icon

Nič sa nemení, tá samota sa nedá vydržať

tobias123321
24. sep 2023

Ahojte neviem čo napísať ani take záchvaty zlosti chytám že to sa nedá vydržať už, bol som na psychiatrii zase. Psychologička vravela že tie moje traumy sú na roky. V noci už nespím len rozmýšľam nemám už nikoho ani rodina ani kamaráti nikto. Každé dievča má len zneužije a potom sa neozve zhnusili sa mi. Viem že budem ľutovať že som tu písal lebo čítať veci že mám začať od seba nehccem lebo autizmus je na celý život. Žiadna ma nechce ja sa pretvarovat nebudem. Doma si zapchavam usi keď idem spať lebo sa bojím strašne

tobias123321
autor
24. sep 2023

Jediný kto mi rozumie je Kali a ego

madeline1
24. sep 2023

@tobias123321 aj hudbou sa da uvolnit, ano, ale to s nou neprehanaj...niekedy pomaha byt len tak, v tichu.

tobias123321
autor
24. sep 2023

@madeline1 psychiatrov som zmenil veľa, na ipcko píšem už 5 rokov, na výlety chodiť nemôžem ani na dovolenky lebo zabúdam kde som dakedy, vzťah som nikdy žiadny nemal

tobias123321
autor
24. sep 2023

@0silvia0 lieky beriem od dectva a nič sa nezmenilo, tá zlosť sa nedá vydržať už, psyxhologicka mi zakázala sa rezať lebo ma vyhodi, zle obdobie je celý život. Hlavu neoklamem začal som chodiť do fitka stačí byť sám večer zo svojou hlavou a za pár minút sa vyhecujem do nepričetna

madeline1
24. sep 2023

@tobias123321 ale pisal si, ze ziadna zena pri tebe nevydrzi, tak nejake priatelstva/vztahy si mal predsa, co sa tyka vyletov...ved ak pojdes s partiou cez fb alebo cez cestovku na zajazd, tak vzdy budes vediet kde si, pripadne si to mozes niekde napisat.

taynee
Odpoveď bola odstránená
ali08
24. sep 2023

@tobias123321 stale tu vypisujes to iste dookola a len tu vyplakavas,doktori ti nevedia pomôcť a tu nikoho pomoc nechceš riešiť,čo vlastne chceš?bud ta to uspokojuje keď ta tu lutuju alebo ta to sere, kazdy mame svoje roblemy a mozno horsie ako ty, ale nemame tu potrebu to tu stale pisat, alebo ak aj napíšeme tak si niečo z rad zoberieme k srdcu a nie len negujeme ako to robíš ty, bohužiaľ tebe nepomoze nič, je to možno hnusne napisane ale z tých tvojich príspevkov to tak vyznieva.

taynee
Odpoveď bola odstránená
taynee
Odpoveď bola odstránená
tobias123321
autor
24. sep 2023

@madeline1 hej veď chodím z veľa von nájdem na pokeci FB ideme na disko niekde prejsť sa ale vydrží to krátko vkuse sa to rozpadne. Alebo sa na nich nahnevam lebo má využili opravil som auto neozvali sa požičal peniaze ticho. Ale nikdy som nešiel za ruky nebozkal sa ani sex som nikdy nemal a to je ten kameň úrazu mojej zlosti. Za prostiutkami čo som bol tak len masáž. Ale mám chronickú bolesť glansu 🫣🫣🫣. Od dectva to mám bolí ma to

tobias123321
autor
24. sep 2023

@taynee tak chcem aspoň kamarátou a sex

tobias123321
autor
24. sep 2023

@ali08 ani ty tomu nerozumieš

taynee
Odpoveď bola odstránená
tobias123321
autor
24. sep 2023

@taynee ja som pred ľuďmi normálny myslíš že idem na diskotéku a začnem tam plakať ? Normálne prídem upraveny, z novým autom čistým z peniazmi počúvam hudbu pozvem na drink ideme von potom. Ja na vonok nie som agresívny to by som už dávno bol v ústave

tobias123321
autor
24. sep 2023

@taynee škoda reči

ali08
24. sep 2023

@taynee ja viem ale načo tu vypisujr keď aj tak si urobí po svojom.viem co je autista,mame to v rodine blizkej a teda keď už mám socialne problémy tak ich rriešim a nie iba vyplakavam, na lutujte ma a aj tak s tým nič neurobim.

