icon

Odhalenie nevery

17. júl 2021

Prosím pomoc čo mám urobiť . Nikdy by má nenapadlo že sa toto stane . Som s muzom už dlhu dobu a zistila sim , že má podviedol s učiteľkou so škôlky . Baby ja nebiem normálne sa mi trasu ruky a prsty . Ja som od pôrodu stále pribrata , v škôlke mqme učiteľku mladú žabu štíhlu pevnú. Prišla som na to náhodou :( viackrát keď išiel pre naše dieťa do škôlky tak si to s ňou rozdal, či už v aute alebo dokonca na wc. Objavila som mu s ňou konverzácie prisaham ue v živote som mu neliezla do mobilu , videla som viackrát že mu prišiel whatsapp od tej učiteľky ale nikds som neriešila verila som mu. Až dnes vecer si nechal mobil na stole a prišlo mu srdiečko od tej učiteľky tak mne to nedalo a zbežne som si prešla konverzáciu a oni si tam o tom písali jake to bolo úžasne že
Nabudúce zz len v aute bo na wc je to riskantne to napísala ona čo mám robiť ja sa zbláznim nikdy vy som sa to nedozvedela vždy to boli rybhlovky medzi tým jsk išiel po dieťa do škôlky 😢😢😢😢😢😢😢 pritom tá učiteľka neni zas až taká sexi len je mladšia a pevnejšia odo mna 😭😭😭😭

july0
18. júl 2021

Kým ešte spolu budete rob mu peklo zo života, zober zubnú kefku vyčisti ňou záchod a neoplachuj ju, miň niečo za jeho peniaze a nepovec mu to proste mu rob napriek, napľuj mu potajomky do jedla, primiešaj preháňadlo no mňa by toho napadlo ešte veľmi veľa 😂 keď bude spať buchni mu do vajec 👏

kkovacovak
18. júl 2021

@anega79 si nikdy nemala rýchlovku?

lalenka33
18. júl 2021

Ako auto ešte OK, ale wc v škôlke?Len tak sa otecko dieťaťa zavrie s učiteľkou na wc a nikto v škôlke si to nevšimne.Keby niekto príde na wc a oni dvaja idú von, tak čo povedia, že bola ockovi utierať zadok lebo si nevie? By som chcela vidieť, ktorá učiteľka by si toto dovolila v práci. A trošku sa strácam aj v tom, že raz píše o škôlke a raz o tom, že táto učiteľka má prváčikov a jej syn je starší lebo končí práve. V noci zistí, že jej muž preťahuje učitelku a miesto toho, aby ho treskla panvicou po hlave zakladá diskusiu na MK.Neviem, ale mne príde tento príbeh reálny asi tak, ako že ja zajtra vyhrám športku.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
july0
18. júl 2021

@elizabet173 úbohe by bolo keby mu neveru vrátila.

kakawah
18. júl 2021

@july0 toto nemyslis vážne🤣 možno nejaka 15-tka by to urobila. Dospelá, inteligentná žena to neurobi.

kakawah
18. júl 2021

@july0 no celkovo robiť si napriek je ubohe,

zuzanockamt
18. júl 2021

@july0 to je dobrý primitivizmus teda 🤦

july0
18. júl 2021

No vy by ste plakali do vankúša a ešte by ste mu odpustili 😂

lelinka611
18. júl 2021

Toto nebu náhodou vymyslený príspevok tej pani ktorá sa tu rozčuľovala a presviedčala ženy o tom, že všetci muži podvádzajú ? 😀
Nesedí mi tu skoro nič , som učiteľka v MŠ a toto je nemožné..

lelinka611
18. júl 2021

@zuzka_99 že mna toto hneď napadlo

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
july0
18. júl 2021

@elizabet173 No nech už si urobí ako chce

lelinka611
18. júl 2021

@july0 podľa mna sa hádať zbytočne 😊

july0
18. júl 2021

@lelinka611 no podla mna ja sa nehádam 🙂

lelinka611
18. júl 2021

@july0 ja si len myslím, keďže tu nedáva nič zmysel, že je to cele jedna veľká blbosť.

leskovael
18. júl 2021

Sex na wc neverím, kde by ho, asi tak mali? V škôlke, v škole? Určite nie... Na parkovisku? Dajme tomu to je ešte okey, aj ked reálne si to neviem predstaviť, keďže tam chodi xy rodičov (aspoň u nas) po decká a najmä v takom čase.. Učiteľka by si toto asi sotva dovolila v/pri budove, kde je len otázka času kedy by ju niekto videl, keď už to mal byť zaujímavý príbeh, tak by som uverila že sexovali po pracovnej dobe niekde mimo a našla si správy..
Ak by to bola pravda tak som mu vytlacila jeho správy o sexe, zbalila seba a dieťa alebo jeho a papierik by som mu nechala ako dôvod, aby sa netvrdil že nevie čo sa deje,.. Asi by mi nestal ani za jedno slovo

pokojvdusi9
18. júl 2021

Moja mamina takto dosla na ocovu neveru.Odpustila mu no doteraz po rokoch si to vycita ze to bolo najhorsie co mohla urobit.Velmi mu tiez verila az by za neho dychala.Uz to nebolo nikdy ako pred tym vzdy vravi ze obdivuje zeny ktore neveru vedia odpustit a nikdy nespomenu pri hadke napr.Ja som presla neverou ex so susedou no neodpustila som proste som uz nedokazala verit tomu cloveku a tiez sme mali vsetko a ukazkovy vztah🤷‍♀️

