Neviem si nájsť partnera, nepáčim sa mužom
Zdravím vás,ja som už svoje prispevky pisala do fora zdravie.sk,bolo to pred 10 rokmi,mala som vtedy 22 rokov,vsetky rady diskutujucich som si vzala k srdcu, ale nič sa nezmenilo,teraz mám 32 rokov a stale nezadana.Ale od zaciatku.Nikdy som nechodila s chalanom, ani prvu lásku som nezažila,pokial ano,tak len platonicku a jednostrannu.Co sa týká výzoru, nikdy som si nepripadala tak strasne škaredá za aku ma okolie povazovalo.Mam vysoku stihlu postavu, husté vlnité vlasy, čo obdivuju hlavne ženy a dievcata,hovoria že aj tvar ako celok mám peknu,vyrazne modre oči s hustými dlhymi,mihalnicami ktore sa pacia len ženám.Mojim kamenom urazu je široký nos,bola som na plastike, ale ziaden zázrak sa neudial.Posmesky a urážky ako škaredá som pocuvala na zakladnej škole často
Na mňa raz cigan zakričal ze mam nos ako parabola 😀 a vydala som sa.
Inak poznám krásne ženy, ktoré sú slobodne lebo majú bud veľmi komplikovanú alebo depresívnu povahu. Alebo krásne ženy, ktoré sú slobodne lebo sú utiahnute. Poznám meneej pekne ženy ktoré majú sebavedomie a nemali o partnerov núdzu. Výzor podľa mňa nie je problém
Výzor není problém, tiež nie som krásna 10/10 a mám muža, kopa ďalších normálnych žien aj s obezitou sú tiež vydate ;) a majú rodiny, výška uznávam moze byť kus problém keď si veľmi vysoká, zvyšok je len o Tom či vôbec chodíš na miesta kde sa da zoznámiť a či si kokunikativna a otvorena novým znamostiam
Zoznamku si neskúšala? Nejaký kurz tanca? Turisticky klub alebo niečo také? 🙂
Ja som sa s tým nikdy nestretla, ze by na ulici pokrikovali dospelí muži na ženu, ze je škaredá. Tak neviem kde chodíš a po akých parkoch sa pohybujes.
Asi sa ozaj moc sustredujes na to negatívne a tym ti uniká, to pekné.
Máš krásne vlásy, výrazne oci, štíhlu postavu....tak to ukaz, nahod sa, daj si okuliare, úsmev a ideš 🙂
@mischy00 presne toto som si hovoril aj ja... v živote som nepokrikoval po žene, že je škaredá a úprimne... ani že je pekná... ak to niekto robí, tak sú to len idioti, ktorých názor rozhodne netreba brať vážne
Vždy sa nájde nejaký neokrôchanec, takže stalo sa mi v živote, že nejaký takto vykrikoval niečo.
Ale s takýmito indivíduami nenadväzujem očný kontakt, takže nestáva sa mi to pravidelne.
@tajanaokic v dnesnej dobe je vela ludi slobodnych. V mojom okoli mam niekolko takych ludi, ktori nemaju a ani nemali vztah. Asi je to dobou, ludia su narocni na seba, aj na partnerov. Ja som si hladala muza vedome, snazila som sa. Stretavaj sa, chod na zoznamky, niekoho si najdes. Nie je to jednoduche, ale vselijake skarede zeny su vydate
Dôležitá je aj povaha, hodnoty a priority. Akoze… psst ale poznám kopec veľmi mne škaredých ľudí a našli si partnerov, dokonca aj manzelov/ manželky. ;D
@tajanaokic pripomenula si mi spoluziacku zo strednej normalne som si myslela, ze to pise ona, ale ona je uz vydata. Tak myslim, ze je chyba v tvojej hlave, ked som mala menej rokov cca 20 tiez po mne niekto hocico zakrical a znelo to ironicky, ale myslim, ze to bolo preto, ze som sa im pacila a len nenasli lepsi sposob na komunikaciu respektive vedeli, ze by u mna nemali sancu tak radsej boli doleziti a myslim, ze sa nemylim, lebo teraz ked som ovela starsia uz po mne nikto nevykrikuje, tak ze pracuj na sebavedomi.
Ako ta mozu mat radi muzi ked nemas rada samu seba taku aka si? Podla mna mas nedostatok sebavedomia a to je kamen urazu viac nez vyzor.
@mirokub toto si jej poradila, nech si najde taketo ako on, to ju este viac mozoe stiahnut dole, ked zi najde nejakeho nesebavedomeho, co sa bude lutovat a vyplakavat...
Prosím ta, kde žiješ? V akom meste žijú takí chlapi?
Ja ozaj nie som ,iadna krásavica, ako mladá bežné dievča, par kg navyše, ale v živote sa mi nestalo a ani som nepočula žiadne pokriky na ulici, že by niekto na niekoho kričal ohľadom výzoru.
Tiež by som poprosila foto do pošty.
