icon

Odhalenie nevery

17. júl 2021

Prosím pomoc čo mám urobiť . Nikdy by má nenapadlo že sa toto stane . Som s muzom už dlhu dobu a zistila sim , že má podviedol s učiteľkou so škôlky . Baby ja nebiem normálne sa mi trasu ruky a prsty . Ja som od pôrodu stále pribrata , v škôlke mqme učiteľku mladú žabu štíhlu pevnú. Prišla som na to náhodou :( viackrát keď išiel pre naše dieťa do škôlky tak si to s ňou rozdal, či už v aute alebo dokonca na wc. Objavila som mu s ňou konverzácie prisaham ue v živote som mu neliezla do mobilu , videla som viackrát že mu prišiel whatsapp od tej učiteľky ale nikds som neriešila verila som mu. Až dnes vecer si nechal mobil na stole a prišlo mu srdiečko od tej učiteľky tak mne to nedalo a zbežne som si prešla konverzáciu a oni si tam o tom písali jake to bolo úžasne že
Nabudúce zz len v aute bo na wc je to riskantne to napísala ona čo mám robiť ja sa zbláznim nikdy vy som sa to nedozvedela vždy to boli rybhlovky medzi tým jsk išiel po dieťa do škôlky 😢😢😢😢😢😢😢 pritom tá učiteľka neni zas až taká sexi len je mladšia a pevnejšia odo mna 😭😭😭😭

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
autor
18. júl 2021

A že ste sa tak zaujímali a boli zlate a nápomocné ešte Vám sem musím napísať ako si vlaszne čísla vymenili A mne to až teraz zapadlo . Vôbec som to neriešila vravím Vám aj keď som si občas všimla že mu prišla správa ja som ho nelustrovala . Pred rokom v máji mužovi zomrela teta, tak sme jej išli na pohreb ale skoro na opačný koniec republík . Staršie deti boli s nami , tento najmladší v škôlke . Lenže keď sme sa vracali naspäť domov boli zápchy a bolo nám jasne , že neprídeme do 17:00 , ja som šoférovala cestu naspäť tak manžel volal riaditeľke , že sa strašne ospravedlňujeme že nestihneme prísť že budeme asi 20 minút meškať . A vtedy mu dala riaditeľka číslo na pani učiteľku, ktorá mala tu poslednú spojenú triedu , či jej môže zavolat , lebo ona bola tuším niekde mimo . Haha . A on zavolal . A takto to skonicolo 😭

mia78111
18. júl 2021

By som sa necudovala, keby si behom sexu predstavoval aj svoju mater.... normalne grcam. By som chcela vidiet, aky krasny Cassanova ten tvoj magor je.... fuj

ankare
18. júl 2021

Silno Ti držím palce, drž sa!

h2
18. júl 2021

Som v šoku! Ani nie tak z toho, že Ťa podvádzal, stáva sa všeličo. Ale že si na to prišla len minulú noc a on Ti všetko v kľude vysvetlil, popísal všetky nechutné podrobnosti, hneď ste sa aj dohodli na rozchode a on už aj rieši nové bývanie! Žiadna snaha zachrániť rodinu? Žiadne prosby, sľuby...? Dokonca máš pocit, že mu odľahlo? To čo je za chlapa, preboha?! To mu na ničom nezáleží? Ak som správne pochopila, máte 3 deti. Roky ste boli spolu. Zrazu BUM! a je koniec? Len tak?
Je mi veľmi ľúto, čo sa Ti stalo. Ale za týmto chladným necitlivým indivíduom Ti nemusí byť smutno. On vidí len seba, svoje potreby, svoje uspokojenie. Buď silná, držím palce, nech to všetko zvládneš. A prídu zase dobré dni. ✊

autor
18. júl 2021

@h2 ahoj , ďakujem za krásne slova . Ono to veľmi pomáha . Ale ako by sok povedala, moj muž bol odjakživa zaťažený na sex ale že naozaj , už keď som s ním začínala mi dal jasne najavo , že on to potrebuje a všetko v tom možné … takze prve roky sme spolu spavali aj trikrát denne , keď bol v práci on vedel prísť aj za mnou autom do mojej práce a tam rýchlo Rýchlovka … asi je nymfoman . No prišli deti , on chcel stále jazdy deň a už sa to nedalo, ostali mi kilá navyše … on nepovedal explicitne že rozvod ale ja a on súhlasí , a keďže ho nepritahujem už … nech si ide … ja zas viem že bude postarané o mna aj o deti vraj mi nezruší prístup k jeho úctu aby sme mali všetko s deťmi čo potrebujeme a bude si ich brat kľudne každý víkend aby čo najmenej trpeli . Tak som zvedavá . Dám Vám za pól roka vedieť či to tak ostalo 😭😅

kristina2412
18. júl 2021

Drž sa💪my v škôlke sme mali podobnú pani učiteľku ,nesmierne koketna, kontaktná, hlavne na oteckov a celkom si viem predstaviť že mnoho slabších chlapov by neodolalo. Chcem ti len povedať, že hoci deti to teraz možno neprijmú ľahko,budú smutné atď pozeraj sa na celú situáciu ich dospelými očami ,pochopia ťa, a budú radi, že si mala tú odvahu zbaviť sa takého chlapa.

