Odstrihnutie od bývalej švagrinej
Ahojte. Ako by ste reagovali, keď sa dozviete, že vaša bývalá švagriná si vás všade zablokovala? Ona bola moja kamarátka, mali sme dobrý vzťah, chodili sme do kaviarní, na obedy, vždy som ju po práci čakala, keďže som na materskej dovolenke. Ale dala sa dokopy s mojím švagrom. Poznali sa nezávislé odomna, ale ich vzťahu som pomohla a už to ľutujem. Ja som sa jej zdoverovala a ona to využila a dnes je u svokry aj vďaka mne varená. Ja som jej hovorila, ako sa svokrovci ku mne správajú, aké majú názory. A ona teraz hrá divadielko. Od svojho muža som a deťmi odišla, ale s ňou som sa snažila ostať v kontakte, keďže viem, že trávi a mojimi deťmi veľa času bez mojej prítomnosti, keď ich má otec na starosť. V poslednom čase už ale odpovedala jednoslovne. Dnes som jej šla napísať, lebo neviem, s kým trávili Nový rok a nikde nie je. Pritom z iného profilu som ju našla všade. Zavolali by ste jej z iného cisla alebo by ste to uzavreli, že vás len využila? Spojiť sa so švagrom?
uzavri to prosteuz nema zaujem o kontakt
A čo má akože robiť? Hrať to na dve strany? Myslíš, že to kde-kto dokáže. Nechaj to tak.
Nerieš svoje deti cez ňu. Možno už ju presne to prestalo baviť.
A čo má akože robiť? Hrať to na dve strany? Myslíš, že to kde-kto dokáže. Nechaj to tak.
@gribka1 a ako mám o svojich deťoch niečo vedieť? Svokrovcom napísať nemôžem a môj expartner so mnou nekomunikuje, keď sú deti u neho. Je normálne, som ich mama, že potrebujem vedieť, s kým a kde sú. Keď majú byť s otcom.
@gribka1 a ako mám o svojich deťoch niečo vedieť? Svokrovcom napísať nemôžem a môj expartner so mnou nekomunikuje, keď sú deti u neho. Je normálne, som ich mama, že potrebujem vedieť, s kým a kde sú. Keď majú byť s otcom.
@anonym_autor ked su u neho, je za ne on zodpovedny.. hadam tam len nevypisujes a nekontrolujes, co robia a robili cely den.. asi nie su u neho cely mesiac, aby si o nich nevedela tak dlhy cas
@anonym_autor Lenže, čo ona s tým? Nevieš sa pozrieť na to jej očami? A ak máš deti doma, tiež chce on vedieť o deťoch tak ako ty, keď sú tam? A čo vlastne chceš vedieť? Má ich na starosti, je za nich zodpovedný. Ja ťa chápem, ale aj ju. Mal by to byť ex, s kým máš komunikovať alebo s deťmi, to ale nevieme vek.
@anonym_autor ty podávaš hlásenia otcovi kde si a čo robíš s deťmi keď sú u teba?
@anonym_autor Lenže, čo ona s tým? Nevieš sa pozrieť na to jej očami? A ak máš deti doma, tiež chce on vedieť o deťoch tak ako ty, keď sú tam? A čo vlastne chceš vedieť? Má ich na starosti, je za nich zodpovedný. Ja ťa chápem, ale aj ju. Mal by to byť ex, s kým máš komunikovať alebo s deťmi, to ale nevieme vek.
@gribka1 čo ona s tým? Ja nesúhlasím s tým, aby deti trávili čas s ňou alebo svokrovcami, keď majú byť s otcom. Sa zbavuje zodpovednosti a nevenuje sa im.
@anonym_autor ty podávaš hlásenia otcovi kde si a čo robíš s deťmi keď sú u teba?
@anonym_1610ec nie, ale jeho to nezaujíma. Mňa áno, lebo deti to začínajú vnímať. A manipulujú ich určite proti mne.
však sa opýtaj detí. či sú tak malé že ešte nepovedia nič?
exšvagrinú nechaj na pokoji, aspoň vidíš ako to s kámoškami chodí. Možno by som sa jej opýtala čo sa robí s vašim kamarátstvom , ako to vidí ona - ale len keď sa stretnete osobne. uvidíš reakciu a hneď budeš vedieť na čom si.
neboj, ona sa možno rozvedie tiež o nejaký čas a už budete zas kámošky
Chudata deti
@gribka1 čo ona s tým? Ja nesúhlasím s tým, aby deti trávili čas s ňou alebo svokrovcami, keď majú byť s otcom. Sa zbavuje zodpovednosti a nevenuje sa im.
