Neviem ako ďalej vo vzťahu s priateľkou
Zdravim, neviem ani ako začať, založil som si účet na modrom koníku kvôli jednej veci ktorá ma dosť trápi. Mám 21rokov, odkedy som zmaturoval tak som šiel pracovať do zahraničia už to bude druhý rok. Priateľka má 21 rokov, nezamestnaná. Spoznali sme sa pred pol rokom a na začiatku bolo všetko fajn no poslednú dobu sa väčšinou chytneme na somarine. Prvá vec čo ma trápi tak je tá že nepracuje, keď som sa pýtal prečo si nehľadá prácu tak vravela že hľadá si prácu ale takú kde nebude musieť robiť manuálne. Pracovala 3 týždne v nejakom sklade ale po 3 týždňoch sa nato vykašľala lebo ju to nebavilo.
To bolo ešte v lete. No už bude ochvilu nový rok a ona stále nechodí do roboty. Vravel som jej ešte v septembri či už našla nejakú prácu a odpovedala mi nato že je veľmi unavená po dovolenke že v septembri nebude môcť. V októbri ak som sa spýtal či už našla nejakú prácu tak reagovala dosť agresívne že čo sa do toho starám že ona má dosť peňazí... Tak som sa spýtal či plánuje ísť tento rok do práce a povedala že asi nie lebo začína zima a ona v zime nepôjde do roboty lebo chce tráviť čas s rodinou, vraj peniaze niesu všetko že to neskôr aj ja pochopím. Kvôli ďalšej veci čo sme sa hádali tak mi stále vyčítala keď som bol v zahraničí že prečo chodím do zahraničia že ona by ma chcela mať doma, tak som jej odpovedal že by som si chcel zarobiť na bývanie a mi začala vyčítať že stále len na prácu myslím že peňazí nebudem mať nikdy dosť a vec je taká že som dosť mladý a keď mám možnosť mať vlastné bývanie v 25 rokov tak nevidím dôvod prečo to nevyužiť. Spomenul som jej že sa mi naskytla od nového roka práca z inej firmy za lepšie peniaze s tým že by som si na to bývanie mohol zarobiť ešte skôr ale kvôli frajerke som to musel zrušiť lebo s tým nesúhlasila, vraj by sme sa videli len pár dní v mesiaci. Spýtal som sa jej že ako mám našetriť na vlastné bývanie a odpovedala že peniaze mi dajú buď moji rodičia alebo jej a keď som odpovedal že si na bývanie chcem zarobiť sám tak bola nasratá. Ak som na turnuse v práci tak s ňou volám skoro každý deň. Sú dni kedy sa mi nechce volať lebo som dosť unavený z práce keďže začínam v práci o 6:00 a končím o 18:00 a vtedy nastane hádka že keď sa mi niekedy nechce volať lebo som fakt unavený z roboty čo ona to nepochopí keďže nepracuje a ja behám celý deň po stavbe tak mi vyčíta že čo sa jej nevenujem a keď jej poviem že som unavený tak napíše že má ona až tak unavuje že nechcem volať... Ak som doma tak sa jej venujem každý deň no momentálne som ochorel a dneska som jej napísal že sa nechcem stretnúť žeby som ju nenakazil a mi napísala že je veľmi sklamala že pri nej by som sa hneď uzdravil. Včera som bol s ňou celý deň a večer ak mi volal kamarát s ktorým som sa už vyše mesiaca nevidel tak bola nasratá že čo mi volá kamarát že teraz som pri nej. Ďalšia vec čo ma trápi tak sa pohadame kvôli tomu že niekedy si chcem ísť aj s kamošmi užiť vonku do mesta a to ju dosť trápi, robí drámu, píše slohovky jak ju neľúbim a podobne...
Ak som jej povedal že chcem mať aspoň nejaký voľný deň tak namna vyletela že ona mňa má na prvom mieste že to čaká aj odomna že ju budem mať na prvom mieste.
Neviem čo mám robiť, ďakujem vám za každú radu lebo som už z toho dosť zúfalý 😞
Mooooj zlaty, tak tebe nechyba zodpovednost, si pracovity, v podstate samostatny a rozumny. Nevesaj si na krk take decko ako je tvoja terajsia frajerka. Robit sa jej nechce, zivia ju rodicia a teba brzdi v sebarozvoji. Mas 21, hej hej take kliše ze bab este budes mat dost, ale NAOZAJ toto dieta nechaj tak, nech sa prizivuje na inom dobrakovi. Pockaj 2-3 roky v zahranici ti daju taky rozhlad, uzi si slobodu kym mozes, zarob si dobre na vlastne byvanie. Neviaž sa zbytocne, ta prava pride aj keby si nehladal ;) ale toto čudo nechaj vyciciavat rodicov a nerob zo seba hlupaka 🙂 ja ti uprimne držim palce.
