Odmerané správanie partnerky po samostatnej dovolenke
Dobrý večer. Čítal som už viacero diskusii na také podobne témy, pri jednej som až mal pocit, či to nepísala moja frajerka, no poprela to😅 Každopádne, chcel by som sa opýtať na názor a požiadať o radu od niekoho nezainteresovaného. S frajerkou sme sa rozprávali začiatkom roka, že spolu niekam do zahraničia vypadneme počas leta. No bohužiaľ, jej finančná situácia nebola priaznivá na to, aby si mohla dovolenku dovoliť, tak som šiel sám. Jej sa to samozrejme nepáčilo, ale tak už sa to nedalo zmeniť. Už pár dni sa správa ku mne tak odmerane. Nie zle, ale odmerane. Pred tým, ako som odišiel sme sa aj stretli, bola divná, smutná, keď som sa jej pýtal čo jej je, nepovedala mi. Na všetko som dostal odpoved “neviem”. Odkedy som na dovolenke, ledva mi píše a keď už, je taká nijaká. Ani sa ma neopýtala aký bol let, ani ako sa tam mám, či sa nám páči hotel, nepopriala mi šťastnú cestu ani nic… Neviem, čo mám robiť..
@karolinakr podľa mňa je to troll a obidve diskusie píše jedna osoba. Nie je možné aby nejaký chlap na dovolenke hľadal na modrom koniku diskusie či tu náhodou nepísala jeho frajerka 😃😃 a nebude to ani reálna téma
@anonym_bf49ca presne uplne len na rozburenie vymyslena tema😅🙌🏻
Na dovolenke som s bratom, bratrancom a jeho frajerkou. Obaja študujeme, no ja dostávam plat počas štúdia, ona nie. Z brigády si nestihla viac našporiť, trebalo jej doplatiť letenku, ale ja som nevidel dôvod, prečo by som to mal robiť, pretože z môjho pohľadu je jej problém, že si nestihla viac našporiť. Preberal som to aj s rodičmi a taktiež nevideli dôvod, prečo by som jej to mal platiť.
Na dovolenke som s bratom, bratrancom a jeho frajerkou. Obaja študujeme, no ja dostávam plat počas štúdia, ona nie. Z brigády si nestihla viac našporiť, trebalo jej doplatiť letenku, ale ja som nevidel dôvod, prečo by som to mal robiť, pretože z môjho pohľadu je jej problém, že si nestihla viac našporiť. Preberal som to aj s rodičmi a taktiež nevideli dôvod, prečo by som jej to mal platiť.
@anonym_autor stevstudenti. Vsetko je v poriadku. Uzi si dovolenku. Nabuduce bude lepsie hospodarit (hadam). Aj ked prispiet si jej mohol nieco na letenku 😉.
@anonym_autor odhliadnuc od toho, že s tebou súhlasím, dúfam, že si jej to povedal citlivejšie než nám tu 😃 odporúčam vynechať slová “je to tvoj problém” 🤣🙈
Inak my by sme si s partnerom na škole určite navzájom neprispievali, ale jeden druhému by navrhol, že mu požičia 🤷♀️ nedalo sa to riešiť takto?
Už to teraz späť nevrátiš, skus ju neprovokovať fotkami, isto je jej ľúto že nemohla ísť 🙂 napíš jej, že nabudúce tam pojdete spolu, pridaj tri srdiečka a dones jej nejakú pozornosť 🙂
byť na jej mieste ti dam kopačky..váž si, že ma o teba vôbec zaujem..
takto začinaš vztah, tak skončiš presne 50:50 pri plate 10 000€ a1000€
a že ešte maš tu drzosť sa pytat, prečo ti nevinšovala na cestu...
alebo si zabrzdený, alebo neviem..pozdravujem frajerku, že vyhrala terno s tebou a ulovila zlatú rybku ( to hovorim ironicky, lebo ty si schopny tomu uveriť)
Odpovedala som jej odpoviem aj tebe. Za mňa si buď lakomý alebo bezcitný. Neviem si predstaviť že radšej pôjdem sama na dovolenku lebo priateľ nemá peniaze. Buď prispejem aj jemu, alebo vyberiem dovolenku na akú má. Bolo by mi blbé ísť samej keď viem že on doma sedí lebo na to nemá a je mu to ľúto. Lebo ho mám rada. Ani ja by som si takú dovolenku neužila. A teda preukázal si sa fakt pekne.. po takomto niečom by som sa bála že raz pôjdem na materskú a muž bude chodiť po dovolenkách sám lebo však ja nemám na to.
@anonym_79a8ab ženy tak rozmýšľajú chlapi nie🤪mohla si požičať od rodičov, kamarátov, vedela to od začiatku roka.Nie, nemal jej to zaplatiť.Ano, je teraz urazená tiež by som nebola rada, že som doma a budem sa ťa pýtať na zazitky
Teraz nevidíš dôvod aby si jej to zaplatil lebo je jej problém že si nestihla našetriť a o pár rokov keď bude na rodićaku budeš od nej chcieť platiť účty fifty fifty..si sedlak..😏
@wolf_ vies co moj muz sa teraz dostal do podobnej situacie, vo februari sa chlapi dohodli ze idu niekqm v septembri, v marci trebalo zaplatit zalohu, zaplatil aj za kamosa sak mu vrati. Od marca ticho, su spolu min 3x tyzdenne, uz to mohol mat po 10e davno vratene. Teraz trebalo doplatit zvysok. Kamos ken tqk medzi recou na pive ze on vlastne nejde lebo nema peniaze, som skoro pohar prehltla . Ma fp ze mojmu muzovi ostal na krku jebo dlh.4m som do neho hucala nech pyta peniaze, ostql ako obareny. Za mna ked niekto vie pol roka kam idemr a kolko to bude stat sa ma vyjadrit jasne idem alebo nejdem, nie robit odutu hubu.
