icon

Neviem jeho priezvisko, ani adresu

15. jún 2025

Ahojte,
opäť podobná téma. Cez emaily si dopisujem s jedným mužom. Ja mám 41 a on 49. Nie je to forma zoznamky. A nikto nikomu stretko nesľuboval, aj keď v budúcnosti by sme možno radi. Naše písanie trvá od novembra. A prebrali sme dosť vecí o živote. Samozrejme s rešpektovaním súkromia toho druhého. Ten muž mi píše, ako si ma váži, že som pre neho prínos a povzbudenie. On moje krstné meno vie. Ja som sa ho po 7 mesiacoch pýtala na to jeho. Nič iné, iba krstné meno. Ani priezvisko, ani adresu, nič osobné
Iba to krstné meno. On mi ho nechce prezradiť. A mne to prišlo ľúto.
Ako by ste si vy vysvetliki jeho reakciu ? Je chyba vo mne ?

Strana
z2
koniarova
15. jún 2025

Tebe nevlajú červené vlajky? Prepáč, ale ozaj sa ti to cele nezdá čudné?

autor
15. jún 2025
@koniarova

Tebe nevlajú červené vlajky? Prepáč, ale ozaj sa ti to cele nezdá čudné?

@koniarova Vlajú a zdá. A preto som založila túto diskusiu, že sa v tom nejak utvrdiť ...

sevrin
15. jún 2025

Demeter Lakatoš, Jarovnice, štvrtá búda zľava.
Ja by som sa tým tiež moc nechválil.

ika02
15. jún 2025
@sevrin

Demeter Lakatoš, Jarovnice, štvrtá búda zľava.
Ja by som sa tým tiež moc nechválil.

@sevrin to by zistila ľahko, že patrí k rómskej komunite. Pravopis by ho určite prezradil.😉

oblecenie99
15. jún 2025

Mne ako prvé napadlo, že prečo si nejaké (hocijaké) krstné meno nevymyslel, keď sa nechce odhaliť. Je to dosť creepy.

morpheuss
15. jún 2025

Tebe to nie je jasné? Svoje meno ti nechce prezradiť preto, lebo je ženatý a bojí sa, že by to prasklo...na jednej strane ho vzrušuje predstava baliť ťa, na druhej strane je z toho zosratý, lebo manželku ešte pravdepodobne nikdy nepodviedol, asi by urobila veľký cirkus, hoc by to bola len emočná nevera. A tak si píšete, píšete, píšete... a nič sa nikdy nestane.

mantilka
16. jún 2025

Existujú pravidlá slušného správania.
Muž má povinnosť sa predstaviť žene celým menom, ale žena nie.
Čudné a nebezpečné...musíš byť veľmi zúfalá, že si na to pristúpila a on to zneužil....toxický vzťah.
Ja by som taký vzťah nezivila.
Čo ak to je nejaký sused odvedla, ktorý sa zabáva ?

lenkakravcova
16. jún 2025

..a nakoniec to bude nejaká ženská, čo ťa nemá rada a chce vytiahnuť informácie 😃

Nemáš fotku, nevieš odkiaľ je, nevieš meno, email vymyslený nick a ty mu hovoríš informácie o sebe. Och.

bielasovicka
16. jún 2025

Bud to je žena, alebo ma už 60+

sova7
16. jún 2025

Je to skutočne muž? Videla si fotku a je to skutočne jeho fotka? Zo samoty si sa nalepila na hocico. Ale je to strata času. Nemáš ani vzťah sama si aj tak a celé toto vypisovanie je nezmysel. Ak niekto má záujem o viac ako písanie nečaká vyše pol roka a využije možnosť sa stretnúť čím skôr ak ho zaujmes. Ja by som to ukončila a blokla ho. Asi čakáš že sa to zázračne znení ešte sa posnazis pockas pochopiteľne investovala si do toho veľa ale bohužiaľ tieto príbehy sa vzťahom nekoncia. Strácas čas a život v realite on je takto spokojný

sova7
16. jún 2025
@mantilka

Existujú pravidlá slušného správania.
Muž má povinnosť sa predstaviť žene celým menom, ale žena nie.
Čudné a nebezpečné...musíš byť veľmi zúfalá, že si na to pristúpila a on to zneužil....toxický vzťah.
Ja by som taký vzťah nezivila.
Čo ak to je nejaký sused odvedla, ktorý sa zabáva ?

@mantilka alebo suseda, kolegyňa môže to byť hocikto

yvanielka
16. jún 2025

Len taký tip, skús dať tú mailovú adresu do vyhľadávača na Facebooku. Ak je tam registrovaný a má tam ten mail možno ti ho nájde a budeš vedieť meno. Nemusí to vyjsť ale za pokus to stojí. A ako ste sa vlastne dostali k tomu písaniu?

Strana
z2