icon

Oľutovali ste manželstvo s menej vzdelaným mužom?

4. jan 2025

Dobrý deň. Ja mám PhD, nastávajúci ucnovku s maturitou. Veľa známych má odhovara od vzťahu a od manželstva už dupľom. Nikdy som sa z tohoto pohľadu na to nedivala. Naozaj to môže zohrať tak veľkú rolu? Poprosím hlavne osobné skúsenosti. Ďakujem.

Strana
z7
slovakboy
8. jan 2025

Vzdelanie nič nehovorí o charakterových vlastnostiach a dokonca ani o rozumových. Nevzdelaný človek môže mat také schopnosti sa učiť, že to nik nečaká. Je to len predsudok myslieť si že muž musí byt vzdelaný viac ako žena. A aj keby jej nestíhal intelektuálne, iné veci to nahradia.

derdia
8. jan 2025

Vzdelanie by som neriesila ako prvorade. Mozes mat aj dr a bude ta mat za nic a podvadzat cely zivot... A podobne. Aj herca a prefetuje sa. Aj sportovca a bude z neho hajzel... Atd.

saxana000
8. jan 2025

Mam muza laskaveho obetaveho zrucneho pracoviteho je vyborny otec pozorny manzel zastane ma vo vsetkych domacich pracach vari lepsie nez ja a ma len obycajny vyucny list.poznam babu co ma doma chlapa s dvoma titulmi vsade bol vsetko videl do kazdej temy sa rozumie ale je to korunovane hovado.. ak.potrebujes doma preberat kvantovu fyziku tak si hladaj vzdelaneho.pre mna su ine veci podstatne.

Strana
z7