Neviem ako ďalej vo vzťahu s priateľkou
Zdravim, neviem ani ako začať, založil som si účet na modrom koníku kvôli jednej veci ktorá ma dosť trápi. Mám 21rokov, odkedy som zmaturoval tak som šiel pracovať do zahraničia už to bude druhý rok. Priateľka má 21 rokov, nezamestnaná. Spoznali sme sa pred pol rokom a na začiatku bolo všetko fajn no poslednú dobu sa väčšinou chytneme na somarine. Prvá vec čo ma trápi tak je tá že nepracuje, keď som sa pýtal prečo si nehľadá prácu tak vravela že hľadá si prácu ale takú kde nebude musieť robiť manuálne. Pracovala 3 týždne v nejakom sklade ale po 3 týždňoch sa nato vykašľala lebo ju to nebavilo.
To bolo ešte v lete. No už bude ochvilu nový rok a ona stále nechodí do roboty. Vravel som jej ešte v septembri či už našla nejakú prácu a odpovedala mi nato že je veľmi unavená po dovolenke že v septembri nebude môcť. V októbri ak som sa spýtal či už našla nejakú prácu tak reagovala dosť agresívne že čo sa do toho starám že ona má dosť peňazí... Tak som sa spýtal či plánuje ísť tento rok do práce a povedala že asi nie lebo začína zima a ona v zime nepôjde do roboty lebo chce tráviť čas s rodinou, vraj peniaze niesu všetko že to neskôr aj ja pochopím. Kvôli ďalšej veci čo sme sa hádali tak mi stále vyčítala keď som bol v zahraničí že prečo chodím do zahraničia že ona by ma chcela mať doma, tak som jej odpovedal že by som si chcel zarobiť na bývanie a mi začala vyčítať že stále len na prácu myslím že peňazí nebudem mať nikdy dosť a vec je taká že som dosť mladý a keď mám možnosť mať vlastné bývanie v 25 rokov tak nevidím dôvod prečo to nevyužiť. Spomenul som jej že sa mi naskytla od nového roka práca z inej firmy za lepšie peniaze s tým že by som si na to bývanie mohol zarobiť ešte skôr ale kvôli frajerke som to musel zrušiť lebo s tým nesúhlasila, vraj by sme sa videli len pár dní v mesiaci. Spýtal som sa jej že ako mám našetriť na vlastné bývanie a odpovedala že peniaze mi dajú buď moji rodičia alebo jej a keď som odpovedal že si na bývanie chcem zarobiť sám tak bola nasratá. Ak som na turnuse v práci tak s ňou volám skoro každý deň. Sú dni kedy sa mi nechce volať lebo som dosť unavený z práce keďže začínam v práci o 6:00 a končím o 18:00 a vtedy nastane hádka že keď sa mi niekedy nechce volať lebo som fakt unavený z roboty čo ona to nepochopí keďže nepracuje a ja behám celý deň po stavbe tak mi vyčíta že čo sa jej nevenujem a keď jej poviem že som unavený tak napíše že má ona až tak unavuje že nechcem volať... Ak som doma tak sa jej venujem každý deň no momentálne som ochorel a dneska som jej napísal že sa nechcem stretnúť žeby som ju nenakazil a mi napísala že je veľmi sklamala že pri nej by som sa hneď uzdravil. Včera som bol s ňou celý deň a večer ak mi volal kamarát s ktorým som sa už vyše mesiaca nevidel tak bola nasratá že čo mi volá kamarát že teraz som pri nej. Ďalšia vec čo ma trápi tak sa pohadame kvôli tomu že niekedy si chcem ísť aj s kamošmi užiť vonku do mesta a to ju dosť trápi, robí drámu, píše slohovky jak ju neľúbim a podobne...
Ak som jej povedal že chcem mať aspoň nejaký voľný deň tak namna vyletela že ona mňa má na prvom mieste že to čaká aj odomna že ju budem mať na prvom mieste.
