icon

Skončil sa dvojročný vzťah s narcistickým partnerom

26. aug 2024

Baby, žienky,dlho som tu čítala,ako sa riešia vzťahy,ako niekto niekoho vo vzťahu utláča,či sa necíti komfortne,prirodzeno. Dnes, práve teraz som sa zbalila q odišla od jedného narcistickeho pána po dvoch rokoch. Už som ani neplakala,tak ma zničil, že mama je šťastná,že idem konečne navždy domov. Cesta vlakom je veľmi príjemná,myslela som že to bude horšie. Odišla som a ďakujem Vám,že ste tak priame a poviete narovinu ❤️☺️. Ďakujem...

Strana
z2
cyberk
26. aug 2024

Toto sa vzdy dobre cita, drz sa dievca, fandim ti 🍀🍀🍀

svetlonos
26. aug 2024

Perfektne! Zvládla si prvý krok a sup na youtube - Poznejte sveho psychopata! To aby si sa k nemu nevrátila!
Vymaž si mail, celý ho výmen, zrus zablokuje. Výmen číslo, idealne aj krajinu ak sa ti aspom trošku da. Výmen číslo aj adresu. V prípade prenasledovania nahlas na políciu.
V tom podkaste sú typy ako odignorovat narcistu. NEREAGOVAT NA NEHO ANI JEHO POKUSY O KONTAKT !
NEVYSVETLIVAT
NERIESIT S NIM UZ NIKDY NIC
ani keby koleniacky republiku prešiel!
A keď zvládneš nevratit sa - vyhrala si druhy krok.
Potom je ešte tretí- zistiť, prečo si s takym cli ekom zila, kde je v tejto súvislosti tvoj problém- aby si nenaletela ďalšiemu podobnému debilovi.
Pomôže psychoterapeut.
Držím palce a prajem už len krasny zivot a pekný vzťah do buducna.

joesvk
26. aug 2024

Trochu sa bojím, lebo psychopat ťa len tak ľahko nenechá. A hovoríš, že ho máš stále rada.
Seba maj radšej.

Fakt už mu nikdy nezdvihni telefón.Bola by to znova cesta do pekla...Len teraz by si dal väčší pozor,aby ťa tak ľahko nestratil.

Držím palce.

autor
26. aug 2024

Baby, vôbec mu nedviham,len som mu povedala, oznámila,že som ok a nech mi dá pokoj. 13neprijatych ,8 sms (či to myslím vážne po toľkých rokoch). Odpísala som,že myslím to veľmi vážne,chcem byť baba v pohode,ty si kvitnú,kym ja pri tebe kapala. Nechaj ma, prosím ťa. Už sa neozval, snáď to tak ostane. A Vám žienky,baby ďakujem za podporu a utvdenie v tom,že som urobila správne. ❤️

mrkvicka060
26. aug 2024

zablokuj ho a nevypisuj mu uz ani ty blbosti

autor
26. aug 2024

@svetlonos bola som s ním,aby som neostala sama,mám 38,ale teraz budem radšej sama,ako byť v niečom. Veľa s čítala tu ,ako ste radili, veľa krát som chcela napísať,ale bála som sa,že ma zvozite. Urobila som to najlepšie. Veď z odkvapu sa dostanem iba pod ten dážď ;))

enmery
26. aug 2024

38 je nič!Si top žena,ktorá odstrihla magora, ktorý len využíva. ✌️Keby niečo, píš😉

autor
26. aug 2024

Ja e mi ľúto iba tých zbytočných rokov,už som mohla byť vydatá 🥺😢

autor
26. aug 2024

A možno šťastná.

enmery
26. aug 2024

Mohla si byť zle vydatá🤷‍♀️🥺😉Neviem, kam na to slovenské ženy chodia, že métou šťastia je len byť vydatá🥺🤷‍♀️

autor
26. aug 2024

@enmery nemyslím to tak,že je to métou,len ma to zamrzí, možno som kvôli nemu odohnala svoje šťastie.

