Odradí ženy muž so zbraňou?
zeny odradil by vas chlap so zbranou ? nie ze by to doniesol len koli rande ale koli tomu ze to nosi stale so sebou . ( VZDY A VSADE ) mam pocit ze ked to nova partnerka zistila pri objimani tak ako keby sa zmenila a prestala mat zaujem . som dobry clovek nikdy by som zenu neudrel . samozrejme zbran mam v legalnej drzbe takze aj podrobne psychotesty za sebou . mam 35rokov
No ja neviem keď tu čitam komentáre mám dosť ...koľko percent psychopatov čo zabíjalo ,zabíjalo pištoľou? Asi tak mizivé... zabíjajú úplne iným spôsobom...
Ja neviem možno sa raz dostane do situácie kde mu tá zbraň v pravej chvíli na pravom mieste pomôže zachrániť život svoj alebo niekoho iného...
Keď pozerám správy nestačím sa čudovať kde ľudí napadnú,áno aj v Tescu na rožkoch...Michel v Čechách,psychopatka čo si zmyslela že niekoho zabije jedného dňa...nevravím že žiť v strachu je riešenie, ale mať pri sebe niečo na obranu skôr deti ako seba nemusí byť na škodu,..
@victory7897 tak podla Teba,ked ho sotia alebo napadnu pri rozkoch,tak vytasi devinu,vystreli do vzduchu na vystrahu a dokonci nakup🙈.Jedno prislovie hovori:"Mudrejsi ustupi".
@victory7897 a koľkokrát v živote si sa ocitla v takej situácii, že by si potrebovala zbraň? Ty si mysliš, že ju len tak môžeš vytiahnuť a na niekoho namieriť?
@martin103 😂 môj muž máva tiež obdobie, že nosí zbraň pri sebe.. hlavne keď je obdobie medveďov, diviakov alebo také niečo.. ale popravde ja osobne sa necítim o nič bezpečnejšie ked viem, že takú vec ma pri sebe alebo ju mame doma 🤷🏼♀️ (a to som s nim bola aj na strelnici) každopádne na prvom rande by ma to asi vydesilo a odradilo, lebo v dnešnej dobe nikdy nevieš v akom psychickom rozpoložení je daný človek (psychotesty nie vždy odhalia čo treba a potom to tak aj vyzerá) 🙂
Takze určite s takýmito vecami opatrne a nechať si to doma pri plánovanom rande.
Poslednych cca.12 rokov som prestal chodit na spolocne polovacky,prave z dôvodu svojej bezpecnosti.Ked som videl s akou nezodpovednostou a lachkovaznostou manipuluju niektori jedinci so zbranou,tak som dospel k rozhodnutiu,ze tam nebudem chodit.Kazdy rok niekolko strelnych poraneni a nie len u polovnikov,ale aj v ozbrojenych zlozkach...Naposledy kadetka, na policajnej akademii....
@ibatanecnica kde spomínam seba ? Vravím nikdy človek nevie..
@tundra áno ďakujem za pripomenutie...preto ustupujem
@ibatanecnica ved presne to som písala. 😉
@victory7897 ale vie, len niektorí si tou zbraňou asi niečo kompenzujú. Povedz mi jednu situáciu, kedy by si použila zbraň.
@ibatanecnica ono je to väčšinou moment , situácii je milión...nie pri hádke ,nie pri strkaniciach ... kompenzujú ale česť výnimkám
@victory7897 napríklad?
@victory7897 a práveže ten moment môže byť kritický a človek za ten moment nedokáže reálne vyhodnotiť situáciu,pretože sme stále len ,,opice" a reagujeme väčšinou pudovo a nie racionálne.