katkazuz
18. júl 2021

Je mi to veľmi ľúto, čistý chirurgicky rez, ktorý zabolí hneď a potom už stále menej.
Sú muži, ktorí by sa nemali ženiť a nemali mat deti.
Lebo zanechávajú za sebou spúšť.
Hlavne v detských hlavičkach a srdiečkach.
Tvoj manžel patrí zrejme k tejto skupine.
Z celého srdca ti želám, aj tvojim deťom, aby ste boli raz znovu šťastní.

dskjhfdlkdjhl
18. júl 2021

To teda malo neuveritelne rychly spad😲

luccija
18. júl 2021

@tequelinka nečítas, že učiteľky majú rôzne pracovné doby a nerobila to,keď mala byť s deťmi.ale už jej skončila smena, alebo boli 2 a povedala, že si chvíľu odskočí...
Autorka tým, že to tak rýchlo ukončil si myslím, že ide bývať s ňou a vlastne sa mu len uľavilo, že o tom vieš.Drz sa myslím, že si ešte v šoku kto by nebol...

andreatytler
19. júl 2021

Fuuuu. Mas jeden sok za druhym, moja mila autorka. Toto je otrasne a je mi to nesmierne luto. Najhnusnejsie su tie reci ze ako si predstavoval ju ked ste boli spolu. To je neskutocna rana pod pas a mohol si to urcite odpustit. Je to kreten. Uz sa s nim na tuto temu nebav.
Neviem ci je dobre ist do skolky... ono by si ta krava zasluzila vyhadzov a mne osobne by sa ulovila urobit aspon malinku pomstu ale ak ty nie si na to, tak ti ta navsteva len bude jatrit rany.
Mna okamzite napadlo ze tato ucitelka nebola jedinna. Kedze to mali len tak zriedka. Podla mna mal cely harem. Chod sa radsej dat vystrit na pohlavne prenosne choroby.
Myslim ze odhadujes spravne ze tvoja bolest este len pride, ale neboj zvladnes to. Viem to podla toho ako pokojne a s nadhladom si reagovala napriek tomu kolko tu bolo nepriatelskych prispevkov. Si velmi silna.
Tvoj muz toto raz bude velmi lutovat. Aj ten najvacsi sexoman si raz uvedomi ze zivot je o niecom inov, ale pre neho uz bude neskoro. On totiz bude na starobu opusteny a zomrie sam samucky.
Poradila by som ist s muzom za pravnikom hned zajtra, alebo tak skoro ako sa len da a spisala vsetko co on slubil. Lebo sa moze stat, ze on vytriezve z tohto soku a zacne byt na teba zly a zacne ti robit problemy.
Prajem vela sily a kedykolvek sa budes potrebovat vyrozpravat, kludne mi napis spravu.

lenadka
19. júl 2021

Ahoj, nič mu nepovedz, zatiaľ kým si v tomto stave!

lenadka
19. júl 2021

No, čítam že uz sa, rozchadzate, tak len držím palce, nech dodrží slovo. Lebo zvyčajne to tak nebýva.

luccija
19. júl 2021

@andreatytler presne tak aj kamarátka, keď prišla mužovi na neveru chcel jej nechať dom, sľuboval hory doly a po pár týždňoch sa mu to ulezalo a hovoril iné.Treba využiť ten šok

lelinka611
19. júl 2021

Čítam a neverím vlastným očiam, že je toto naozaj možné vo “fungujúcom vzťahu” autorke sa ospravedlňujem za pochybovanie nad prispevkom. Mne to mozog nechce zobrať 😩

autor
19. júl 2021

No baby , vraj dom prepise na mna , ešte pred rozvodom 😅 a na úcte má nechá ako spoludisponetnku, že tam budem mat neobmedzený prístup , plus mi bude posielať výživné čo asi teda vymeria sud ale ja absolútne netuším ako sa to rieši . Zajtra ze to pôjdeme vybaviť. Ale ja vôbec netuším kde sa to rieši ? Tento dom c ktorom sme kúpil ešte predtým ako sme sa zobrali takze majiteľom je on , a keď to chce prepísať na mna to kam mame ísť neviete mi poradiť ? Notár, matrika ? Musím s tým pohnúť ako mi riadite kým si to nerozmyslí . Nehnevajte sa ja som fakt nikdy neriešila žiadny prepis majetku

petka552
19. júl 2021

@chrumka120 trtka na pracovisku na zachode? Tak by som jej nalozila ored riaditelkou ze by sa hanbila pred celym mestom šľapka. Tam sa ma starat o deti a nie …. Juuj normalne ma to vytocilo… nie z pohladu toho ze vas podviedol ale z toho ze sa mala venovat detom a nie svojim potrebam. I ked si neviem ani len predstavit jak sa musite citit. Tu vrla moznosti nemate bud odist alebo odpustit… ja by slm toto neodpustila

