Zablokovať novú priateľku môjho bývalého?
Pred nejakym casom som mala vztah, skoncil kvoli tomu ze ma vymenil. Stastny vztah, z nicoho nic somnou zo dna na den prestal komunikovat a ked som sa pytala co sa deje povedal ze nic, nie je to moja chyba ale ze on ma teraz nejake stresy. Bolo to velmi bolestive zistenie, pretoze som to ani vo sne necakala a v tom smutku som chcela vediet kto to je, za koho ma vymenil a napisala som jej, ze jej teda prajem stastny zivot s podvodnikom pretoze ju caka pravdepodobne to iste. Ona mi odpisala spravu, ze je vsetko tak ako ma byt, on ju lubi, ze ich laska je naozaj uprimna a ja som zavistliva, nedoprajem jej a ze aj taky je zivot, ze nas niekedy nahradi niekto lepsi a mam sa s tym zmierit. Zablokovala ma vsade, na kazdej jednej socialnej sieti. Toto sa stalo uz celkom davno, uz som sa cez to preniesla, momentalne budujem novy vztah. Dnes ako som tak bola na socialnej sieti, vyskocil mi jej profil medzi navrhmi. Musela ma odblokovat. Aj ked je ta vec uz za mnou, rozhodilo ma to, je to pre mna negativny clovek, clovek co mi ublizil a rozbil vztah. Bojim sa, ze ma odblokla preto, lebo mi planuje napisat. Alebo mozno len kontroluje, ci sa s ex nahodou nesledujeme. Blokli by ste si ju?
Zjavne si sa cez to nepreniesla.. Načo to riešiš? Ak to máš uzavreté, tak nech ti hoc aj napíše.. Neodpíšeš a bodka.
V zivote by som nepisala zene, co mi “prebrala” partnera..v zivote
Normálna si? Spájať sa s jeho novou priateľkou? To ťa ako napadlo? Bola to chyba. Zablokuj ju, svojho ex a už si na nich ani nespomeň.
Ona ti nerozbila vztah, je to cudzia zena co isla okolo tvojho vtedajsieho priatela, ktory ta za nu vymenil, ak spravne chapem. Ci myslis ze nejaka zena tuzi po zadanom chlapovi s nevyriesenym predchadzajucim vztahom, aby urobila tej prvej zle? Preber sa.
preco hned blokovat? netreba reagovat.
@maranta_leuconeura nechcela som tu pisat celu situaciu ako to bolo aby to nebolo dlhe pretoze aj tak tento prispevok nie je o tom ako sa ten vztah rozpadol. Ale ano predstav si, existuju zeny ktore idu aj po zadanych chlapoch a nie je to pre nich ziadna bariera 🙂 a takto to bolo aj v tomto pripade, nie tak ako pises.
Tak si na ňu daj pozor, možno pozerá, či nemáš niekoho, má chuť na nové mäsko 😁.
Ja by som sa nikdy takto neponížila ... nič v zlom, no strašne úbohé ... keby Ťa chcel, nevymení Ťa za ňu, čiže v prvom rade ON je ten "vinný".
A ešte poznámka, on to asi ako šťastný vzťah nebral, inak by sa tak ľahko nenamotal na inú.
Dobre, takze tvoj ex je svatec, nema na tom ziadnu vinu, len bol vovedeny do omylu novym vztahom, tak? 🙈 Ci si fakt myslis, ze mu pocarovala alebo drzala zbran pri hlave, aby ta opustil?
Ved ju blokni a hotovo🙄
Autorka, stávajú sa aj také veci, že naša polovička sa zaľúbi inde a to ešte neznamená, že je notoricky podvodník. Zaľúbeného člověka treba nechat odísť. Teraz ju normálne zablokuj ty, je to bezvýznamný človek v tvojom súčasnom zivote.
Urcite ti nejde napisat, mozes byt kludna. A neries hluposti.
Dosť pochybujem, žeby ti po rozchode písala. Asi si ťa prezerala a preto ten navrh priateľstva.
