Odišli by ste do Ameriky za neznámym mužom?
Ide o to ze jeden chlap je akoze do mna zalubeny ma 58 rokov ja mam 28 posiela mi peniaze na ucet stale na letenku lenze ja som ich minula a zas mi poslal na letenku okolo 1500 e stoji letenka do toho statu pri Kanade .. Ako ma miluje bla bla predtym posielal nejakej afroamericanke peniaze ale oklamala ho teraz mne .. Zena nevie nic … Zevraj pridem pride za mnou na letisko len v stredu moze a ze povie zeny a dcere a vnucatam ze som sa stratila a ci mna mozu prichylit .. Neviem pride mi to cele zvlastne .. Kamaratka ktora sa mu predtym pacila aj jej chcel poslat peniaze na byt pritom si snim nepise a odomna caka ze si budem 24 hodin pisat snim inac je smutny posiela mi fotky ako place stale mi pise kde som co robim kolko to budem robit atddd
@anonym_636567
@anonym_autor preboha, nereaguj na také citové vydieracky a nechaj to už tak
ľudia vám drbe? organizované skupiny? oganizovaná skupina nepotrebuje posiela dick pics, kvety a 6000usd, aby zbalili niekoho na orgány, či prostitúciu... organizované skupiny to robia tak, že si ešte aj cestu zaplatíš, lebo ťa nalákajú na lukratívnu prácu v zahraničí... len starý nadržaný chlap, nič viac, nič menej... na diaľku nebezpečný určite nie je.
ľudia vám drbe? organizované skupiny? oganizovaná skupina nepotrebuje posiela dick pics, kvety a 6000usd, aby zbalili niekoho na orgány, či prostitúciu... organizované skupiny to robia tak, že si ešte aj cestu zaplatíš, lebo ťa nalákajú na lukratívnu prácu v zahraničí... len starý nadržaný chlap, nič viac, nič menej... na diaľku nebezpečný určite nie je.
@morpheuss stale mi pise aj ked mu neodpovedam na maily .. Ale asi na blizko by bol nebezpecny ze ? by ma stalkoval kade tade
@morpheuss stale mi pise aj ked mu neodpovedam na maily .. Ale asi na blizko by bol nebezpecny ze ? by ma stalkoval kade tade
@anonym_autor Neviem posúdiť, či by bol nebezpečný, skôr si myslím, že nie, ale ruku do ohňa by som za neho nedal... no neskutočne otravný by bol stopercentne, toto by si naživo dlhšie nevydržala. Škoda tých peňazí... ale tak čo už.
@anonym_autor Neviem posúdiť, či by bol nebezpečný, skôr si myslím, že nie, ale ruku do ohňa by som za neho nedal... no neskutočne otravný by bol stopercentne, toto by si naživo dlhšie nevydržala. Škoda tých peňazí... ale tak čo už.
@morpheuss škoda tých peňazí? To myslíš ako?
@anonym_autor len aby o chvíľu neprišli vyhrážky 😉
@anonym_5eb200 no že škoda tých peňazí, čo si si ešte mohla privyrobiť pri ňom...
@morpheuss privyrobiť? Ty tiez nie si kompletný ked schvaľujes takéto niečo.
@morpheuss privyrobiť? Ty tiez nie si kompletný ked schvaľujes takéto niečo.
@anonym_5eb200 veď jej naposielal 5000 za pár fotečiek a nejaké to písanie... 😂 vieš koľko musím makať, aby som zarobil 5000? Niekedy aj celý týždeň!!! o koľko jednoduchšie by bolo, keby mi niekto len tak posielal za dopisovanie.. ja debil si tu s vami píšem zadarmo!
@anonym_5eb200 veď jej naposielal 5000 za pár fotečiek a nejaké to písanie... 😂 vieš koľko musím makať, aby som zarobil 5000? Niekedy aj celý týždeň!!! o koľko jednoduchšie by bolo, keby mi niekto len tak posielal za dopisovanie.. ja debil si tu s vami píšem zadarmo!