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
july0
18. júl 2021

@zazvorka87 nie nepomôže nech mu odpustí a zabudnú na všetko. Alebo nech od neho odíde a nech to nejak spracuje 👍 lepšie ?

ibrunova
18. júl 2021

Veľmi som nepochopila tie správy o synovi z minulosti.. Čo si písala s mužom učiteľka, ktorá syna neučí?

mia78111
18. júl 2021

@july0 my tu komentujeme jak hluche a autorka uz nejak nereaguje, tak mozno si to vysvetlili, udobrili sa a dilino moze podvadzat dalej :D

july0
18. júl 2021

@mia78111 naša snaha bola marná :D

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
cacianka
18. júl 2021

@kkovacovak presne. Ved ak je MŠ od 6.30 do 17.00 tak nemoze tahat takuto pracovnu dobu.
ano robia na 2 zmeny.napr.6.30 do 15.00. Odchadza z prace, s tatkom si daju rychlovku v lesíku a on o 16. - 16.30 vyzdvihne syna....
Ano - muzov svrbia guľky hocikedy a nezáleží na postave, ale na 1 malej jaskyni

autor
18. júl 2021

Ahojte , ja Vám pekne ďakujem . Dnes som cely deň riešila , s muzom sq rozchádzame . Áno vserko ni vysvetlil , vraj sa to párkrát stalo a bolo to čisto o sexe . Vraj je medzi nimi strašná chémia a príťažlivosť a ja ho už nepritahujem . Váži si má ako matku jeho deti má má rad postará sa o mna aj o deti ale že už tam nie je chémia ani príťažlivosť , a že aj keď sme spolu spali , myslel pri tom na ňu . Syn v škôlke konci , ide do školy a ostatne dve deti sú tiež už školáci . Tu škôlku ani tu učiteľku už vídať nebudem. Takisto ani manžela . Zostávam v dome s deťmi , manžel si už pozeral nejaký byt … neviem si ani len predstaviť ako to povieme deťom , to je to co na mrzí najviac . A ba margo tých komentárov neveriacich , chápem, ani ja by som neverila ale teraz viem , že keď niekto chce podviesť , spraví to aj v autobuse a my mu to nezakážeme. Dávali si vyslovene rychlovky vraj ich to oboch naplnila aj rajcovalo . Autom prišiel zboku škôlky , slečna naňho sadla (doslova) a o 5 minút vybavený .to wc sa udialo tiež a priamo v škôlke , vraj to bola záležitosť tiež dvoch minuz , asi ich baví adrenalín ale ja som sa už viac nevypytovala . Priznal sa , povedal ako to je , a mam aj počuť , že mu padol kameň zo srdca . A možno mne tiež . Ďakujem ešte raz všetkým za podporu , niektoré ste naozaj skvele ženy a prajem Vám všetko šťastie sveta a tie ktoré ste mysleli že si vymýšľam , prajem Vám moc aby sa Vám nič take nikdy nestalo

mia78111
18. júl 2021

Nechcem byt svina, ale asi by som svojmu muzovi zapriala skoru smrt za taky podraz. Dala si mu deti a on sa krasne odvdacil. Moze sa ist ku*vit ostosest, konecne. Takeho jebleho chlapa som uz dlho nevidela. Neviedla by som s nim ziaden dialog. V*jebala by som mu veci do mecha a dala pred dvere a bol by rad, ak by sa za tie dvere dostal vcelku. Spisala by som v ten den navrh na rozvod, ziadala zverit deti VYLUCNE do mojej starostlivosti s tym ze by ich mal kazdy druhy vikend a ziadala vyzivne na rozvedeneho manzela a na deti. A tym by to haslo. P*cke pani ucitelke by som osobneisla poblahozelat, ze znicila rodinu. A ze teraz, nech sa o neho kunda stara, ked ho vedela mrdat. Nech mu ona teraz perie o*rate gate, vari a robi full srrvice. Su spiny riadne, hold taky byva zivot. Za dobrotu na zobrotu.

anega79
18. júl 2021

@kkovacovak na zachodoch v skolke a pri detoch pri skolke asi nie. ty ano?

autor
18. júl 2021

@mia78111 joj ďakujem za morálnu podporu si veľmi zlata a mila . Veď kvázi to som urobila len s tým rozdielom že sme sa dohodli že my s deťmi ostávame v dome a on si niečo nájde. Ono c tom momente ako mi povedal že ho už roky nepritahujem a teraz už v poslednej dobe pri sexe si predstavoval ju aby niečo zo seba dostal vtedy som si povedala a dosť a viac už ani nechcem vedieť . Ako som písala možno chcel aby som sa to dozvedela , neviem . Behom tohto týždňa sa odsťahuje a ja začnem riešiť rozvod . Myslím že som ešte v šoku ešte ani nepalcem teraz som nejaká hrdinka že mi to je jedno ale isto to na mna príde . Hlavne nech netrpia deti 😭

mia78111
18. júl 2021

Chapem. Mna len mrzi, ake svine behaju po svete. Pani ucitelka by neobisla u mna na prazdno. Ja by som sla za nou a to by s*ala magy v kockach. Taku by som jej dala, ze by sa odrazila od katedry. Tvoj muz nema stipku ucty ani slusnosti a je nevyzrety kkt. Nedovolila by som mu ostat pri mne. Musel by ist do hotela alebo k tej krave.btw preco ho teraz nevezme k sebe domov? By som si zistila ci ucka dakoho tiez ma a oznamila by som mu to ze jaka fajna je jeho zenicka tiez.