Nezhody ohľadom návštev u snúbenca
Dobry den,
Nastahovala som sa k snubencovi do jeho bytu,ma garsonku a momentalne si hladame nieco vacsie...ide ale o to ze mame nezhody co sa tyka jeho navstev...priatel si casto pozyva na navstevy svojich kamaratov, s niektorymi si aj ja rozumiem a su super ale ini maju aj fakt blbe reci...dokonca jeden chcel v byte prespat lebo sa viac opil...je mi to velmi blbe lebo ked ma takuto navstevu tak ja musim sediet s nimi resp snazim sa byt v meste lebo ved co tam mam s nimi robit ale ked ide uz o prespatie je mi velmi trapne spat v jednej izbe s cudzim chlapom, snubencovi to pride ok, co si o tom myslite
S človekom, ktorý si rád vypije, by som ani nebola a už vôbec by som si ho nebrala za muža. A takéto návštevy by som v žiadnom prípade neakceptovala. Hľadala by som si inú spoločnosť
mu povedz, ze nie ste studenti na internate.Vari ma bezny clovek vo veku 30+ na hotel alebo taxik hoci aj do susedneho mesta. Pokial ne, tak nech sa nekamarati so sockami. Proste toto uz nie je nutne podstupivat, ked v kazdom zadku su hotely. Ked budete mat byt, kde budes spat sama tak raz za cas by som to preskucala.
Nešla by som s nim spoločne bývať odsťahovala by som sa.Povedal TI že to máš rešpektovať za predpokladu že je to 2 alebo 3 izbový byt dajme tomu ale nie garzonka.Ešte nevyburení potrebuje kamarátov.Logický človek si do garzonky nevezme prespať kamaráta na každeho ma alkohol ine účinky jeden je agresívny ani nevieš čo v opitosti môže ten chlap čo prespi u vás ti urobiť. Ja by som sa odsťahovala mne by to nevyhovovalo.Prečo to vyhovuje tebe. Nemáš kam ísť nemáš na nájom.Rozmyslela by soms i to aj s kúpou spoločneho bytu že bude si tam pozyvať kamarátov z argumentom že polka bytu je jeho.Ešte je nevyburení potrebuje kamarátov s takým by som nebola.S človekom čo pije by som nikdy nebola.A už by bol bývali.Takto sa chova 30 roční chlap ved to ani puberťak.
Tak si tam začni pozývať aj ty svojich kamarátov, či bude s tým ok. A ideálne černochov, čo na neho budú žmurkať. Hneď ho to prejde.
Asi by som veeeelmi rozmýšľala,či si s ním nájdem iné bývanie,vo väčšom bude mať argument,že máte viac miesta pre jeho kamarátov.....
Neberie na teba ohlad, toto vobec nie je v pohode a nie nevyriesi sa to ani v trojizbaku.

nešla by som s ním spoločne bývať