Neviem čo mám robiť, ďakujem vám za každú radu lebo som už z toho dosť zúfalý 😞
@viestta ja by som bol najradšej zato žeby si našla prácu a mi dala trochu voľnosť keďže ani kamarátov nestíham lebo tvrdí že ju musím mať na prvom mieste
@fil1p21 nic nemusis, si slobodny clovek, moes sa rozhodnut kto a co bude tvoja priorita. Myslism si, ze je najvyssi cas stat si za svojim a vyriesit svoje priority. Slecna to bud bude akceptovat alebo nebude. Ked nebude, nemusi byt ani frajerka. Po svete beha dost rozumnych bab, neboj sa, ze je jedina na svete (a este aj nerozumna).
Dokonca v januári ak som sa spýtal či ide do práce tak odpovedala že potrebuje pomôcť preniesť nábytok že nebude mohla nastúpiť ani v januári do roboty
V prvom rade to ukonči pijavicu TI netreba.Neskôr časom vymysli čo TY budeš chodiť do práce a ONA miňať tvoje peniaze.Ta pracovať nikdy nebude bude chcieť sponzora čo si ju bude hyčkať a vydržiavať.Si rozumný na to že máš 21 rokov prideš mi rozumný a rozmyšľaš dobre. kašli na nu len ťa ťaha ku dnu.TY predsa vieš č máš robiť. Nič nie sú vyhodene peniaze čo sa týka vzdelania a jazykov.Ona je ešte taka detska taka že všetko chce a chce sa priživovať. A čo by princezna chcela robiť v sklade nie v zime nie lebo je zima v lete horúco sama vyhovorka a nič poriadne. A navyše nabada teba aby si s avratila nepracoval ani TY.Celý život budeš ju mať na krku.Skonči to s ňou ešte si dievča najdeš ale take aby chcela to čo TY a tie hodnoty a praca ktora je základ si myslím u každeho tak tato pracovať nikdy nebude uvidiš. Načo treba TI ju na krk na celý život.
@zuzanita1609 ak čítam tie komentáre tak rozchod bude asi to správne riešenie😞
@fil1p21 Bravó,gratulujem k tomu najsprávnejšiemu rozhodnutiu 👏. Nemáš ani 40,ani 50,si mladý chalan na uviazanie takej "guľe" na nohu. A ona nech si žije "z lásky" ,k sebe 😉
@fil1p21
jooj chalan posli ju do prdele! Ty si vo svojom veku a zmyskanim normalne vzacny ohrozeny druh!
S touto ty nikdy stastny nebudes. Je to lemra hnila, peniazky da tatinki, neskor muz a to aby si len pri nej hubu a krok drzal!
Ja so v tvojom veku taka mudra ohladom financii nebola. Ake do prace som iska 2 mesiace pi maturite, tiez do zahranicia. Oproti tebe som sa veru nenadreka aj ked som casom mala 3 riboty.
A tato hniliba sa spilieha na peniaze druhych, bude blabolat ze nie su vsetko. Ved nech jej roducia zrusia ten prisun a bude ina pesnicka.
Ty si najdi k sebe inu tenu, idealne tak sikovnu a mysliacu ako ty.
Ja byt tvojou matkou, realne by som ti podsunula niekoho ineho snaď, ok asi nie. Ale s tokouto panickou ala zivte ma no € nie su vsetko - to nie chakan. Takato ta stiahne dole a budes realne v prdeli.
Ty mas pro sebe nedozrete dieta v dospelom tele. Kde si vobec k takejto nadhere prisiel??
A to ti pisem s tym, ze som uz 6 rokov doma s detmi - poskedne ma 9 mesiacov. No ani by ma nenapadlo netobit pred tym a nech ma zivoa rodicia, muz atd!
Do prace sa uz normalne tesim. Ty si najdes urcute normalnu ake toto prepusti niekomu, kto ju bude mat len na okrasu.
@pribinak v dnešnej dobe je ťažko nájsť normálne dievča...
@fil1p21 ona nie je normálne dievča, finančná gramotnosť 0 bodov ako sa na ňu môžeš spoľahnúť že bude viesť spoločnú domácnosť?
To bude neustála čierna diera na peniaze a ty budeš robiť ako mulica a ona bude večne nespokojná že sa je málo venuješ a keď ju rodičia odstavia od peňazí, alebo zomrú tak že málo peňazí zarábaš na jej spôsob života.