mia78111
19. júl 2021

Overit to pred notarom. Aj tak je to parchant a snazi sa to odskodnit prachmi. Aj ked ti da 10000000 eur,aj tak bude furt kurevnik a obycajna nula

chrumka120
19. júl 2021

@petka552 ja nie som autorka ale súhlasím

kkovacovak
19. júl 2021

@petka552 učiteľka nebola vtedy v pracovnej dobe len bola prítomná na pracovisku ako tu už niekoľkokrát zaznelo. To ju samozrejme neobhajuje ale čo sa týka detí tak na tie tam boli vtedy iné učiteľky. Riaditeľku nemusí zaujímať čo robí jej zamestnanec mimo pracovnej doby. Čo by mala autorka z toho že jej urobí hanbu? To je vcelku nedospelé správanie. Jedna vec je že nevie čo všetko učiteľke jej muž nakecal. Možno jej tvrdil že majú pokazené manželstvo a žijú spolu len kvôli deťom aby sa kryl. Autorka by spravila hanbu akurát tak sama sebe. Prestala manžela skrátka priťahovať, manžel to neriešil s ňou ale "inak" a dopadlo to takto. Čo bude mať z toho že urobí scénu?

katkati
19. júl 2021

@kkovacovak Aby sa tá štetka bála v budúcnosti urobiť niečo podobné?

beronsche
19. júl 2021

rychlo spisat kupno-predajnu zmluvu na dom, pretoze ak ti to len daruje, aby to raz neziadal spat..
zelam vela sil!

moonlight1210
19. júl 2021

Tak s tym domom by som ho obratom vzala k pravnikovi, nech spise zmluvu o bezodplatnom prevode, navrh na vklad a hned by som to rovno z pravnej kancelarie podala na kataster. Co je zalezitost hodiny-dvoch.

Ver, ze ak to vezmes takto hopem, tak sa najskor zaskoceny vyvinom situacie zacne stavat na zadne a kludne povie, ze takato je teda tvoja laska. Na peniaze. Ale aspon uvidis, nakolko to boli reci na odlahcenie svedomia a nakolko pravda.
A ak sa na zadne nepostavi, aspon toto budes mat ihned poistene.

Druha vec - spytaj sa pravnika, ako by to bolo pri porozvodovom majetkovom vyrovnani. Ci by si za takto prevedeny dom mohol exo pytat vyplatit podiel. Lebo to je zas druha vec.

lenadka
19. júl 2021

Nech je ako je čo najskôr to treba urobiť. Kým ho to neprejde. Dom - notár - darovacia zmluva na manželku. Potom zapísať teba do katastra ako majiteľku domu a pozemku pod ním! Výživné určí súd, môže byť aj vopred medzi vami dohoda. Sú mediátori na úrade práce sociálnych vecí a rodiny ktorí to riešia - rodičovskú dohodu, kde sa určí styk s deťmi aj výživné. Na súde sa potom pri rozvode toto uz len odklepne ak to funguje.

number19
Autor odpoveď zmazal
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
kkovacovak
19. júl 2021

@katkati to sa mala báť už predtým nie? Nemyslím si že by ju nejaká scéna od autorky v sexe s mužmi do budúcna odradila. Každopádne ako píšem...netušíme čo jej muž nakecal a akú verziu poznala učiteľka. Učiteľka vlastne vôbec nemusela vedieť že robí niečo zlé (mimo sexu v škôlke) ak jej on natáral nejaké nezmysly o jeho manželstve. Scénou si autorka urobí hanbu akurát tak sama. sebe. Takto to môže v tichosti uzavrieť a verejnosť nemusí vedieť čo sa stalo a autorka nemusí mať značku "podvedená mužom s učiteľkou". Podľa toho čo píše to celkom rozumne riešia takže nemá dôvod.

katkati
19. júl 2021

@kkovacovak Keď tá učiteľka bude mať vlastného muža a bude sa o neho báť, aby nestretol náhodou takú ako je ona teraz, až potom pochopí, čo urobila. To je jedno, čo jej on natáral.

andreatytler
19. júl 2021

Autorka, Najdi si pravnika len pre seba (neviem ci na Slovensku sa specializuju na rozvodovych alebo na takych co riesia prevod nehnutelnosti)... zavolaj do par kancelarii a povedz v akej si situacii a ze potrebujes vysvetlit a poradit v dalsich krokoch.
Urcite chod s muzom poriesit ten zapis domu a pristup k uctu podla toho ako radia baby, ale urcite si najdi aj svojho vlastneho pravnika za ktorym pojdes len ty, bez muza a on ti poradi ake kroky podniknut aby si cez toto peklo presla bez co najmensej ujmy.