Nevzťah
Ahojte, potrebujem sa poradiť so ženami. Pohybujem sa zväčša v mužskom kolektíve, takže mi chýba ženský pohľad na vec. Som 40r žena a zoznámila som sa pred 4r s mužom, dnes má 48r. Prvé dva roky boli super, všetko klapalo a myslela som si, že bude nasledovať niečo ďalej - požiadanie o ruku, spoločné bývanie, čokoľvek ďalej. Ale nič neprišlo. Ešte rok som sa snažila - aj po dobrom, aj po zlom (bola som milá, alebo som hrala nedostupnú), absolútne nič s ním nepohlo. Minulý rok v lete som mu povedala, že teda ak to ďalej nepôjde, tak teda bude lepšie, keď ostaneme iba kamaráti. S tým súhlasil. Frekvencia stretávania bola už nižšia, ale v zásade vidíme sa 3-4x týždenne a navonok si všetci myslia, že spolu ešte sme. Ale nie sme, nespíme spolu, ani žiadne bozky, ruky apd. Pred pol rokom som mu povedala, že sa prihlásim niekde na zoznamku, a že chcem niekoho spoznať, s kým to bude mať budúcnosť. Videla som, že sa ho to dotklo, ale časom to rešpektoval a povedal, že to chápe. Že mu ľudsky na mne záleží, a keď mi on nevie dať, to čo ja chcem, úplne rozumie, že to budem hľadať niekde inde.
A tak ja skúšam, aj si píšem, aj som až raz dokonca bola vonku s mužom, ale mala som pocit, ako keby som niekoho podvádzala. Keď sa ma niekto opýta, kedy som sa rozišla s ex, čo mám povedať? Že minulý rok v lete? Alebo že úplne vlastne nikdy?
Aj ja ho ľudsky mám veľmi rada, a nechcem ho stratiť zo svojho života, ako človeka, ako kamaráta. Celé toto mi príde tak zvláštne...
@anonym_autor autorka nepocuvas, draho budes platit..

@anonym_autor aspon sa taki vyfiltruju jedinci ktori maju problem, ze si vychadzas s ex. Lepšie ako by si nadavala na nich. Ved to je pekne byt ok a vyrovnana bez nenavisti. A k tomuto: "Keď sa ma niekto opýta, kedy som sa rozišla s ex, čo mám povedať? Že minulý rok v lete? Alebo že úplne vlastne nikdy?" ....išlo to do stratena, ostali sme kamoši. Nikomu nič nie si povinna vysvetlovať.
@romiada ja odpovedam, ze sme sa rozisli minuly rok. Ked bola tema, ze ci sme sa rozisli - ako - tak som povedala, ze v dobrom a sme z casu na cas v kontakte.