie zeny nedokazu byt bez chlapa. Velakrat si najdu takeho isteho.
@romi0310 aj ty si čítala iba môj prvý komentár? Nebudem to písať tretí krát - nájdi si aj moje ostatné komentare prosím. Ja viem aké to je byť týraná žena a ja tiež viem, že veľa žien v tejto situacii je len pohodlných. Stačí čítať fórum, kde sa ženy vyhovárajú na deti, lebo je na materskej, lebo je na rodičovskej, lebo nemá byť, lebo ......
Nie je to jedno hovädo, 10 návštev supermarketu tak 7 prípadov presne tohto čo som popísala, deje sa to často, preto ma to tak zaráža, nie som feministka. Mám doma manžela, s ktorým sme rovnocenný partneri a nikdy ma nespochybňoval na verejnosti, ak mal prípadný dotaz doma sme si veci vydiskutovali ale tieto scénky deň čo deň ma ako ženu doslova bolia na srdci
@meduzzzka mna ine zaujalo: preco nie si feministka? Resp preco napises, ze nou nie si? Vdaka
@romi0310 aj ty si čítala iba môj prvý komentár? Nebudem to písať tretí krát - nájdi si aj moje ostatné komentare prosím. Ja viem aké to je byť týraná žena a ja tiež viem, že veľa žien v tejto situacii je len pohodlných. Stačí čítať fórum, kde sa ženy vyhovárajú na deti, lebo je na materskej, lebo je na rodičovskej, lebo nemá byť, lebo ......
@martinka17 ano, citala som a praveze som nadvazovala na tu tvoju odpoved. Prave preto aj v prvej vete som napísala, ze musim s tebou suhlasit 🙂 a to, ze si odisla sama, je za mna neskutocna sila a obdivujem take zeny 🙂
@martinka17 ano, citala som a praveze som nadvazovala na tu tvoju odpoved. Prave preto aj v prvej vete som napísala, ze musim s tebou suhlasit 🙂 a to, ze si odisla sama, je za mna neskutocna sila a obdivujem take zeny 🙂
@romi0310 prepáč :( ako vraví môj kolega, asi som mala nesprávne okuliare 🙂
@romi0310 prepáč :( ako vraví môj kolega, asi som mala nesprávne okuliare 🙂
@martinka17 absolutne nic sa nedeje 🫶🏻 to je konverzacia online 🙂 velakrat si clovek uplne inak domysli, precita 😊

@meduzzzka Vo všeobecnosti. Myslím si, že mužské správanie nie je dané dobou, ale výchovou.