@anonym_autor Lenže to musíš riešiť s ich otcom. Fakt sa na ňu neviaž, nevieš ako to ona má a ani pravdu ti nepovie. Je to medzi vami dvoma. No a asi nemôžeš zakázať deťom stretávanie so svokrou. Nemáš to ľahké, chápem, ale nič s tým neurobíš.
však aspoň napíš vek detí.
s kým oni trávia čas ? s tým sa nebude zaoberať ani súd - proste ťaháš za kratší koniec. Prenes sa cez to - to je najlepšie čo môžeš urobiť. Ber to ako fakt.
Takze tvoj ex manzel dava deti babke a svagrina sa o ne stara a ty chces komandovat ? No tak sa necudujem ze ta blokla ked si bola neprijemna . To si ries s ex ako sa stara o deti byvala kamoska ti nie je povinna davat hlasenie . Ona v tej rodine je tak si vybrala vernost tej strane nie tebe . Pokial ex nie je daky alkoholik nasilnik zanedbavajuci deti tak nemas co riesit . Ex svokra ma pravo vidiet vnucata . Jedine ze je socka zla a to by si mohla sudnou cestou riesit . Ale ked je to len tvoja osobna nenavist .. tak nemas narok .
Ona je slobodná matka, švagra len využíva. Má už dosť rokov, čiže vlastné dieťa mať nebudú. Ale beriem to od nej ako zradu. Tiež by som mohla švagrovi napísať, že nechce mať dieťa, ale ja nie som ako ona. Viete, nebyť jej, stále som s mužom a fungujeme aj so svokrovcami.
@anonym_autor nie, nepotrebujes to vediet, su s otcom, je to rodic ako ty.
Asi svagrina zistila ze ju vyuzivas a tahas z nej informacie tak ma toho dost.
Ona je slobodná matka, švagra len využíva. Má už dosť rokov, čiže vlastné dieťa mať nebudú. Ale beriem to od nej ako zradu. Tiež by som mohla švagrovi napísať, že nechce mať dieťa, ale ja nie som ako ona. Viete, nebyť jej, stále som s mužom a fungujeme aj so svokrovcami.
@anonym_autor Nebyť jej? Ako to myslíš?
@anonym_autor ked sa ani teraz nevies s ex-muzom dohodnut, asi u vas nefungovalo uz cosi dlhsie... A ked ta tak citam, prepac, ale citaj si to po sebe, zamysli sa nad sebou, zle sa to cita, nie to este zazivat taky natlak od teba
A nenut inych, aby ti podavali spravy o detoch.. paneboze zenska, ukludni sa..
Rozbíjala ti manželstvo a ty si sa s ňou silou mocou chcela hrať na najlepšiu kamošku? Tu niečo nesedi
@anonym_autor Nebyť jej? Ako to myslíš?
@gribka1 veď som to písala. Ako kamarátke som sa jej aj posťažovala na muža, na svokru. A keď ich začala navštevovať a oni okolo nej lietajú, tak už vie ako na nich. Ako sa im zaliskat. Vie, čo majú radi. Je tá obľúbená a vysnená nevesta. A môj ex mi ju tiež dával za príklad.
@anonym_autor Ale to si musis vybavit ty so svojim ex a nie ju zatahovat do svojich problemov. Ja sa jej necudujem,ze si ta zablokovala,ked ju takto otravujes. Chapem,ze je strasne nevediet,kde mas deti. Bohuzial aj my v rodine mame taky pripad. Ale naozaj nemozes buzerovat svagrinu a zistovat podrobnosti.
@anonym_autor ty nemáš právo rozhodovať, čo a kam berie otec deti v jeho čase. Je ich rodič rovnako ako ty.
ale predsa aj ty vieš ako na svokrovcov - len ty to nechceš robiť a ona chce ...
