Odišli by ste do Ameriky za neznámym mužom?
Ide o to ze jeden chlap je akoze do mna zalubeny ma 58 rokov ja mam 28 posiela mi peniaze na ucet stale na letenku lenze ja som ich minula a zas mi poslal na letenku okolo 1500 e stoji letenka do toho statu pri Kanade .. Ako ma miluje bla bla predtym posielal nejakej afroamericanke peniaze ale oklamala ho teraz mne .. Zena nevie nic … Zevraj pridem pride za mnou na letisko len v stredu moze a ze povie zeny a dcere a vnucatam ze som sa stratila a ci mna mozu prichylit .. Neviem pride mi to cele zvlastne .. Kamaratka ktora sa mu predtym pacila aj jej chcel poslat peniaze na byt pritom si snim nepise a odomna caka ze si budem 24 hodin pisat snim inac je smutny posiela mi fotky ako place stale mi pise kde som co robim kolko to budem robit atddd
Dedko je spokojný, aspoň má čo robiť, peniaze od neho nepýtaš, posiela ti ich sám.
Ak manželke chýbajú peniaze, može ho prehlásiť za nesvojprávneho a je po probléme.
Podľa mňa má viac rokov ako piše, určite 68 a možno ešte viac, za rok si to celé už nebude pamatať ani
@tiika však v úvodnom príspevku píše, že on ju chce doma ubytovať, a svojej žene, dcére a vnúčatám chce povedať, že ona sa stratila a musia ju prichýliť. 🤦♀️ On si chce milenku z druhého konca sveta doviesť do obývačky a rodine povedať, že on ju dobročinne prichyľuje.... iná telenovela...
@anonym_9d1671 však chcela som vedieť, či pred tým, než za ním údajne chcela ísť a on jej poslal peniaze, či až potom. V podstate je to jedno. Cele zle toto..
Dedko je spokojný, aspoň má čo robiť, peniaze od neho nepýtaš, posiela ti ich sám.
Ak manželke chýbajú peniaze, može ho prehlásiť za nesvojprávneho a je po probléme.
Podľa mňa má viac rokov ako piše, určite 68 a možno ešte viac, za rok si to celé už nebude pamatať ani
@anonym_e39a8e
@anonym_autor katastrofa toto, ťažko zarobené peniaze veru
@anonym_autor katastrofa toto, ťažko zarobené peniaze veru
@anonym_e39a8e ako sa niekto moze tak nudit
@anonym_autor On sa nenudí, vyžaduje si za tie peniaze, ktoré ti poslal, tvoju pozornosť.
@anonym_autor tramtadadaaaaaa!!! Včera bol posledný večer prázdnin 🙂
Tak uz tu na koni bolo vsetko.
Prosííím vratte - davate uz do skolky pancusky?🤣
@anonym_autor On sa nenudí, vyžaduje si za tie peniaze, ktoré ti poslal, tvoju pozornosť.
@larsen tak to ano inac place a pise mi ok ale nemozem 24/7 byt na telefone … pribrala som len som lezala
@larsen preco mojej kamaratke ktora je sama s dietatom a uz dlhsi cas sa mu pacila aj predomnou vonec mu nepise a tiez jej chcel poslat peniaze na byt ale ze mu neodpisala
Ja neverím....
A ty čo na ňom vidíš, milá Katarína?
Dúfam, že si tie prachy neminula. Aby si ich mala po ruke, až príde čas, keď ich bude chcieť naspäť. Aby si sa nedostala do riadnych problémov. Nechcela by som byť riešená americkým súdom.
A neprišla ty si sem zlákať ďalšie baby?
@anonym_autor Veď počkaj, keď si pre teba príde americké komando 😅
Ja neverím....
A ty čo na ňom vidíš, milá Katarína?
Dúfam, že si tie prachy neminula. Aby si ich mala po ruke, až príde čas, keď ich bude chcieť naspäť. Aby si sa nedostala do riadnych problémov. Nechcela by som byť riešená americkým súdom.
A neprišla ty si sem zlákať ďalšie baby?
@anonym_a80c15 to pochybujem ze by ma americky sud riesil 😂 Ale ma moju adresu aby neprisiel on sam
@larsen tak to ano inac place a pise mi ok ale nemozem 24/7 byt na telefone … pribrala som len som lezala
@anonym_autor och, no to su dilemy.
mat prahy ci nemat...to je otazka!
Lebo ked chces prachy, tak musis odpovedat typkovi, a neustale mu pisat ako ho milujes, boo 😅
Alebo dlabat na stareho skaredeho typka, neodpisovat, ale riskovat ze zastavi prilev penazi. a este predtym milion fotiek ako plaaače. 😢😅
Bože , to je tragikomedia.
@anonym_autor nahlasujem túto diskusiu adminom.
@maca1984 tak asi ju nezmazal.
Zaujimave,ze posiela peniazky.Povecsinu prave opak,oni ich oberu o peniaze.Ale mozno nova taktika.Takto nedobudne pocit,ze je to bezpecne a chlap to mysli vazne a razom si vyberie vsetky peniaze aj s urokmi.Hm??alebo naozaj obchod s bielym mesom.
