Oplatí sa ostať v tomto vzťahu?
Ahojte dievčatá, na konci novembra som potratila po umelom oplodnení, manžel ma zlý spermiogram.. Veľmi chcel dieta… ja som sa do umelého az tak hrnúť nechcela, ja som úplne zdravá, ale kvôli nemu som to urobila. V deň keď som potratila, uz som bola v 13. tt som mu isla do telefónu. Dozvedela som sa, že keď som bola na ultrazvuku počas tehotenstva, bol s kolegyňou vonku venčiť psov, mne povedal, že bol behať. Písal jej, že ma kučeravé myšlienky. Teraz to ľutuje, sype si popol na hlavu, robí co mi na očiach vidí. Vedeli by ste to odpustiť a fungovať ďalej ? Riešiť deti a život ?
Ja osobne by som ho tiež poslala kade ľahšie. Chlap sa nezmení, bude nejaký čas sekať dobrotu a keď náhodou príde dieťa tak si zas bude chcieť pomasirovat svoje ego. Treba myslieť na to že dieťa vás vztah nenapraví ale ešte ho viac naštrbí. Ty sa budeš venovať dieťaťu on chudáčik bude odstrčených a už bude mat vyhovorky
Nedá sa automaticky povedať áno alebo nie...ty musíš urobiť toto rozhodnutie...človek je tvor omylny...robíme chyby...ja,ak to zovšeobecnim by som šancu tomu dala.drzim prsty.
Ak si vážiš sama seba, tak odídeš. Prepáč , ale toto je totolany kreten. On si potrebuje zvýšiť ego na tvoj úkor? Ty podstupujes torturu kvôli nemu a on namiesto vďaky, lebo nie každá by bola ochotná to podstúpiť, má kučeravé myšlienky? A to že to nebol prvý jeho prešľap, len potvrdzuje, že je to idiot
Ved mohol ist s tebou autobusom, byt ti oporou, je jedno ze by nemohol ist dovnutra. Je mi z toho smutno. Takto sa milujuci muz nesprava.
Nie neostala by som, človek sa nemení. A ak tam s tebou nebol tak je sračkar a zbabelec a mala by si od neho odísť
Šancu si nezaslúži. Dovolil si to raz, urobí to znova.Vždy to tak je... vždy. Nieje načo čakať, je veľa inych mužov kt. by ťa na rukach nosili a vážili si ťa. Otras sa a choď ďalej, nestrácaj čas! Užívaj si život, skús nové veci 😉 Veľa šťastia
Toto je sila, ty vieš dobre, prečo to chceš skončiť. Tuto to čítam "isla do iného mesta 100km, lebo mam v rodnom meste gynekológa a nemohol ist dnu, kedže covid…a isla som na buse, lebo on mal vraj veľa práce, ale uz len to, že sa dohodol s ňou deň predtým a mna poslal na bude 2,5 hodky, bolo dosť otras 😡"
Tak podstúpiť umelé oplodnenie kvôli jeho vade a on namiesto toho aby si vzal voľno v práci a odviezol ťa, si dohodne rande s kolegyňou???? V čase keď je ešte medzi vami veľká láska bez rutiny a povinností okolo detí. Srať na neho!!!!
Bohvie preco nastal u neho taky skrat no stalo sa. Ty sama musis vediet, ci sa dokazes cez to preniest alebo nie. No je to predsa len taka vec, ze dal predsnost inej pred tebou a zvlast v takejto situacii
este som zabudla povedat on zrejme nemoze mat deti tak teba posle na umele oplodnenie a on j**e kade tade? ako no psa isto nevencili - moja znama tak isto chodila na tenis :D krava no koment..
a ty zdrava zena mozes mat dieta s kym kolvek - neboj sa su aj dobrí chlapi , ale tento ma ego v gatiach a v hlalve slamu
nie prosim ťa nedojeb si život ,a hlavne s takým kkt mať dieťa,teraz kým sa dá odiť bez nasledkov s dieťatom to už je ťažke ver mi
Chapem ze si na neho nasrata. A pravom. Ale odkial beries istotu, ze si potratila kvoli jeho vade? Ja s muzom ani jeden z nas ziadnu vadu nemame, mame zdrave krasne dieta, nespadala som do absolútne ziadnej rizikovej skupiny a napriek tomu som prve tehotenstvo potratila.. takze zbytocne mu budes toto vycitat. Vycitaj mu to, ze je hajzel a neváži si ta. Preto ze ta (ne)miluje. Nie preto, ze si "kvoli jeho vade" potratila.
@sivana09 Interpretujem lekárov, ja som mu nikdy v živote nič nevycitala … za to nemôže, ale za svoje činy môže ..
Na začiatku vzťahu som priateľovi nasla správy s ženami veľmi nepekne správy... boli sme spolu 5 mesiacov odpustila som mu lebo som si písala s mužmi aj ja ale keby som vedela ze bol s nejakou ženou vonku len tak kecať tak určite nie rozchod

On si ego zvýšil a tvoje dostal kam? Na úkor ľudí ktorých ľúbi si zvyšuje svoje ego. ? 😔 Držím palce . Neviem koľko máš rokov , ako dlho ste spolu ,ale toto asi nieje partner na ktorého sa budeš môcť spoľahnúť.