Ty fakt nie si v poriadku . Ty nemas co pisat ex svagrovi o tom ze jeho zena je stara a Nechce deti . To je Len ich vec medzi nimi 2 . Ze ta nieco take vobec napadlo . Uplne psycho toto . Tvoja ex kamoska spoznala tvojho ex svagra cez teba . Nie ze ty si ich dala dokopi . Ako dohadzovacka z 18storocia , dokopi sa dali oni dvaja ty v tom nemas ziadnu zasluhu . A ze si sa jej stazovala na muza a svokru z nej neurobilo popularnu nevestu . Ani ziadne info od teba co dostala nemalo ziadnu cenu. Za ten vztah snimi je zodpovedna ona maju ju radi Lebo snou je ich syn stastny , ty si sa na ich syna stazovala a rozviedla si sa snim z nejakeho dovodu tak sa necudujem ze je svagrina oblubenejsia ako ty. Ty im nemas co vyvolavat vypisovat obtazovat . Sa necudujem ze ta Vsade blokla . Si rozvedena tak si v pozicii v ktorej si . Neostava ti nic ine len sa naucit respektovat ako sa veci maju . Kym ste boli manzelia si mohla komandovat muza kolko casu ma travit s detmi . Teraz uz nemas na to ziadne pravo . Keby ti radsej islo o dobro tych deti . Ved cim viac ludi sa im venuje tym lepsie .zbytocne robis dusno Lebo sa vedia zariadit aj bez teba . Ak ti vobec ide o dobro tych deti tak sa ukludni a snaz sa s ich otcom vychadzat bez zbytocnych dram. Nerob detom stres . Maju to uz tak dost tazke.
@gribka1 veď som to písala. Ako kamarátke som sa jej aj posťažovala na muža, na svokru. A keď ich začala navštevovať a oni okolo nej lietajú, tak už vie ako na nich. Ako sa im zaliskat. Vie, čo majú radi. Je tá obľúbená a vysnená nevesta. A môj ex mi ju tiež dával za príklad.
@anonym_aut A to je všetko? Že je u nich varená, pečená? Že sa zoznámili cez teba? A to už dáva právo toto od nej požadovať? Vyserkaj sa už na tú rodinu, rieš svoj život, pýtaj sa detí ako bolo, a ak sú spokojné, nerieš. Zbytočne toto všetko.
Stazovala asi sa jej na muza i svokrovcov uz dlho predtym.
A zrazu je to jej vina, lebo nebyt jej, tak este stale krasne zijes a vychadzas aj s muzom, aj so svokrovcami.
Zaujimave.
Preco si ich potom pred nou ohovarala, ked ste vlastne mali pekny vztah?
Mohla pouzit info od teba ako start, ked sa zalubila do tvojho svagra (ze vedela, co ma rad, atd), ale dalej uz funguje bez toho (nie si ziadna studnica vedomosti a nauceni, ze by z toho cerpala dodnes). Dalej si ziskavala info sama a budovala vztahy sama.
Navyse mohla zistit, ze si s nimi vyborne rozumie a nechape, co si ty stale na nich riesila a ohovarala.
Vobec nemusi byt vysnena nevesta kvoli tomu, ze sa urobila ina ako ty. Ona je ina ako ty.
Odstrihnut ta mohla po viacerych incidentoch, ked si z nej tahala info o detoch a nasledne to zneuzila voci exovi.
Navyse, ak si sa vzdy ozvala iba kvoli info, uz ju prestalo bavit byt len pouzivana. A ak to robila pre teba z titulu byvaleho priatelstva, tak si ho uz vycerpala a dvere sa zavreli.
@anonym_autor ty máš v hlave iný gulas
A nechce sa mi verit, ze ty nikdy nepovies pred detmi ani pol kriveho slova na ich otca, ci babku alebo celu rodinu
V tejto situacii je pre deti asi priam ziaduce, aby sa stykali s co najviac ludmi a sami casom vytvorili nazor
Tebe neznicila zivot ta zena. Ale ty sa spravas tak, ze si na najlepsej ceste, aby ta odstrihli este dalsi
Prisposob sa novej situacii, si rozvedena, nezmeni sa to. Ale mozes zmenit svoj pristup, aby si bola spokojnejsia. To nema spolocne s nikym inym, len si to musis v hlave usporiadat

Nechaj to tak, budes posobit ako totalna chudera, ak jej budes vypisovat, vyvolavat. Zjavne si u nej skoncila, tak sa nevnucuj tam, kde uz nie si vitana. Smutne, ale pravidve, holt..