Odišli by ste z partnerstva, kde deti majú prednosť?
Som s partnerom dva roky, rok zijeme spolu. On ma dve deti, aj ja. Casto mi hovori, ako su prenho dolezite, ze su najviac... Mne lasku nevyznava, nevravim, ze ma nema rad, ale jeho deti su jeho stastie. Priznam sa, ze som frustovana a zbalila som si veci. Necitila som s nim, ze by sme boli rodina. On stale nechape, preco odchadzam, aj ked som mu to xkrat povedala, co mi vadi. Som rada, ze mu na detoch zalezi, aj pre mna su najdolezitejsie na svete. Ale beriem ich aj partnera, ze sme jedna rodina a kazdy je rovnako dolezity. Ja viem, ze kazdy to ma inak. Ale on absolutne vsetko podriaduje detom: co sa bude varit, co sa bude robit... Vsetko je nastavene podla nich. Povedzte mi, ako mu to mam vysvetlit, podla neho to tak ma byt.
@anonym_autor ja by som nikdy v takom vzťahu nebola a ani netolerovala. Moje deti, tvoje deti, to je v 99 percentách problém. Načo.
Prepac ale ste len frajerka/frajer. Rok spolu chodite, rok spolu byvate. Nie, ani ja by som takeho frajera nemala "viac" ako moje deti, ktore uz mam pol zivota. Aj ak by bol neviemaky superpotencial, tak sa netvarme ze decka by pre mna neboli dolezitejsie, najma po rozvode, ked aj ony maju dost.
Tak sa neurazaj.
Podla mna ste sa skoro pozliepali, ja si to neviem predstavit po roku uz mixovat deti aj s novym mojim frajerom v novom byvani. Ale OK, beriem to tak, ze niektore maju iny nazor. Len zbytocne preskakujete nejake kroky spoznavania a budovania vztahu a tej "novej rodiny" a potom dochadza k takymto zbytocnym sklamaniam.
@anonym_autor nijak vysvetlovat uz. Odist a kaslat na neho, nech si zije sam so svojimi detmi. Nebudes jeho detom robit sluzku
@anonym_autor predtym, nez to zabalis, chidte do parovej poradne. Mozno to len potrebuje pocut od niekoho ineho, aby si uvedomil ze aj svojim detom tym robi medvediu sluzbu.
Ak by nebol ochotny, tak odist az potom - aby si to mala v hlave aj ty jasne, ze sa s tym nedalo uz nic robit.
tiež by som v takom vzťahu nebola.
Tie jeho deti s vami aj bývajú? To ešte len musí byť pohroma. Načo si sa dávala do kopy s chlapom čo má dve deti. Takého by som veru nechcela.
K mojim a tvojim deťom chýbajú uz len naše😉
Nijako,pokial po roku nie ste rodina a vsetky deti nie sú naše,tak to nemá význam.
@janinah tak to nie su ani nahodou...
No počkať autorka. To mi chces povedať, že frajera máš rovnako rada, ako svoje deti? Alebo viacej? Lebo keď áno, tak je s tebou niečo zle.
A to isté žiadať od druhej strany je trúfalé, naivné a sebecké. Aj v nepozliepanej rodine majú rodičia radšej deti ako partnera. Len málokto si to prizna.
Vdaka bohu, ze nejsom odkazana na to si vybrat chlapa s detmi. Nikdy v zivote..
@anonym_autor nikdy v živote chlapa s deťmi. Ak by už žiadny iný neexistoval, tak kľudne radšej sama než si zavesiť na krk chlapa s deťmi.
Z žiadnej téme sa neukáže sebeckosť ženského pokolenia viac, ako v téme partnera a jeho deti. V žiadnej. Môžete sa niektoré fakt hanbit
No počkať autorka. To mi chces povedať, že frajera máš rovnako rada, ako svoje deti? Alebo viacej? Lebo keď áno, tak je s tebou niečo zle.
A to isté žiadať od druhej strany je trúfalé, naivné a sebecké. Aj v nepozliepanej rodine majú rodičia radšej deti ako partnera. Len málokto si to prizna.
@anonym_26a0a6 bez deti by som neprezila...to je pravda... Ale aby som sa neustale vyznavala z lasky k detom a partnerovi nie... Je zvlastne
@anonym_autor nikdy v živote chlapa s deťmi. Ak by už žiadny iný neexistoval, tak kľudne radšej sama než si zavesiť na krk chlapa s deťmi.
