O chlapoch bez chlapov
O chlapoch bez chlapov?.
Na koníku riešite stovky diskusií týždenne o mužoch,ako sa správajú, prečo to robia, akí sú. Realita je však taká, že 99 % z vás mužom v skutočnosti vôbec ale vôbec nerozumie. Niektoré ani náhodou.. A napriek tomu si navzájom dávate rady...
Keď sa do diskusie zapojí chlap, ktorý vie, ako muži premýšľajú a cítia, namiesto toho, aby ste ho počúvali, ho ignorujete , alebo spochybňujete.
Keď chcem skúmať bunky, najskôr si jednu otvorím a dôkladne ju preskúmam.
Keď chcem chápať dejiny, ponorím sa do dôkazov, ktoré nám dáva archeológia.
Keď chcem porozumieť morskému životu, študujem živočíchy, koraly, planktón.
A vy.?
Chcete pochopiť mužov a idete sa radiť so susedkou, ktorá "niečo niekedy počula"..
hmmm.. prečo..??
Hej a ženy vedia ako iná žena určite rozmýšľa
Lebo všetky su kópia a všetci muži su kópia
Len každý sa inak volá
To je jediny rozdiel čo 🫣
Autorka vitaj vo svete kde ani muži mužom nerozumejú a ani ženy ženám
@anonym_e93806 🤔asi si nepochopil/a,čo som pisala
@terezka1947 tak skus rozpisat ako si to myslela:
"hlavne si myslím,že ženy(nie všetky samozrejme)chcú úplne prevychovat mužov na svoj obraz,či svoju ruku...neberú ich ako partnera na život,ale ako svojho sluhu a peňaženku....a najmä,on nič nemusí vedieť o mne,....ja tajnosti mať môžem,on nesmie😂🤷"
Ďalší zakomplexovaný úbožiak. Poviem ti novinku. Vy chlapi nie ste pupok sveta.
@anonym_52516c tak toto je presne ten typ zakomplexovanej zenskej. Odpoved hodna Oscara.
Lebo muži ti posunu len to co chcú aby si vedela. Nie to co je reálne pravda
@anonym_52516c tak toto je presne ten typ zakomplexovanej zenskej. Odpoved hodna Oscara.
@anonym_3edb0c Úúú, niekoho zabolela pravda.
Mala skuska... Ak vas opusti chlap, rozvedie sa s vami, nasiel si milenku. preco to urobil?
@anonym_autor môj bývalý priateľ si našiel milenku. Doma všetko klapalo, sexu mal až-až. Takže fakt som nerozumela. Časom som sa dozvedela, že aj v škole mal vraj milenky (kým bol so mnou, študoval na VŠ). A nerozumiem tomu doteraz, ale už mi je to jedno.
@anonym_autor môj bývalý priateľ si našiel milenku. Doma všetko klapalo, sexu mal až-až. Takže fakt som nerozumela. Časom som sa dozvedela, že aj v škole mal vraj milenky (kým bol so mnou, študoval na VŠ). A nerozumiem tomu doteraz, ale už mi je to jedno.
@anonym_e70639 zavislost na poľovačke sexe a vzrušení. Životné heslo Žiadny chlap nemoze pretiahnut všetky ženy ale mal by sa o to aspon pokúsit
Vy chlapi ste v mnohom rozdielni.Našťastie. Čím viac čítam tie reči týchto pokladov na koníku, tým si viac vážim svojho chlapa, ktorý na koníku nie .Má iné záujmy ako si písať so ženami.
ja som isla na muzske forum, ked som mala zavazny problem v manzelstve, presne pre to aby som vedela, co sa deje, ak pridem tu chcem vediet ako potrebny problem zvladli zeny, ktore si tym presli, rady ako sa rozviest na druhy den a odist na ubytovnu preskakujem
@anonym_ae1d5b Nikdy som sa nezaujimala, ake je muzske forum? Nejake o autach?
@anonym_ae1d5b Nikdy som sa nezaujimala, ake je muzske forum? Nejake o autach?
@anonym_c946fd take ako tu, len oni tam skor riesia milenky 🤣
@anonym_c946fd take ako tu, len oni tam skor riesia milenky 🤣
@anonym_ae1d5b A ako sa vola? Modry co?
Mala skuska... Ak vas opusti chlap, rozvedie sa s vami, nasiel si milenku. preco to urobil?
@anonym_autor pretože ja som ho zmanipulovaliaaby tak urobil aby podal žiadosť o rozvod .popritom som bola na to dávno pripravená vrátane náhradného pipika a oddeleného BSM😉

jeden z dôvodov prečo chodím na toto forum , že je babské,
osobne nechápem načo maju muži potrebu chodit na tak vyhranené ženské forum
ked si budem chciet pokecat o chalpoch s chlapom pôjdem na to ktoré je zmiešané alebo neuveriší pokecam s tými čo sú na okolo
zlaté časy tu na mk bez chlapov
nechápem tiež tvoj príspevok, nehovoriac že nemáš ani gule to napisat pod nickom