icon

Odmietnutá žiadosť o ruku

26. mar 2025

Baby, poradte...mam priatela s ktorym sme rok spolu, este spolu nebyvame, kazdy mame vlastny byt..jeho mama mala narodky a robila v restike oslavu pre celu rodinu no a priatel ma tam poziadal o ruku...bola som v soku, uplne som to necakala ...nevedela som povedat ano bohuzial...cela rpdina tam a aj ludia v restike...zmohla som sa lem na to ze je cudne ziadat priatelku o ruku na oslave jeho mami...ostalo ticho ...najsmutnejsie je ze viem preco to urobil lebo jeho mama mu stale vycita ze nebude mat zenu a deti ze roky mu idu a on to urobil aby ju potesil a nieco si dokazal...velmi ho lubim ale po roku sa na zasnuby este necitim...teraz nevieme ako dalej vo vztahu...myslite ze som mala povedat ano a potom sa s nim v sukromi porozpravat?

Strana
z11
sova7
6. apr 2025

@magdusaaa ten chlap sa strápnil sám a ponizujuce je keď ma byt žiadosť o ruku darček pre mamu a nie udalosť dvoch ľudí ktorých sa to cele týka. A keby sa s ňou rozišiel jej by sa len dobre stalo

mircalla
6. apr 2025

@magdusaaa To si ty, niekto iny sa na to diva inak. Mne by to bolo trapne a vzdy ma napadne, ze clovek, co si neni isty k takejto sukromnej zalezitosti potrebuje co najvacsie publikum, nakolko pred tym publikom slabsie povahy tazsie odmietnu (ci uz zo soku, alebo je im blbe povedat nie).
Za mna sa zachovala maximalne ferovo. Klamat a tvrdit, co necitim je pokrytecke a zbabele
Inak to, ze s niekym rok chodim este neznamena, ze uz viem, ze si ho chcem vziat, najma ak spolu ani nebyvame...Chlapec asi byva u mamicky este

karolinakr
6. apr 2025

tuto to žije 11stran a 294 komentov, zachvíľu 300, autorka tlieskam Ti, rozvášnila si stojaté vody a zrejme zaujala, ako si mu dala košom pred obecenstvom, to sa nevidí každý deň..
a ako to skončilo na koniec? už ste rozídení?
v tejto súvislosti mi napadá Andrea Verešová, tiež ju muž verejne žiadal o ruku, tusím na módnej prehliadke a pamätám sa, ako vtedy robila rozhovor, že niečo v takom zmysle, že .. :" Verejne sa nedá povedať nie, že? "

lienka.7
6. apr 2025

@karolinakr ono je tu normalne až komické čítať niektoré komenty typu, žiada sa iba v súkromí, vylucne je to medzi nimi dvoma a potom si tu ešte dofabulovat, ze vlastne ten "idiot" ju požiadal len na nátlak mamičky, takže ju vlastne ani nechcel🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ akoze fakt klobúk dole tu pred niektorými. 👌👌👌

juliacenc
6. apr 2025

Vy ste este nevideli na nete ziadne video ako chlap ziada o ruku pre rodinou, priatelmi, nevesta nadsene suhlasi vsetci sa obimaju su stastny tesia sa… ja ano. Mozno taku mal predstavu aj ten muz a mozno si to autorka zle vysvetlila, ze to robi kvoli matke. Asi ma autorka vacsi problem s jeho matkou ako si pripusta a mozno aj so sebou. Bez urazky

mircalla
6. apr 2025

@juliacenc Bohuzial som take videa videla, mna by vystrelo.

karolinakr
6. apr 2025

@mircalla 😀 ano, najlepšie na štadióne, ked sa žena zdvihne a ide preč a urobi mu hanbu pred celym narodom
tato našťastie len pred rodinou

juliacenc
6. apr 2025

@mircalla ak su ti ludia uprimny, maju dobre vztahy a tesia sa jeden z druheho a dopraju si, musi to byt krasne byt v kruhu takyxh ludi.

juliacenc
6. apr 2025

Inak ma napadlo ze aj viktor poziadal adelu v priamom prenose v telerane 😀 takze nie je to az take nezvycajne no 🤷🏻‍♀️

mircalla
6. apr 2025

@juliacenc Ja nie som odchovana na Rosamunde Pilcherovej a mam rada riesenie vztahovych veci bez cirkusu. Pre teba vrchol romatiky, pre mna vrchol gycu. Kazdy sme iny. Pointa je inde - nepoviem ano, ked to tak necitim, len preto, ze to obecenstvo ocakava. Z mojho pohladu sa verejne potupil on sam, ak uz do toho isiel, mal si byt isty, ze povie ano....Stale spolu ani nezili.

pochod
6. apr 2025

Dobre píšeš aj premýšľas. Fakt to poriadne pokaslal z každého hľadiska 😶

karolinakr
6. apr 2025

@juliacenc presne tak, len ten kysely vyraz Adelin, na sekundu som čakalam že povie NIE

juliacenc
6. apr 2025

@karolinakr 😀 no vidis a ako im to klape 😀
Ale aj tak by ma zaujimalo ci sa autorka s frajerom rozisla. Snad este napise 😀

karolinakr
6. apr 2025

@juliacenc nejako sa odmlčala, asi áno

juliacenc
6. apr 2025

@karolinakr tiez si myslim. Tak to vacsinou skonci a este po takej drame pred celou familiou…. Podla mna sa uz ani nikomu na oci neukazala po tomto. Velmi velmi neprijemne

mircalla
6. apr 2025

@juliacenc Mne sa najma paci, ako ste z nej urobili niektore dake monstrum. Asi sa ti viac pacia pokrytci, co povedia ano a potom si to dodatocne v sukromi vysvetluju, ze vlastne nie

juliacenc
6. apr 2025

@mircalla ja som z nej nespravila monstrum 😀 neviem z coho si to usudila. Okrem toho ze sa uz zrejme nikomu neukazala na oci som nic nenapisala a preto nie je monstrum 😀

mircalla
6. apr 2025

@juliacenc Nemyslim, ze som napisala konkretne ty

juliacenc
6. apr 2025

@mircalla oznacila si ma 😀 v pohode

mircalla
6. apr 2025

@juliacenc Ano, opravujem komentar ....kazdopadne sa mi zda, ze ta tesi, ze sa teraz blbo citi, nemozem si pomoct

juliacenc
6. apr 2025

@mircalla nie netesim ozaj. Je to neprijemna situacia vobec jej to nezavidim

anonym_c91433
21. sep 2025
@anonym_autor

@unicornlady no ako tak komunikujeme ale neviem ako to bude dalej...vysvetlila som mu moje pocity a jedine co uznal bolo ze chape ze nebola dobre urobit to na maminych narodkach v restike ze to bolo mozno neosobne ale ze on chcel ju potesit...tak co som mu mala na to povedat...tak som mu povedala ze mal poziadat o ruku mamu teda ak ju chcel potesit...cize neviem ako to dalej bude...ale tak vravel mi ze z jej strany tam je velky tlak aj na svadbu aj deti lenze ja nie som typ zeny co pocuva a skace ako "svokra" piska

@anonym_autor Neviem ako toto dopadlo, ale tu si si sama zodpovedala, ze nie si typ, co urobi ako svokra piska. Z mojho pohladu tento vztah ak ho este vy dvaja mate nema zmysel. On potrebuje submisivnu, ktora urobi to, co chce mamička.

Strana
z11