Neviem presvedčiť manžela na večernú sprchu
Ako je mi to trochu nepríjemne, ale riešim taký pre mňa dosť “problem”. Neviem presvedčiť manžela na večernú sprchu … On je naučený sa sprchovat ráno. Ide na tréning a potom sprcha a robota. Ale veď po celom dni v práci, behania hore dole je základ ešte sa isť “do postele” osprchovat … Už sme sa natom normalne aj pochytili. On proste tvrdí, že veď už sa dnes sprchoval a načo pôjde teraz do sprchy a zase ráno … Samozrejme hovorím o bežnom nenáročnom dni. Ak niekde ideme (kúpalisko, túra, bicykel) to sa osprchuje hneď po … ešte v zime by som pochopila, ale teraz v lete … no neviem … Vám by to vadilo?
@anonym_autor takže on sa vlastne "zašpini" v perinach v noci, ale taka kancelárska stolička, stôl, MHD, výťah, nakupny pas pri pokladni ..kdekoľvek sa oprie sú podľa neho čistucke ako ľalia hej? Asi týmto by som argumentovala ja.
@romiada prečo sa ma “zašpiniť” v perinách? Veď tu píšem dookola to iste, čo v úvodnom príspevku. Že sa sprchuje ráno lebo je - PO TRÉNINGU. Ja len chcem aby sa sprchoval aj večer, aj kvôli veciam čo si uviedla.
@romiada prečo sa ma “zašpiniť” v perinách? Veď tu píšem dookola to iste, čo v úvodnom príspevku. Že sa sprchuje ráno lebo je - PO TRÉNINGU. Ja len chcem aby sa sprchoval aj večer, aj kvôli veciam čo si uviedla.
@anonym_autor tak mu to povedz - smrdis mi ritacinou, nohacinou, mas osikaneho vtaka, nezelam si, aby si sa takto valal v cistej posteli. Ak to nebudes akceptovat, odstahuj sa zo spalne, kam len zivne chces.
Vy si po pouziti hajzlika len natiahnete trenky a gatky a idete, ved vecer date sprchu?
Ved ak som zdrava, tak sa vysikam a vykakam bed nejakeho uspinenia, tak mi moze byt u prdele ci je ta spcha rano akebo vecer.
Ale ja viem, ze MK je plny precitlivelych ludi co ani neprdia, na ucte tisice a chata v Starom smokovci
Jednoducho mu povedz, že je to nechutné po celom dni vliezť taký do postele. Lebo jednoducho to nechutné je. Veď mu nikto nezakazuje sa spŕchnuť aj ráno a aj po športe. Niekedy sa ja sprchujem aj trikrát. Ale večer je to jednoducho povinnost.
@miniovecka podľa logiky "veď ráno budem zase jesť" 🤣
Vy si po pouziti hajzlika len natiahnete trenky a gatky a idete, ved vecer date sprchu?
Ved ak som zdrava, tak sa vysikam a vykakam bed nejakeho uspinenia, tak mi moze byt u prdele ci je ta spcha rano akebo vecer.
Ale ja viem, ze MK je plny precitlivelych ludi co ani neprdia, na ucte tisice a chata v Starom smokovci
@anonym_40bd76 nemám tisíce na účte, dokonca nie som ani pedant na poriadok, ale ísť do postele neosprchovany po celom dni mi príde tiež hnusne. Kebyže som fakt celý deň doma že prelezim v posteli, prípadne sa idem osprchovat v priebehu dňa, večer si opláchnem aspoň spodok. A predstav si že sa utieram ale neverím že nejaké kvapôčky tam neostávaju, veď žeby by mali obzvlášť dbať na hygienu intímnych partií a teda po malej potrebe sa chlapi neutieraju podľa mňa, behajú v boxerkach celý deň čo im nakvapka zbytok moču.. chutné.
Jednoducho mu povedz, že je to nechutné po celom dni vliezť taký do postele. Lebo jednoducho to nechutné je. Veď mu nikto nezakazuje sa spŕchnuť aj ráno a aj po športe. Niekedy sa ja sprchujem aj trikrát. Ale večer je to jednoducho povinnost.
@michaela329 ako vidis, pre mnohych je to nadstandard a vraj ak si zdrava, tak ani vodu na zadok netreba. Zdravy clovek asi kaka vonavu krupicu s maslom a skoda to vlastne zmyt.
@anonym_40bd76 nemám tisíce na účte, dokonca nie som ani pedant na poriadok, ale ísť do postele neosprchovany po celom dni mi príde tiež hnusne. Kebyže som fakt celý deň doma že prelezim v posteli, prípadne sa idem osprchovat v priebehu dňa, večer si opláchnem aspoň spodok. A predstav si že sa utieram ale neverím že nejaké kvapôčky tam neostávaju, veď žeby by mali obzvlášť dbať na hygienu intímnych partií a teda po malej potrebe sa chlapi neutieraju podľa mňa, behajú v boxerkach celý deň čo im nakvapka zbytok moču.. chutné.
@13uzivatelka11 *ženy 🫣
@michaela329 ako vidis, pre mnohych je to nadstandard a vraj ak si zdrava, tak ani vodu na zadok netreba. Zdravy clovek asi kaka vonavu krupicu s maslom a skoda to vlastne zmyt.
@mandzula všimla som si, že pre niektorých "hygiena je smrrrť" 🤦

Ja sa sprchuje ráno, lebo ak sa osprchujem večer, v noci sa spojím a už rano citim pot. Cez deň používam bydet, ak mám náročný deň, sprchujem sa 2 x večer a opäť ráno. Neviem si predstaviť v praci fungovat bez rannej sprchy fuj.