Presne ako tu spomínajú baby. Brutálne by mi blikala kontrolka pri tebe, lebo ak už teraz máš k nej takýto prístup, tak neviem čo bude do budúcna. A ak si jej to vysvetlil takým spôsobom, ako tu, tak má plné právo sa hnevať. Ona len brigáduje, ty pracuješ. Nie si síce povinný jej nič platiť, ale s takýmto prístupom aký máš by ona už mala byť single a hľadať si niekoho, kto bude brať jej "problémy" vážne.
@anonym_autor áno určite nejaký študent chalan by trávil čas na dovolenke na MK 🤣 vymyslená téma
ano, jasne, ženy chcu byt sebestačne, ale ked si mam vybrat medzi lakomym a nelakomým, prečo by som si dobrovolne mala vybrať to prvé?
@anonym_autor áno určite nejaký študent chalan by trávil čas na dovolenke na MK 🤣 vymyslená téma
@anonym_bf49ca ani to slovo 'našporiť' mi nesedí do úst mladého človeka. Jedna veta na 4 riadky + aj ako v suvetiach všade píše čiarky, to dnešní mladí ľudia takto nepíšu ako sloh
ano, jasne, ženy chcu byt sebestačne, ale ked si mam vybrat medzi lakomym a nelakomým, prečo by som si dobrovolne mala vybrať to prvé?
@karolinakr vymyslena/ nevymyslena tema... ludia su cudni. Teraz mi napadlo ze mame kamosku sme 5bab. Ked sa dohadujeme ze ideme dakam na pobyt sadneme, vyberieme lokqlitu, spocitame naklady do eura, prisposobime sa "najchudobnejsej" aby bolo ok pre vsetky, odsuhlasime a potom objedname izbu pre 4 🤣, po skusenostiach 1 stale tyzden pred pobytom posle sms ze nejde minuky rok to zaklincovala dalsia. Volala som na hotel 4dni pred terminom ci vsetko plati a recepcna mi hovori ci nechceme 3ku izbu lebo dalsia im volqla ze nejde nam ani nepovedala
@anonym_autor no to vole... "preberal som to aj s rodičmi..." Hotovo. Pápa😉 kúp si psa, na vzťah nemáš gule zatiaľ.
Juj, Tebe prajem raz dcéru, ku ktorej bude partner pristupovať takto😉Potom pochopíš. 😂Aj keď asi ani potom nie.
Tak my s mužom, keď sme randili sme boli ako siamské dvojičky a nebola šanca, žeby sa jeden rozhodol ísť na dovolenku bez toho druhého. Však to by sme si absolútne neužili. Môj muž chodil na učňovku, kde praxovali a dostávali peniaze, ja nie, ja som brigádovala a aj keď sme začali robiť, tak on zarábal vždy viac. Platil mi takmer všetko. Keď sme niekde chceli ísť dali sme do kopy všetky peniaze a podľa toho sme sa rozhodli.
A tu sa autor ešte čuduje, že priateľka nie je happy. No neviem, v mojich predstavách láska vyzerá úplne inak a takéhoto partnera by som určite nechcela.
A ešte k tomu to vyjadrovanie, ani štipka ľútosti, nič, len nenašetrila, smola, šiel som bez nej a z nejakých záhadných dôvodov priateľka nezdieľa moju radosť z dovolenky 🤮
Prebrať to s rodičmi, ktori sú úplne iná generácia skvelá výhovorka máš mať svoj rozum nie rozum druhych, ak si na to mal a chýbalo jej zaplatiť pár desiatok eur tak aspoň dievča vie na čom je, a ty to pochopíš časom tiež prečo si ostal sám
@anonym_79a8ab ženy tak rozmýšľajú chlapi nie🤪mohla si požičať od rodičov, kamarátov, vedela to od začiatku roka.Nie, nemal jej to zaplatiť.Ano, je teraz urazená tiež by som nebola rada, že som doma a budem sa ťa pýtať na zazitky
@anonym_fe9c16 aj chlapi tak rozmýšľajú. Ale len tí do života. Ľutujem že si stretla len ten opačný pol keď máš tento názor. Mňa nikdy žiaden chlap doma nenechal. Ale zas ani ja jeho
vieš čo, ale letenka ak stala 150€ potom si ozaj žgrloš
keby si mal platit cely vylet 3000€ dajme tomu, tak ok, prižmurim oko, ale kvôli dvom stovkam ju nechat doma..škoda slov
ešte si s tebou užije..neboj
@wolf_ presne tak kamarát je rozdiel ako priatelka. A dotycny tu sa k nej správa týmto ako ku kamarátke
vieš čo, ale letenka ak stala 150€ potom si ozaj žgrloš
keby si mal platit cely vylet 3000€ dajme tomu, tak ok, prižmurim oko, ale kvôli dvom stovkam ju nechat doma..škoda slov
ešte si s tebou užije..neboj
@karolinakr Toto bude robiť aj keby prišli deti. Je to jej problém, že si počas materskej alebo pred ňou nenašporila. Partner a "husband" material ako vyšitý.😂

@karolinakr podľa mňa je to troll a obidve diskusie píše jedna osoba. Nie je možné aby nejaký chlap na dovolenke hľadal na modrom koniku diskusie či tu náhodou nepísala jeho frajerka 😃😃 a nebude to ani reálna téma
@anonym_bf49ca a tá druhá diskusia je kde?