icon

Neviem jeho priezvisko, ani adresu

15. jún 2025

Ahojte,
opäť podobná téma. Cez emaily si dopisujem s jedným mužom. Ja mám 41 a on 49. Nie je to forma zoznamky. A nikto nikomu stretko nesľuboval, aj keď v budúcnosti by sme možno radi. Naše písanie trvá od novembra. A prebrali sme dosť vecí o živote. Samozrejme s rešpektovaním súkromia toho druhého. Ten muž mi píše, ako si ma váži, že som pre neho prínos a povzbudenie. On moje krstné meno vie. Ja som sa ho po 7 mesiacoch pýtala na to jeho. Nič iné, iba krstné meno. Ani priezvisko, ani adresu, nič osobné
Iba to krstné meno. On mi ho nechce prezradiť. A mne to prišlo ľúto.
Ako by ste si vy vysvetliki jeho reakciu ? Je chyba vo mne ?

Strana
z2
ukgirls
15. jún 2025

minimalne zo slusnosti to meno povedat mohol .. ved krstne meno nic neznamena.. mne osobne by to vadilo ..ale nic osobne ako pises si nepisete..nic od toho neocavas tak bud to respektuj alebo ukonci .. co ine chces

klementinka58
15. jún 2025

zrejme chce len butlavku, vyzalovat sa a finito...nic viac....mozno max milenku a nevylucovala by som ani ze je zenac, ked takto robi okolo toho tajnosti

autor
15. jún 2025
@ukgirls

minimalne zo slusnosti to meno povedat mohol .. ved krstne meno nic neznamena.. mne osobne by to vadilo ..ale nic osobne ako pises si nepisete..nic od toho neocavas tak bud to respektuj alebo ukonci .. co ine chces

@ukgirls To mi tak prišlo zarážajúce, že fakt aspoň z tej slušnosti to povedať mohol ...

kamatopo
15. jún 2025

No za mňa je to daky paranoidny jedinec. Pri zoznámení je slušnosť povedať meno... Mňa skôr zaujíma keď spolu píšete ako mu hovoríš??? Lebo od novembra ho konkrétne neosloviť je divne a už by mi v hlave svietila kontrolka prv.

autor
15. jún 2025
@kamatopo

No za mňa je to daky paranoidny jedinec. Pri zoznámení je slušnosť povedať meno... Mňa skôr zaujíma keď spolu píšete ako mu hovoríš??? Lebo od novembra ho konkrétne neosloviť je divne a už by mi v hlave svietila kontrolka prv.

@kamatopo Oslovujeme sa zámenom "Ty".

autor
15. jún 2025

Admini tu zasa zmenili názov témy. A zle prečítali text. Na pripomenutie a ozrejmenie. Mňa nezaujímalo jeho priezvisko a ani adresa nie. Iba ľudsky krstné meno.

kamatopo
15. jún 2025

A ty čakáš od toho viac?

bielasovicka
15. jún 2025

Tak mu hovor baltazar, alebo vinco 🤣

wilkova
15. jún 2025

Podivín. Fakt podivín.

martinkatinka
15. jún 2025

A to ste sa ako zoznamili?

autor
15. jún 2025
@kamatopo

A ty čakáš od toho viac?

@kamatopo Nečakám. Ale skrátka po ľudskej stránke nie je po 7 mesačnom písaní blbé oslovovať sa zámenom "Ty".

autor
15. jún 2025
@martinkatinka

A to ste sa ako zoznamili?

@martinkatinka Cez jedno diskusné fórum o zdraví. A potom sme začali písať cez emaily.

januska12323
15. jún 2025

Tak ho začni oslovovať inak. Mne je divné aj to, že ste sa doteraz nepredstavili. Však to môže byť hocikto na druhej strane.

autor
15. jún 2025
@januska12323

Tak ho začni oslovovať inak. Mne je divné aj to, že ste sa doteraz nepredstavili. Však to môže byť hocikto na druhej strane.

@januska12323 Ja som napísala, ako sa volám. On moje meno vie.

zuzanka.zuzu
15. jún 2025

možno má špecifické meno podľa ktorého by si ho hneď spoznala 🤷 žiadne Jano Fero Peter Pavol. možno Ambróz a keďže už o ňom veľa vieš tak sa bojí aby si ho nevedela identifikovať 🤷

kikulienkadd
15. jún 2025

Ahoj,hneď by som prerušila akýkoľvek kontakt, takýto človek mi príde príliš čudný, aby som s nim strácala čas. Čo ak je všetko, čo ti napísal vymyslené a ty s nim zdieľaš svoj reálny život?

autor
15. jún 2025
@kikulienkadd

Ahoj,hneď by som prerušila akýkoľvek kontakt, takýto človek mi príde príliš čudný, aby som s nim strácala čas. Čo ak je všetko, čo ti napísal vymyslené a ty s nim zdieľaš svoj reálny život?

