icon

Odišiel bez slova po hádke. Je to normálne správanie?

17. apr 2025

Ahojte, prosim o nazor na tuto situaciu. Som s muzom pohadana, padli slova aj o rozvode. Dnes bol doma s detmi, ked som prisla z prace, piekol kolac, bol s mensim na dvore a hral hokej. Prisiel dnu, dorobil plnku. Zrazu sa zobral, obliekol a odisiel bez slova z nikomu nic nepovedal. Som myslela ze ldn odbehol po niekoho autom. o 9tej vecer som mu volala, pisala, ze maly na neho caka pred spanim. Ozval sa iba, ze mu mam povedat, ze je ok. Neodpisal, ci pride...napisala som mu, ze aspon detom mohol povedat, ze ide prec. Je toto spravanie podla vas normalne?? Ja viem, ze je urazenty ale aspon normalne komunikovat by clovek mohol 🥺 podla mna je to psycho. Normalne ma boli zaludok od stresu. Snad je ok..myslim si, ze siel kolegovi pomoct do prace (dakedy tak chodi), ale vzdy povie..

Strana
z4
kristinka92
17. apr 2025

hmm divne, ale keď padli aj slova o rozvode, možno potreboval vypadnut a vyvetrat hlavu poprepmyslat. možno naozaj ten kolega. len aspoň deťom mohol povedať že ide teda preč a nie že od obeda nevies kde je, či príde, kedy, deti v strese, ty tiež, nevies čo sa deje…zbytočná drama. hlavne by mal začať komunikovat!!

janinah
17. apr 2025

Tiez by som odisla vyvetrať si hlavu,ved vie,ze o deti sa postaráš.

autor
17. apr 2025

@kristinka92 toto je nas problem, on sa zatne a nebavi sa aj mesiac 😌

dzulli1980
17. apr 2025

No mnohí chlapi vedia byť horší ako ženská pred krámami ... aj môj vie byť takýto detinský, ide mi to na nervy už ... v rámci zachovania svojho psychického zdravia ho už neriešim.

kristinka92
17. apr 2025

no tak to je super predpoklad na ten rozvod do buducna…ak nepomáha dohováranie, smer psychológ a nech mu to povie niekto tretí, lebo naozaj k rozvodu smerovať budete. dospelý chlap a chova jak malé decko, ešte sa aj o zem môže hadzat

autor
17. apr 2025

Clovek sa nalaka, ci sa niekomu nieco nestalo, ked uprostred cinnosti necha vsetko tak a odide zrazu.

autor
17. apr 2025

@kristinka92 on nechce ani pocut o psychologoch, poradni. Navrhla som to uz davno.

michaleja33
17. apr 2025

Modli sa za lasku vo vasom vztahu. Ked bude vo vasom vztahu laska, deti to budu vidiet. A vy vsetci budete veľmi stastny. Zahrniem vas do modlitieb. BOH S VAMI.

autor
17. apr 2025

Ja chapem, ak ze mna chce deptat...ale preco deti..mensiemu som povedala ze sa tatino ozval, ze je ok.ze siel asi do prace pomoct. Tak jeho odpoved bola, ze tata na noc nechodi do prace, ze preco mu hned neodpisal...maly, ze sa o neho boji..ulozila som ho spat, ze rano tu bude ked vstane...snazila som sa byt v pohode pred detmi.

cukroska
17. apr 2025

Ak sa to utrasie zvykneš si.

vorkola
17. apr 2025

Moj je podobny,Viem ta pochopit

vorkola
17. apr 2025

Nema nahodou nejaku bokovku ?

autor
17. apr 2025

@vorkola nie nema

0silvia0
17. apr 2025

Ved si zvyknuta na jeho oduvacky, nechaj ho tak

colsami
18. apr 2025

Hovoris ze je to bezne a vie sa na mesiac odut. Tak sa necudujem aj tomuto. Btw, ak padli slova o rozvode, asi to nebola iba taka hadka. Mozno si naozaj nevazila slova a povedala nieco tak mile, ze teatralne odisiel. Mozno poucenie pre vas oboch.

