Odstrihla vás rodina ex po rozchode?
Postavili sa za vás ak ex robil zle rodine a deťom? Čisto z morálneho hľadiska ma zaujíma.
Nie a ani by som to neočakávala a ani nechcela . Pre mňa je pretrhnutie všetkých väzieb s touto rodinou to najlepšie , čo sa mi mohlo stať .
To je rozne, tam zalezi na vela veciach, poznam rozne pripady okolo seba. Poznam aj ludi, co velmi pomahaju nadalej tej mame s detmi po rozvode a syna teda iba toleruju, ale vedia ake du tie hranice vztahu k nemu a ide im hlavne o dobro tych vnucat. Ale tam sa velmi snazili oni a zena zachranit to a syn sa proste utrhol. Ich to velmi bolelo, hlavne toho deda, ze sa velmi snazili vychovat a mladeho prachy zmenili
Rodina mojho ex skor "odsudila" jeho. Alebo sa do nas nestarali vobec. A vztahy medzi mnou a jeho rodinou su na rovnakej urovni. Ved nase deti uz budu ich rodinou bez ohladu na to, ci sme sa mi rozviedli alebo nie. Su to vsetko inteligentni ludia.
Neviem či to sem patrí...ale so mnou sa moja bývalá ale len "nádejná" svokra nebaví doteraz... a pritom rozchod s jej synom bol kvôli tomu, že ma podvádzal...napriek tomu som ja tá zlá, že som si dovolila ho poslať toho .... ale poznám aj prípad, to je známy ktorý sa rozviedol, má dve deti a s ním sa nebaví jeho vlastný otec za ten rozvod a s jeho ex sa stretávajú v pohode. Ale tak bol na vine známy...on si našiel novú známosť...
Postavili sa za svojho syna, napriek tomu ze stal za rozpadom manželstva. S vnukmi sa stretnú možno 5x do roka a ja s nimi vôbec niesom v kontakte
Som rozvedená 5 rokov s bývalou svokrou mám celkom dobrý vzťah, dnes mi dokonca poslala po dcére segedín, 🙂 so švagrinou tiež v pohode

U mna nie. Podporili ho. Myslilm rodicia ex a jeho súrodenci.