icon

Odhalenie nevery

17. júl 2021

Prosím pomoc čo mám urobiť . Nikdy by má nenapadlo že sa toto stane . Som s muzom už dlhu dobu a zistila sim , že má podviedol s učiteľkou so škôlky . Baby ja nebiem normálne sa mi trasu ruky a prsty . Ja som od pôrodu stále pribrata , v škôlke mqme učiteľku mladú žabu štíhlu pevnú. Prišla som na to náhodou :( viackrát keď išiel pre naše dieťa do škôlky tak si to s ňou rozdal, či už v aute alebo dokonca na wc. Objavila som mu s ňou konverzácie prisaham ue v živote som mu neliezla do mobilu , videla som viackrát že mu prišiel whatsapp od tej učiteľky ale nikds som neriešila verila som mu. Až dnes vecer si nechal mobil na stole a prišlo mu srdiečko od tej učiteľky tak mne to nedalo a zbežne som si prešla konverzáciu a oni si tam o tom písali jake to bolo úžasne že
Nabudúce zz len v aute bo na wc je to riskantne to napísala ona čo mám robiť ja sa zbláznim nikdy vy som sa to nedozvedela vždy to boli rybhlovky medzi tým jsk išiel po dieťa do škôlky 😢😢😢😢😢😢😢 pritom tá učiteľka neni zas až taká sexi len je mladšia a pevnejšia odo mna 😭😭😭😭

mia78111
18. júl 2021

@mariali31
@anega79 autorka to vysvetlovala na predoslej strane, ze ako sa stretavali, vraj jej to muzicek ochotne vysvetlil.

katkati
18. júl 2021

@mia78111 Možno mali sex na verejnom WC 😄, keď už učiteľka mala po prácovnej dobe. A detto v aute. A on potíom Išiel pre syna.

mia78111
18. júl 2021

@katkati fujky. Ciste hovado ten chlap. A pani ucitelka? Curva jak vysita.

benit
18. júl 2021

Poviem ti, ze to neni o tom, ze je pevna a chudsia a mladsia. Nebola by ona, najde druhu. Poznam chlapa ma rodinu peknu zenu, chuducku, upravenu, vystudovanu... tiez spava s vychoskou zvojjo syna. Nie je ani krajsia, ani mudrejsia, je starsia. Uz ich mal tolko ze az a evidentne teraz aj vychosku podvadza s jej kamosku. 🙈

adka176
18. júl 2021

@dominikac321 nezdá sa mi celý ten príbeh... cítiť z neho niečo čo mi nesedí....na wc to robili a syn bol zatiaľ v šatni alebo s inou učiteľkou...???.....on si prišiel po syna ...videli ho iní rodičia, učiteľky ale nevzal si ešte syna lebo si s učiteľkou čo končila službu išiel vrznúť na wc alebo do auta a o desať minút už bežal po syna?
Navyše nechápem tých "debilov" čo si celú komunikáciu nechávajú v telefóne....no na čo asi ? Aby ju našla manželka?

kkovacovak
18. júl 2021

Baby pracujem v chlapskom kolektíve medzi prasaťami...ženatý/neženatý a verte mi že tento príbeh je možný. Chlapi sú velice vynaliezaví ak sa jedná o ich vtáka. Toto je slabý odvar oproti tomu čo počúvam v práci. Tomu by ste ani neverili čo všetko vaši chlapi dokážu a ako to dokážu uhrať. Či je tichý, citlivý na oko zaľúbený alebo už od pohľadu sviňa tak myšlienky majú všetci podobné. Bohužiaľ. Takže ja verím že je príbeh reálny a nevidím dôvod poukazovať na to že nie je. Váš názor je asi autorke teraz ukradnutý 🤷‍♀️ Keď neveríte, nepíšte.

kkovacovak
18. júl 2021

@adka176 no normálne....išiel do škôlky, napísal jej ešte predtým ako zobral syna. Ona vyšla lebo v škôlke povedala že ide na wc. Šup šup, hotovo a on ide pre syna akoby nič. Ona zo záchoda spokojná ako sa dobre vycikala. Neviem čo je na tom nereálne

sandokanka36
18. júl 2021

ako ked to takto napises hej da sa to, no aj tak mi to pride ako nejaka scena z filmu, no tu je vidno, ze ak sa chce tak sa proste vedia vynajst. ja by som sa asi ani neokazala opytat, ze preco, bola by to proste pre mna uzavreta kapitola

kaktus87
18. júl 2021

@kkovacovak súhlas, kľudne sa to mohlo stať, chlapom fakt stačia 2 minútky, mohol ju čakať v aute pred školkou, môže mať čierne sklá, ona vybehla za ním a potom šiel pre syna a na tom wc je to tiež reálne:/