@anonym_autor ...Ti jebeee?
Na fotke sa mu prezentuješ ako k***a,pre seba ťa tento zúfalec nechce🤣🤣🤣
Zaujimave,ze posiela peniazky.Povecsinu prave opak,oni ich oberu o peniaze.Ale mozno nova taktika.Takto nedobudne pocit,ze je to bezpecne a chlap to mysli vazne a razom si vyberie vsetky peniaze aj s urokmi.Hm??alebo naozaj obchod s bielym mesom.
@vladuska20 tak nakoniec som ho zablokovala ,je mi ho lúto ale takú velkú dialku odísť za mužom do toho všetkeho 3 krat prestupovať asi by som to nedala . Najhoršie na tom všetkom je to že on ma tak stale volal každy deň že mi poskytne lepši život že budem mať viac penazi ked budem snim v Usa , ako keď mi posiela , pretože možno nebude mať čoskoro na posielanie ale keby som tam mal by peniaze . Neviem ale potom vidím ako kupil virivku so ženou aj trampolínu . Má 4 deti 3 dcéry a jedného syna . Syn najmladší 34 ročný bol vo vazaní za drogy . Jeho dcéra jedna žije snimi lebo jej bývali boli narkomani . Tento american tiez bral drogy kvoli bolesti chrbti ale už je 15 rokov čistý chodí hrávať do kostola na gitare ,to mi vzdy posielal videa ako hrá . A keby som prišla tu som mala spať . Ale mne to bolo také blbé od neho že može prist za mnou na legisko len utorok a stredu pretože inač nemože kvoli žene . Má pár aút .
@vladuska20 tak nakoniec som ho zablokovala ,je mi ho lúto ale takú velkú dialku odísť za mužom do toho všetkeho 3 krat prestupovať asi by som to nedala . Najhoršie na tom všetkom je to že on ma tak stale volal každy deň že mi poskytne lepši život že budem mať viac penazi ked budem snim v Usa , ako keď mi posiela , pretože možno nebude mať čoskoro na posielanie ale keby som tam mal by peniaze . Neviem ale potom vidím ako kupil virivku so ženou aj trampolínu . Má 4 deti 3 dcéry a jedného syna . Syn najmladší 34 ročný bol vo vazaní za drogy . Jeho dcéra jedna žije snimi lebo jej bývali boli narkomani . Tento american tiez bral drogy kvoli bolesti chrbti ale už je 15 rokov čistý chodí hrávať do kostola na gitare ,to mi vzdy posielal videa ako hrá . A keby som prišla tu som mala spať . Ale mne to bolo také blbé od neho že može prist za mnou na legisko len utorok a stredu pretože inač nemože kvoli žene . Má pár aút .
@anonym_autor dobre si spravila,to isto stiahol z netu
Mna zaujima kde si nanho natrafila 😂
Mna zaujima kde si nanho natrafila 😂
@anonym_b1d4cf on ma našiel .. Pretože jedna žena černoška Amanda ho klamala že je jedna žena (moja kamarátka ) a on nas hladal podla fotky lenže moja kamaratka neodpisovala tak začal pisat mne . On chcel mojej kamaratke zaplatit podnajom lenže mu nepísala tak nevedel kde ma poslat peniaze .. Chcel si kupit aj jej pozornosz
@anonym_autor dobre si spravila,to isto stiahol z netu
@vladuska20 fotky neni su stiahnute vidim tam jeho telo a psov ale aj tak
Ja neverím ze moze byt niekto tak tupy 🤦🏼♀️ prepac autorka, ale ries seba lebo očividne máš nejaky problém ked si schopna co i len uvažovať nad niecim takým. Teba rodicia nevarovali? Nepozeras správy? Nechapem ze môžeš na niečo takéto naletiet, teraz keď si ho zablokovala tak sa len modli aby to nebol nejaky uchylak ktory sadne na lietadlo a príde sa a tebou poratat
Ja neverím ze moze byt niekto tak tupy 🤦🏼♀️ prepac autorka, ale ries seba lebo očividne máš nejaky problém ked si schopna co i len uvažovať nad niecim takým. Teba rodicia nevarovali? Nepozeras správy? Nechapem ze môžeš na niečo takéto naletiet, teraz keď si ho zablokovala tak sa len modli aby to nebol nejaky uchylak ktory sadne na lietadlo a príde sa a tebou poratat
@janka_23 ja viem , ale on mi posielal stale fotky zeny aj rodiny aj videa..Ako moze niekto plakat tak stále ked nema pozornost?? Neviem mozno je fakt psycho .. Zevraj nikto ma nebude milovat ako on hahaha haha 😃😃😃😃 No , vie moju adresu tak hadam nepride ..
@anonym_autor Dúfam, že si tie peniaze, čo ti posielal, dala do vzdelania?

@anonym_autor
A tebe sa paci? Nevadi ti , ze je zenaty a jeho vek?
Ci preco ho vlastne namotavas? Nechapem tu pointu, peniaze zhrabnes, davas mu nadeje a dalej??