@a_andrejka4 ďakujem za podporu ❤️😊 áno už je koniec medzi nami, nechám si nejakú dobu pauzu a možno ta pravá príde časom.
@martin96321 intímny život som už rozpisoval. Nebola dokonalá a bol som jej prvý. Áno už som je koniec, síce som smutný že budem sám ale ta čo už 😞
@fil1p21 Si mlady, nevesaj hlavu. Mas zodpovednost jedine za svoj zivot,nie za niekoho ineho. Potrebujes sa rozletiet a nie tahat gulu za sebou.
@fil1p21 tak toto si ozaj našiel veľmi normálne dievča -notmalne asi preto,lebo tá len zbytočne využíva.Ja byť tebou ,tak to je už moja ex priateľka.avzdy ťa niekde bude čakať nejaké dievča,čo si ťa zaslúži a nie takáto zlatokopka.Aspom takto to vidím ja.
@mirus11 vďaka za podporu, možno stretnem tú prácu ale aj tak som stále z toho sklamaný že ostatný starší kolegovia majú frajerky, rodiny a ja sám 😞
@fil1p21 Tak s takouto ženou to radšej ukonči, pretože, za prvé: ona si nikdy prácu nenájde, lebo nechce. Na jednej strane, nechce sa vraj manuálne narobiť a na druhej strane, vraví, že má peňazí dosť. A za druhé: Chce ťa vraj mať pri sebe? Bože môj, veď sa hádate a určite nie preto, že spolu nebývate, no a dokonca aj po telefóne, takže viem si predstaviť, že keď budete spolu, tak ona si vždy nájde dôvod, aby sa pohádala. A za tretie: chce ťa brzdiť v tvojom osobnom rozvoji... Ruky preč od takej, nájdi si sebe rovnú, bez takejto ti bude lepšie. Venuj sa sám sebe, svojej kariére a rozvoju, zaslúžiš si lepšiu, novú priateľku si určite nájdeš a možno práve vtedy, keď ju nebudeš hľadať, že ju skrátka možno stretneš práve b tých "kruhoch", v ktorých sa budeš pohybovať ty. A čo ťa vlastne pri nej drží...?
@miriamesterka nepáči sa mi ani prístup od rodiny že ju takto podporujú v nič nerobení. Živí ich iba ich otec, nakoniec ani jej staršia sestra nikde nepracuje.
@fil1p21 vidis ten vzorec? Otec, muž ich živí. Takže možno to bude mať tak že nebude ju živit otec nájde si chlapa a bude ju živit on. Radšej buď sám venuj sa sebe šetri na byt ty vies čo chces posuvas sa ďalej takáto žena hľadá sponzora nie partnera. A keď niekto s kým si žiada aby si stal na mieste neprijal lepsiu robotu nepodporuje ťa ale žiada aby si sa toho vzdal ale sám nerobi nič tak to nie je dobrý partner
@fil1p21 A to s touto si chceš založiť rodinu?Bud Ti to vadí a odides z kratsej cesty,alebo si s tym v pohode ,ale potom nepytaj radu od inych...Len necakaj,ze sa zmení..Sám ešte poriadne nevieš čo chceš....
@ala1301 nie nechcel som s ňou zakladať rodinu preto som si založil účet na modrom koníku a rozpísal môj príbeh.
@fil1p21
@fil1p21 Filipko utekaj a najlepšie do zahraničia aspoň na mesiac. S týmto dievčaťom ťa budúcnosť nečaká. V tvojom veku máš kopec možností, nemusíš zostať na Slovensku. Zjavne si šikovný a máš cieľ. Dievča zacítilo dobrého chlapca, ktorého si môže osedlať a ktorý ju bude živiť až do smrti. Nemáte deti, nemáte spoločný byt, zjavne ani životné hodnoty, utekaj od nej! A toto hovorím ako matka mladej slečny, vďakabohu inak sme ju vychovali ❤️
@kuchynka15 ďakujem za podporu ! ❤️
@fil1p21 mas 21, ona nie je jedina na svete, prosim, najdi si inu, toto fungovat nikdy nebude. A hlavne sa nenechaj oblbnut, ked ta zacne namotavat, ze ta chce spat.
@senta_sofia ďakujem za podporu ! ❤️
@fil1p21 Ale nie je nič nesprávne na tom, keby nemala zamestnanie. Ani keby nemala žiaden príjem od jej rodičov alebo od niekoho iného, ale iba od jej partnera. Každý vzťah a každý pár je iný.