@autorka tá dotyčná ti nič nerozbila, teda, určite nie vzťah, vo vzťahu je vždy na vine ten, kto je v ňom, keby ten nechcel, stále ste spolu a mohla by prísť akákoľvek žena, aj úplne nahá a núkať sa mu, poslal by ju kade ľahšie ak by ťa miloval, jednoducho si len bola s človekom, ktorý ťa používal, ako niektoré ženy zvyknú hovoriť, nebol na tebe závislý, pretože k tebe nič necítil, dotyčná ti určite písať nebude a keby aj, verím, že sa k tomu chlapovi nechceš vrátiť potom čo urobil a byť opäť piate koleso na voze, hmm ?
Kľudne si ju zablokuj, aspoň sa ti nebude ukazovať na sieti a budeš sa môcť venovať svojmu aktuálnemu vzťahu 🙂
To vážne toto?😂😂😂 Si dospelá osoba, tak sa tak chovaj. Toto by rozhodilo tak 15 ročnú puberiacku.
Možno si už zas našiel inú, a táto sa ti chce posťažovať 😄
Rozbil vzťah tvoj ex, nie ona. A ak Ti môžem poradiť, nebuduj nový vzťah keď nie si úprimná a nemáš vysporiadané ho expartnera. Nový partner si to nezasluzi
zrejme ta len odblokovala,lebo bola na teba zvedava .. kazdopadne by som to neriesila.. budujes si vztah-tak naco sa crtat v minulosti? ak to mas uz za sebou ako tvrdis co podla mna nemas hod to za hlavu a neotacaj sa ..
@maranta_leuconeura áno, sú také ženy, v ich chorých hlavách im to príde vzrušujúce a zábavne. Asi to berú ako výzvu, či budú také úžasne, že chlapi kvôli ním opustia rodiny. Viem o jednej, čo vyslovene len po zadaných ide a nijak sa tým netají.
Už len to, ze si jej pisala je trpane a detinske, nikdy by som sa takto neponížila a uzavreté to veru nemáš
zablokuj ju, ano, mozno kontroluje, ci ti nepise, alebo nieco take .... zablokuj a neries.
Nechapem naco to riesis..uz si bola za hysterku keď si jej vypisovala a teraz sa zase chces zhadzovat
Toto je uz fakt ubohe a pod tvoju uroven co mas 14?
Na co riesis nieco co uz bolo davno, je to ukoncene, na teba si uz ani jeden z nich nespomenie, nestrapnuj sa este viac
Ale to predsa nevadí, že žena ide po zadanom chlapovi, podstatné je ako sa k tomu zadaný chlap postavil...rozumieme?
Uzavri to v sebe a.zi sisvoj život.
Prosím ťa, neponižuj sa viac, maj svoju hrdosť a buduj radšej nový vzťah. Držím palce.
Toto podobne mam za sebou. A dobre si jej napisala, pretoze je to svata pravda. Urobi to aj jej, lebo pre neho nebude ziadna podstatna, len on sam, ale ako vidis, naivita riadne zaslepuje normalne zmyslanie, pretoze normalna zena, ktora si je vedoma svojej hodnoty, nebude zamerne rozbijat vztah druhym. A on se mal stresy? Ano, z toho, ze mu na to prides.
Dalej si sa cez to nepreniesla, ak aj tak nie uplne, pretoze by pre teba nebolo potrebne to znova otvarat a rozoberat. Mohla ta odblokovat,mozno, ze je to len nahoda a mozno, ze jej zacina robit to co tebe a teraz ma chrobaka v hlave skym ako ty si mala 🙂 karma je zdarma. Pre svoj vnutorny pokoj ich obidvoch zablokuj, ak ta to taha este riesit. Nepatria do tvojho zivota a venuj sa naplno svojmu vztahu. Vela stastia 🍀

Preboha, kolko mas rokov? BOJIS sa, ze ti ide napisat..? 100% to uzavrete nemas