autor
26. aug 2024

Ale už sa ľutujem. Je zrazu ťažko zaspávať sama,ale aspoň sa v kľude roztiahnem a niki nebude brať perinu.

enmery
27. aug 2024

Svoje šťastie máš v sebe. Si mladučká, sú aj skvelí muži. Nič si si kvôli magorovi neodohnala. Neskoro je až v hrobe. Ty sú získala super lekciu, šír to ďalej, váž si samú seba.

larisa
27. aug 2024

Len ak on ťa osobne vyhľadá a príde za tebou ťa prosiť aby si sa vrátila nazad k nemu pretože sa polepši a zmení. Snáď to máš už v hlave jasno. A nenaletiš, neuveríš mu druhý krát. Prajem ti pekný život .

joesvk
27. aug 2024

Nebudeš s ním šťastná,keď si.nebola doteraz. Fakt sa o teba po tomto, čo si napísala bojím.
Čo by si spravila, keby teraz za tebou prišiel a požiadal ťa o ruku a chcel by začať inak- nanovo?/Lebo je možné, že to skúsi, keďže asi vie,že túžiš byť vydatá/

Už mu nikdy nedvihni telefón ani nič nepíš.

autor
27. aug 2024

Nevrátim sa už k nemu,aj keby mi sľuboval hory doly. A prečo by som mala? Nikdy mu nič nebolo dobré,nikdy ma nepovažoval za rovnocennú. Nechápem ako som to mohla tak dlho znášať,ale chápem ženy, ktoré si prechádzajú niečím podobným. Prajem im,aby nabrali odvahu a odišli z takého vzťahu. To nebol ani vzťah. Radšej naozaj ostanem sama,ako žiť s niekým takýmto. Bola som naozaj veľmi hlúpa :(. Ďakujem Vám za podporu, čakala som kopu výčitiek,ale ste naozaj milé. Pôjdem znovu do práce a pokúsim sa začať žiť,pri ňom to život určite nebol. Ja ani neviem, prečo ma zo dňa na deň,z minúty na minútu tak osvietilo.

luccija
27. aug 2024

Gratulujem....hlavne si s ním nepíš, nerozoberaj...pokoj ti určite neda, ale nedaj sa zlomiť.

autor
27. aug 2024

Dokonca nechcel,aby som aj chodila do práce, pretože tvrdil,že zarobím aj tak iba minimálnu mzdu, pretože mám dokončenú len strednú školu. Tvrdil, že budem v domácnosti a úplne stačí,ak pekne zarobí on. Neskôr mi začal vyčítať,že som akosi pribrala,aj keď mám 54kil a 168výšku a mávala som 57, skôr som chudla,ako priberala. Hovoril,že budeme mať rodinu,ale nikdy nebol čas,že neskôr (aspoň toto považujem za dobré v zlom, že som neostala s ním tehotná, určite by to bolo horšie). Vždy som si bola istá sama sebou,ale úplne mi zničil sebavedomie. Opakovala som si, že žiadny chlap mi nestojí za trápenie a stres a nakoniec som dopadla tak,ako som dopadla. Asi sa len potrebujem vyrozprávať a dať sa znovu dokopy.

kiki68
27. aug 2024

Ako keby pocujem mojho ex.. tiez toto iste… radsej nech nic nerobim, iba pre neho vo firme.

joesvk
27. aug 2024

Už vieš, na čo si dávať v budúcich vzťahoch pozor.Je to veľká škola a dar od života aj preto,že s ním nemáš deti,môžeš sa od neho úplne odstrihnúť. Mnoho žien takto prezrie a sú v takýchto vzťahoch zacyklené a nemajú také možnosti odísť.

katy084
27. aug 2024

Veľa šťastia🍀

jana0412
27. aug 2024

Preto nechcel, aby ste pracovala lebo by ste bola na ňom finančné závislá a on by si mohol s Vami robiť čo chce. Vždy je dôležité, aby žena nebola finančné závislá na mužovi.

rorino
27. aug 2024

Držím palce a prajem nech ti dotyčný dá pokoj🙏

Strana
z2