icon

Nezhody vo vzťahu a moja šanca odísť za prácou do zahraničia

2. dec 2025

S manželom žijeme v Nitre kde roky nemam pracu on robi vo VW v Ba
Naskytla sa mi super prilezitost v zahranici pretoze aom zdravotne znevyhodnena a tam som uz volakedy pracovala a chcem sa tam vratit spat v Nitre su len hnusne fabriky za par centov .. On robi vo Vw ale plat tiez onicom vzdy mu koncom mesiaca nieco pozicam . A potom mi to vracia a zas je v minuse .. Ja mam 26 rokov on 31 velmi ho milujem ale nemame nic spolocne a on nechce odist z Nitry lebo na to nema a z svk uz vobec nie lebo tu ma uvery a stabilnu pracu . pomoc

Strana
z3
zmrzlinka8
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_d9b961 my nemame peniaze spolocne ja mam nieco usetrene , kazdy mame zvlast ucet

@anonym_autor to, že nemáte spoločný účet, ešte neznamená, že peniaze v manželstve nemáte spoločné.

autor
2. dec 2025
@zmrzlinka8

@anonym_autor to, že nemáte spoločný účet, ešte neznamená, že peniaze v manželstve nemáte spoločné.

@zmrzlinka8 on mi neda nic zo svojich lebo sam nevyzije

sasa1310
2. dec 2025
@anonym_autor

@zmrzlinka8 on mi neda nic zo svojich lebo sam nevyzije

@anonym_autor peniaze a dlhy sú v manželstve spoločné

zmrzlinka2021
2. dec 2025

@anonym_autor
Choďte do nájmu v Bratislave a tam pracuj.

A hospodarte spolu, ste predsa rodina

luccys
2. dec 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor
Choďte do nájmu v Bratislave a tam pracuj.

A hospodarte spolu, ste predsa rodina

@zmrzlinka2021 To som skor ja rodina so susedom ako tito dvaja zufalci😃

enmery
2. dec 2025

"Veľmi ho milujem". Muž si dlhmi, v mínuse, ktorý si požičiava od lenivej manželky a ešte jej tak chlapsky chrstne do ksichtu, že on sa o ňu nepostará.

No to sa nedá veľmi nemilovať takýto kus.👌

motylik2559
2. dec 2025
@anonym_autor

@anjelicek26 mne vela ludi povedalo ze Ty?! a do fabriky? to neni pre teba ty mas na viac radsej bud hostes promoter

@anonym_autor Ahoj, ved dobre platenu pracu v kancelarii si vies najst aj tu na SK, kludne aj v Ba, uz ked muz chodi do Devinskej. Inak, kolegyna jedna dochadza busom z Malaciek, druha z NR odkial si aj ty🤷‍♀️ uplne v pohode to davaju kazde rano. No ale kto chce hlada sposoby, kto nechce hlada dovody. Tak pekny vecer🙂🙃

anonym_049ee8
2. dec 2025

Takze si nevies na slovensku najst pracu s cudzim jazykom, ale pojdes do zahranicia, kde ten jazyk ovlada kazdy a robotu si najdes, lebo ti ludia hovoris ze mas na to krasu a postavu.

Neviem si predstavit, co by sa mohlo pokazit na takomto sofistikovanom plane.

lentakyterapeut
2. dec 2025

Toto nema ziadnu logiku. Mala by na MK byt moznost ohodnotit prispevok a podla nedoveryhodneho hodnotenia by siel prispevok dole a nezobrazoval sa. Takto tu den co den citame nezmysel za nezmyslom

renesance80
2. dec 2025
@nyusika

@enmery kks, ifde to tu dole vodou, taketo stupidity vymyslat
najlepsie by bolo tieto ucelove temy uplne odignorovat, zbytocne na to klikat

@nyusika ale to by sme sa nemali na com zasmiat

mamadievcatiek
3. dec 2025
@anonym_autor

@nyusika ma 1300 v cistom a nezostava mu nic ide do minusu

@anonym_autor Ide do mínusu preto, lebo financuje celú vašu domácnosť sám, že? Keďže ty nepracuješ... Sa nečudujem že je stále v mínuse.Sused tiež pracuje vo VW, jeho manželka je upratovačka. Majú 3 deti, byt na hypotéku.Nitra je veľké mesto ako je možné že ty si tam.nedokažeš nájsť prácu? A v BA je roboty dosť, môžeš aj ty dochádzať.Roky rýchlo prejdú a na dôchodku budeš z čoho potom žiť?

anonym_a2b33d
3. dec 2025
@anonym_autor

@cacianka viem ze sa o mna nepostara,vzdy mi povie nech ri ro platia tvoji on mi nic nepomoze ako keby ho nezaujimam

@anonym_autor fuj to co si si uviazala na krk za neschopaka? Prec s nim a ty vycestuj , s nim ta nic dobre necaka len ta taha dolu so sebou

anonym_a2b33d
3. dec 2025
@mamadievcatiek

@anonym_autor Ide do mínusu preto, lebo financuje celú vašu domácnosť sám, že? Keďže ty nepracuješ... Sa nečudujem že je stále v mínuse.Sused tiež pracuje vo VW, jeho manželka je upratovačka. Majú 3 deti, byt na hypotéku.Nitra je veľké mesto ako je možné že ty si tam.nedokažeš nájsť prácu? A v BA je roboty dosť, môžeš aj ty dochádzať.Roky rýchlo prejdú a na dôchodku budeš z čoho potom žiť?

@mamadievcatiek lebo je leniva ako vos, operovana chrbtica a dalsie blbosti, nezderie sa ako sa vyjadrila
Nech ide do zahranicia, tam ju s cervenym kobercom a kozenym makkym kreslom privitaju

luccys
3. dec 2025

Zaujimave, kazdy druhy na MK ma operovanu chrbticu😃😄

cacianka
3. dec 2025
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, ved dobre platenu pracu v kancelarii si vies najst aj tu na SK, kludne aj v Ba, uz ked muz chodi do Devinskej. Inak, kolegyna jedna dochadza busom z Malaciek, druha z NR odkial si aj ty🤷‍♀️ uplne v pohode to davaju kazde rano. No ale kto chce hlada sposoby, kto nechce hlada dovody. Tak pekny vecer🙂🙃

@motylik2559 kamarát dochádza z malej zaprdenej dedinky kus od Podhájskej ! tam sa odvezie autom na vlak do NZ, odtiaľ ich zváža firemný bus do BA VW. iba takých 140 km ....Občas ide autom do práce, ked treba niečo riešiť v meste alebo po ceste.

Strana
z3