icon

Nič sa nemení, tá samota sa nedá vydržať

tobias123321
24. sep 2023

Ahojte neviem čo napísať ani take záchvaty zlosti chytám že to sa nedá vydržať už, bol som na psychiatrii zase. Psychologička vravela že tie moje traumy sú na roky. V noci už nespím len rozmýšľam nemám už nikoho ani rodina ani kamaráti nikto. Každé dievča má len zneužije a potom sa neozve zhnusili sa mi. Viem že budem ľutovať že som tu písal lebo čítať veci že mám začať od seba nehccem lebo autizmus je na celý život. Žiadna ma nechce ja sa pretvarovat nebudem. Doma si zapchavam usi keď idem spať lebo sa bojím strašne

madeline1
24. sep 2023

@tobias123321 a akych zvukov sa bojis?

tobias123321
autor
24. sep 2023

@svetlonos ne poruchu osobnosti nemám

ali08
24. sep 2023

@madeline1 a toto je vždy jeho odpoveď

madeline1
24. sep 2023

@madeline1 zijes v drevenom dome, alebo pocujes susedov, alebo ake zvuky, ak nie tie v tvojej hlave? Inak, ked si poskodis sluch a bude ti hucat v usiach, budu to ovela horsie zvuky.

tobias123321
autor
24. sep 2023

@ali08 ale čo mám robiť keď nikto mi neoruzmie ja mám svoj svet nikdy sa necítim pochopený aj keď to dlho vysvetľujem. Ja nerozumiem vám vy mne. Chcel by som nájsť dakoho kto mi rozumie

madeline1
24. sep 2023

Ved ti kazdy rozumie, preto sme ti poradili. Myslis si, ze len ty si sa citil v zivote zle? A aj ak mas tietos tavy dlhoa neviem ake diagnozy, tak jasne, ze nie si jediny s takym stavom na tomto svete, ale utesovat sa tym nema vyznam. Keby sme ti nerozumeli, tak by sme sa nesnazili poradit. Skusili sme poradit, skus nieco z toho aplikovat, naozaj, vyskusaj.

tobias123321
autor
24. sep 2023

@madeline1 napísal som ti to do správy

jaskolka
24. sep 2023

@tobias123321 a co na tom presne ťa uráža? Nikde ti nenadavam, nepíšem nič vulgárne,urážlivé, iba úplne fakty a realitu. Napísala som to veľmi mierne, čo konkrétne sa ti tam vidí "hnusne napísané?"

ali08
24. sep 2023

@tobias123321 keď ti bude piskat alebo hucat v usiach to bude ešte len show.
My ti rozumieme ale ty nechceš prijat co ti tu píšeme.
Ja viem aké to je keď sa bojis zvukov alebo hluku a viem ze hudba ta ukludni ale tiež to nieje dobre na usi, ver mi.moj manžel má tinnitus piskanie v usiach a ja mam hucanie v lavom uchu, pocujem si tlkot srdca ale tak hlasno ze mi vadi pri rozpravani sa, ale riesime to.syn ma problem z hlukom a veľmi trpi ci už doma alebo v škole,počula hudbu, ukludnuje ho ale už sa stazuje ze mu trochu huci v uchu a z toho je viac nervozny ako z toho hluku, kamarátov nemá,akurát keď hra hry na pocitaci, máva depresie, ale chodí na terapie kazde 2tyzdne.velmi sa bojím co bude v dospelosti ale zatiaľ riesime pritomnost a snažíme sa mu pomahat.viem ze je to ťažké ale ide to len ty musíš chcieť, chod k psychologicke častejšie, pracujes co je super.
Pýtal si sa doktorov na mozgove terapie, stimulacie, je toho teraz pomerne dosť len sa treba o to zaujimat.

tobias123321
autor
24. sep 2023

@jaskolka že som psychicky chorý a zase len mám čakať viete že chodím za psychiatrom že beriem lieky ale stále to isté mi hovoríte. Za to že mám psychické problémy neznamená že necítim veci ako vy

taynee
Odpoveď bola odstránená
tobias123321
autor
24. sep 2023

@ali08 každý týždeň chodím k psychologicke ale keď hovorí že je to na roky a ja mam problém vydržať vykend naháňa mi to strach. U mňa to tiež tak bolo uzkosti v dectve psychiatrie mamka mám ťa rád pomôžeme ti keď to neprejde je to čoraz horšie a v dospelosti je to peklo keď spozná že svet je iný ako on. U mňa to má strašný spád v dectve som to tak nebral ale posledné mesiace roky je to šialené. Dvoch kamarátov som pochoval minulý rok rovnako starých jak ja ktorý pochopili že sú iný a nevedeli to prijať a inú cestu nevideli

tobias123321
autor
24. sep 2023

@taynee generalizovanu úzkostnu poruchu s panickymi atakmi, ocd,depresívnu poruchu, akútnu stresovú reakciu s agresivitou, syndróm závislosti, tikovu poruchu, plus to sebaposkodzovanie a derealizacie ale to ne sú diagnózy zvlášť

tobias123321
autor
24. sep 2023

@ali08 je mi zle z tej hudby ale čo mám robiť iné ?

