icon

Nič sa nemení, tá samota sa nedá vydržať

tobias123321
24. sep 2023

Ahojte neviem čo napísať ani take záchvaty zlosti chytám že to sa nedá vydržať už, bol som na psychiatrii zase. Psychologička vravela že tie moje traumy sú na roky. V noci už nespím len rozmýšľam nemám už nikoho ani rodina ani kamaráti nikto. Každé dievča má len zneužije a potom sa neozve zhnusili sa mi. Viem že budem ľutovať že som tu písal lebo čítať veci že mám začať od seba nehccem lebo autizmus je na celý život. Žiadna ma nechce ja sa pretvarovat nebudem. Doma si zapchavam usi keď idem spať lebo sa bojím strašne

tobias123321
autor
24. sep 2023

@jaskolka lieky berie k psychiatrovi chodím od mala. Ja som ok

tobias123321
autor
24. sep 2023

@jaskolka hnusne ste to napísali uraza má to

alexnina777
24. sep 2023

@tobias123321 takže tebe nedokáže pomocť psychiater ani psychológ, a myslíš si že tu nájdeš pomoc a niekto Ti poradi? odmietaš ulplne každú radu ktorú tu dostaneš.. ideš si svoje, chceš sa rezať
, veď ok rob čo potrebuješ, treba to tu oznamovať? moj názor je že ľudia ako ty potrebujú pozornosť, lásku a pochopenie a podporu od najbližšej rodiny, rodičia, súrodenci sú asi mimo tvoj život už podľa všetkého..

tobias123321
autor
24. sep 2023

@alexnina777 hej sú sám som chcem lásku len a sex

hladamematku
24. sep 2023

@tuippo zvieratko je nejaká hračka???? Alebo ho má použiť ako boxovacie vrece?? Namiesto frajerky????môžete mi Slováci vysvetliť čo to máte za zvyk každému kto je smutný radiť zvieratko???? Plne útulky takýchto rozhodnutí!!!!! Tak ma vytláčajú takúto hlupáci, pred týždňom som brala malého aj s políciou tiež takej 12 r ktorej ho kúpili ako.hracku a týrala ho...robila s ním ako s babikou..o zbiera sa treba starať!!! Má štatút citiacej.bytosti už tri roky!!

alexnina777
24. sep 2023

@tobias123321 tu si na zlej adrese , tu nenájdeš nič z toho…

taynee
Odpoveď bola odstránená
mandarinka555
24. sep 2023

@tobias123321 Okamžite by si mal nastúpiť na psychiatrické uzavreté oddelenie a pobudnúť tam najmenej 16 týždňov...Už včera bolo neskoro! Pri tebe by žiadna žena nevydržala ani dva dni👎

ahhola
24. sep 2023

Jeeej, tvoj život sa ti zdá bezutesny, ale nič ta nikde neviaže, nedrží, to je prilezitist🌺na tvojom mieste zbalím ruksak a idem po svete... 🌍🌎🌏

tuippo
24. sep 2023

@hladamematku máš paranoju? kde som napísala, že zvieratko je hračka a netreba sa oň starať?

tobias123321
autor
24. sep 2023

@taynee ženy nevedia čo chcú, čoraz viac ma utvrdzujú všetky čo poznám že sú to klamrki šľapky čo len zneužijú a odkopnú. Veď hej som autista ja nechápem ani sebe

tobias123321
autor
24. sep 2023

@mandarinka555 takto z reči nemozete vediet či somnou vydrží. Bol som na psychaitrii pred mesiacom 4 dni a má pustili že mi nič není

tobias123321
autor
24. sep 2023

@ahhola 🤦🤦🤦

taynee
Odpoveď bola odstránená
taga
24. sep 2023

Nkkto s tebou nebude mat vztah:
Pretoze ty nemas vurovnany vztah SAM SO SEBOU!
ublizujes si, stazujes sa, vsetko negujes - sam sebe venujes len negativnu energiu a takisto svojmu okoliu.
Ano, musis zacat u seba a to je tazke a tebe sa nechce!
Ty chces princeznu, ktora sa obetuje, bude ta denne lutivat, chlacholit, dvihat na nohy a ty? Co jej das ty? Nic, znicis ju, akukolvek jej energiu..
Preco by to nejaka zena robila?
Kym sa nepostaras o seba a nebude z teba ako tak vyrovnany clovek, je od teba sebecke vobec zacinat s niekym vztah!

