icon

Odišli by ste do Ameriky za neznámym mužom?

31. aug 2025

Ide o to ze jeden chlap je akoze do mna zalubeny ma 58 rokov ja mam 28 posiela mi peniaze na ucet stale na letenku lenze ja som ich minula a zas mi poslal na letenku okolo 1500 e stoji letenka do toho statu pri Kanade .. Ako ma miluje bla bla predtym posielal nejakej afroamericanke peniaze ale oklamala ho teraz mne .. Zena nevie nic … Zevraj pridem pride za mnou na letisko len v stredu moze a ze povie zeny a dcere a vnucatam ze som sa stratila a ci mna mozu prichylit .. Neviem pride mi to cele zvlastne .. Kamaratka ktora sa mu predtym pacila aj jej chcel poslat peniaze na byt pritom si snim nepise a odomna caka ze si budem 24 hodin pisat snim inac je smutny posiela mi fotky ako place stale mi pise kde som co robim kolko to budem robit atddd

autor
31. aug 2025
@tiika

@ivanakal ta čo si, jasne, že oberá a sľubuje, že pride a zrejme píše, aké ma dalsie (finančne) problémy.
Pre toto pochopenie nemam. To nie je žiadna šikovnosť dostať sa k 6tis takýmto spôsobom. A jeho mi je skôr ľúto.

@tiika aj mne je ho luto zato som realne uvazovala odist … lebo sme cca pol roka v kontakte vkuse

autor
31. aug 2025
@tiika

@ivanakal ta čo si, jasne, že oberá a sľubuje, že pride a zrejme píše, aké ma dalsie (finančne) problémy.
Pre toto pochopenie nemam. To nie je žiadna šikovnosť dostať sa k 6tis takýmto spôsobom. A jeho mi je skôr ľúto.

@tiika @tiika zavisí od ženy zato ma strach .. ona ho aj financuje .. 😞 hlavne ze mne nasluboval manzelstvo a chce sa prihlasit do vyzvy za 100 e 🥲
@tiika

romiada
31. aug 2025

@anonym_autor kokos vieš koľko som ja mohla mať manželov z Dubaja a všetkých tých ťavokozích zemí keby som naletela každej žiadosti na FB a básničkam o najkrajších očiach ? A Tebe tu nejaký dedo vyplakáva co už ma vnúčatá akože... Mňa na rozdiel od Teba asi ale mama dosť varovala v mladosti pred uchylakmi, vrahmi a pod. Čiže som sa pri každom takom radobykontakte videla naporcovaná v kufri hodena do Dunaja. Ty evidentne nemáš pud sebazáchovy.....
Pozri si prosím aspoň film Dievčatá z Dubaja 🙏

tiika
1. sep 2025
@anonym_autor

@tiika @tiika zavisí od ženy zato ma strach .. ona ho aj financuje .. 😞 hlavne ze mne nasluboval manzelstvo a chce sa prihlasit do vyzvy za 100 e 🥲
@tiika

@anonym_autor keďže letenka stoji 1.500€, tie zvyšné peniaze ti na čo poslal?

autor
1. sep 2025
@tiika

@anonym_autor keďže letenka stoji 1.500€, tie zvyšné peniaze ti na čo poslal?

@tiika len tak sam od seba na jedlo oblecenie atd

enmery
1. sep 2025
@anonym_autor

@tiika len tak sam od seba na jedlo oblecenie atd

@anonym_autor Ale veď peniaze mu vydeľuje manželka, čo jej povedal, že 6000 posiela komu?😄Ja stále dúfam, že si tu niekto robí prdel z nás.

zuzanita1609
1. sep 2025

A čím ďalej, tým viac asi začínam ľutovať toho chlapa. Veď ty ho proste využívaš,on sa namotal na niekoho zo zahraničia a on hlupák, ti posiela peniaze. To ti nie je blbé ani trošku? 🙄

negymama
1. sep 2025
@zuzanita1609

A čím ďalej, tým viac asi začínam ľutovať toho chlapa. Veď ty ho proste využívaš,on sa namotal na niekoho zo zahraničia a on hlupák, ti posiela peniaze. To ti nie je blbé ani trošku? 🙄

@zuzanita1609 no mne ho nie je luto.
je to stary uhm cct, ktory laka za zenine prachy k**vičky z europy k sebe. To ze niekomu vypisuje a drzi si iluziu svojej atraktivity a ziadanosti za poslane peniaze, nie je vobec na ziadnu lutost.
Lutovala by som ho, keby od neho niekto vylakal prachy trebars z charitativnych dovodov, akoze na liečbu, ci ine bohumile ucely. Ale takto?

zuzanita1609
1. sep 2025
@negymama

@zuzanita1609 no mne ho nie je luto.
je to stary uhm cct, ktory laka za zenine prachy k**vičky z europy k sebe. To ze niekomu vypisuje a drzi si iluziu svojej atraktivity a ziadanosti za poslane peniaze, nie je vobec na ziadnu lutost.
Lutovala by som ho, keby od neho niekto vylakal prachy trebars z charitativnych dovodov, akoze na liečbu, ci ine bohumile ucely. Ale takto?

@negymama obaja sú si kvit...

negymama
1. sep 2025
@zuzanita1609

@negymama obaja sú si kvit...

