icon

Odhalenie nevery

17. júl 2021

Prosím pomoc čo mám urobiť . Nikdy by má nenapadlo že sa toto stane . Som s muzom už dlhu dobu a zistila sim , že má podviedol s učiteľkou so škôlky . Baby ja nebiem normálne sa mi trasu ruky a prsty . Ja som od pôrodu stále pribrata , v škôlke mqme učiteľku mladú žabu štíhlu pevnú. Prišla som na to náhodou :( viackrát keď išiel pre naše dieťa do škôlky tak si to s ňou rozdal, či už v aute alebo dokonca na wc. Objavila som mu s ňou konverzácie prisaham ue v živote som mu neliezla do mobilu , videla som viackrát že mu prišiel whatsapp od tej učiteľky ale nikds som neriešila verila som mu. Až dnes vecer si nechal mobil na stole a prišlo mu srdiečko od tej učiteľky tak mne to nedalo a zbežne som si prešla konverzáciu a oni si tam o tom písali jake to bolo úžasne že
Nabudúce zz len v aute bo na wc je to riskantne to napísala ona čo mám robiť ja sa zbláznim nikdy vy som sa to nedozvedela vždy to boli rybhlovky medzi tým jsk išiel po dieťa do škôlky 😢😢😢😢😢😢😢 pritom tá učiteľka neni zas až taká sexi len je mladšia a pevnejšia odo mna 😭😭😭😭

uglybetty1234
18. júl 2021

Otrasne! Koniec dovery z mojej strany. Vsetko si odfot, ukaz v skolke riaditelke. Ja by som sa na neho uz ani pozriet nemohla.

number19
18. júl 2021

A co ti akoze vysvetlil? Aky postoj k tomu celemu zachoval?

snazilka_bio_mamka
18. júl 2021

@c_est_la_vie tiez si myslim ze tema je vymyslena

zuzka_99
18. júl 2021

@c_est_la_vie Či toto nebude diskusia od toho istého anonyma, čo sa sťažoval, že ženy vždy radia v takýchto prípadoch len psychológa alebo rozvod 😂 Celý ten text mi príde ako z horšej evitovky 🤦🏻‍♀️

suzitok
18. júl 2021

A teraz akoze ked ti povedal do oci, ze chodil za nou, ked uz mala po pracovnej dobe, vbehli na wc (akože v škôlke?) , alebo do auta na rýchlovku (na parkovisku pri skolke a cez den?), tak si uz spokojná a vec sa vyriesila?

mia78111
18. júl 2021

@slovakboy vacsie bludy som v zivote necitala. Cize ma mu autorka odpustit, urobit zo seba totalnu rohozku, ostat s nim zit a starat sa o neho. To nemozes mysliet vazne... ten lump ju ohrozi pohlavnymi chorobami od nejakej tupej kravy, posliape jej dostojnost, znevazi ju ako matku svpjho dietata a ona na oplatku ma robit zo seba sliepku....

ella_price
18. júl 2021

Už keď klameš, tak to rob aspoň poriadne.

mia78111
18. júl 2021

Zlaty je pan manzel. Este ze to vysvetlil ako to robili a tym je to v poriadku. Urcite ti vysvetlil ze to je scasti tvoja chyba, ako muzi zvyknu. Po tomto incidente by moj muz uz lezal na are, pani ucitelka by dostala fajnu po pysku pravackou ktorou smecujem a riaditelka by videla co robi zamestnankyna s rodicom jedneho z deti. Podala by som papiere na rozvod, ze typek by si nestacil ani prdnut. Drzost najvacsieho rangu. Myslis, ze chlapa kurevnika prerobis? Akurat si uz bude davat pozor, ale podvadzat bude stale. Nevzala by som ho na milost.

chrumka120
18. júl 2021

@slovakboy že ty si tiež manželku/priateľku podvádzal alebo podvádzas?

dskjhfdlkdjhl
18. júl 2021

Ja by som chcela vidiet taku skolku, kde sa toto da zrealizovat😉

dskjhfdlkdjhl
18. júl 2021

@zuzka_99 Presne toto mi ako prve napadlo😉 Aj to slabe spracovanie by tomu zodpovedalo😉

bobulka109
18. júl 2021

dobry vymysel …..