@kikulienkadd No veď, pravdu máš.

7miriam77
15. jún 2025

Po toľkých mesiacoch nevedieť ani jeho meno je teda fakt divné 🙃,a ako sa oslovujete?? Ahoj TY??? Nechápem tomu,prečo ti nechce to meno prezradiť...veď takých petrov,jozov, Janov....atď je tisícky a nie je to prezradenie identity. Čo ti táto známosť dáva?? Podľa mna strata času....to bude asi dáky cvok

ruxandra
15. jún 2025

Asi sa chce tváriť veľmi tajomne, ale toto je pre mňa niečo, čo by ma odradilo. Skúsila by som sa ho spýtať ešte raz, či len nehral formu, ale ak by mi to ani potom nepovedal, uz by som mu viac nepísala. Nedoverovala by som mu.

ika02
15. jún 2025

Veľmi divné! Namotáva Ťa? Sľubuje niečo? Vyžaduje niečo od Teba (hoci nepriamo)?

hytal
15. jún 2025

Buď opatrná, je to nanajvýš čudné správanie. Môžeš byť jeho bútľavá vŕba, no môže si i skutočnosti zo svojho života vymýšľať a po čase začať pýtať peniaze. Dnes je podvodníkov a čudákov veľa.

petronelag
15. jún 2025

Ja by som si s takýmto mužom nepísala, môže písať také veci, ktoré vie, že ženu zaujmu, ale nemusí to byť pravda a keď chce zostať aj po dlhšom čase anonym, tak to to je s ním len strata času.

martinkatinka
15. jún 2025

A vsak daj jeho email, ja sa ho spytam 😉

moonlight1210
15. jún 2025

Asi naozaj iba chcel butlavu vrbu. Alebo pocit, ze je pre niekoho dolezity.

Ale v realite to najcastejsie byva tak, ze ma v sukromnom zivote partnerku, deti,… a navrch sebecky pocit, ze po par rokoch s rodinou si nevie predstavit, ze takto to uz ma byt navzdy. Tak sice z moralneho hladiska nechce od nich odist, ale hlada “bezpecnu” zmenu, novy svet, taky zastupny “neskodny” novy zivot.

Alebo ma tak nudny zivot, ze si vytvoril alterego, ktore ma vsetko, co by on chcel, aby uputal, udrzal pozornost zeny. Ked je tym druhym, je vyrecny, zdielny, odvazny. Ako v role herca.

A boji sa co i len naznaku, zeby si ho casom mohla vypatrat a zistit, v com vsetkom ti klamal.

januska12323
15. jún 2025

A keď si sa predstavila on čo na to? Prečo si sa nepýtala na jeho meno?

hipuska
15. jún 2025

No, možno to bude niekto z tvojho okolia a boji sa priznať, kto je

twinflame
15. jún 2025

Ani v jednom emaile sa nepodpisal? To je divne. A jeho email nic neprezradi o tom komu patri? Mozno to ani nie je muz nakoniec. Investujes pol roka energie do pisania si s anonymom?

autor
15. jún 2025
@twinflame

Ani v jednom emaile sa nepodpisal? To je divne. A jeho email nic neprezradi o tom komu patri? Mozno to ani nie je muz nakoniec. Investujes pol roka energie do pisania si s anonymom?

@twinflame Email neobsahuje tu klasicke meno, priezvisko, @. Je to nejaký nick a @

twinflame
15. jún 2025

Otazka je aky ma dovod skryvat svoju identitu. Keby mal zaujem, za pol roka by presunul konverzaciu na inu platformu, napr. tam kde sa daju pisat spravy, kde sa da hned odpovedat. Emaily by nestacili. 49 rocny muz uz toho nieco musi mat za sebou

motylik2559
15. jún 2025

Hmm tak toto je fakt čudné🤔 Bud sa vola Quasimodo a hanbi sa za meno alebo je to nejaky podvodnik alebo ozaj chce len zabijat cas ci si z teba robi butlavku. Ja by som od neho necakala viac a po takom dlhom pisani a ze ti ani krstne meno nepovie by som stratila zaujem aj na to pisanie a presla by ma chut ho spoznat aj osobne. No ja neviem, mas 41 rokov, nemas ziadne skusenosti, ze ta pisanie s nim za takychto zahadnych okolnosti nepreslo?🤔 Nepoviem este keby to trvalo trebars 2 mesiace.. ale od novembra?? ved to mas skoro 3/4 roka🤦‍♀️ Neviem co vsetko si mu o sebe uz vyzradila, no rozhodne, ak v tom pisani chces pokracovat tak mu nepis kde byvas a ani nic ine osobné. Len sa ozaj cudujem,ze ta to tak dlho bavi🤦‍♀️🤷‍♀️

Strana
z2