@morpheuss veď napíš nejakej bohatej americanke, možno pustí perie 🤣🤣🤣
@morpheuss veď napíš nejakej bohatej americanke, možno pustí perie 🤣🤣🤣
@janickacrazy akože vieš čo, dpč? Kamarát mi vypisuje, robím mu morálnu podporu už posledné týždne, lebo je nešťastne zaľúbený..a mám z toho trt makový 😂 😂 😂
@morpheuss za mna je takéto ťahanie peňazí z niekoho totálne úbohé. Velmi smutne kam tento svet speje
@morpheuss za mna je takéto ťahanie peňazí z niekoho totálne úbohé. Velmi smutne kam tento svet speje
@anonym_5eb200 este mi poslal 100 e aby som sa mu ozvala🤣
@anonym_5eb200 este mi poslal 100 e aby som sa mu ozvala🤣
@anonym_autor a ty blbá sa na tom este zabavas, vidiet ze si vela rozumu a charakteru nepobrala. Na tvojom mieste, ak máš kúsok charakteru a nie si vychcana spina tak mu tie peniaze vratis. Nezabúdaj, karma a prajem ti aby si si to raz vyzrala až do konca 😉
@anonym_autor a ty blbá sa na tom este zabavas, vidiet ze si vela rozumu a charakteru nepobrala. Na tvojom mieste, ak máš kúsok charakteru a nie si vychcana spina tak mu tie peniaze vratis. Nezabúdaj, karma a prajem ti aby si si to raz vyzrala až do konca 😉
@anonym_5eb200 ja mam kamaratku ktora kradla v robote 7 rokov kazdy tyzden po 300 e niekedy aj viac niekedy menej uz dala vypoved prestahovala sa do ineho mesta majitel to nikdy nezistil a zije si dobre zariadila a prerobila z toho cely dom …
@anonym_5eb200 ja mam kamaratku ktora kradla v robote 7 rokov kazdy tyzden po 300 e niekedy aj viac niekedy menej uz dala vypoved prestahovala sa do ineho mesta majitel to nikdy nezistil a zije si dobre zariadila a prerobila z toho cely dom …
@anonym_autor co dodat, vrana k vrane sada 🤦♀️
@anonym_autor to neznamená ze sa jej v budúcnosti nevráti. Ono sa to zvykne vrátiť uplne iným spôsobom 😉 ale aspoň si sa ukázala, odhalila si svoj charakter a uprimne chce sa mi z teba 🤮 myslím ze keby toto vedeli tvoji rodicia tak by boli veľmi "hrdi" akú zenu z teba vychovali
@anonym_autor to neznamená ze sa jej v budúcnosti nevráti. Ono sa to zvykne vrátiť uplne iným spôsobom 😉 ale aspoň si sa ukázala, odhalila si svoj charakter a uprimne chce sa mi z teba 🤮 myslím ze keby toto vedeli tvoji rodicia tak by boli veľmi "hrdi" akú zenu z teba vychovali
@anonym_5eb200 vedia o tom
@anonym_5eb200 vedia o tom
@anonym_autor wau, tak potom celá rodinka pokrytcov. Máš sa čím chváliť, tak si uzi 100 e a ozvi sa mu, nech ti pošle ďalšie 😉
@anonym_5eb200 pisem mu co sa stalo mojej macke ze ma atb ze jej niekto zacvakol chvost alebo pohryzol pes a on dalej len sorry love you
@anonym_autor no comment, si drbnuta
@anonym_5eb200 pisem mu co sa stalo mojej macke ze ma atb ze jej niekto zacvakol chvost alebo pohryzol pes a on dalej len sorry love you
@anonym_autor
Koľko ti zase poslal ?
@anonym_autor
Koľko ti zase poslal ?
@anonym_c0f1a1 neposlal mi uz nic
@anonym_c0f1a1 neposlal mi uz nic
@anonym_autor chvala bohu a dufam ze uz zazil rozum a uz ani neposle
@anonym_autor chvala bohu a dufam ze uz zazil rozum a uz ani neposle
@anonym_5eb200 no ale zato mi stale pise este viac
@anonym_5eb200 no ale zato mi stale pise este viac
@anonym_autor a načo mu odpisujes? Zablokujem a dobre