@anonym_4bc84d inak moja znama si takto vybrala chlapa, ktory ma dve takmer dospele deti a aj po rokoch citit, ze s tym ma velky problem. No to jej neprekazalo v tom, aby si s takymto chlapom, ktory jej vlastne nevyhovuje, spravila vlastne dieta. Lebo ved biju biologicke hodiny 🤦♀️. Cize ona ho ma realne ako darcu spermii. A vzdy, ked on ide za detmi alebo idde s nimi na dovolenku, tak pinda 🤦♀️
@anonym_26a0a6 bez deti by som neprezila...to je pravda... Ale aby som sa neustale vyznavala z lasky k detom a partnerovi nie... Je zvlastne
@anonym_autor .... Tak sa ťa opýtam takto. Čo ty robíš preto, aby to neboli moje a tvoje deti ale naše deti?
Nie je na tom nič zvláštne. Tak isto ako láska k deťom sa s vekom deti mení sa mení aj láska k partnerovi.Radsej by si chcela chlapa, ktorý by ti vravel, že deti nemá tak rád ako teba? Lebo ja nie
@anonym_4bc84d ja uz ani s ani bez 🤣
velmi nerozumiem tomuto postoju, ze sa musis porovnavat s detmi...
@hapkova ani ja nerozumiem, ked niekto niekde nieco povie o stasti a laske k partnerovi, a on automaticky to pretoci, akobvelmi miluje svoje deti... ked niekde hovoria o detoch, tak tomu rozumiem, ze nadviaze o detoch...
@anonym_autor toto, čo opisuješ, to rozhodne nie je tolerovateľné. aby on vyznával lásku len svojim deťom a tebe nie alebo aby všetko podriaďoval len svojim deťom, ee. takže si urobila dobre, že si sa zbalila. aj ja mám deti, ale aby som sa im neustále podriaďovala, šla tam, kam chcú ony, varila to, čo chcú ony, a s prepáčením srala na partnera a názor a chute jeho detí, tak tade cesta nevedie.
@anonym_autor .... Tak sa ťa opýtam takto. Čo ty robíš preto, aby to neboli moje a tvoje deti ale naše deti?
Nie je na tom nič zvláštne. Tak isto ako láska k deťom sa s vekom deti mení sa mení aj láska k partnerovi.Radsej by si chcela chlapa, ktorý by ti vravel, že deti nemá tak rád ako teba? Lebo ja nie
@anonym_26a0a6 tak ja sa o jeho staram ako o moje, varim, peciem, uprqtujem po nich.. rozpravam sa s nimi,,, ked treba odveziem ich do skoly....
@anonym_26a0a6 tak ja sa o jeho staram ako o moje, varim, peciem, uprqtujem po nich.. rozpravam sa s nimi,,, ked treba odveziem ich do skoly....
@anonym_autor takže si slúžka. nie. toto nemá normálnu budúcnosť.
Z žiadnej téme sa neukáže sebeckosť ženského pokolenia viac, ako v téme partnera a jeho deti. V žiadnej. Môžete sa niektoré fakt hanbit
@doriiis a kvôli čomu sa majú hanbiť? Každý máme nejaké preferencie a rovnako je veľa mužov ktorí nechcú ženy s deťmi 🤷 niekto chce proste len svoju vlastnú rodinu a nie nejaký zlepenec
@anonym_autor toto, čo opisuješ, to rozhodne nie je tolerovateľné. aby on vyznával lásku len svojim deťom a tebe nie alebo aby všetko podriaďoval len svojim deťom, ee. takže si urobila dobre, že si sa zbalila. aj ja mám deti, ale aby som sa im neustále podriaďovala, šla tam, kam chcú ony, varila to, čo chcú ony, a s prepáčením srala na partnera a názor a chute jeho detí, tak tade cesta nevedie.
@doux on mna ani napriklad neoslovuje... Dlho som to s nim riesila... Ale nic som nevyriesila...
@doux presne môj názor 👍
@anonym_autor Tak ked si tak zoberiem, aj u nas sa 90% veci prisposobuje a podriaduje detom. Riesime veci podla toho kto kedy ma treningy, sutaze, turnaje, varime viac menej tak aby sa najedli v prvom rade deti, rezim tiez prisposobujeme detom. Ked boli male tak sa jednoducho podriadovalo detom este viac podl aich spankov a pod. Takze aj u nas je to hlavne o detoch. Mame 3 a to su nase spolocne. Pre mna su tiez priorita. Pre muza asi az tak nie.
@anonym_autor ... A on pre teba a tvoje deti nerobí nič?
@doux on mna ani napriklad neoslovuje... Dlho som to s nim riesila... Ale nic som nevyriesila...
@anonym_autor Predstav si, ze ani ten moj ma vobec menom nevolal. Nikdy, dost mi to vadilo. On ma volal len laska lasocka, co je samozrejme super. Ale menom nikdy.

K mojim a tvojim deťom chýbajú uz len naše😉
Nijako,pokial po roku nie ste rodina a vsetky deti nie sú naše,tak to nemá význam.