Nezvládam koniec manželstva
Dnes som si uvedomila a prvýkrát to povedala nahlas aj manželovi, že naše manželstvo podľa mňa končí. A strašne to bolí. Poznáme sa viac ako 25 rokov, sme svoji takmer 19 rokov, máme tri úžasné deti, a verila som, že to bude navždy. Že spolu zostarneme a budeme si jeden druhého vážiť. Uvedomenie si, že to tak nie je, že zrazu som mu není dosť dobrá, resp. nedokážem byť taká, akú ma zrazu chce je tak neuveriteľne bolestivé, až fyzicky, že by som neverila. A byť na tie pocity sama, nemať ich komu povedať, neustále to v sebe riešiť...... Sakra, ako mám ďalej fungovať tak, aby si deti nič nevšimli? Bože, povedzte mi niekto, ako to ustáť tak, aby som sa nezbláznila. Chcem sa niekam zahrabat, veľmi hlboko a nevyliezt. Už nikdy.
@matapo tak to blahoželám. No,......svojim spôsobom. Zvládaš to úžasne a dúfam, že aj ja sa čo najskôr dostanem do tohto štádia. Deťom otca brat nechcem, hlavne ten najmenší je na ňom ešte "závislý" a zbožňuje ho. A aj manžel deti miluje, chce byť s nimi či najviac. A v tom mu brániť nebudem ani náhodou.
do manželskej poradne možeš ísť aj sama, aj to vie pomocť
Píšeš o zrade.teda nevera?
Hneď si nájdi číslo na psychológa a okamžite si dohodni stretnutie! Ak si veriaca POMODLI SA a popros o pomoc....uvidíš uľaví sa ti.
@matapo napodobne,ale deti mame este malicke..manzel to s nami vzdal…nezaujem o mna aj o deti.

@sterea nám nepomohla. Len sa ešte viac vystupňovali problémy. Ja som zistila, že už nie som ochotná akceptovať určité veci a tým pádom chránim vlastne samu seba pred ďalším sklamaním.