Otvorený vzťah ako riešenie partnerskej krízy?
Priateľ sa stretáva so svojou ex ma ju rád, dokonca si kupil aj ochranu. Hovori mi ze ma miluje a chce byť s nami aj so mnou aj s detmi. Ísť do otvoreného vztahu? Mate niekto skúsenosti s otvoreným vzťahom? Nechcem aby sa naša rodina rozbila kvoli sexu s bývalou. Ja viem je to choré idem pod čiernu zem ale nechcem sa rozísť. Mám malu túžbu že to otvorený vzťah vyrieši. Ze si buď uvedomíme ze takto cesta nevedie a rozideme sa alebo náš vzťah zatvorime a zabudneme na to všetko.
@anonym_c2e928 su to nase deti sme spolu 7 rokov jedno ma 4 druhy 4 mesiace.. tam to bol s nimi dlhy príbeh no...
@anonym_autor a to chodil k ex zasunúť aj v čase keď si ním deti robila?
Každý deň sa na MK dozvedám aké handry so seba dokážu ženy robiť len aby neostali samé. Samé, dobrovoľne. A potom ešte prídu vyplakava, že sú nešťastne. Nemôžem si pomôcť, ale tak im treba, samé si za to mozu
@anonym_autor Proste akokoľvek sa pozrieš na to, DLHODOBO sa nedá sedieť na dvoch stoličkách.Chlap ti hovorí, že ťa miluje a miluje aj ex, jasné je že mu ide len o sex.
Sex je výborný sluha, ale zlý pán.
Kupil si ochranu? Wow. A kto bude kontrolovat, ci ju aj naozaj pouziva? 😃 A ked teda tak miluje tu ex, preco ju opustil? Hm🤔😃
@anonym_fe3cfb pouzivat ju bude, ved uz ma deti o ktore sa nestara, je to hnus
Prosím zamysli sa iba nad jedinou jedinou vecou aký vzor dávate tým vašim deťom ?
Že toto je vo vzťahu normálne?
Tvoj partner bude s tvojim požehnaním mať svoju ex, možno aj teba, keď sa mu zaziada.Nebudem moralizovať, keďze,ja som na takúto voľnosť nedorastla,ale už ani štipku sebaúcty nemáš?...lebo je to aj o tom.
Toto by som v živote sama sebe neurobila!!!! V sekunde keby mi toto navrhol, by som ho poslala do čerta...fuj, takýto chlap, na grcanie
Myslím že riešením by bolo si ho nechať len ako otca detí, keďže sú maličké a pomáha ti s nimi, tiež financie.
Vlastne som to urobila tak tiež, kým dieťa nenastúpilo do školy a nerozbehlo sa mi podnikanie..
Jednoducho som sa zamerala na dieťa a jeho potreby a čo robí ex mi bolo jedno, vedela som že nič dobré..
Oddelené spálne a prakticky sme sa ani nevideli..
Tiež som ho milovala, ale zvíťazil zdravý rozum, pri konci už bolo ťažké ho aj obchádzať..
Aj dnes by som to tak urobila..
Ex to rešpektoval, situáciu sme rozoberali, ale rozvod ho aj tak prekvapil..
Je to na tebe, ale ja by som otvorený vzťah nezvládla, odstrihnúť sa bolo pre mňa ľahšie, ako trpieť a čakať že sa vybujačí, to sa nikdy nestane, chlapi kludne opustia deti koli inej dierke..
@anonym_autor otvorený vzťah je ale niečo úplne iné. Toto, čo popisuješ, nie je ani náhodou otvorený vzťah, to je len že zo zúfalstva a so zaťatými zubami budeš akceptovať to, že tvoj partner práši inú, kým ty sa staráš o domácnosť a vaše spoločné deti. Tebe samozrejme nezostane čas na nič, lebo on si bude užívať s ňou, takže nebude mať čas na deti a nedajboh niečo doma porobiť.
Otvorený vzťah znamená férový prístup pre oboch, nie len výhody pre jednu stranu.
Myslím že riešením by bolo si ho nechať len ako otca detí, keďže sú maličké a pomáha ti s nimi, tiež financie.
Vlastne som to urobila tak tiež, kým dieťa nenastúpilo do školy a nerozbehlo sa mi podnikanie..
Jednoducho som sa zamerala na dieťa a jeho potreby a čo robí ex mi bolo jedno, vedela som že nič dobré..
Tiež som ho milovala, ale zvíťazil zdravý rozum, pri konci už bolo ťažké ho aj obchádzať..
Je to na tebe, ale ja by som otvorený vzťah nezvládla, odstrihnúť sa bolo pre mňa ľahšie, ako trpieť a čakať že sa vybujačí, to sa nikdy nestane, chlapi kludne opustia deti koli inej dierke..
@anonym_ae45b5 a ako si to dokázala? V klude mi mozes napísať aj správu
Pre mňa je viac akceptovateľné, že vzťah je len koli deťom, žije tak veľa partnerov.
