icon

O chlapoch bez chlapov

Dnes o 09:37

O chlapoch bez chlapov?.
Na koníku riešite stovky diskusií týždenne o mužoch,ako sa správajú, prečo to robia, akí sú. Realita je však taká, že 99 % z vás mužom v skutočnosti vôbec ale vôbec nerozumie. Niektoré ani náhodou.. A napriek tomu si navzájom dávate rady...
Keď sa do diskusie zapojí chlap, ktorý vie, ako muži premýšľajú a cítia, namiesto toho, aby ste ho počúvali, ho ignorujete , alebo spochybňujete.
Keď chcem skúmať bunky, najskôr si jednu otvorím a dôkladne ju preskúmam.
Keď chcem chápať dejiny, ponorím sa do dôkazov, ktoré nám dáva archeológia.
Keď chcem porozumieť morskému životu, študujem živočíchy, koraly, planktón.
A vy.?
Chcete pochopiť mužov a idete sa radiť so susedkou, ktorá "niečo niekedy počula"..
hmmm.. prečo..??

Strana
z3
sara07
Dnes o 12:01

jeden z dôvodov prečo chodím na toto forum , že je babské,
osobne nechápem načo maju muži potrebu chodit na tak vyhranené ženské forum
ked si budem chciet pokecat o chalpoch s chlapom pôjdem na to ktoré je zmiešané alebo neuveriší pokecam s tými čo sú na okolo
zlaté časy tu na mk bez chlapov
nechápem tiež tvoj príspevok, nehovoriac že nemáš ani gule to napisat pod nickom

anonym_b8737a
Dnes o 12:02

Hej a ženy vedia ako iná žena určite rozmýšľa
Lebo všetky su kópia a všetci muži su kópia
Len každý sa inak volá
To je jediny rozdiel čo 🫣
Autorka vitaj vo svete kde ani muži mužom nerozumejú a ani ženy ženám

anonym_094df5
Dnes o 12:33
@terezka1947

@anonym_e93806 🤔asi si nepochopil/a,čo som pisala

@terezka1947 tak skus rozpisat ako si to myslela:
"hlavne si myslím,že ženy(nie všetky samozrejme)chcú úplne prevychovat mužov na svoj obraz,či svoju ruku...neberú ich ako partnera na život,ale ako svojho sluhu a peňaženku....a najmä,on nič nemusí vedieť o mne,....ja tajnosti mať môžem,on nesmie😂🤷"

anonym_3edb0c
Dnes o 12:38
@anonym_52516c

Ďalší zakomplexovaný úbožiak. Poviem ti novinku. Vy chlapi nie ste pupok sveta.

@anonym_52516c tak toto je presne ten typ zakomplexovanej zenskej. Odpoved hodna Oscara.

anonym_e1d1e3
Dnes o 12:44

Lebo muži ti posunu len to co chcú aby si vedela. Nie to co je reálne pravda

anonym_52516c
Dnes o 12:58
@anonym_3edb0c

@anonym_52516c tak toto je presne ten typ zakomplexovanej zenskej. Odpoved hodna Oscara.

@anonym_3edb0c Úúú, niekoho zabolela pravda.

anonym_e70639
Dnes o 13:17
@anonym_autor

Mala skuska... Ak vas opusti chlap, rozvedie sa s vami, nasiel si milenku. preco to urobil?

@anonym_autor môj bývalý priateľ si našiel milenku. Doma všetko klapalo, sexu mal až-až. Takže fakt som nerozumela. Časom som sa dozvedela, že aj v škole mal vraj milenky (kým bol so mnou, študoval na VŠ). A nerozumiem tomu doteraz, ale už mi je to jedno.

sova7
Dnes o 14:43
@majlo1234

Lebo ked sa spytam ktorehokolvek chlapa, preco sa sprava ako nemtavy cct, ked ma davno vek na to, aby sa soraval normalne, tak mi to nevie osvetlit😀

@majlo1234 a čuduje sa comu sa čudujes veď on je úplne v pohode 🤣

sova7
Dnes o 14:44
@anonym_e70639

@anonym_autor môj bývalý priateľ si našiel milenku. Doma všetko klapalo, sexu mal až-až. Takže fakt som nerozumela. Časom som sa dozvedela, že aj v škole mal vraj milenky (kým bol so mnou, študoval na VŠ). A nerozumiem tomu doteraz, ale už mi je to jedno.

@anonym_e70639 zavislost na poľovačke sexe a vzrušení. Životné heslo Žiadny chlap nemoze pretiahnut všetky ženy ale mal by sa o to aspon pokúsit

pedro1234
Dnes o 15:30
@sova7

@anonym_e70639 zavislost na poľovačke sexe a vzrušení. Životné heslo Žiadny chlap nemoze pretiahnut všetky ženy ale mal by sa o to aspon pokúsit

@sova7 😄👍

anonym_bbe5e2
Dnes o 17:02

Vy chlapi ste v mnohom rozdielni.Našťastie. Čím viac čítam tie reči týchto pokladov na koníku, tým si viac vážim svojho chlapa, ktorý na koníku nie .Má iné záujmy ako si písať so ženami.

anonym_c946fd
Dnes o 17:29
@anonym_ae1d5b

ja som isla na muzske forum, ked som mala zavazny problem v manzelstve, presne pre to aby som vedela, co sa deje, ak pridem tu chcem vediet ako potrebny problem zvladli zeny, ktore si tym presli, rady ako sa rozviest na druhy den a odist na ubytovnu preskakujem

@anonym_ae1d5b Nikdy som sa nezaujimala, ake je muzske forum? Nejake o autach?

anonym_ae1d5b
Dnes o 17:45
@anonym_c946fd

@anonym_ae1d5b Nikdy som sa nezaujimala, ake je muzske forum? Nejake o autach?

@anonym_c946fd take ako tu, len oni tam skor riesia milenky 🤣

anonym_c946fd
Dnes o 18:02
@anonym_ae1d5b

@anonym_c946fd take ako tu, len oni tam skor riesia milenky 🤣

@anonym_ae1d5b A ako sa vola? Modry co?

barborab1411
Dnes o 18:10
@anonym_autor

Mala skuska... Ak vas opusti chlap, rozvedie sa s vami, nasiel si milenku. preco to urobil?

@anonym_autor pretože ja som ho zmanipulovaliaaby tak urobil aby podal žiadosť o rozvod .popritom som bola na to dávno pripravená vrátane náhradného pipika a oddeleného BSM😉

Strana
z3