icon

Otvorený vzťah ako riešenie partnerskej krízy?

Dnes o 11:03

Priateľ sa stretáva so svojou ex ma ju rád, dokonca si kupil aj ochranu. Hovori mi ze ma miluje a chce byť s nami aj so mnou aj s detmi. Ísť do otvoreného vztahu? Mate niekto skúsenosti s otvoreným vzťahom? Nechcem aby sa naša rodina rozbila kvoli sexu s bývalou. Ja viem je to choré idem pod čiernu zem ale nechcem sa rozísť. Mám malu túžbu že to otvorený vzťah vyrieši. Ze si buď uvedomíme ze takto cesta nevedie a rozideme sa alebo náš vzťah zatvorime a zabudneme na to všetko.

anonym_078674
•
Dnes o 12:50

Hlavne mu oper, navar, aj nohy rozkroč, keď náhodou bude chcieť..

anonym_d9c967
•
Dnes o 12:52
@anonym_fe3cfb

@anonym_d9c967 Este raz. To, ze niekto ma mimomanzelsky pomer, este neznamena, ze maju otvoreny vztah.

@anonym_fe3cfb viem velmi dobre co otvoreny vztah znamena. Nakreslim ti to?

anonym_fe3cfb
•
Dnes o 12:57
@anonym_d9c967

@anonym_fe3cfb viem velmi dobre co otvoreny vztah znamena. Nakreslim ti to?

@anonym_d9c967 Radsej to nakresli tym, co si myslia, ze ist potajme 2x tyzdenne za milenkou je otvoreny vztah.

anonym_d9c967
•
Dnes o 12:59
@anonym_fe3cfb

@anonym_d9c967 Radsej to nakresli tym, co si myslia, ze ist potajme 2x tyzdenne za milenkou je otvoreny vztah.

@anonym_fe3cfb ake potajme? Otvoreny vztah znamena, ze oficialny partner vie a respektuje, ze existuje aj iny partner. Este si o takom nepocula? Pokusim sa ti to predsa len nakreslit?

anonym_fe3cfb
•
Dnes o 13:03
@anonym_d9c967

@anonym_fe3cfb ake potajme? Otvoreny vztah znamena, ze oficialny partner vie a respektuje, ze existuje aj iny partner. Este si o takom nepocula? Pokusim sa ti to predsa len nakreslit?

@anonym_d9c967 Debila zo mna robit nemusis. Viem, co to je. Ale ako vidis (staci autorkin priklad), ze niektori si do toho zamaskuju barsco.

mimachicha
•
Dnes o 13:05

@anonym_autor ak by ta skutočne miloval tak ako tvrdí, tak predsa bude obrábať teba a nie inú. Byť tebou, určite sa s ním rozídem. Radšej sama ako s týmto indivíduom. Maj prosím úctu sama k sebe. Nájdi si niekoho, kto si ta bude vážiť a nosiť na rukách.
Prečo sa vlastne nechceš rozísť, čo je na ňom tak úžasné? Ak kvôli dieťaťu, nič mu predsa nebráni sa vzorne starať o dieťa aj po rozchode.

anonym_fe3cfb
•
Dnes o 13:05
@mimachicha

@anonym_autor ak by ta skutočne miloval tak ako tvrdí, tak predsa bude obrábať teba a nie inú. Byť tebou, určite sa s ním rozídem. Radšej sama ako s týmto indivíduom. Maj prosím úctu sama k sebe. Nájdi si niekoho, kto si ta bude vážiť a nosiť na rukách.
Prečo sa vlastne nechceš rozísť, čo je na ňom tak úžasné? Ak kvôli dieťaťu, nič mu predsa nebráni sa vzorne starať o dieťa aj po rozchode.

@mimachicha Nema kam ist.

mimachicha
•
Dnes o 13:14
@anonym_fe3cfb

@mimachicha Nema kam ist.

