icon

Obavy z minulosti potenciálnej frajerky

ferxx0
2. mar 2026

Ahojte, som tu nový, mám 20 rokov, pred pol rokom som ukončil dvojročny vzťah, a teraz som spoznal úplne krásne, nádherné očarujúce dievča. LENŽE má dosť divnú minulosť, konkrétne 11 sexuálnych partnerov (má 18 rokov). Bojím sa, že by som bol len ďalší v jej zozname. Neviem ako ďalej, či s ňou zrušiť kontakt úplne, alebo to skúsiť a sklamať sa ;). Ďakujem za vaše názory

Strana
z2
anonym_0121b8
3. mar 2026
@anonym_e73554

@anonym_0121b8 to si stihla za 7 rokov? Lebo mne to je nadlimit aj za cely zivot.

@anonym_e73554 Stihla, nemala som žiadne limity. Aj keby to bolo o polovicu viac, alebo menej, neznamená to pre mňa nič, iba to,že je to minulosť.

anonym_e36d2f
3. mar 2026

Krásna úžasná a dá hocikomu
Waw

anonym_1e20a0
3. mar 2026
@anonym_04c6cd

Že 11 v 18ke? To ako vážne?.
Hm kde to dnes speje.
Ja som stratila panenstvo v 22 rokoch mala spm jedného muža to ho son si aj zobrala a mám teraz 30.
Nehnevaj sa ale je lacná.....

@anonym_04c6cd Ja mám 50 rokov a 0 sex partnerov, kam ten svet speje!!!!

o__o
3. mar 2026

Tak ma 18, pravdepodobne nebudes posledny

mikasa_ackerman
3. mar 2026
@anonym_15a390

@mikasa_ackerman No ved moze mat rada sex. Aj tri razy denne. Akurat s jednym, dvomi a nie v 20tke s futbalovym muzstvom. 🙂

@anonym_15a390 ak človek nemá/nechce mať vzťah tak má držať celibát?

anonym_fe2a68
3. mar 2026
@anonym_1e20a0

@anonym_04c6cd Ja mám 50 rokov a 0 sex partnerov, kam ten svet speje!!!!

@anonym_1e20a0 No vidíš, kvôli takým ako ty, že si nedala ani jednému, tu musia za teba zaskakovať tieto ženy čo majú viac chlapov. 😀 Mala by si sa polepšiť aby si ich trochu odbremenila 😀 (dúfam že sa na mňa nehneváš, sranda musí byť 🙂)

anonym_1e20a0
3. mar 2026
@anonym_fe2a68

@anonym_1e20a0 No vidíš, kvôli takým ako ty, že si nedala ani jednému, tu musia za teba zaskakovať tieto ženy čo majú viac chlapov. 😀 Mala by si sa polepšiť aby si ich trochu odbremenila 😀 (dúfam že sa na mňa nehneváš, sranda musí byť 🙂)

@anonym_fe2a68 Nedovolím si nič iné len súhlasiť! 😂 Svet je v rovnováhe.

rozculena
3. mar 2026
@ferxx0

@billy_jean vraj to ľutuje, ale po x skúsenostiach, bohužiaľ, neverím dievčatám..

@ferxx0 tak načo sem píšeš,keď dievčatám neveríš? Choď do kláštora alebo si nájdi chlapca....alebo čo chceš,akú radu?

sophinella
3. mar 2026
@pr85

@ferxx0 To bude určite nejaká sexuálna pracovníčka, prípadne osoba z OF. Žiadna normálna žena by v 18 nemala 11 sexuálnych partnerov. Keďže sex je legálny tuším od 15. rokov, tak to stihla mať za 3 roky 11 mužov??? No fuj. Ukončí to s ňou a daj sa otestovať na pohlavné choroby, či si niečo nechytil.

