O mužoch, ktorí rýchlo vyznávajú lásku ženám
Čo si myslíte o mužoch ktorý vám po veľmi krátkej dobe vypisujú že vás ľúbia a plánujú už svadbu?
@breznica vtedy boli take manzelstva bezne, po par mesiacoch. Ti manzelia boli spolu vacsinou cely zivot, aj ked to bolo uplne na hovno. Ženy boli finančne úplne závisle na mužovi a na tom, čo povie rodina a známi a celá dedina by pozerala cez prsty, ak by sa rozviedla. Nic romanticke by som za tym nehladala. V tej dobe bola 25 rocna zena stara dievka a potom cely zivot uz len posluhovala manzelovi. To, ze to niekomu vyslo po par mesiacoch je 1:100000. Za pár mesiacov nemás šancu spoznať človeka. Bud rada, ze vasi mali dobre manzelstvo, vacsinou to tak nebolo.
@stanulienkat Ved to je len 40 rokov dozadu, moji rodicia su presne ta generacia, tiez sa brali po polroku. A uz boli normalne rozvody, menej ako dnes, ale boli. Moji rodicia su tiez spolu skoro 45rokov a su stastni spolu, nie z donutenia, aj moji krstni rodicia, teta s ujom - vsetko stastne pary, chodievaju s nasimi po dovolenkach, cestuju, na kulturu, casto sa navstevuju - nasa generacia - co sme spolu 5 deti - sme 3 rozvedene 😳 .. vsetky sme sa brali po x rocnych vztahoch 🤷♀️ a mali sme vyborne vzory v rodine
Môj sa ma po týždni opýtal, či sa za neho vydám .. povedala som, že áno. Vzali sme sa asi po 15 rokoch 😃
@dadis 40 rokov nie je "len". Nikde netvrdim, ze nemozu byt take pary stastne. Ale je to skor rarita. Rozvody sice boli, no hlavne na dedinach to bola strasna pohroma a hanba.
Ja osobne by dom si po par tyzdnoch nikoho nebrala. A blikala by mi kontrolka, keby mi niekto povedal po par dnoch, ze ma miluje.
Vsimni si tu diskusie zufalych zien, co nemaju z coho zit, ani kde ist. Drviva vacsina sa nechala oplodnit clovekom, ktoreho ledva par tyzdnov poznala.
@stanulienkat trepeš sprostosti, za to,že zrejme tvoji rodičia tak žili, nežili tak všetci. Moji rodičia sa brali ako 27-ročná a 32- ročný,boli doštudovaní a finančne zabezpečení,dovtedy cestovali (áno, dalo sa aj vtedy) a užívali si. Možno je to aj tým, že to neboli "dedinčania ",v našej rodine majú všetci vysokoškolské vzdelanie
@breznica ty trepes. Ukludni sa. Nikde nepisem, ze vsetci. Treba citat s porozumenim. Otazka autorky je uplne ina. Tak co tu rozoberas?
Mna by to s kazdym inym vydesilo. Ale s mojim manzelom to plynulo uplne prirodzene, asi po mesiaci sme si boli obaja isti, ze to je ono a brali sme sa po 7 mesiacoch. Mame uz vyse 2-rocnu dcerku a stale je to krasne a intenzivne ❤️ ale to vycitis...v inych vztahoch by mi to asi tiez vadilo a povazovala by som dotycneho za psychopata.
@stanulienkat Je to len 40 rokov. Vtedy ludia nespadli z jablone, zeny vtedy studovali, pracovali, mozno aj viac ako dnes, neboli to nejake nesebestacne putky z 19.storocia. Urcite neostavali v manzelstve, lebo by inak zhynuli 🤣🤣
trepnes tu bludarinu a nic viac??,,
My sme po dvoch týždňoch od prvého stretnutia hovorili o svadbe. Láska na prvý pohľad. Ale bolo to z oboch strán. Sme manželia 12 rokov.
Môj manžel si po 18 rokoch, čo sme boli spolu našiel kolegyňu v práci. Keď som to po týždni zistila, povedal mi, že mňa si váži, ale ju miluje. Skoro mi vypadli oči. Ako môže po týždni a 4 spoločných večeroch vedieť, že ju miluje? Miloval ju tak,ze som ho po 5 mesiacoch žitia v paralelnom vzťahu poslala k nej bývať. Zatiaľ sú spolu rok. Či sa stále tak nekonečne milujú neviem... Ale úprimne, občas o tom premýšľam...
