Nový vzťah
Ahojte chlapi aj zeny😃
Potrebujem nestranny nazor 🙄
Som slobodna mama 5r dietata.
Asi pred 3mes som sa dala do kontaktu so starym znamym(on sa ozval)
Pozname sa asi 10r ,pred 8r sme mali kratky romanik,nase cesty sa potom rozisli….
Pred tymi 3mes ,ked bola dcera u otca , bol umna na kave .Pokecali sme ako za starych cias,fajne bolo.K intimnosti neprislo.
V ten den sme este pisali , nic osobne a potom koniec.
Predvcerom mi komentoval status ,piseme piseme,a strasny pocit som mala ze chce viac.Na rovinu som sa ho opytala teda(on ma kamosku na s.x)co odomna chce ,3mes bol predsa odmlcany.🤷🏼♀️
Na otazku preco sa neozval (nie som ta co sa ozyva prva)ze ,auto sa mu pokazílo ,synovi (22r)nahle koleno operovali ,musel ho bravat na terapie , a vypadlo z neho ze by chcel mat zomna kamosku s vyhodami.🙈ze ma ma stale rad, aj sa mu somnou snivalo 🙄
Pisali sme si cely bozi den naozaj o vselicom….
Odmietla som jeho ponuku ,mam ho velmi rada,ale ostala by som v zacarovanom kruhu , kedze city by sa do toho casom zamotali.
A to sama sebe nespravim.
Tak sa ma pytal ci chcem ostat sama ,alebo hladam nieco fixne . Povedala som nieco fixne.
Ze on nevie ci to chce ,ma rad pokoj ked pride z prace(ma dom). Som mu teda vysvetlila ze ja to od neho necakam ,ani ho nebudem prehovarat to on musi predsa vediet….potom zacal ze predstava rodinneho zivota (ja a mala) sa mu paci🤦🏼♀️
A ze pride v sobotu na kavu ,vravim mala bude doma ze nevadi mu to….
Ja mam 40r on 45r
Zeny,chlapi ja neviem.
Ma 45r , vlastny dom , svoj klud,ja mam pocit ze chce okuknut situaciu ,malu (nepozna ju) a potom sa rozhodne?
Mam z toho divny pocit,mne je s malou fajn , nic nam nechyba ,ja mam pocit ze mam pred sebou barieru a bojim sa noveho.alebo sklamania ? Ze po pol r povie nie rodinny zivot neni nic premna?
Kamoska vravi nech mu dam sancu , nech to necham pomaly ist , on neni komplet cudzi clovek , ale je normalna ta jeho “ nerozhodnost?”
Bije sa to vomne velmi , no risk no fun , ale ja neviem .
Prehanam ja ze si myslim ze jeho nerozhodnost neni ok alebo je to normalne u chlapa?
Autorka, dali ste tú kávu alebo ako si dopadla? 😊

@pkgirl30 pekne si to napísala