Neviem si nájsť partnera, nepáčim sa mužom
Zdravím vás,ja som už svoje prispevky pisala do fora zdravie.sk,bolo to pred 10 rokmi,mala som vtedy 22 rokov,vsetky rady diskutujucich som si vzala k srdcu, ale nič sa nezmenilo,teraz mám 32 rokov a stale nezadana.Ale od zaciatku.Nikdy som nechodila s chalanom, ani prvu lásku som nezažila,pokial ano,tak len platonicku a jednostrannu.Co sa týká výzoru, nikdy som si nepripadala tak strasne škaredá za aku ma okolie povazovalo.Mam vysoku stihlu postavu, husté vlnité vlasy, čo obdivuju hlavne ženy a dievcata,hovoria že aj tvar ako celok mám peknu,vyrazne modre oči s hustými dlhymi,mihalnicami ktore sa pacia len ženám.Mojim kamenom urazu je široký nos,bola som na plastike, ale ziaden zázrak sa neudial.Posmesky a urážky ako škaredá som pocuvala na zakladnej škole často
To je veľmi zvláštne, že o sebe napíšeš niekoľko objektívne atraktívnych znakov a zároveň, že okolie ťa považuje za strašne škaredú a celý život si nevieš nájsť partnera iba kvôli nosu (lebo vlastne okrem toho je na tebe všetko pekné)? Realita a príčiny budú úplne iné.
Pricina moze byt uplne ina … ZS je daleko a komplexy si nesies stale so sebou. Mozno sa to prwjavuje aj vo vztahu s muzmi, mozno cakas na dokonaleho princa … alebo mas proste blbu povahu 🤷🏻♀️ , pretoze podla popisu by sa za tebou malo otacat chlapov dost … takze problem nie je zvonka ale zvnutra.
Dakujem za odpovede,este som nedokoncila vsetko,lebo ma to nepustilo dalej.Nebolo to len na zakladnej škole, ale uplne cudzi chalani a muži,ktori ma videli prvykrat v zivote a nepoznali ma, takže nemohli vediet aka som vo vnutri.Napriklad na mojej stuzkovej vyprevadzala som svojich známých ktori ma prisli pozriet,bola pekne oblečená,nastajlovana,a vlastne vsetky dievcata z triedy vyzerali ako princezne,a stála tam skupina Romov,boli to aspoň o 10 rokov starší,cize 28-30 roční muži,a ked som vyprevadzala svojich znamych aj som sa prihovarala,jeden z tych Romov ma začal napodobnovat ironickym podtonom a este zakrical "Krásná si",ale bolo to myslene ironicky.A este nieco nezrozumitelne za mnou zakrical,a podobne aj teraz ked idem po ulici a niektori muži vydavaju také pazvuky a smeju sa.Co sa tyka povahy,podla mojich najblizsich a kamosiek som až prilis dobracisko, až to nie je zdrave a preto to niektori ludia mozu zneuzit.Aj starsie kolegyne v práci hovoria, taká dobrá, šikovná kočka a je sama.
Daj fotku. Taká škaredá nemôžeš byť...
Dakujem za odpovede,este som nedokoncila vsetko,lebo ma to nepustilo dalej.Nebolo to len na zakladnej škole, ale uplne cudzi chalani a muži,ktori ma videli prvykrat v zivote a nepoznali ma, takže nemohli vediet aka som vo vnutri.Napriklad na mojej stuzkovej vyprevadzala som svojich známých ktori ma prisli pozriet,bola pekne oblečená,nastajlovana,a vlastne vsetky dievcata z triedy vyzerali ako princezne,a stála tam skupina Romov,boli to aspoň o 10 rokov starší,cize 28-30 roční muži,a ked som vyprevadzala svojich znamych aj som sa prihovarala,jeden z tych Romov ma začal napodobnovat ironickym podtonom a este zakrical "Krásná si",ale bolo to myslene ironicky.A este nieco nezrozumitelne za mnou zakrical,a podobne aj teraz ked idem po ulici a niektori muži vydavaju také pazvuky a smeju sa.Co sa tyka povahy,podla mojich najblizsich a kamosiek som až prilis dobracisko, až to nie je zdrave a preto to niektori ludia mozu zneuzit.Aj starsie kolegyne v práci hovoria, taká dobrá, šikovná kočka a je sama.