@zuzanita1609 jediny ktory je tu na lutovanie, je zena toho deba.
Zivichlapa a on sa jej odvdaci, ze za jej prachy si kupuje pozornost nejakych pipiek na druhom konci sveta.

zuzanita1609
1. sep 2025
@negymama

@zuzanita1609 jediny ktory je tu na lutovanie, je zena toho deba.
Zivichlapa a on sa jej odvdaci, ze za jej prachy si kupuje pozornost nejakych pipiek na druhom konci sveta.

@negymama máš pravdu, súhlasím. Ale to,že má ženu,som akosi prehliadla,moja chyba...

anonym_b1903e
1. sep 2025

Prosim ta chod, treba ist za svojou zivotnou laskou stoj co stoj 🧚🥳

petronelag
1. sep 2025
@zuzanita1609

@negymama máš pravdu, súhlasím. Ale to,že má ženu,som akosi prehliadla,moja chyba...

@zuzanita1609 A ešte, že situácia zavisí od nej, to by malo stačiť normálnemu človeku.

tiika
1. sep 2025
@anonym_autor

@tiika aj mne je ho luto zato som realne uvazovala odist … lebo sme cca pol roka v kontakte vkuse

@anonym_autor kedy si sa dozvedela, že je ženatý?

anonym_9d1671
1. sep 2025
@tiika

@anonym_autor kedy si sa dozvedela, že je ženatý?

@tiika však v úvodnom príspevku píše, že on ju chce doma ubytovať, a svojej žene, dcére a vnúčatám chce povedať, že ona sa stratila a musia ju prichýliť. 🤦‍♀️ On si chce milenku z druhého konca sveta doviesť do obývačky a rodine povedať, že on ju dobročinne prichyľuje.... iná telenovela...

rozkvet1
1. sep 2025

@anonym_autor podľa mňa máš 15

negymama
1. sep 2025
@rozkvet1

@anonym_autor podľa mňa máš 15

@rozkvet1 aky isiel, taku nasiel.

anonym_9cfe35
1. sep 2025

Aj svoju fotku z chatu ukážeš🤣 treba peniažky na napichané pysky?

autor
1. sep 2025
@anonym_9d1671

@tiika však v úvodnom príspevku píše, že on ju chce doma ubytovať, a svojej žene, dcére a vnúčatám chce povedať, že ona sa stratila a musia ju prichýliť. 🤦‍♀️ On si chce milenku z druhého konca sveta doviesť do obývačky a rodine povedať, že on ju dobročinne prichyľuje.... iná telenovela...

@anonym_9d1671 ano a to neviem ani poriadne po anglicky zato mám strach … On ma invalidny plus opravuje auta .. Hovori ze nema ale pritom si ja myslim ze ma dost penazi

autor
1. sep 2025
@anonym_9d1671

@anonym_9d1671

autor
1. sep 2025
@anonym_9d1671

@anonym_9d1671 najviac mam strach z toho ze ja ked mu neodpisujem lebo on po cele dni lezi nema co robit a ja som aktivna on je smutny pise mi romany ci spravil nieco zle .. Stale preco si nenapisala ?? ja musela som ist na wc musela som nieco vybavit ako to mi musis napisat .. Napriklad stale pozera co lajkujem na sietach potom mi to posle preco si to lajkoval? ja ta milujem oznacuje ma na komentaroch a vsetko vie … Mozno keby za nim pridem bol by ozajstny stalker

maca1984
1. sep 2025

Ja neverím, ty nie si kompletná.
Jedine koho z tohto " príbehu " ľutujem, je jeho žena.
Z vás dvoch mi je tak akurát na grc.

autor
1. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_9d1671 najviac mam strach z toho ze ja ked mu neodpisujem lebo on po cele dni lezi nema co robit a ja som aktivna on je smutny pise mi romany ci spravil nieco zle .. Stale preco si nenapisala ?? ja musela som ist na wc musela som nieco vybavit ako to mi musis napisat .. Napriklad stale pozera co lajkujem na sietach potom mi to posle preco si to lajkoval? ja ta milujem oznacuje ma na komentaroch a vsetko vie … Mozno keby za nim pridem bol by ozajstny stalker

@anonym_autor *lajkovala

columbovazena
1. sep 2025

@anonym_autor On je blázon na poľutovanie, a ty bezcharakterna osoba, ktorá ho vyuziva

negymama
1. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor co tu knučiš? co tu ronis falošne krokodilie slzy, ako mas strach zo stalkovania?
vsak ty si si to vychcane vybrala. Dojís chlapa z penazi, a to stalkovanie ti za to stoji.
su taki ludia, co aj viac dovolia za 6tisic, nez len dat sa slizko stalkovať od stareho "uja",

negymama
1. sep 2025

moze byt, ze ten ma invaliditu za dusevne ochorenie, a musi byt vazne, ked v usa dostanes nejake davky.

ivka225
1. sep 2025
@heleninamama

@anonym_autor Choď. Ženy takto dnes chodia do sveta bežne. Hovorí sa tomu Odliv mozgov.

@heleninamama Naozaj mozgov?

janickacrazy
1. sep 2025
@ivka225

@heleninamama Naozaj mozgov?

@ivka225 skôr pilin 🤣😅

ivka225
1. sep 2025
@janickacrazy

@ivka225 skôr pilin 🤣😅

@janickacrazy Mala som na mysli iný orgán, ale dajme tomu 🙂

autor
1. sep 2025
@negymama

moze byt, ze ten ma invaliditu za dusevne ochorenie, a musi byt vazne, ked v usa dostanes nejake davky.

@negymama zevraj mal zlomeny xhrbat a poslal mi fotku rentgena ale tak nevyzera to az tak strasne