Buď je to lovebombing, alebo je zamilovaný.... Niektoré tu asi nevedia čo je to psychopat
Teraz neodpovedam zakladatelke ale, Najlepší sú tí za papiere srb atd.. :D ak chce všetko hneď bud to je snilko a si jeho vesmír fakt ale znich sú potom pekný žiarlivci a doslova nemajú vlastný život žijú ženou.. nezdravé. Ak ta miluje bude so ženou hocijak a nikto to rýchlo nerobí.. proste ju chápe a udalosti aj čas..aj obozretne počká. To je IQ troska.. tí čo tlačili boli vždy ziarlivci s nejakou poruchou. Alebo že - vedia o čo im dobre ide. Veľa šťastia zenam
My sme sa tiež rýchlo dali dokopy, začali spolu bývať. V marci to budú 3 roky vzťahu a už sme vyše roka manželia a mame aj ročnú dcérku
@dadis zbytočne sa hádate, obe máte pravdu. Vtedy veľmi záležalo od prostredia, a naozaj ženy z dedín nemali také možnosti ako ženy z väčších miest. Poznám veľa žien z tej generácie, ktoré trpeli v manželstvách, lebo si nemohli dovoliť rozvod, ale aj veľa takých, ktoré rozvod zvládli.
Este som sa s takym nestretla 🤷♀️
Ale urcite by ma to odstrasilo.
Autorka sa vyjadrí?
Môj ex sa vždy "zaľúbil aj zaľúbi "hneď...a každú chvíľu do inej(nemusí sa s ňou ani stretnúť..takže mne by svietila červená kontrolka🤷♀️
Ale asi existujú aj výnimky🙈
Asi je to individualne. Ja som bola po 3 mesiacoch zasnubena,do pol roka vydata. Sme spolu 14 rokov. Ale tiez by som bola trosku skepticka.
Ak by to bol cudzinec mimo Eú, tak si pomyslím, že chce víza 🤔
Kratke vypisovanie, po cca mesiaci 1.stretko, 1.sex hned o tyzden u mna nastahovany, mame 2 deti spolu, sme manzelia plus prijal aj mojho syna okamzite a moj syn jeho.
Vyzorovonsa mi nepacil, ale tahalo ma to ku nemu, ked sme pisali, ked neodpisal bolo mi divne.
U mojich rodicov to tak bolo - v decembri sa spoznali, v juli bola svadba, v decembri sa sestra narodila. Boli spolu 38 rokov, az do maminej smrti.
Baby odkiaľ ste vyčítali, že sa ešte nevideli? Či ja som niekde prehliadla? To, že si s niekým píšem neznamená, že nie sme aj v osobnom kontakte či?
@bubinko1506 krasne ❤️🥹
Poznala som takých pár a dobre že sa tak vyjadrili, lebo tým len ukázali aki sú manipulatívni a poslala som ich do prd.le.. naozaj to nemám rada ak si niekto myslí, že týmto ženu niekam dostane.. pôsobilo to vždy namna tak - to si o mne myslí, že som totálne tupá?
Len jedneho som nedokázala, stal sa z neho prvá vážna známosť.. on mi na druhom rande povedal že ma má hrozne rád.. bolo to skôr také prerieknutie, mňa to nasrdilo práve preto čo píšem vyššie.. on sa mi za to ospravedlnil a vravel že rád má aj čokoládu.. bol to prvý človek ktorého som začala neskôr naozaj ľúbiť a aj on mňa, tak naozajsky ako z romantickej knižky 🤪.. nevyšlo to, ale sú to pekne spomienky, ako mládežnícky film... 🤣
Môj manžel mi na prvom rande povedal že si ma vezme. A o 1,5r si ma vzal

@katkami123 moj je z Indie, ale ma v EU pobyt, lenze len na 2 roky a kvoli praci. Asi pol roka sme mu vybavovali po sobasi pobyt na na 5r Slovensku, je to velmi narocne a dlho to trva.. 🙂 treba tisic papierov k tomu riesit, cize neviem komu by sa to chcelo ale jasne najdu sa🤣 moj uz pobyt ma a vidim ze pre to si ma vazne nevzal takze nie vzdy to je kvoli papierom😊