dominikamacakova
24. sep 2023

Myslíš si, že len ty si sám? To si na omyle. Nie, každý nemá niekoho

taynee
Odpoveď bola odstránená
tobias123321
autor
24. sep 2023

@taynee chcel by som sa prijat aky som aj iný majú podobné veci a vedia sa usmievať a nehnevat sa. A chcel by som aby som mohol spať v tichu nie zo slúchadlami. A sex a vzťah si nájdem nejakú sám

ali08
24. sep 2023

@tobias123321 áno je to na dlho lebo to máš od detstva len sa to nabalovalo.mali ta riešiť u v detstve a nie až teraz, veľmi zavisi na vychove a ako ta nasmeruju ,bohužiaľ ak ziadno tak sa necuduj kde si teraz a ze to je cesta na dlho.
Dávam synovi len to najlepšie aby nedopadol ako ty.on už dávno vie ze je iný a zistila som ze psychiater je len Dr.na lieky a ty si pokusny zajac, hlavna je psychologička a ako ta vypocuje a nasmeruje.
Zmen štýl hudby,alebo zacni vyrábat svoju hudbu,Rob co ta baví.
Ak chceš sex pomoz si Sam nečaká ze raz bude aj ten sex s niekym,pokiaľ si Sam aj ruka je kamarátka.

tobias123321
autor
24. sep 2023

@ali08 muži mi vravia že mám veľa príležitostí že som zo ženami ale že vôbec neviem vycítiť situáciu. Ak nenájdem žiadnu na sex mladú tak zoberiem prvú čo má bude chcieť aj 50 ročnu vydatú je mi to jedno

gleep1
24. sep 2023

No ved na sex si ženu nájdi, to nie je problém.
Poradila by som ti logoterapiu, možno ti na toto zameraný psychológ pomôže viac ako taký obyčajný, alebo skus univerzitu vedomého života ale teda až o rok v septembri. Určite pre teba možnosti sú, ale táto možnosť co tu predvádza že hadzes flintu do Zita a ľutujes sa ti nepomôže, ale ak to bude pokračovať, nič nespravíš a aktívne sám nevyhladas niečo čo ti pomôže, tak vedz, že je to tvoja voľba. Ohľadom tohoto by som ta odkázala na adlerovsku psychológiu, začať môžeš populárnou knihou odvaha byt neoblubeny, pravdepodobne človeka ako si ty naštve, ale minimálne tvoje podvedomie bude vedieť ze si za to môžeš sam. Držím ti palce aby si sa nasral tak moc, že sa z toho dostaneš 😊

ali08
24. sep 2023

@tobias123321 a keď ju nájdes myslíš ze s tebou vydrzi?
Keď máš socialnu poruchu tazko sam najdes babu, ona musí prva začať s komunikaciou aby si sa pridal lenže ak vyzarujes NEGAT.energiu cimkolvek ci už telom alebo rozpravanim asi bude problem nájsť si dievca.

tobias123321
autor
24. sep 2023

@ali08 ja sa viem ozvať sám. Bol som na rande asi zo 40 dievčatami. Už som smelši zavolám von na diskotéke idem sám za nejakou. Niekedy som sa hanbil pozrieť na nejakú už je to úplne inak dalo sa to naučiť

ali08
24. sep 2023

@tobias123321 no vidíš to a teraz nemat tu negativnu energiu lebo ta potom nechaju tak ako si písal vyššie.

ali08
24. sep 2023

@tobias123321 vieš myslím si ze tak ako sa stazujes tu tak sa stazujes aj s ludmi a to veľa odradi byť s tebou aj inokedy.negativita dosť pôsobí na ľudí, ja keď som z niekym negativnym tak mi strašne vycicia doslova energiu a ja som potom 2dni k.o úplne.nato si treba dávať pozor.

maminkadeticiek
24. sep 2023

Preboha ty mi nahanas hrozu.Preco chces tym ze ty potrebujes zenu nejakej zene znicit zivot?

ema22270
24. sep 2023

Beries aj nejake lieky? Mas nieco na spanie? To je podla mna dost dolezite podla toho co pises? Urcite neponocuj, musis sa vyspat, len tak si oddychnes.

tobias123321
autor
24. sep 2023

@ali08 zle sú tie dievčatá šľapky klamarki. Vkus dačo chcú. Mal som jednu kamarátku pol roka sme chodili von spala u mňa diskotéky výlety ja som ju strasnee mal rád jedine dievča v živote ktorá keby povedala či si ju zoberiem neváham ani sekundu. Žiadna ľútosť pri nej nič smutné len sme sa smiali srandovali rypali do seba nádhera. Nemal som s ňou nikdy sex vravela že má má rada že potom sa kamarátstvo rozpadne že to má odskúšané. Po pol roku som zistil že spala celý čas z iným celú tú dobu. Strašne som plakal vtedy už sa nebavíme

tobias123321
autor
24. sep 2023

@ali08 a to som zažil viac krát preto tie reči keď vyplakavaju slobodne mamy a všetky čo ich len každý bije znásilňuje muži sú svine bla bla bla. Beriem z rezervou lebo ženy vedia byť poriadne ku...

tobias123321
autor
24. sep 2023

@maminkadeticiek to je tvoj názor

tobias123321
autor
24. sep 2023

@ema22270 antidepresíva len na spanie nič keď si dám melatonín ale aj to len dakedy