@fil1p21 musis pochopit, ze ty smerujes hore. K sebarozvoju, zodpovenosti a samostatnosti.
Ona ta taha dole. K liknavosti, lenivosti, neschopnosti.
Akurat ma podrezanejsi jazyk, tak si to vie prekrucat a manipulativne obhajovat, akoby robila zasluznu pracu hodnu nobelovej ceny mieru za rodinu.
Ale robi figu borovu. Len sa vyhyba zodpovednosti.
A ty sa este citis ako zly clovek preto.
Je na tebe, ci s nou ides stracat cas (pre jej peknu tvar a postavu) a prenechas schopnejsie devy inym chalanom. A o par rokov, az pochopis, ze je pripravena len ludi okolo seba pouzivat, tak sa rozhliadnes po inej a zistis, ze tie lepsie su uz prec.
Pamataj si vsak jednu vec: s povahou budes zit, nie so vzhladom.
Kazdy co uprednostni vzhlad pred povahou, po 40tke, ked to ide s krasou dole vodou, zistuje, ze vzhlad uz nic moc a ta povaha je neznesitelna. Akurat uz su tam spolocne deti, majetky a tazko sa nieco s tym robi.
@moonlight1210 není nijaká modelka ani nič také, normálne dievča ako ostatné. Zapáčilo sa mi na nej že na začiatku mala omna dosť veľký záujem, preto som si ju vybral a chcel s ňou skúsiť niečo viac ale asi to nebol dobrý nápad.
Myslím si že nevyzeram tiež nijak zle, cvičím, starám sa o seba. Skôr by som chcel nájsť nejaké verne dievča ktoré má bude tiež ľúbiť ale taký záujem jak momentálna frajerka nejavilo ešte nijaké dievča a bojím sa že už nestretnem nikoho a zostarnem sám 😞
@fil1p21 znies ako rozumny chalan, tak nechapem, co ta pri nej drzi. Je to leniva rozmaznana hnida a drzi ta pid papucou, este ani nie ste manzelia. Vobec nie je tazke najst normalnu zenu, len by si musel otvorit oci a prestat sa ľutovať. Coho sa bojis, ked sa s nou okamzite rozides? Mozes byt aj chvíľu sam, nie? Nemyslim do 30, ale nemusis sa preboha v 21 rokoch viazat, este s takou lemrou. Cely zivot na nu budes robit a ona bude minat, treba ti to?
@eleanor2510 môžem byť aj sám, to by nevadilo, skôr mi vadí že čas ide a ak nestretnem tú pravú tak ostanem sám a čím budem starší tak tým ťažšie nájdem normálne dievča 😞
@moonlight1210 není nijaká modelka ani nič také, normálne dievča ako ostatné. Zapáčilo sa mi na nej že na začiatku mala omna dosť veľký záujem, preto som si ju vybral a chcel s ňou skúsiť niečo viac ale asi to nebol dobrý nápad.
Myslím si že nevyzeram tiež nijak zle, cvičím, starám sa o seba. Skôr by som chcel nájsť nejaké verne dievča ktoré má bude tiež ľúbiť ale taký záujem jak momentálna frajerka nejavilo ešte nijaké dievča a bojím sa že už nestretnem nikoho a zostarnem sám 😞
@fil1p21 možno ju rodičia už majú dosť a dali jej ultimátum na vysťahovanie tak sa nalepila na prvého schopného chalana
bol si už u nich doma? ako sa správa k rodičom a súrodencom, aké má doma povinnosti, aké má zručnosti vie sa postarať o seba, alebo je princezná ktorú každý obskakuje?
Mám brata v podobnom veku, ako Ty. Tiež pracuje v zahraničí a dobre zarobí. Jeho priateľka pracuje na SK za podstatne menšie peniaze. A, keď jej aj navrhol, žeby nemusela chodiť do roboty, aby mohli byť častejšie spolu, keď príde domov, tak ho s tým návrhom poslala vieš kam. Áno brat jej občas kúpi, aj zaplatí niečo mimo sviatku. A nemal by problém s tým prispievať na domácnosť, aj jej rodičom. Keď sa dá, ide za ním do zahraničia na víkend. A tak, je to správne. Ja osobne som rovno bratovi povedala, či je normálny, že jej to vôbec navrhol.