@anonym_fe3cfb tak pojdem do azyloveho domu. Alebo krízového centra. Treba pozistovat ake su moznosti. Urcite nezostavat s nim

autor
•
Dnes o 13:15

Ano aj to ze nemam kam ist. Aj to ze nechcem aby deti boli v striedavej. Je to ťažké. Chcem si nahovárať ze to mi je jedno aj ked viem ze nieje. Možno skúsim len to aby sme fungovali v jednej domácnosti a nic viac. Budem sa venovať sama sebe a deťom a uvidime co prinesie cas 😪

lenja1
•
Dnes o 13:16
@mimachicha

@mimachicha nema rodinu kam by isla. Má dve malé detičky. Nemá financie začať žiť sama. Jasne že rozchod je naj moznost. Len nie vždy to ide zo dňa na deň. Ísť na ubytovňu by bolo ťažké hlavne pre tie deti. 4mesacne potrebuje svoj pokoj.

autor
•
Dnes o 13:16
@lenja1

@mimachicha nema rodinu kam by isla. Má dve malé detičky. Nemá financie začať žiť sama. Jasne že rozchod je naj moznost. Len nie vždy to ide zo dňa na deň. Ísť na ubytovňu by bolo ťažké hlavne pre tie deti. 4mesacne potrebuje svoj pokoj.

@lenja1 ďakujem ze ma chapes 😪

mimachicha
•
Dnes o 13:18
@lenja1

@lenja1 tak potom zatial teda ostat a zacat sa pripravovat na odchod. Setrit peniaze a rozmyslat co dalej.

lenja1
•
Dnes o 13:19
@anonym_autor

@anonym_autor hlavne hlavu hore a zachovaj si hrdosť. Veľa krát sa stane, čo príde potom bude oveľa lepšie a človek sa zamyslí prečo to nebolo už skôr. Držím palce.

2691
•
Dnes o 13:25
@anonym_autor

Ja ťa úplne chápem.Situacia je viac ako blbá.
Ale čo nechápem: odkiaľ si prišla do jeho bytu?
Veď si musela niekde bývať....čo sa stalo s rodičovským bytom? Alebo si sirota z detského domova? Toto mi nejde pochopiť.

lindusss2016
•
Dnes o 13:26

Na fb mi isty cas, neviem preco, vyskakuje akasi ceska "psychologicka ci psychoterapeutka" (v uvodzovkach preto, lebo skolu podla vsetkeho nedokoncila, ale to jej nebrani sa vydavat za odbornicku a pytat peniaze za svoje sluzby), ktorej manzel si nasiel mladsiu milenku a ona mu to akoze schvalila a teraz na svoju nastenku pise vylevy, kde sa snazi samu seba oresvedcit o tom, ake to je vlastne dobre a ze to bolo jej rozhodnutie a ich dvoch nic nerozdeli, ani otvoreny vztah. Chlapik pri nej uplne stastne nevyzera, len asi este nevie, ako z toho von. Ona posobi totalne uboho, samu seba presviedca, ze je krasna a ziadostiva, niekedy mam pocit, ze zufalo hlada milenca, nech tie vyhody otvoreneho vztahu nevyuziva len jej milovany manzel. Nepamatam si jej meno, ale mozno niekto bude vediet poradit. Precitaj si to a zamysli sa, ci si vies svoj zivot takto predstavit. Nemilujes ho, len si zavisla, to je rozdiel. Vyser sa na to.

2691
•
Dnes o 13:28
@anonym_autor

Ano aj to ze nemam kam ist. Aj to ze nechcem aby deti boli v striedavej. Je to ťažké. Chcem si nahovárať ze to mi je jedno aj ked viem ze nieje. Možno skúsim len to aby sme fungovali v jednej domácnosti a nic viac. Budem sa venovať sama sebe a deťom a uvidime co prinesie cas 😪

@anonym_autor to by bolo zatiaľ asi najvhodnejšie riešenie....

autor
•
Dnes o 13:39
@lenja1

@anonym_autor hlavne hlavu hore a zachovaj si hrdosť. Veľa krát sa stane, čo príde potom bude oveľa lepšie a človek sa zamyslí prečo to nebolo už skôr. Držím palce.