V tvojom prípade bude problém niekde inde...možno od detstva komplexy kvôli nosu atd
@tajanaokic mala som jednu spoluziacku, ktora tiez nemala veelmi dlho partnera. Az po 40tke nasla. Vidavam kopec bezne vyzerajucich zien, aj mladych, aj starsich a ano, aj podla mna dkaredych, maju partnerov a ani som si nevsimla, ze by na ne niekto pokrikoval. Sama som podla mna bezneho vzhladu a ano, obcas som zazila posmesky zo stran dievcat ci chalanov, ale v puberte! Po 18tke uz nikdy. Tak naozaj neviem, kde su taki dospeli chlapi, ktorych popisujes. Socky, ktore maju pripomienky ku kazdemu, ignorujem.
Nič v zlom to je úplná blbosť. Partnera si nevieš nájsť nie kvôli tvojmu nosu, ale kvôli tomu, ze preto nič nerobíš pravdepodobne. Vo svojom okolí poznám viacero mužov v tvojom veku 31-33 rokov. Vôbec nesú škaredý, jeden by podľa mňa mohol dokonca robiť modelka - vyšportovany, vysoký, stará s o svoj vzhľad. Vsetci zarábajú celkom slušne, väčšina je v IT. Okrem jedného všetci z nich nebývajú ani s rodičmi. A partnerky nemajú nie kvôli vzhľadu, ale kvôli ich pováham - nevedia sa baviť so ženami, hanbia sa ich osloviť, čakajú, ze sa im pred dverami objaví nejaká žena... čiže keď nič nerobíš preto aby si niekoho spoznala, tak málokedy sa stane, ze ťa len tak na ulici niekto osloví a pozve na rande...
Treba začať chodiť do spoločnosti, mat aktivity a hobby, spoznávať sa s ľuďmi a partner sa objaví.. A kexze si žena tak to máš aj ľahšie ako títo chlapci, tebe sa stačí zaregistrovať na online zoznamke a budeš mat stovky záujemcov..
@tajanaokic zatial mi z opisaneho vychadza iba to, ze problem moze byt v “reci tela”. Ako sa pohybujes, kracas, gesta ruk, mimika tvare.
Moze byt, ze nevedomky sa pohybujes tak, aby si chcela zaujat. Trochu mozno koketne. Aspon muzi to tak mozu vnimat.
Podobne zvyknu niektore rozumom jednoduchsie zeny reagovat na muza, co sa podla nich chova ako “fesak lazensky”.
Takze aj ti pokrikovaci su taki rozumom jednoduchsi. A hadam si nevezmes k srdcu nazir niekoho, koho by si sa nikdy ani o radu pytat nesla.
Podľa mňa bude chyba niekde v tvojom vnútri nie výzore. Som priemerná zena. A keď som mala nast sa občas našiel nejaký asocial čo mal nemiestnu poznámku ale tých som mala v pazi. Ak to nevieš hodiť za hlavu tak smer psychológ lebo skončíš naozaj sama a frustrovaná. Len preto že niekedy niekto mal nemiestnu poznamku
Mischy 00:Ano,chodim pekne upravená,aj oblečená, ale asi posobim dojmom že si každý moze ku mne dovolit a "kopnut" do mna.Stava sa mi to aj teraz po 30,isla som z práce po chodníku a za mnou zozadu vykrikoval muž čo isiel na bicykli "Ty p...,hlupa,debilna p...,a viackrat to zopakoval,a potom dodal"Ides jak tank" a znova zopakoval nadavku.A tak rychlo preletel po ceste na bicykli že som ani nezaregistrovala, co to bolo za exota,obzrela som sa dozadu,a nikde nikoho,ziadna ina žena tam nebola,tak to musel vykrikovat na mna, uši mám dobré, takže pocujem,a vnimam okolo seba veci a pamatam si kto čo povedal, takže nie je to paranoia ako tu pisali,ani nič si nenamyslam, ale je to tvrda realita.Ale dakujem ti za odpoved a povzbudenie.
Mischy 00:Ano,chodim pekne upravená,aj oblečená, ale asi posobim dojmom že si každý moze ku mne dovolit a "kopnut" do mna.Stava sa mi to aj teraz po 30,isla som z práce po chodníku a za mnou zozadu vykrikoval muž čo isiel na bicykli "Ty p...,hlupa,debilna p...,a viackrat to zopakoval,a potom dodal"Ides jak tank" a znova zopakoval nadavku.A tak rychlo preletel po ceste na bicykli že som ani nezaregistrovala, co to bolo za exota,obzrela som sa dozadu,a nikde nikoho,ziadna ina žena tam nebola,tak to musel vykrikovat na mna, uši mám dobré, takže pocujem,a vnimam okolo seba veci a pamatam si kto čo povedal, takže nie je to paranoia ako tu pisali,ani nič si nenamyslam, ale je to tvrda realita.Ale dakujem ti za odpoved a povzbudenie.
@tajanaokic prepáč mi ale toto snáď ani nemôže byť realita. A keďže ta videl odzadu, tak výzorom to asi nebude a uz vôbec nie, ze posobis ako fackovací panák pre ľudí. A ak by nejaký taký dement bol, tak to je jeho vizitka, nie ze ty si škaredá 🤦♀️.