Ty si pekne nájdi seberovnú ženu a nie rozmazné nedospelé dieťa. Si ešte moc mladý, aby sa ľutoval, že si nikoho nenájdeš.😊 A to Ti píšem ako sestra bratov, pričom jeden sa ženil pár rokov pred 40 tkou.😊
Ešte ak mám rozpísať nás intímny život tak prvýkrát čo sme spolu niečo mali bolo po 4 mesiacoch keďže na začiatku povedala že je panna že to ešte s chalanom nemala a chcela by čas tak som jej ten čas doprial a nikdy som na ňu netlačil. Keď sme prvýkrát niečo mali mať tak to boli len bozky, objimanie a som sa jej spýtal či by som mohol dať dole jej tričko, súhlasila nakoniec som jej masíroval,dráždil bradavky žeby si to užívala ale pred tým som jej povedal že ak sa jej dačo nebude páčiť tak naj mi to kľudne povie že naj má hlavne naviguje čo sa jej páči a budem v tom pokračovať. To bolo naše poprvé čo sme niečo skúšali. Po páru takýchto intímnostiach mi navrhla že či by sme niečo viac neskúsili tak som jej navrhol že môžem skúsiť urobiť jej oral ale naj má naviguje keď trafim dobrý bod tak budem pokračovať a sa jej to dosť zapáčilo, dokonca má aj orgazmy. No aj keď som ho priložil k jej rozkroku tak mi povedala že sa ešte na sex necíti a som jej povedal že naj sa ničoho nebojí že bez jej súhlasi nič neurobím. Prvý sex sme mali pred mesiacom a povedala že je dosť spokojná čiže si myslím že v intímnom živote nám to klape
@anonym_234e84 normálne dievča možno už ani nenájdem a nechcem ostať sám, mám len 21 rokov to je pravda ale nájsť normálne dievča v dnešnej dobe ktoré má nejaké ciele, ambície je dosť ťažké...
@fil1p21 a tato je normálna hej? A aké su jej ciele a ambície? 😀
Ešte ak mám rozpísať nás intímny život tak prvýkrát čo sme spolu niečo mali bolo po 4 mesiacoch keďže na začiatku povedala že je panna že to ešte s chalanom nemala a chcela by čas tak som jej ten čas doprial a nikdy som na ňu netlačil. Keď sme prvýkrát niečo mali mať tak to boli len bozky, objimanie a som sa jej spýtal či by som mohol dať dole jej tričko, súhlasila nakoniec som jej masíroval,dráždil bradavky žeby si to užívala ale pred tým som jej povedal že ak sa jej dačo nebude páčiť tak naj mi to kľudne povie že naj má hlavne naviguje čo sa jej páči a budem v tom pokračovať. To bolo naše poprvé čo sme niečo skúšali. Po páru takýchto intímnostiach mi navrhla že či by sme niečo viac neskúsili tak som jej navrhol že môžem skúsiť urobiť jej oral ale naj má naviguje keď trafim dobrý bod tak budem pokračovať a sa jej to dosť zapáčilo, dokonca má aj orgazmy. No aj keď som ho priložil k jej rozkroku tak mi povedala že sa ešte na sex necíti a som jej povedal že naj sa ničoho nebojí že bez jej súhlasi nič neurobím. Prvý sex sme mali pred mesiacom a povedala že je dosť spokojná čiže si myslím že v intímnom živote nám to klape
@fil1p21 To aj tak som jej musel tvrdiť že sex není len o tom strčiť penis nasucho do diery že sex je o tom žeby si to aj ona užívala, vyznávali sme si lásku medzi sebou, predohra je dosť dôležitá, dotyky, ženský orgazmus je podľa mňa NAJDÔLEŽITEJŠÍ lebo ak žena má orgazmus tak sa bude neskutočne tešiť na frajera a na ďalšiu spoločnú intímnu aktivitu... Viackrát som jej povedal že naj sa uvoľní a naj si to užíva aj keď som robil jej ja prvý oral...
@fil1p21
jooj chalan posli ju do prdele! Ty si vo svojom veku a zmyskanim normalne vzacny ohrozeny druh!
