Nezhody vo vzťahu: Ako riešiť finančné konflikty?
Co by ste robili na mojom mieste? Som s dietatom momentálne doma. Starostlivosť o dieťa do 6r. Nasla som si brigádu, budúci týždeň nastupujem. Syna mi postráži moja sestra, no hlavná vec. Moj muz, je nezamestnaný, vybavuje si podporu v nezamestnanosti...
Dnes na mňa nakrical, ze všetky peniaze ktore mame nasetrene na bývanie, na najom atď si mam strčiť tam....
A ze jak jemu schvália tu podporu, ze on si necha peniaze pre seba iba, ze mne neda ani cent.. A ze každý sa bude starať sam o seba...
Cize ja najom, nakup, dieta... A on nič neplatí, neprispeje na stravu...co mam robiť? Mam to nechať tak a každý nech sa stara sam o seba? Ale sak varím výhradne ja....
Sme pohadani, nebavime sa spolu cize nechcem snim aspon 2dni prehovoriť... Poraďte co by ste nato povedali vy?
Veď keď je doma,preco sa nepostara o dieťa on? Si nevieš otvoriť ústa? Aby nebol sklamaný,že podporu mu neschvalia
@hanka5215 veď ti povedal, že každý sa bude starať o seba sám. Tak mu poloz inkasny lístok na stôl, svoju polovicu nech ti uhradí. Jedlo var len sebe a dieťaťu. Prať mu už nemusíš, ak kúpiš dieťaťu niečo, daj mu lístok z pokladne, nech ti polovicu zaplatí, veď dieťa je aj jeho. Ty nie si jeho slúžka zadarmo. Samozrejme musi aj upratovať na striedačku.
@margotka17 Surprise...on nič z toho robiť nebude😁Si to predstavujete naivne, ostať s magorom, s ktorým sa nedá komunikovať a ten istý Ti odrazu povie "áno" na polovicu inkasa, jedla, bude si upratovať, prať a preplácať veci na dieťa. 😆
A na čo si s ním roky rokuce??? Kvôli sto eurám??? Ideš do práce, on si bude doma gule válať a o dieťa sa ti bude starať sestra?? To kde si takého debila našla? Niekto ti držal pištoľ pri hlave?
@hanka5215 nechapem....jemu vadi čo? ze ides mat brigadu alebo preco takto začal vykrikovať?

@miadi ja vidím, že to je podnájom. Ale pravdepodobne bol nezariadený, a ušetrené peniaze vrazili tam.