@pr85 ja som chodila s prvym chalanom od 14tich, prvy sex sme mali ked mi chybalo par mesiacov do 15. Po roku vztahu sme sa rozisli, potom som chodila s druhym, bohuzial po pol roku to skoncilo tiez. Teraz mam noveho frajera, dufam ze to nedopadne podobne. Ale podstata, co som chcela povedat, ze za toto este nie som OF pracovnicka. A nikdy nebol zamer vystriedat co najviac chalanov. Alebo mam sa dat odstrelit, ze to je treti vztah za rok a pol? Sudis trosku prisne

anonym_51c0de
3. mar 2026

ale veď "zatrenovať" si na nej môžeš 🙂

d_ivana
3. mar 2026

@ferxx0 Komunikuje s tebou otvorene, tak sa jej spýtaj, či používala ochranu - ak nie, ďalej nad ňou ani neuvažuj, ktovie, či niečo nechytila.

zuzana76
3. mar 2026

@ferxx0 ak ti to vadi uz teraz, ani si s nou nic nezacinaj, bala by som sa aj chorob

pr85
3. mar 2026
@zuzana76

@ferxx0 ak ti to vadi uz teraz, ani si s nou nic nezacinaj, bala by som sa aj chorob

@zuzana76 Presne tak. Ta musí mať celú zbierku pohlavných chorôb.

anonym_e12643
3. mar 2026

Za 30 rokov aktivneho sexualneho zuvota som mala 35 sex partnerov. To je v priemere jeden partner na 8m. Som s tym uplne ok.

anonym_e6b1e7
3. mar 2026

Ja ti moje cislo radšej nenapíšem, lebo by si ma asi zniesol zo sveta 😂 je to veľa, takisto aj môj manžel mal veľa žien predomnou, poznáme sa celý život.A spolu sme uz x rokov obaja spokojní a obaja verní.Uzili sme si ked sme boli mladí.K tym pohlavným chorobám, absolútne žiadne som nikdy nemala, dokonca ani len mykozu
Ale tebe radím, ak ti to vadí uz teraz, kašli na nu, lebo jej to budeš aj tak stale vyčítať a posle ta do kelu ona

anonym_38ef49
3. mar 2026

ved sa s nou kamos iba a uvidis co je zac. nechci sa s nou vyspat…… a uvidis……. ked sa s nou vyspis hned na taciatku tak mozes byt iba jeden z mnohych.

pr85
3. mar 2026
@sophinella

@pr85 ja som chodila s prvym chalanom od 14tich, prvy sex sme mali ked mi chybalo par mesiacov do 15. Po roku vztahu sme sa rozisli, potom som chodila s druhym, bohuzial po pol roku to skoncilo tiez. Teraz mam noveho frajera, dufam ze to nedopadne podobne. Ale podstata, co som chcela povedat, ze za toto este nie som OF pracovnicka. A nikdy nebol zamer vystriedat co najviac chalanov. Alebo mam sa dat odstrelit, ze to je treti vztah za rok a pol? Sudis trosku prisne

@sophinella 3 a 11 je rozdiel, nemyslíš si?

sophinella
3. mar 2026
@pr85

@sophinella 3 a 11 je rozdiel, nemyslíš si?

@pr85 mozno v mojom veku tiez mala len 3

anonym_450821
4. mar 2026
@sophinella

@pr85 mozno v mojom veku tiez mala len 3

@sophinella Začala si priskoro....14 ročné dievča má mať iné záujmy a nie takéto...Máš čas

sophinella
Včera o 15:14
@anonym_450821

@sophinella Začala si priskoro....14 ročné dievča má mať iné záujmy a nie takéto...Máš čas

@anonym_450821 uz mam 16

anonym_450821
Včera o 16:36
@sophinella

@anonym_450821 uz mam 16

@sophinella Ani 16 ročná ešte nemusíš byť v tomto "aktívna".Veľa zaujímavych chlapcov ešte len stretneš.Niekedy dievčatá začnú priskoro a neskôr ľutujú, že tí chalani ani za to nestáli.14 aj keď skoro 15 je ešte skoro

Strana
z2