Naozaj, som si nikdy nestretla s takýmto typom správania voči žene a keby som bola svedkom, tak sa neudržím a teda by si vypočuli. Raz som zasiahla, ked sused na bytovke hučal po svojej žene.... ci bude taký hrdina, ked oproti nemu bude stáť rovnako veľký chlap. A zrazu bolo ticho....
Zuzkapap: chodím do krestanskeho spolocenstva na stretka a skupinky,na stretku su fajn chalani, ale beru ma skor ako spolusestru než ako potencialnu partnerku.O jednom chalanovi, čo sa mi páčil a myslela som že snad aj ja jemu,mali sme si čo povedat a ked ma niekde stretol bol rád že ma vidí, šla som v elektricke a sedela som s kámoškou,ona sedela při okne,já vedla nej,a na zastavke stál on,usmieval sa a nadsene mi kýval.A kámoška mi hovori "Ten je uplne do teba blazon",lenze realita bola ina,on je veduci skupinky,aj ja chodím na skupinku, ale nie k nemu,ale občas chodíme na navstevu jedni skupinkari k druhým,pozval ma na ich skupinku a potom o pár sa ma pytal, že ako sa mi tam pacilo,povedala som že super, že či mozem este niekedy prist,a on na to" Veď chod na svoju skupinku,tam ta potrebuju,či nie",tak na mna vyskočil, až som nemala slov, najprv na pozyva a potom takto odbije,nechapem niektorych muzov,nakoniec sa oženil s vzal si o 10 rokov mladsiu.
Vilma 7:Byvam v Kosiciach,a to že muži na mna pokrikuju je tvrda realita.Raz aj pred mojou mamkou,isli sme po chodníku a na lavicke sedela partia s mojim bývalým spoluziakom to zakladky a to už mali cez 22 rokov, takže ziadni pubertaci.Zacali na mojho spoluziaka "Tam ti ide žena a posmesky",mamka až zbledla,bola zarazena, že čo na mna maju pokrikovat nejaki.Nie su to moje komplexy,už som pisala že ja som si taká škaredá nikdy nepripadala, ale roznietili to ti spoluziaci na zakladke,aj na gympli, čo sedel za mnou mal také reci "Taká si krasna jak moja rit",no a ked ta tak bombarduju,tak ako má clovek nabrat zdrave sebavedomie a čelit takym utokom.Inak si velmi pekna žena,k tebe by si toto nedovolili.
Ty zijes asi v nejakom matrixe alebo co..
Autorka, nebývaš v nejakej časti, kde je kopec asociálov?
Lebo sa mi zdá zvláštne, že sa ti to stáva často.
Kabyko:Chodim do krestanskeho spolocenstva a snažím sa,vyvijam aktivitu,chalani sú sice fajn, sú tam aj slobodni po 30, ale ako potencialnu partnerku ma nevnimaju.
Tak treba chodiť aj inam ako do kresťanského spolocenstva. Ked vidíš, ze tam potenciál a záujem nieje. Skús turistiku, teraz su bicykle veľmi obľúbené, stále nejaké akcie s nimi organizujú, začni behať, chodiť do fitka, jazykovy kurz, prihlás sa na splav atď. Festivaly, koncerty, jarmoky, ved je leto ...nieje možné ze sa s nikým nezoznamis.
Ja byt slobodná, ajajaj co ja by som všade pobehala a zoznamovala sa ostošesť 🙂🙂.
Kolegyňa si kúpila skúter, tak chodi na také mini zrazy. Je veľmi veľa možností , skus porozmýšľať 🙂
Moonlight1210,sense: Dakujem za rady.
Mischy 00:No,zial,smutna realita to je,neviem čím pritahujem takych ludi, aby si do mna kopli.A kedze pracujem s ludmi,kopu takych hulvatov stretavam aj počas práce.Sice tak vulgarne nenadavaju, ale sú hrubí a netaktní.A pozorujem že k ostatnym kolegyniam si nedovolia tak ako ku mne,aj nedávno sa kolegyna pozastavila nad tým "Preco len teba takto vytacaju, veď sú milá a s každým jednas slusne".Tak to fakt nechapem.
Je v poriadku byť milá a jednať slušne.
Avšak zároveň môžeš byť asertívna a kto ťa nerešpektuje, tak aj tvrdo a rázne mu určiť hranice.
Unicornlady:Vacsinou sa mi to stava v centre mesta.
Mischy 00:Dakujem za rady,skusim hladat nieco ine, kámoška ma už viackrat volala na turistiku si svojou partiou.
Unicornlady:Dakujem za radu, už som precitala tolko motivacnych knih,aj o asertivite, ale aj tuto si precitam,dakujem za tip.

Ja som sa s tým nikdy nestretla, ze by na ulici pokrikovali dospelí muži na ženu, ze je škaredá. Tak neviem kde chodíš a po akých parkoch sa pohybujes.
Asi sa ozaj moc sustredujes na to negatívne a tym ti uniká, to pekné.
Máš krásne vlásy, výrazne oci, štíhlu postavu....tak to ukaz, nahod sa, daj si okuliare, úsmev a ideš 🙂