@zuzanazu85 mňa by zaujímala konkrétna situácia kedy by zbraň použila. Pretože mňa napadá iba jedna - ak by niekto chcel ublížiť - zabiť moje dieťa, alebo niekoho blízkeho. A aká je pravdepodobnosť? 0. Aj ke´d sa hovorí, človek nikdy nevie, kvôli jednej situácii nosiť celý život so sebou zbraň? To už je iná úchylka
@sisa_s mňa napadla jedna vec, ale to tu nemôžem napísať 😂
Kto bude eliminovať týchto magorov v ľudskej koži? Vkuse majú problém s bezbrannymi tvormi zo živočíšnej ríše,ale psychopatov v uliciach neeliminuje nikto. Snáď božia moc...dúfam.
@vroni tak manžel nosí vždy a všade. Okrem výnimocnych prípadov ako keď sa ide piť, alebo na bazén...
A ja nosím vždy keď idem sama bez neho.
A nahodne sa neobjimam. Neznášam keď mi niekto lezie do osobného priestoru. Mame na to špeciálne tašky resp ladvinku a nikto nevie ze tam je. Nemáš šancu zistiť čo v tej taške je. Keď idem v nebezpečných priestoroch, po zotmení, večer po Bratislave alebo do lesa sama s deckom, tak je pohotovostne vo vrecku, tasenie do dvoch sekúnd.
Mam výcvik a niekoľko certifikátov. A prax samozrejme. Inak by som si to nedovolila.
@ibatanecnica áno keď máš zbrojný preukaz typu A ako napríklad ja, tak ju smies vždy a všade so sebou nosiť nabitu a pripravenú na použitie. Je to.legalne. Akurát musí byť skrytá. Ani netušíš koľko ľudí okolo teba tu zbraň reálne práve so sebou majú....je x spôsobov ako ju nosiť tak aby o tom nikto nevedel...
Spovedať sa z dôvodov musíme len polícii a psychológovi. Nikomu inému.
@martin103 VADILO. Veď nie je vojna 😉
2 týždne dozadu v Senici zastrelil exmanžel svoju bývalú ženu 12 rokov po rozvode LEGÁLNOU zbraňou. Všetci čo hovoria že sa neboja, že nosiť zbraň len na obranu, no bohužiaľ ľudia sa menia a hlavne v poslednej dobe ľudom úplne hrablo z konšpirácii, nechcela by som byt partnerkou takého muža, ale nechcela by som byť ani suseda.
@martin103 z dovodu “vzdy a vsade” by ma jednoznacne odradil. Ak z vykonu povolania, doma v trezore, tak no problem. Btw fesak by si mal nastudovat, co je primerana sebaobrana, nasa legislativa je ina ako v USA…nemal by tolko pozerat akcne filmy😉…macka tiez nejakou 9nou nezastreli, potrebuje vacsiu zbran, pri odstrele medveda su zvycajne 2-3 polivnici, prave z dovodu, ze medveda nie je tak jednoduche zastrelit, musi sa mierit na komoru a zvycajne je potrebnych viac vystrelov… a uz len z titulu, ze ti “vzdy a vsade” takto vysvetluje, tak by som utekala od neho co najdalej, nie je vyzrety a navyse sa vobec nevyzna. Zial, presne takyto ludia by nemali psychotestami prejst. Tiez by ma zaujimalo, co uviedol ako dovod pri ziadosti o zbrojny preukaz. Chce struhat frajera a nema na to. Kasli na neho. Vyspely inteligentny muz, aj ked by mal dovod na drzbu zbrane, tak ju nebude vsade nosit a uz vobec by sa na rande s takouto vecou nechvalil. Musi mat nejaky komplex…
@martin103 Keby sme boli v USA, Mexiku a podobných krajinách nepoviem ani ň, ale na Slovensku...ešte tak na strelnicu, do lesa, do práce - ak máš prácu, kde nosíš zbraň. Keby som ako žena objala muža na rande, a nevedela by som že nosí takto všade zbraň so sebou, zľakla by som sa aké má so mnou úmysly a už by ma nevidel 😅.

@guudy myslim,ze dostal adekvatnu spätnu väzbu,len je otazka, ci si z toho zoberie ponaucenie🤔