Ale aby sa verejne vláčil s milenkami a tým ubližoval rodine a deťom a bol nad vecou, lebo máte otvorený vzťah, tak to prrrr
@bielasovicka ked je to ťažké fakt. Neviem co mam robit kedze nechcem byt bez neho a ani deti nechcem aby vyrastali bez otca 😪
@anonym_autor a ako pôjdete deťom príkladom týmto životným štýlom ? Ja mám v tomto jasno.na toto by som nikdy nepristúpila. Deti otca mať budú,môžu mať spoločné víkendy. Ty máš stále možnosť si nájsť vzťah kde si ťa bude muž vážiť
.. neprístuila by som na tieto podmienky. Fuj
Dakujem vam za odpovede co si o tom myslite. Verte je to ťažšie ako som sa zdá. V živote by ma nenapadlo ze take nieco budem riešiť 😪
Pre mňa je viac akceptovateľné, že vzťah je len koli deťom, žije tak veľa partnerov.
Ale aby sa verejne vláčil s milenkami a tým ubližoval rodine a deťom a bol nad vecou, lebo máte otvorený vzťah, tak to prrrr
@anonym_ae45b5 ano ved to ze vztah kvôli deťom ale tak doma zamknuteho ho držať nemôžem
Fungovať to nebude znicis sa. Však môžte žiť v jednej domácnosti a kým sa nebudeš vedieť postaviť na vlastne tak využívajú aspoň financie od neho. Časom ti bude cudzi a už sa ani nepozries na neho ako na partnera. Ale lepšia moznost je to rovno skončiť si mladá možnosti máš veľa
@anonym_autor ja mám pre teba riešenie, treba mať striedačku na deti, požiadať na sude. Tie dva týždne čo bude má 4 ročného a 4 mesačneho na starosti nebude mať chuť preťahovať bývalú a hlavne bývalá nebude mať chuť robiť slúžku pre batoľa a škôlkara. 🤣 Ten tvoj poklad, ho tá strašne miluješ sa po mesiace k tebe vráti aj s deckami. No neteš sa dlho, taký hnoj si nájde rýchlo inú, ale tak aspoň zatiaľ ho budeš mať iba a len ty. ❤️
@anonym_834dcf o striedacku na deti, ako si to ty nazvala, musi prejavit zaujem otec a poziadat na sude otec. Matka nezmoze nic, ani keby ako chcela. Bola by som rada, keby podobne mudrlantky nerozdavali rady, ked zjavne netusis ako system fungovania striedavej starostlivosti funguje. Ty vlastne ani netusis, ako sa to nazyva.
@anonym_ae45b5 No super, ze jej s nimi "pomaha", uplne otec roka😏 🙄
A ja, ze sa ma o ne starat, ako normalny otec. Ale na to asi cas nema, ked musi riesit ochranu na sex with his ex.
@anonym_ae45b5 ano ved to ze vztah kvôli deťom ale tak doma zamknuteho ho držať nemôžem
@anonym_autor proste mu povieš že s tým nesúhlasíš a nech si vyberie.
Tým dosiahneš to, že ti už o milenkách hovoriť nebude, ak si teda vyberie vás..
No a potom len nepristúpiš na intímbosti a on si ich bude riešiť inde, ale potajme..
Divný návod, ale tak to nejak je..
A ty budeš pozerať na seba a deti, lebo on je len slaboch a chudák čo rozmýšľa rozkrokom
A ty si naj mama, čo si bude budovať lepšiu budúcnosť pre seba a deti… a raz sa neverníka zbavíš
@anonym_autor otvorený vzťah je ale niečo úplne iné. Toto, čo popisuješ, nie je ani náhodou otvorený vzťah, to je len že zo zúfalstva a so zaťatými zubami budeš akceptovať to, že tvoj partner práši inú, kým ty sa staráš o domácnosť a vaše spoločné deti. Tebe samozrejme nezostane čas na nič, lebo on si bude užívať s ňou, takže nebude mať čas na deti a nedajboh niečo doma porobiť.
Otvorený vzťah znamená férový prístup pre oboch, nie len výhody pre jednu stranu.
@sissy27 No ale musel jej to nejako "predat" a zabalit to nejakeho pekneho hesla. Musis uznat, ze otvoreny vztah znie lepsie ako nejaky suchy oznam, ze sa rozhodol spavat so svojou ex😃
@anonym_autor proste mu povieš že s tým nesúhlasíš a nech si vyberie.
Tým dosiahneš to, že ti už o milenkách hovoriť nebude, ak si teda vyberie vás..
No a potom len nepristúpiš na intímbosti a on si ich bude riešiť inde, ale potajme..
Divný návod, ale tak to nejak je..
