icon

Odradí ženy muž so zbraňou?

martin103
18. mar 2024

zeny odradil by vas chlap so zbranou ? nie ze by to doniesol len koli rande ale koli tomu ze to nosi stale so sebou . ( VZDY A VSADE ) mam pocit ze ked to nova partnerka zistila pri objimani tak ako keby sa zmenila a prestala mat zaujem . som dobry clovek nikdy by som zenu neudrel . samozrejme zbran mam v legalnej drzbe takze aj podrobne psychotesty za sebou . mam 35rokov

lenkasarka
18. mar 2024

@martin103 ak by si napr toho medveďa netrafil jednou presnou, akurát by si ho naštval. Predpokladám, že nosis malú zbran tak to by medveďa akurát poskriabala. Za predpokladu,že na teba medveď vyskočí bez predošlého zrevania v lese tak ju ani nestihneš vybrať a to ti potvrdí mnoho poľovníkov. Tvoje argumenty sú hlúpe aj keď sa teraz urazis. Môj chlap chodí v civile a nenosí ani púzdro na zbran,aby zbran neputala pozornosť keď je v práci. Ty budeš ten opačný prípad,len aby tu zbran bolo vidieť však?

jesenzima
18. mar 2024

Ale ty by si tou zbraňou po tom medveďovi alebo tom v CZ aj tak nemohol strieľať 😃 na ulici medzi ľuďmi, ved ani policajti nestrielaju "len tak" ... 🤷

mclissa
18. mar 2024

Legalne drzana zbran by ma neodradila. Skor taky primotivny dovod preco ju musis vzdy a vsade nosit.

minenkak
18. mar 2024

@martin103 určite áno ,môj muž hovorí,že je choré mať zbrane,mať zbraň znamená ,že bude streľba ak bude konflikt.Urcite není normálne ak človek nosí zbraň vždy a všade ak nieje samozrejme permanentne ohrozený,čo asi nie je keď chodí normálne von

scorpionflower1
18. mar 2024

@martin103 Jednoznacne ano. Myslela by som si, ze je totalne paranoidny magor 😀

demodun
18. mar 2024

@martin103 ani mne by zbraň ako taká nevadila. Ale vadilo by mi, že ju máš stále so sebou. Ako už bolo spomenuté, ani policajti nesmú strieľať len tak v meste. Musia mať povolenie.

vyrovnanaosoba
18. mar 2024

@martin103 áno, odradilo.

petronelag
18. mar 2024

@scorpionflower1 Aj ja si to myslím, ísť na rande so zbraňou, to vyzerá akože nie je psychicky v poriadku.

mclissa
18. mar 2024

@petronelag keby daco 😂😂😂

alexandraas
18. mar 2024

Pravdaze odradilo,myslela by som si kadeco..

sissy27
18. mar 2024

@martin103 zbran sama o sebe by mi nevadila. Debilko, co sa hra na doleziteho a musi ju mat so sebou vzdy a vsade je red flag velky ako svet. A este tak, aby si partnerka vsimla 🙄🤡 predpokladam, ze presne takto to ma aj vacsina tych, ktore o teba nemaju viac zaujem. Nemas za co.

scorpionflower1
18. mar 2024

@mclissa akoze keby ich nahodou sediacich na kave napadol tiger alebo tak....😀

mclissa
18. mar 2024

@scorpionflower1 nikdy nevies 😂😂

jesenzima
18. mar 2024

Inak tie psychotesty tiež nebudú ktovie čo, keď človek s takýmto zmýšľaním nimi prešiel 🤷

zafir01
18. mar 2024

@martin103 manžel má rád zbrane , vlastní pár kúskov rôznych kalibrov , doma si ich čistí , občas s ním idem na zbrojnicu . Môj otec detto , slušný zberateľ , takže som v Tom vyrastala .