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
kkovacovak
18. júl 2021

@sandokanka36
@kaktus87 poznám takého čo si pred ostatnými zobral taxík ako ide vzorne za ženou skôr domov. Milujúci manžel. Taxíkom sa dal zaviesť za roh asi 20 mestrov kde vystúpil a už ho čakala milenka ku ktorej išli. Vybavil, nasadol do taxíka a išiel domov. Nikto nič netušil. Takže mňa nikto nepresvedčí o tom že to nie je reálne 😄

kkovacovak
18. júl 2021

@hazelgracegus hore to vysvetľovala. Učiteľky majú inú pracovnú dobu. Niektoré tam zostávajú dlhšie lebo prišli neskôr do práce a tá čo chodí skoro ráno ide domov skôr. Reálne už hentá v práci nebola

karhu
18. júl 2021

hla kolko detektivov😂👎
nepodcenujte chlapov A zeny! ..kto chce klamat a podvadzat sposob si najde

autorke - premysli si co dalej, ci rozhovor s manzelom, alebo si to zatial nechas pre seba aby si mala cas v klude si rozmysliet co chces robit
urcite by som si odlozila dokazy (ak by doslo k rozvodu)
preber si ake mas dalsie moznosti..chces ostat, poslat ho kade lahsie?..ako si na tom financne, mas kde byvat, co by bolo v pripade rozchodu ...alebo si ochotna a vies odpustit, verit? drzim palce🍀

katkati
18. júl 2021

@hazelgracegus Písala, že nie všetky učiteľky končia v rovnakom čase.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kaktus87
18. júl 2021

@kkovacovak tiež poznám také storky z bezprostredného okolia🤦🏽‍♀️ napr.chlap cestou na nákup večer sa stavi na parkovisku pred bytovkou milenky, alebo chlap cestou do skolky si to rozda v aute s inou mamičkou a spolu idú vyzdvihnúť deti, wc práci ani nevravím... všetko reálne žiaľ, chlapi sú všetkého schopní

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
july0
18. júl 2021

rozflakla by som jej ksicht a rovno vo školke

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
kassandra25
Autor odpoveď zmazal
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
july0
18. júl 2021

mužovi určite neodpustiť. držím palce.

katkati
18. júl 2021

@elizabet173 Ale ktovie, kde v tom aute boli. Keď ona napr. končí o tretej, alebo vobec nemusí byť ten deň v práci a on odíde skôr a pre syna pôjde napr. o 4-tej, tak nemusí byť 5-minútový sex v škôlke alebo pred školkou.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
katkati
18. júl 2021

@kaktus87 Máš pravdu, ale aj ženy sú všetkého schopné. Poznam z práce všetkých troch z trojuholníka, keď sa ženatý kolega a kolegyňa zsmykali v jeho kancelarii, bol to menší šéf jedného úseku a trvalo to cele mesiace, až to prasklo vtedy, keď to niekto nabonzovsal jeho tehotnej manželke. Nerozviedol sa ani on, ani milenka, ale on si dokázal po rokoch z toho robiť prdel, že zostal po ňom v kancelárii ojnuty stôl ako sexovali.

maccmacc
18. júl 2021

No učiteľka si môže odbehnúť... My sme po obede spájali deti do tried....a z tej jednej triedy sme odovzdávali deti... Jedna isla za rodicom, oboznamit ako prebiehal deň a druha voláš deťmi..
Nic nezvyčajné...

No ja by som najskôr riešila s manželom a potom riaditeľkou...
Ono názory budú rôzne... Treba spraviť ako cítiš, nie ako ti kto napise... Držím palce... Ak sa rozhodneš odísť alebo zostať.... Každá možnosť ktorú si vyberies bude pre teba správna...

anega79
18. júl 2021

@kkovacovak a co asi z toho mala ona, ze sa chudacik za 2 min spravil

kaktus87
18. júl 2021

@katkati to je magor a áno, vždy je tam aj spolupachatelka

mlska19
18. júl 2021

@elizabet173 Myslim,ze pisala,se to bolo podla sprav naposledy v aprili a potom este skor minuly rok.Okrem toho existuje aj klimatizacia.

marcela64
18. júl 2021

Je podľa mňa jedno kedy a jak to bolo, hlavné je, že sa to vôbec stalo a je to podľa mňa neodpustiteľné, keďže to nie je len pošmyknutie, ale zjavne to spolu ťahali dlhšie