marca12
18. júl 2021

Kamoska je riadna korunovana krava! NIE JE TO TVOJA VINA!!!!!! SLEDOVANIM A KONTROLOVANIM BY SI TOMU NEZABRANILA

adka176
18. júl 2021

Vymyslené, to je jedno veľká blbosť...

sickynickyobsadene
18. júl 2021

@mia78111 tohto pána (slovakboy)žena podviedla (orgie) a iné od neho tu v témach nečítam len uchovať vzťah a odpustiť.Asi nechce byť jediný parohac!

marcellka32
18. júl 2021

Vymyslené

dominikac321
18. júl 2021

@slovakboy ty mi posledne dni ozaj prides ako z ineho sveta alebo ako zaryta (neviem ake y i) katolicka babicka co len vsetko ututlat nech druhi nevedia nevidia...

dominikac321
18. júl 2021

@adka176 preco vymyslene?

katkati
18. júl 2021

Dosť je to zamotané, tak sa nedív že je to nedoveryhodné. Nebolo ti divné, že mužovi posiela správy o synovi učiteľka, ktorá ho nemá v skupine?

kikus7
18. júl 2021

Čo máš robiť? No kopnúť takého do zadku. Na čo Ti je taký chlap, ktorý Ťa podvádza?! Ženské, preboha, už majte rozum, načo sú vám neverní chlapi?

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
ivanka12311
18. júl 2021

Škôlka nie je bordel šla by som za riaditeľkou čo to za ku... zamestnanava či aj toto majú v náplni práce 😁jej hanba nie tvoja...a muža kopla s prepáčením do riti

mia78111
18. júl 2021

@hazelgracegus ona to tam kdesi vysvetlovala. Ale pointa tkvie v tom ze muzjej je total magor a nema zmysel sa s nim zahadzovat. Naco toto je dobre? Davat dalsiu sancu ked uz bol schopny ju klamat, strcit ho bez hanby do inej?

matkahelka
18. júl 2021

@slovakboy ty cielene vyhladavas temy o neverach a ukajas sa nad nimi? v kazdej takej teme, tvoj prispevok...tvoje chore rady.
to, ze ty aj roky po manzelkinej nevere zijes s nou pod jednou strechou, priznavas, ze manzelku nenavidis a zijete vedla seba len ako surodenci, neznamena, ze o taky prazdny zivot ako vedies ty, ma zaujem aj niekto iny. pises tu totalne pokrytecke bludy o odpusteni, pricom ty si za tie roky manzelke ani neodpustil, ani na jej neveru nezabudol, tak naco to radis inym? aby zili v nenavisti roky vedla niekoho, ako zijes ty?

dominikac321
18. júl 2021

@matkahelka hovorim, ze mi pride ako fanaticka katolicka babicka....

gleep1
18. júl 2021

https://open.spotify.com/episode/2ooyMQf0ZpxoBo...
Vypočuj si tento podcast.
A inak možno s tým striedaním ti len oblbli hlavu aby si nešla za jej nadriadeným a ona nemala z toho problémy. Ja by som určite sla. Nech už to vie každý že je to stetka. A ja by som ju aj zbila. Naozaj by som ju zbila stetku. Ale to je najprimitivnejsia forma ľudského spravania takze ti to neodporúčam 😂

dominikac321
18. júl 2021

@gleep1 a muz je v tom nevinne?

mariali31
18. júl 2021

Mne sa akosi tomu nechce veriť .Buď musí fakt dobrú odvahu mať ,že len tak počas pracovnej doby si skočiť na wc alebo do auta alebo výmysel .Však trocha rozmýšľajte učiteľky deti sú tam ..

gleep1
18. júl 2021

@dominikac321 na tému muž som jej pridala podcast.🙄

anega79
18. júl 2021

@amelie2017 presne kravina na ntu, a cez den este pred skolkou, alebo na wc, ked skolka plna ludi...