@mimachicha dakujem
@lenja1 ďakujem ti fakt si to vážim
A aj ostatným ďakujem co ma chápu a dali mi nieco pozitívne do hlavy.

lindusss2016
•
Dnes o 13:40
@anonym_autor

@anonym_autor kurevnikovi male deti do striedavky nezveria, o to sa neboj, aj by si to rychlo rozmyslel chlapec... Ale ak nemas kam ist a financie, tak je pochopitelne, ze s nim ches zostat. Ale nenazyvaj to otvorenym vztahom, normalne mu narovinu poveda, ze od teraz ste len spolubyvajuci a nech od teba viac necaka. Setri si peniaze, co najskor do prace a zacat odznova, toto bude pre teba velke trapenie. Je mi to luto, ale je to hajzel. Ma s tebou male deti, nema ho co zaujimat byvalka, ani len na kavicky, nieto na vytrty... Urci zi jasme hranice, nech si nemysli, ako to vyhral. Blbec jeden

autor
•
Dnes o 13:40
@2691

Ja ťa úplne chápem.Situacia je viac ako blbá.
Ale čo nechápem: odkiaľ si prišla do jeho bytu?
Veď si musela niekde bývať....čo sa stalo s rodičovským bytom? Alebo si sirota z detského domova? Toto mi nejde pochopiť.

@2691 v rodičovskom dome teraz býva moja nevlastná matka s ktorou nemam dobry vzťah. Prisla som z rodinného domu kde žil aj moj otec. Ako som odisla sa zobrali ani som o tom nevedela a teraz toto

autor
•
Dnes o 13:43
@lindusss2016

@anonym_autor kurevnikovi male deti do striedavky nezveria, o to sa neboj, aj by si to rychlo rozmyslel chlapec... Ale ak nemas kam ist a financie, tak je pochopitelne, ze s nim ches zostat. Ale nenazyvaj to otvorenym vztahom, normalne mu narovinu poveda, ze od teraz ste len spolubyvajuci a nech od teba viac necaka. Setri si peniaze, co najskor do prace a zacat odznova, toto bude pre teba velke trapenie. Je mi to luto, ale je to hajzel. Ma s tebou male deti, nema ho co zaujimat byvalka, ani len na kavicky, nieto na vytrty... Urci zi jasme hranice, nech si nemysli, ako to vyhral. Blbec jeden

@lindusss2016 ďakujem za slová a venovaný cas. Ano dnes vecer sa ideme porozprávať s kľudom a uvidime. No žiaľ viac ako len spolubývajúci to teraz nevidím no 😪

anonym_eedc76
•
Dnes o 14:03
@anonym_autor

@martinmmartin ked ja ho milujem a je to ťažké.. nechcem aby deti vyrastali bez otca 😪 je to choré ja viem nikdy som si nemyslela ze budem takéto nieco riešiť 😪

@anonym_autor aj tak budú bez otca. Otec bude mať záujem niekde úplne inde. Otvorený vzťah? Ten chlap sa má ako prasa v žite dve ženy na sex. No nekúp to. U teba platí rozum nie je obocie nedokreslis.

anonym_6c9f98
•
Dnes o 15:12

Otvorený vztah funguje väčšinou vtedy,keď obaja niekoho majú Takže v tvojom prípade to zrejme fungovať nebude. Navyše existuje možnosť, aj ked mala, ze bude chcieť ostať s bývalou.

domkakvet
•
Dnes o 15:43

@anonym_autor on by suhlasil, ze to s nou ukonci?