@tajanaokic a nenamyslas si to? Ja som nezažila, aby muži robili pazvuky, keď aj išla po ulici menej atraktívna žena. To kde bývaš? Mne sa to cele nezdá.
toto nebude o vonkajsej krase. chodis k psychologicke? uz len v tom jednom opise sceny s tymi romami sudis, ze to mysleli ironicky, co podla mna nie je pravda. nemusime sa bavit o tom, ze ked na teba pokrikuju a vypiskuju o 10r starsi muzi, moze to byt neprijemne, ale zda sa mi zvlastne, ze tvoj zaver okamzite bol, ze to mysleli opacne, a navyse si to dodnes pamatas a nejakym sposobom ta to ovplyvnuje.
A ako komunikujes s ostatnými chlapmi, bavíš sa s nimi, ako sa správajú? Tiež sa mi to nezda, z opisu nevyzeras neatraktivna… take skarede ženy (s prepáčením) majú mužov, deti, že sa mi to nechce verit, že je problem len vo vzhlade, nakoľko na každú “dieru” sa najde “zaplata”
ja ked vidim ake skarede zeny maju partnerov.. pravdepodobne mas len male sebavedomie a komplexy a ked sa na teba aj niekto usmeje, hned mas pocit, ze sa z teba smeje a utiahnes sa do seba a zakomplexujes sa este viac.. skus psychologa
Si dost stara na to, aby si si reakcie okolia nebrala osobne. S najvacsou pravdepodobnostou su myslene opacne, ako ich ty vnimas. Nevies ich spravne vyhodnotit a vztahujes ich na seba.
No vidis,problem nikdy nebol ani nie je tvoj nos a uz vobec nie vyzor. Aspon pre inych nie,len ty si to myslis. Asi je problem skor v povahe,vystupovani...skus sa zamysliet a nestavaj svoj vztah len na vyzore.
Tilly:fotku nepridam, pretoze chcem ostat v anonymite,videla som, že na tomto fore sa pohybuje vela zien ktore poznám a nemusia vediet, čo riesim na fore.Takze hoci ráda, mám vela fotiek s ktorymi som spokojna,ale kvoli tomu nie.
@tajanaokic a nie si trochu paranoidna? Myslim že hlavný problém je v Tebe a Tvojom sebavedomí, nie v mužoch a že by Ťa nechceli
Eviq: Nenamyslam si to,stalo sa to vela krat a nijaka ina žena okrem mna vtedy v tom okolí nebola.Stala sa mi aj taká vec,bola som s kamoskami,vtedy dost prsalo a v dazdi sa mi este viac zvlnia vlasy,a jedna kámoška s obdivom na mna, že niektore ženy sa trapia s natackami a ty sa prejdes v dazdivom počasí a ake máš krasne kucery,keby som bola chalan,hned sa do teba zblaznim.Potom sme sa rozlucili a ja som šla cestou po chodníku domov,na lavicke sedeli chlapi a zacula som ako jeden druhému hovori "Snad ju nejdes balit",a ten mu hovori "Balit,taku? a za mnou zakrical"Škaredá si".A este vela podobných pripadov,ked som presla a chlapi sa začali rehotat.
Počuj, ja som taký priemer, o mužov som nemala nikdy núdzu a tiež sa mi stalo, že sa na mňa niekto divné uskrnul, alebo mal divnú poznámku. Keď sme s kamoškou šli natešené, že nás vzali na strednú školu, tipek neznámy na mňa zavolal, že mám krivé nohy. Chápeš. Čo ja s tým? Prečo? Vôbec neviem kto to bol, šli sme smejúc sa po chodníku. Nič sme s ním nemali. A čo teraz? A ja som mala kopec mindrakov na ZŠ. A aj tak som našla dobrého muža. Čo tvoje sebavedomie, máš rada samu seba? Majú ťa tvoji rodičia radi?
Eviq: Nenamyslam si to,stalo sa to vela krat a nijaka ina žena okrem mna vtedy v tom okolí nebola.Stala sa mi aj taká vec,bola som s kamoskami,vtedy dost prsalo a v dazdi sa mi este viac zvlnia vlasy,a jedna kámoška s obdivom na mna, že niektore ženy sa trapia s natackami a ty sa prejdes v dazdivom počasí a ake máš krasne kucery,keby som bola chalan,hned sa do teba zblaznim.Potom sme sa rozlucili a ja som šla cestou po chodníku domov,na lavicke sedeli chlapi a zacula som ako jeden druhému hovori "Snad ju nejdes balit",a ten mu hovori "Balit,taku? a za mnou zakrical"Škaredá si".A este vela podobných pripadov,ked som presla a chlapi sa začali rehotat.