S touto ty nikdy stastny nebudes. Je to lemra hnila, peniazky da tatinki, neskor muz a to aby si len pri nej hubu a krok drzal!
Ja so v tvojom veku taka mudra ohladom financii nebola. Ake do prace som iska 2 mesiace pi maturite, tiez do zahranicia. Oproti tebe som sa veru nenadreka aj ked som casom mala 3 riboty.
A tato hniliba sa spilieha na peniaze druhych, bude blabolat ze nie su vsetko. Ved nech jej roducia zrusia ten prisun a bude ina pesnicka.
Ty si najdi k sebe inu tenu, idealne tak sikovnu a mysliacu ako ty.
Ja byt tvojou matkou, realne by som ti podsunula niekoho ineho snaď, ok asi nie. Ale s tokouto panickou ala zivte ma no € nie su vsetko - to nie chakan. Takato ta stiahne dole a budes realne v prdeli.
Ty mas pro sebe nedozrete dieta v dospelom tele. Kde si vobec k takejto nadhere prisiel??
A to ti pisem s tym, ze som uz 6 rokov doma s detmi - poskedne ma 9 mesiacov. No ani by ma nenapadlo netobit pred tym a nech ma zivoa rodicia, muz atd!
Do prace sa uz normalne tesim. Ty si najdes urcute normalnu ake toto prepusti niekomu, kto ju bude mat len na okrasu.
@svetlonos ako je to pravda že som finančné inteligentný a na somariny nedávam peniaze, mám už našetrených 40k v čistom na to bývanie...
@fil1p21 možno ju rodičia už majú dosť a dali jej ultimátum na vysťahovanie tak sa nalepila na prvého schopného chalana
bol si už u nich doma? ako sa správa k rodičom a súrodencom, aké má doma povinnosti, aké má zručnosti vie sa postarať o seba, alebo je princezná ktorú každý obskakuje?
@anonym_916d15 bol som u nich doma a väčšinou sa k nej správajú ako ku princeznej, dokonca mi jej sestra vravela že ani doma nerobí lebo raz bola na rebríku a ju bolela noha...
Mám brata v podobnom veku, ako Ty. Tiež pracuje v zahraničí a dobre zarobí. Jeho priateľka pracuje na SK za podstatne menšie peniaze. A, keď jej aj navrhol, žeby nemusela chodiť do roboty, aby mohli byť častejšie spolu, keď príde domov, tak ho s tým návrhom poslala vieš kam. Áno brat jej občas kúpi, aj zaplatí niečo mimo sviatku. A nemal by problém s tým prispievať na domácnosť, aj jej rodičom. Keď sa dá, ide za ním do zahraničia na víkend. A tak, je to správne. Ja osobne som rovno bratovi povedala, či je normálny, že jej to vôbec navrhol.
Ty si pekne nájdi seberovnú ženu a nie rozmazné nedospelé dieťa. Si ešte moc mladý, aby sa ľutoval, že si nikoho nenájdeš.😊 A to Ti píšem ako sestra bratov, pričom jeden sa ženil pár rokov pred 40 tkou.😊
@anonym_993953 keď ja na dievčatá nemám šťastie, väčšinou som stretol buď takú čo stretla úlet a to som nehľadal čiže som nechal videné a ak bolo nejaké mladšie dievča tak nemalo záujem ani písať a mám pocit že čas rýchlo beží a už mám ochvilu 22r a keď si pomyslím že skončím sám tak mi je do plaču
@fil1p21 Ale ona nie je normálne dievča. Je to lemra lemravá. Pusť ju k vode a opýtaj sa vo firme, či tá lepšie platená práca pre Teba sa nedá získať späť.