anonym_07ed3a
•
Dnes o 15:49

@anonym_autor ale potom mu týždenne pár krát treba nechať všetky deti (aj na noc )s tým že si ideš tiež vrznúť.

anonym_d1b291
•
Dnes o 16:22
@anonym_autor

@lindusss2016 ďakujem za slová a venovaný cas. Ano dnes vecer sa ideme porozprávať s kľudom a uvidime. No žiaľ viac ako len spolubývajúci to teraz nevidím no 😪

@anonym_autor spolubyvajucemu sa nevarí,neperú sa mu spodky a nežehlia kosele,aby šiel k milenke za fešáka...nezabudni na to

anonym_450e1d
•
Dnes o 17:11

@anonym_autor ty si musela v máji z čerešne spadnúť však? Tak ty mu budeš variť, prať, nakupovať, o deti sa starať a on si bude s bývalou sexovať hej? Prečo sa takto zhadzujes? Čím je taký výnimočný, že toto chceš vedome tolerovať? Veď ak už bude žiť aj s inou, kľudne nech tam ostane. Ja by som toto nikdy netolerovala!!! Taký chlap u mňa nemá žiadnu hodnotu. A inak, bývalej to bude vyhovovať? 🤔🤔🤔 To je na 🙃.

2691
•
Dnes o 19:12
@anonym_autor

@2691 v rodičovskom dome teraz býva moja nevlastná matka s ktorou nemam dobry vzťah. Prisla som z rodinného domu kde žil aj moj otec. Ako som odisla sa zobrali ani som o tom nevedela a teraz toto

@anonym_autor (uvažujem do budúcna) - bola si vydedena? Nemôžeš si nárokovať na vyplatenie podielu z domu?, možno by ťa to posunulo.
Z môjho pohľadu by bolo možno lepšie žiť v dome s otcom a jeho manželkou, ako robiť matrac a servis tomu tvojmu (prepáč) ku®evnikovi.Asi by mi srdce puklo, keby som zehlila veci v ktorých pôjde za ex......

2691
•
Dnes o 19:26
@2691

@anonym_autor (uvažujem do budúcna) - bola si vydedena? Nemôžeš si nárokovať na vyplatenie podielu z domu?, možno by ťa to posunulo.
Z môjho pohľadu by bolo možno lepšie žiť v dome s otcom a jeho manželkou, ako robiť matrac a servis tomu tvojmu (prepáč) ku®evnikovi.Asi by mi srdce puklo, keby som zehlila veci v ktorých pôjde za ex......

Kým niečo nevymyslis,zachovajú kľud.Rovno sa ho opýtaj, či sa chce vrátiť k ex.
Ak povie áno, nech ti vysvetlí, ako si ďalej predstavuje starostlivosť o deti.Ak povie nie, tak mu povedz, že nedokážeš s ním spať s vedomím, že chodí za inou.
Bývanie by som s ním momentálne netozobetala.Tvarila by som sa, že automaticky ostavas v byte, veď tam máte spoločné deti.
(malinké nevinné detičky!)

anonym_704f33
•
Dnes o 19:39

A čo tomu vlastne.predchadzalo že k tomuto vôbec došlo??? Teraz keď mu porodíš 2.dieťa si chhlap.zmyslí že ma.rad byvalu a stretava sa.s ňou?
Tak to je pekný chrapúň.

Podla tvojho popisu ti.nezoatava nič iné, len čakať. Nemáš kam ísť ale snád ťa aspoň mevyhodi na ulicu s 2 deťmi...ty vole.

autor
•
Dnes o 20:11
@2691

@2691 no nieco take ako vydedena ano. Otec zomrel a vsetko dal jej takze toto je 0 bodov proste. Život sa nikdy nehral so mnou a myslela som si ze uz je to fajn ze som si spravila pekný život a dam deťom kompletnú rodinu co som ja nemala ( mama zomrela v mojich 9 a otec alkoholik) a teraz tu riešim toto 😪😪 proste lame mi to srdce