A nie, takto sa veci neriesia v normalnych vztahoch a rodinach a s detmi.

dadis
18. apr 2025

kvoli comu ste sa pohadali? stara sa o deti, pecie, asi cakal namiesto hadky pochvalu..

lenkakravcova
18. apr 2025

Dôvod hádky?
Kto spomína rozvod? Ty či on?

bielasovicka
18. apr 2025

A prečo sa syn "boji o otca"?Véd len odišiel niekam. Trochu to preháňas, si myslím. Alebo si mu niečo natarala a preto sa bojí? Je to čudné. Nemala by si deti miešať do vašich problémov.

mandzula
18. apr 2025

Vyhladaj si, co je pasivna agresia.

anketkarka
18. apr 2025

Zrazu sa zobral....nezačala si do neho rýpať? Možno potreboval vypadnúť, aby ste sa zasa nepohádali. Prečo odmieta manželskú poradňu? Vysvetli mu, že tam môžete ísť samostatne. Nemusíte ísť spolu. Ja by som sa ani nečudovala, že on je už v bode manželstva, keď už nepripúšťa záchranu a chce to vzdať. Potom už žiadna poradňa nepomôže a už smerujete len ku koncu. Pre tie deti, ktorým sa tak venuje a boja sa o neho by mi to bolo veľmi ľúto. Po rozvode sa môže venovať tiež, ale nikdy to nebude tak ako v úplnej rodine. Na Tvojom mieste by som išla do tej poradne aspoň sama. Možno zistíš kde je Tvoj diel problému.

autor
18. apr 2025

@bielasovicka ja som mu nic nenatarala...normalne odisiel..dietatu som vysvetlila ze isiel asi do prace. Riesil ze preco mu tata neodpisal, pivedala somu mu, ze ma robotu.ze ked sa rano zobudi, tata bude doma...isto si nedeptam dieta...nieje na to zvyknuty, ze len tak odide.

belllinka
18. apr 2025

A aky kolac upiekol?

autor
18. apr 2025

@anketkarka nie nic som mu nevravela, ..my sa nebavime uz asi tyzden..zrazu sa zobral, nechal bordel v kuchyni a prisiel v noci...ale viem ze isiel cosi pomoct do roboty.

autor
18. apr 2025

@bielasovicka deti nie su zvyknute ze nie sme vecer doma.

autor
18. apr 2025

Prepisalo mi nazov temy..vcera sme hadku nemali, nebavime sa uz dlhsie...normalne sme stale ticho, sem tam sa skrz deti cosi spytam.

tenerifka
18. apr 2025

To byt "stale ticho" musite stopnut. Skratka si sadni s muzom, osamete, ked s vami nebude syn, a vysvetli mu, ze takto sa nikam neposuniete a situaciu to zhorsuje. Veci si treba v klude vykomunikovat. Taketo spravanie je hodne maleho dietata, nie dospeleho muza

autor
18. apr 2025

@tenerifka ja viem...no mame to tak 3x do roka..s nim proste nehnem. Ja to neznasam.

laila22
18. apr 2025

O pekne sviatky sa Vám postaral...🙄

colsami
18. apr 2025

Cize v podstate ste tyzden pohadani (stale nevieme preco, ale to uz je vasa vec, vacsinou maju podiel obe strany), obchadzate sa, nekomunikujete. Chlap sa postara o deti, venuje sa im, robi v kuchyni, a ked prides, vsetko necha, polozi a ide pomoct kolegovi do prace a vrati sa neskoro v noci. Preco ma to uz tak nesokuje, vzhladom na fakt ze sa ignorujete a nebavite uz tyzden? Ked sa nerozpravate, tak evidentne Ti proste nepovedal ze ide na par hodin prec 😃 tak sa zacnite rozpravat a mozno sa dozvies, ked chlap kdesi pojde. Alebo ostava uz iba posunkova rec, ak sa nezacnete rozpravat, tak si mozete naznacit kde idete a co idete.

janage
18. apr 2025

Dieťaťu si nemala hovoriť v štýle "asi"
Dieťa vidí, že ste pohádani, bojí sa čo bude a ty tu neistotu podporuješ
Mala si povedať tato išiel do roboty pomôcť kolegovi, ak si to vedela. Ak nie, tak táto potreboval ísť von. Pod knižku prečítam dnes ja.

Strana
z4