Ale to vyjadrovanie " vždy a všade ..." . Fufa . Ako partnerku by ma určite zaujímalo ,prečo ?

belasy_motylik
18. mar 2024

No tak pri tomto tvojom dôvode by ma žiadne zvládnuté psychotesty nepresvedčili, že si v poriadku.

wiwi28
18. mar 2024

Mna nie nakoľko môj manžel má tiež ZP a v legálnej držbe niekoľko zbraní doma v trezore. Asi prvé 3 roky ho držal ošiaľ a nosil ju VŠADE so sebou. Ale väčšina žien to odradí nakoľko na slovensku je voči ozbrojovaniu veľa predsudkov.

ivi85
18. mar 2024

@martin103 môj chlap má doma celý arzenál v legálnej ale nikde ich so sebou nenosí. Iba ak by sme šli na nejaké exponovane miesto. Ako sebaobranu má nože, stroboskop, ja slzak a tiež noz. Brat so sebou všade zbraň mi príde pritiahnuté za vlasy i keď je doba aká je

scorpionflower1
18. mar 2024

@zafir01 ver mi, ze nie ako partnerku by ma to zujmalo, preco vsade nosi zbran, ale uz aj keby som bola jeho suseda 😀 ja som mala takeho suseda, co chodil s pistolou aj do garaze, bol policajt a rozhodne nebol mentalne v poriadku. Vtedy som bola decko, ale teraz, ked si na to spomeniem ako nam tu pistol ukazoval, tak ma mrazi.

victory7897
18. mar 2024

Načo mať zbraň keď je doma v trezore , vtedy mi nepomôže...mňa by to neodradilo, keby že sa o tej zbrani nezmieni, nechvali a zistím že ju má vlastne len pri objatí..

jana_eyre_2
18. mar 2024

Ešte by som rada uviedla - aj magor v Čechách vlastnil zbrane legálne.. 😒

ivi85
18. mar 2024

@martin103 a myslím že medveďa by si bežnou devinou akurát tak nasral ak by si do neho presne nevypalil celý zásobník.zbran aj keď v legálnej Ti môže narobiť viac škody ako osohu. Ale na otázku či by ma odradil chlap so zbraňou tak nie, ja keď som sa s mojím zoznámila zrovna si vybavoval zbrojak a som s tým v pohode, sama chodím velmi rada na strelnicu.ale keby to chcel nosiť stále so sebou aj na nákup či na rande, tak to je zbytocne. Tipujem že máš zbrojak a zbraň krátko, inak by si to so sebou nonstop nenosil 🙂

laurita285
18. mar 2024

Zaručene by ma to odradilo 😀

slovenka753
18. mar 2024

Áno. S človekom čo ma potrebu mať stále zbraň pri sebe by som nemala dôvod sa stretávať. Zbraň je o pocite moci a takého ako partnera nepotrebujem. Riešiš si ňou nejake mindraky? Zastrelil by si niekoho ak by si mal pocit že tá ohrozuje? osobne by som nosenie ako také úplne zakázala

ikonica
18. mar 2024

Ano odradilo, nezniesla by som ani keby mal zbran doma... Nejednemu takemu akoze hrdinovi neraz preplo a vystrielal si celu rodinu... Policajt s psychotestami... Ak mas pocit, ze musis byt stale pripraveny so zbranou, mal by si zistit, preco ho mas... Nejaka kvalitna terapia by sa ti zisla viac ako zbran...

miskaska
18. mar 2024

Odradilo by ma to.

angela85
18. mar 2024

Kvôli tomu som sa s jedným rozišla a urobila som dobre... Keď ma niekto pri sebe zbraň,tak to znamená že ju chce použiť a to znamená že je tam ohrozenie života a pre mňa je život dôležitý

jovka
18. mar 2024

inak dievcence moj nazor je , ze to ze niekto nosi zbran neznamena , ze chce niekoho zabit , len chce byt pripraveny ak by nieco , kolko x prave niekto niekoho zabil len tak v amoku nozom , myslim ze statisticky viac x nez zastrelil ...jasne ze ked ide na nakup len ci so smetim to uz je paranoja , ale zas nikdy nevies , zazial som v zivote rozne situacie , jasne ze som bola rada , ze byvaly nemal dovod zbran pouzit , ale nikdy neviete , som si ista ze ak by doslo k nejakej kritickej situacii a zbran by pomohla vasmu chlapovi vas ochranit , rozpravali by ste inak..ako sami vidite tie akcie co sme vidavali predtym len vo filmoch a spravach z usa su uz odohravaju aj v nasej blizkosti.

minenkak
18. mar 2024

@jovka a práve preto by mali byť zbrane zakázané a aj bodné

jovka
18. mar 2024

@minenkak
ale to je nerealne...ak ta niekto chce zabit , urobi to aj ci kamenom , ci sklom ci noznicami i silnejsi holymi rukami..takze toto je absolutne nerealne