A ty budeš pozerať na seba a deti, lebo on je len slaboch a chudák čo rozmýšľa rozkrokom
A ty si naj mama, čo si bude budovať lepšiu budúcnosť pre seba a deti… a raz sa neverníka zbavíš
@anonym_ae45b5 ja som mu to uz povedala uz mi povedal ze si prestali pisat ze ro ukončili ze sa stretávať nejdu ale prebehli asi 3 dni a zas sa stretávajú..
@anonym_ae45b5 No super, ze jej s nimi "pomaha", uplne otec roka😏 🙄
A ja, ze sa ma o ne starat, ako normalny otec. Ale na to asi cas nema, ked musi riesit ochranu na sex with his ex.
@anonym_fe3cfb asi nečítaš diskusiu🙃
Autorka neplánuje otecka opustiť, len mu chce povoliť otvorený vzťah a za to ja nie som.
Fungovať to nebude znicis sa. Však môžte žiť v jednej domácnosti a kým sa nebudeš vedieť postaviť na vlastne tak využívajú aspoň financie od neho. Časom ti bude cudzi a už sa ani nepozries na neho ako na partnera. Ale lepšia moznost je to rovno skončiť si mladá možnosti máš veľa
@lenja1 ked to je to ze ja si to ani nejak predstaviť neviem ze žiť v jednej domácnosti a byt ticho. Ale asi sa o to budem musieť pokúsiť. Zial on vie a aj ja ze ja nemam rodicov co by som odisla k nim. Ani nikoho
Wtf?? Tu ked si clovek mysli, ze uz ho nic neprekvapi 😂 zena, jak mozes nad niecim takymto premyslat? Sebaucta gde?? Ake rozbijanie rodiny? Ved vasa rodina uz rozbita je. Vsak maj trosku sebareflexie a zdraveho rozumu. Nebudu deti trpiet viacej, ked sa ich ocko bude kurvit kade tade??
Samozrejme, ze to fungovat moze, pokial si stanovite jasne pravidla. Zije tak vela parov, len v okliestenej tradicno-rodinne zalozenej krajine s tym nikto nejde na bubon. Je k tomu mimochodom natoceny aj dokument, vola sa to hranice vernosti. Skus pohladat aj tu na MK, urcite som tu zachytila diskusiu starsieho data, ked este nefungovalo anonymne prispievanie a tam par zien pisalo svoje pribehy, ze tak funguju roky. Len co si pamatam, tak situacia nola opacna, ze zeny mali bokovky, lebo manzelia doma odmietali plnit si postelne povinnosti. Sestra mojej kolegyne v takom vztahu tiez dlhodobo funguje. Sice do toho sli uz pri vacsich detoch a vyssom veku zucastnenych, ale nemyslim, ze to na veci nieco meni.
@lenja1 ked to je to ze ja si to ani nejak predstaviť neviem ze žiť v jednej domácnosti a byt ticho. Ale asi sa o to budem musieť pokúsiť. Zial on vie a aj ja ze ja nemam rodicov co by som odisla k nim. Ani nikoho
@anonym_autor to som si myslel že aj to je dôvod že musíš ostať. Preto daj tomu čas premysli a pomaly sa postavis na vlastne. Skús žiť akoby bez neho správ program len ty a deti. A kľudne skús zoznamku len sa tam nedaj hneď nachytať 😉pokecať prísť na iné myšlienky staci
Samozrejme, ze to fungovat moze, pokial si stanovite jasne pravidla. Zije tak vela parov, len v okliestenej tradicno-rodinne zalozenej krajine s tym nikto nejde na bubon. Je k tomu mimochodom natoceny aj dokument, vola sa to hranice vernosti. Skus pohladat aj tu na MK, urcite som tu zachytila diskusiu starsieho data, ked este nefungovalo anonymne prispievanie a tam par zien pisalo svoje pribehy, ze tak funguju roky. Len co si pamatam, tak situacia nola opacna, ze zeny mali bokovky, lebo manzelia doma odmietali plnit si postelne povinnosti. Sestra mojej kolegyne v takom vztahu tiez dlhodobo funguje. Sice do toho sli uz pri vacsich detoch a vyssom veku zucastnenych, ale nemyslim, ze to na veci nieco meni.
@anonym_d9c967 Este raz. To, ze niekto ma mimomanzelsky pomer, este neznamena, ze maju otvoreny vztah.
@anonym_ae45b5 ja som mu to uz povedala uz mi povedal ze si prestali pisat ze ro ukončili ze sa stretávať nejdu ale prebehli asi 3 dni a zas sa stretávajú..
@anonym_autor je to ťažké to viem, ale aký význam by malo mu to povoliť? Bolo by ti ešte horšie, s tým sa zmieriť nedá..
@anonym_autor teraz povoliš jedno a zrazu budú dve,tri? Načo je to dobré

a ked si mu povedala, ze nie je ok aby sa stretaval s ex, tak co povedal?
@ljmmm Pochybujem, ze mu odporovala.