@mirus11 vďaka za podporu, možno stretnem tú prácu ale aj tak som stále z toho sklamaný že ostatný starší kolegovia majú frajerky, rodiny a ja sám 😞
@fil1p21 do vzťahov tvojim kamarátom a kolegom nevidíš. Veľa ľudí má vzťah a dokonca veľa ľudí ide do manželstva z dôvodov, ktoré nemajú s láskou nič spoločné. Ide ti o to byť vo vzťahu za každú cenu?
@fil1p21 vymyslena tema. Takto sa 21r chalan nevyjadruje ani ked pise sloh na slovenčine.
Úplne stratený čas...
@gerdusha ako nič v zlom, čítam si všetky komentáre a tento tvoj komentár má dosť zarazil, písal som na začiatku že som z toho dosť sklamaný čo sa odohráva v mojej hlave ohľadom vzťahu s partnerkou a preto som si založil aj účet na modrom koníku. Hľadal som normálne rady ktoré mi dali vyššie baby ale takýto komentár že mám 21 rokov a ti príde že som si vymyslel tu tému len kvôli tomu že som to dobre rozpísal ? Fúha. To že som mladý neznamená že sa nesústredim na gramatiku, sám si na gramatike potrpím lebo to vypovedá o inteligencii človeka. Ale okay, budem tvoj komentár akceptovať aj keď ma zaráža... Si myslíš že by som si vymýšľal tu tému a strácal 2 dní čas ? Asi keď sa nad tým tak zamysliš tak nie... Ale okay
@fil1p21 No super, mas to za sebou! 👌 Teraz s usmevom hor sa na splnenie svojich cielov a snov🤗🙂
@motylik2559 áno idem na tom makať ! 😀
@motylik2559 áno idem na tom makať ! 😀
@fil1p21 dobre si urobil ze si sa s.nou rozisiel ...tahala by ta stale smerom dole a ty máš na viac💪
@gerdusha Prečo by to nemala byť pravda. Takých ľudí ako opísal jeho partnerku, je veľa, či žien či mužov aj vo veľmi chudobných rodinách a akéhokoľvek veku a určite aj medzi vami je tu takých žien veľa bez ohľadu na to, či majú deti.
@anonym_186f70 je to pravda ale ona to nepochopí lebo keď sa tu nejaký mladý chalan rozpiše čo ho trápi a napíše zmysluplný text ešte si potrpí na gramatike tak niekomu to príde ako vymyslená téma ale okay...
@gerdusha to ze ty si nemala v21 vyvinuté vyjadrovanie na úrovni neznamená ze iný nemaju
@misanthropicdann to nemala, preto aj keď som mladý tak som si čítal svoj text žeby mal hlavu aj pätu...
@fil1p21 Tak s takouto ženou to radšej ukonči, pretože, za prvé: ona si nikdy prácu nenájde, lebo nechce. Na jednej strane, nechce sa vraj manuálne narobiť a na druhej strane, vraví, že má peňazí dosť. A za druhé: Chce ťa vraj mať pri sebe? Bože môj, veď sa hádate a určite nie preto, že spolu nebývate, no a dokonca aj po telefóne, takže viem si predstaviť, že keď budete spolu, tak ona si vždy nájde dôvod, aby sa pohádala. A za tretie: chce ťa brzdiť v tvojom osobnom rozvoji... Ruky preč od takej, nájdi si sebe rovnú, bez takejto ti bude lepšie. Venuj sa sám sebe, svojej kariére a rozvoju, zaslúžiš si lepšiu, novú priateľku si určite nájdeš a možno práve vtedy, keď ju nebudeš hľadať, že ju skrátka možno stretneš práve b tých "kruhoch", v ktorých sa budeš pohybovať ty. A čo ťa vlastne pri nej drží...?
@johanka21 ďakujem za podporu, máš pravdu. Nič ma nedrží preto som to aj dneska ukončil.
@fil1p21 môj bývalý žil z mojich peňazí a to je muž a starší odo mňa a zdravší než ja. Doteraz mi dlží peniaze. Do práce nechodil a nehľadal si žiadnu, kým sme žili spolu.
@fil1p21 vidis ten vzorec? Otec, muž ich živí. Takže možno to bude mať tak že nebude ju živit otec nájde si chlapa a bude ju živit on. Radšej buď sám venuj sa sebe šetri na byt ty vies čo chces posuvas sa ďalej takáto žena hľadá sponzora nie partnera. A keď niekto s kým si žiada aby si stal na mieste neprijal lepsiu robotu nepodporuje ťa ale žiada aby si sa toho vzdal ale sám nerobi nič tak to nie je dobrý partner
@sova7 napísala si to narovinu, taká je pravda. Podľa mňa ani sa nezmení, ak by chcela sa zmeniť tak by to už urobila ale jej to tak vyhovuje že nemusí nič robiť.