@lilinka76 ta práca by sa dala získať späť, dokonca mi včera písal bývalý kolega že ak mám záujem tak mu mám napísať, do 29 decembra dať vedieť. Odpísal som mu že na tom školení budem a frajerke to ani nepoviem, musím myslieť na svoje ciele keďže si to bývanie chcem poriešiť. Taká odpoveď od frajerky že rodičia mi dajú peniaze na bývanie je dosť úbohá odpoveď. Rodičia nepracujú v zahraničí ale na Slovensku a zarobia dosť málo. Preto by ma nenapadlo od nich nič pýtať veď som už dospelý človek
@fil1p21 a tato je normálna hej? A aké su jej ciele a ambície? 😀
@personality povedala že tráviť čas s rodinou a partnerom. Iný cieľ nemá, dokonca aj keď som jej hovoril že či by si mohla urobiť vodičský preukaz tak povedala že ju rodičia odvezú ak bude treba, stále po ňu chodím na aute dokonca to mám dosť ďaleko 20km tam a 20km späť ani na benzín som nikdy nepýtal peniaze ešte ju aj pozval na pizzu, do kina, zaplatil som ja lebo mi je blbé keby zamna platilo dievča
@personality povedala že tráviť čas s rodinou a partnerom. Iný cieľ nemá, dokonca aj keď som jej hovoril že či by si mohla urobiť vodičský preukaz tak povedala že ju rodičia odvezú ak bude treba, stále po ňu chodím na aute dokonca to mám dosť ďaleko 20km tam a 20km späť ani na benzín som nikdy nepýtal peniaze ešte ju aj pozval na pizzu, do kina, zaplatil som ja lebo mi je blbé keby zamna platilo dievča
@fil1p21 a niečím ťa niekedy prekvapila, vymyslela niečo sama od seba, naplánovala výlet, zistila aké sú tam možnosti, vstupné proste je akčná alebo kde ju položíš tam je a muchy zjete si ma? je schopná sama cestovať, alebo len ju rodičia vyvážajú?
keď je naučená doma nič nerobiť, myslíš že v spoločnej domácnosti s tebou bude niečo robiť? jednoducho budeš mať na krku dospelé dieťa o ktoré sa budeš kompletne starať, z toho nebudeš v živote šťastný
tam hrozí že ešte aj o novorodenca sa budeš ty starať popri práci
ešte si dosť mladý, zmenia sa ti priority v živote aj myslenie tak si potom hľadaj takú s ktorou sa zhodnete na životných postojoch, neplač že ostaneš sám
@fil1p21 toto dievca hlada kohokolvek, na kom by sa zviezla. Kto by ju zivil.
Je na tebe, ci toto chces. Predstav si seba, ze nebudes moct zarabat (havarka, choroby, cokolvek,…).
Ako budete zit, ak ona chce iba “udrziavat vztah”?
Z coho, ked nikde nebude robit, vzdelanie slabe, skusenosti ziadne?
Uzivi vas ako trebars radova postarka? A co ked ju ani to nebude bavit, behat s kapsou, lebo ju ruka boli?
@fil1p21 prestávas sa mi zdať reálny. Vo všetkom si taky uvedomely, len vo vybere partnerky si úplne mimo? 🤔
@fil1p21 no horšiu ako je táto podľa mňa už nestretneš, si mladý osloboď sa
@fil1p21 prestávas sa mi zdať reálny. Vo všetkom si taky uvedomely, len vo vybere partnerky si úplne mimo? 🤔
@personality Tiež to tak začínam vnímať 😉
@danica2711 áno živia ju rodičia, dokonca aj keď ide na nákupy s kamoškami tak jej peniaze dávajú rodičia. Ja som jej povedal že mne nikto neplatí moje odvody, jedlo, poistku na auto, prispievam na domácnosť... a nato odpovedala že by som mal viac šetriť a tráviť čas s rodinou
@fil1p21 veď hovorím, že je okrem lenivosti a rozmaznanosti ešte aj hlúpa. To nie je nič pre teba, ty vyzeráš, že to máš v hlave upratané (okrem toho, že si sa upäl na toto neschopné tupelo, ale to prejde), s touto ťa žiadne šťastie nečaká, to ti bude vždy len guľa na nohe

Veď tak a akú radu teda pýtaš? Rozísť sa nechceš, výhovoriek má milión na všetko,no tak sa potom s tým zmier a ber ju takú, aká je, pretože, bohužiaľ nenaprogramuješ ju podľa svojej vôle. 😏
@zuzanita1609 ak čítam tie komentáre tak rozchod bude asi to správne riešenie😞