taynee
Odpoveď bola odstránená
madeline1
24. sep 2023

@tobias123321 zmen psychiatricku, nastavia ti mozno lepsiu liecbu a zacni sa mat rad. Pocitovat neustale hnev musi byt unavne a aj nevdacne. Vazne si uvedom, kolko ludi ma tahsi zivot ako ty, zacni byt i vdacny za to vo mas, si tu a to ako sa citis je vo tvojich rukach. Nevies si pomoct, ale vzdy sa da urobit aspon male kroky. Citaj, chod niekam von, stretni sa s rodinou, modli sa, vzdelavaj sa, sportuj, viac zi mimo virtualneho sveta. A kazdy vecer dakuj za svoj den a rano dakuj, ze mad pred sebou moznost opat nieco urobit dobre. Pomaha aj zamerat sa na druhych. Namiesto rezania sa, porozmyslaj ako mozes druhym pomoct. Mas peniaze na fitko. Tak pomoz financne niekomu, alebo aj inak pomahaj. To ti da lepsi pocit ako lieky. Jednoducho zabudni na to, ze sa teraz citis zle a ak mas nejake traumy z minulosti, tak za nimi sprav hrubu ciaru a ak budes chciet na ne mysliet, zakaz si to. Vies ale tazko ti budeme radit, ak pytas pomoc a nie si schopny aplikovat rady. To musis sam. Tu silu v sebe mas, len tomu treba verit a za pocit vnutorneho stastia to stoji.

taynee
Odpoveď bola odstránená
tobias123321
autor
24. sep 2023

@madeline1 ja som stále v hudbe. V servise hudba techno rap elektro sadnem do auta prepne sa pokračuje v aute prídem domov začína v slúchadlách idem do fitka prepne sa na bluetooth slúchadlá. Stále hudba hudba. V tichu nemôžem byť aj keď by som chcel veľmi, bojím sa zvukov

ali08
24. sep 2023

@tobias123321 ale rozumiem, lenže s tým niečo aj robím a nielen sa tu stazujem.

@taynee on sa nezmeni a týmto sposobom ho ani nikto nebude chcieť.nieje lahke žiť s autistom a ďalšími diagnozami ale dá sa lenže ten človek musí byť inak nastaveny.
Bohužiaľ on ostane sam týmto sposobom

madeline1
24. sep 2023

@tobias123321 nechapem preco mlady muz v dnesnej dobe chodi na diskoteky a tam sa zoznamuje. Co skola, praca, nejake zaujmy?a drzat v sebe zlost a potom sa ukazat znaci, ze asi sa prejavis neskor...nerozumiem prevo vobec v sebe tu zlost mas. Na koho sa hnevas, na seba, ci na cely svet? Asi by si si mal najst nejaku tahsiu pracu, nech mas plnsi den, viac zodpovednosti, trochu stresu, prestal by si sa nudit a potom i s volnym casom by si nakladal lepsie. Bez urazky, hnev nemas dovod pocitovat, ale je jasne, ze si nim vytvaras choroby. Hnev je velmi zla energia. Prijmy seba a okolie tak ako je, vyskusaj meditacie, jogu, svate muesta, omsu, skus byt viac vdacny v zivote.

tobias123321
autor
24. sep 2023

@madeline1 neviem si oddýchnuť stále sa bojím plná hlava ja viem že som chorý iný ale neviem to ovladat je to napevno tak

madeline1
24. sep 2023

@tobias123321 chcel by si byt v tichu, ale nemozes byt, lebo sa bojis. Mozno mas schyzofreniu? Vyskusaj byt v tichu najskor cez den, ked si medzi ludmi. Potom v noci, ved hlava potrebuje vypnut. Zblbnes, ak budes nonstop v hudbe a ohluchnes.

tobias123321
autor
24. sep 2023

@madeline1 nebudem sa k tomu vyjadrovať

svetlonos
24. sep 2023

@tobias123321
ahoj, ty mas aj borderline syndrom ked sa rezes?

tobias123321
autor
24. sep 2023

@madeline1 ne v tichu neviem byť ale z hudby mám už tiež nervy dakedy ja sa zbláznim diagnózy čo idú proti sebe. Aj teraz počúvam hudbu a budem aj keď si ľahnem. Bojím sa zvukov

tobias123321
autor
24. sep 2023

@madeline1 nemám schizofréniu

madeline1
24. sep 2023

@tobias123321 tak sa nevyjadruj, ale pytas pomoc, tak sa zamysli nad tym, ze len od teba zavisi, ci si z rad druhych nieco vezmes.

ali08
Autor odpoveď zmazal