@fil1p21 rodid sa s ňou. Radšej inteligentná samota ako hlúpa spoločnosť.Už teraz začína ti diktovať čomu sa máš a nemáš venovať. Teraz je finančne závislá od rodičov, potom bude od teba. Takú lenivu ženu nepotrebuješ
@lilian183 to je pravda, mamka ju samozrejme bude podporovať v nič nerobení keďže sama nikdy nikde nepracovala, otec živí celú domácnosť a pracuje v zahraničí...
@fil1p21 do vzťahov tvojim kamarátom a kolegom nevidíš. Veľa ľudí má vzťah a dokonca veľa ľudí ide do manželstva z dôvodov, ktoré nemajú s láskou nič spoločné. Ide ti o to byť vo vzťahu za každú cenu?
@anonym_186f70 nie nejde, ak som si prečítal tvoj komentár tak si to napísala pravdivo, radšej budem sám a počkám na tú pravú akokeby som sa mal hrnúť do manželstva a pokazil si život
@fil1p21 môj bývalý žil z mojich peňazí a to je muž a starší odo mňa a zdravší než ja. Doteraz mi dlží peniaze. Do práce nechodil a nehľadal si žiadnu, kým sme žili spolu.
@anonym_186f70 nepochopím takých ľudí. Žiadne ambície proste nič, stále byť závislý na niekom...
@anonym_186f70 nepochopím takých ľudí. Žiadne ambície proste nič, stále byť závislý na niekom...
@fil1p21 Urobil si to najlepšie. Nielen pre seba, ale paradoxne aj pre ňu. Ma 21 a ak ju nenáročné ani toto, tak už nič...ty si nájdeš seberovnú. Máš len 21!Ach kiežby si vedel, koľko možnosti ti svet vie ponúknuť. Kiežby by mi v tom veku tiež niekto povedal!
@fil1p21 Urobil si to najlepšie. Nielen pre seba, ale paradoxne aj pre ňu. Ma 21 a ak ju nenáročné ani toto, tak už nič...ty si nájdeš seberovnú. Máš len 21!Ach kiežby si vedel, koľko možnosti ti svet vie ponúknuť. Kiežby by mi v tom veku tiež niekto povedal!
@enmery to je pravda, ďakujem za tvoju podporu ! ❤️😊
Priateľka je zjavne ešte veľké nevyzreté decko. Toto si fakt chceš zavesiť na krk na celý život? Hľadaj si rovnocennú partnerku. Si na úplne inej úrovni...rozumný, zrelý mladý muž, ktorý má svoje ciele. Máš kopec času, aby ti do života prišla rovnocenná osoba, s ktorou sa budeš mať o čom normálne baviť, ktorá si ťa bude vážiť a mať rada takého ako si, pri ktorej nepotrebuješ hrať formu a stále sa kontrolovať, aby si ju nebodaj niečim neurazil a ktorej nebudeš musieť každú chvíľu niečo dokazovať. Toto nie je vyrovnaný vzťah, to je trápenie. Sám si odpovedz, či chceš aby toto bola matka tvojich detí... Na svete je kopec iných mladých a zrelších báb, neponáhľaj sa a neber prvé, čo príde len aby si neostal sám. Máš na viac.
Komunikovať s ňou som sa o tom snažil ale tvrdila že na prvom mieste má byť priateľka a žiadna práca, rodina. Ak zahodím náš vzťah tak možno už nestretnem ani ďalšie dievča a ostanem sám 😞
@fil1p21 ale no tak. V 21 rokoch si myslíš,že nikoho normálneho nestretneš? A táto je podľa teba normálna? Si mladý, máš to v hlave upratané,neboj sa,ze by si si nikoho nenasiel. Ono sa to tak cloveku zda,ked je mlady,zamilovany,ze uz nikdy v zivote nestretne takeho cloveka,akeho momentalne miluje. Ver,ze stretnes. Tvoja priatelka zjavne musi dozriet,zatial sa asi zasekla niekde vo veku 16 rokov. Po case zacnes lutovat,ze sa kvoli nej musis vzdavat veci,ktore mas rad. Tazko sa radi zalubenemu cloveku,ze rozid sa s nou,k tomu musis este dospiet. A myslim,ze coskoro aj dospejes,lebo kazdy ma nejaku hranicu,po ktoru este vydrzi. Mysli na svoju buducnost, ze ako by asi vyzerala s nou a ako by vyzerala,keby si sa jej nemusel so vsetkym prisposobovat.

Sám vidíš, že toto nemá perspektívu. Ty zmýšľas dospelo ona je ešte dieťa. Táto osoba Ťa nebude podporovať. To nepotrebuješ.
@anickaaa6aaa máš pravdu, nemá to budúcnosť.