@tajanaokic prepac, mne to príde ako vymyslene alebo sa pohybujes vo veeeelmi divnej spoločnosti. Stretla som xy žien ktoré krásou neoplyvali a nikdy, nikdy som nepočula ze by po nich niekto pokrikoval.
Tramtada 31: Mám kamaratov este z detstva,ale ti ma beru skor ako sestru,no kolegovia z práce sa spravaju slusne,ale nikto z nich mi nenadbieha.
@tajanaokic a s koľkými mužmi si sa aj reálne stretla? Mala rande? Lebo ak nevyvijas žiadnu aktivitu na zoznámenie, tak klopkat na dvere ti nikto nepríde.
A žeby len nádherné zeny mali vzťah, to asi ťažko. Snáď mas oci a chodíš po uliciach.
Problém je ten, ze sa upriamujes na tých, co kedysi niečo povedali. A koľkí nepovedali nič a možno sa na teba aj usmiali? Začni sa viac usmievať a nie premýšľať nad " somármi ".
@tajanaokic to znie jak keby na teba stale nejake (prosim nikto neurazte sa) "socky" pokrikovali. divne. neodpovedala si mi na to, ci chodis k psychologicke.
Pošli mi fotku, pozriem na to🧐 nechce sa mi veriť, že s tým niečo nepojde urobiť..
Janka _23:Nie je to vymyslene,pisem len to čo som na vlastnej kozi zažila,a chcela som pocut objektivne nazory od ludi ktori ma osobne nepoznaju,preto som vyskusala toto fórum.Stastna to žena,ktora nemusela zazit to čo ja,lebo dost mi to nastrbilo sebavedomie,a to neprajem nikomu.Hoci mi radia, že vsetky veci ktore sa stali mám hodit za hlavu, ale ked sa to stává často,tak sa clovek nad sebou zamysla a pochybuje o sebe,hladam dobrého cloveka,ktory by ma mal rád aj ja jeho a prezili by sme spolu celý život.
Janka _23:Nie je to vymyslene,pisem len to čo som na vlastnej kozi zažila,a chcela som pocut objektivne nazory od ludi ktori ma osobne nepoznaju,preto som vyskusala toto fórum.Stastna to žena,ktora nemusela zazit to čo ja,lebo dost mi to nastrbilo sebavedomie,a to neprajem nikomu.Hoci mi radia, že vsetky veci ktore sa stali mám hodit za hlavu, ale ked sa to stává často,tak sa clovek nad sebou zamysla a pochybuje o sebe,hladam dobrého cloveka,ktory by ma mal rád aj ja jeho a prezili by sme spolu celý život.
@tajanaokic neviem si predstaviť ze by nejaký normálny muz len tak z ničoho nic vykrikoval po zene ze je škaredá alebo niečo iné, toto robia iba socky takže netuším v akej spoločnosti sa pohybujes.
Deedol:prepac,nestiham odpovedat na vsetky prispevky,lebo naraz toho prislo vela, nechodím ku psychologicke,lebo som to nepovazovala za potrebne.
Deedol:prepac nestiham odpovedat na vsetky prispevky lebo naraz toho prislo vela, nechodím ku psychologicke lebo som to nepovazovala za potrebne.
Janka _23:pohybujem sa v slusnej spolocnosti a som to slusnej rodiny,to vykrikuju muži,ked idem po ulici alebo po meste.
Janka _23:pohybujem sa v slusnej spolocnosti a som to slusnej rodiny,to vykrikuju muži,ked idem po ulici alebo po meste.
@tajanaokic neviem, nikdy som sa s ničím takým nestretla a ako vidíš tak ani zeny tu. Takže je to čudné, pretože žiadny normálny muz by to nerobil. Ak by to po mne vykrikoval nejaký asocial tak by mi to bolo úplne u prdele
Mischy 00,vies kolkokrat som sa snažila, ale to strany tych muzov ziadna odozva.Ale zase typ takej dobyvatelky nie som, sú ženy které to s muzmi vedia,ja nie.Asi tým že ti spoluziaci na zakladke ma urazali a to tiez zanechalo stopy.
Pošli fotku do správy
Mischy 00,vies kolkokrat som sa snažila, ale to strany tych muzov ziadna odozva.Ale zase typ takej dobyvatelky nie som, sú ženy které to s muzmi vedia,ja nie.Asi tým že ti spoluziaci na zakladke ma urazali a to tiez zanechalo stopy.
@tajanaokic odporucam toho psychologa, moze to len pomoct.

Aké sú tvoje silné stránky?Čo máš na sebe rada?