tobias123321
autor
24. sep 2023

@taynee psychologička zavolala sanitku policu na mňa lebo som v dotazníku napísal že niekedy myslím na smrť

tobias123321
autor
24. sep 2023

@taga nechápete absolútne ste to nepochopili

zuzanna33
24. sep 2023

@tobias123321 čo vyzarujes to pritahujes máš šťavy úzkosti a depresie ktoré najprv liečiť a nie len liekmi... Meditácia a zmena ľudského myslenia...je to dlhá cesta ale dá sa všetko ale pokiaľ neveríš v seba nepomôže ti nikto. Musíš mať rád seba a veriť si

tobias123321
autor
24. sep 2023

@zuzanna33 ľutujem že som tu písal je mi ešte viac nafigu

taga
24. sep 2023

@tobias123321 tak to teda vysvetli..

tobias123321
autor
24. sep 2023

@taga strata času už roky píšem to isté každému a nič sa nezmenilo. Uz stačilo

taynee
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
24. sep 2023

@tobias123321 mas to tazke, zit s hnevom v srdci, nasraty na seba a cely svet, vytoceny do nepricetna a nevies co s tym jedom v sebe robit.
Neviem co si skusal, ako fungujes, z coho zijes?

tobias123321
autor
24. sep 2023

@taynee lebo som chcel traumi aby vyriešila z dectva

tobias123321
autor
24. sep 2023

@0silvia0 asi tak hej chápeš tomu mám pocit. Extrémna zlosť do šialenstva, idem z diskotéky každý z dakym strašný hnev prídem domov bojím sa spať zapchavam si uši strašná zlosť strašná nemám to komu napísať v robote sa pretvarovat za všetko je ok každý týždeň to isté dookola každá z co som bol von to skončí rovnako nikdy nič pekné len zle veci sú samozrejme vždy. Šialené nervy sialeeeeeneeeeee. Automechanik som plus invalidný mám

tobias123321
autor
24. sep 2023

@0silvia0 všetko som skúšal psychiatrie psychológia kňazi na FB skupiny rovnaký ľudia jak ja listy písať rodine aby sme si vysvetlili veci prostiutky všetko som skúšal ja už neviem čo už sa to nedá vydržať. Prídem zo servisu nervy zase sám piatok sobota na disko sám prídem z extrémnym hnevom že som jediný sám a tak dookola. Nechcem už tak žiť už ne

0silvia0
24. sep 2023

@tobias123321 ludia z teba to napatie a zlost citia. To vies aj sam ze najprv musis poriesit seba a svoj hnev. Ludi nasilu k sebe nepriputas.
Tvoj hnev je prekazka v tvojich vztahoch s inymi ludmi.

tobias123321
autor
24. sep 2023

@0silvia0 už sa to serie len viac bludný kruh z ktorého není cesta von tá zlosť má tak pritlačila na kraj že sa není kde pohnúť a ja už nevládzem. Ďalšie diagnózi mám nemám paragrafi už zase mi pôjdu z dovolenky doktori človek bude celý život za to trestany že je chorý. Každý má len využíva

madeline1
24. sep 2023

@tobias123321 ja si myslim, ze by si mal skusit najst inu psychiatricku, ak sa citis i po sedeniach s nou takto, najdi si na tvoje problemy vhodnejsiu/lepsiu. Kym ju zmenis, vyskusaj chat ipcko.sk, anonymne sa mozes zdoverit, urcite ti dobre poradia.
Dalej pises, ze rodinu nemas, ale urcite niekoho mas, rodicov, surodencov, dalsiu rodinu. Aspon nachvilu niekomu zavolaj, ozvi sa. Co sa tyka vztahov, nepises, ze mas problem si najst vztah, iba ze ti dlho nevydrzi. Ak teda citis, ze chces vztah, hladaj dalej, nestretol si zatial tu spravnu osobu. Na kontakt mozes vyuzivat aj zoznamky, chaty, rozne weby, pripadne sa pridaj cez fb k niekomu na vylet, alebo si zaplat zajazd so skupinou ludi cez cestovku a ak citis, ze len nechces byt sam, ale nemas energiu niekam chodit, tak skus hladat priatelstvo cez web, pripadne sa len obcas k niekomu pridaj na vylet...
Je tu jesen, mozno i to pomohlo ztazit tvoje pocity. Skus si aj oddychnut. Cas je drahocenny, skus sa tesit, aspon chvilku, ved su aj ludia, co to maju ovela horsie, nemaju ani ten priestor, kde si mozu odpocinut. Co sa tyka strachu, s uzkostou sa da bojovat vsetkym tym co som ti napisala. Daj si to na papier do bodov a prinut sa aspon jeden den splnit tie body a uvidis, ze sa budes citit lepsie. Popri tom hladaj zmysel svojho zivota.

0silvia0
24. sep 2023

@tobias123321 si lieceny, treba brat antidepresiva nadalej, popripade zmenit lieky.
Ta zlost je tvojou sucastou, tak nebojuj sam proti sebe. Skus ju prijat a vybit skor sportom, pracuj s nou, prijmi ze teraz mas zle obdobie a nebojuj s tym.