icon

Otvorený vzťah ako riešenie partnerskej krízy?

Dnes o 11:03

Priateľ sa stretáva so svojou ex ma ju rád, dokonca si kupil aj ochranu. Hovori mi ze ma miluje a chce byť s nami aj so mnou aj s detmi. Ísť do otvoreného vztahu? Mate niekto skúsenosti s otvoreným vzťahom? Nechcem aby sa naša rodina rozbila kvoli sexu s bývalou. Ja viem je to choré idem pod čiernu zem ale nechcem sa rozísť. Mám malu túžbu že to otvorený vzťah vyrieši. Ze si buď uvedomíme ze takto cesta nevedie a rozideme sa alebo náš vzťah zatvorime a zabudneme na to všetko.

Strana
z4
autor
•
Dnes o 20:12
@2691

Kým niečo nevymyslis,zachovajú kľud.Rovno sa ho opýtaj, či sa chce vrátiť k ex.
Ak povie áno, nech ti vysvetlí, ako si ďalej predstavuje starostlivosť o deti.Ak povie nie, tak mu povedz, že nedokážeš s ním spať s vedomím, že chodí za inou.
Bývanie by som s ním momentálne netozobetala.Tvarila by som sa, že automaticky ostavas v byte, veď tam máte spoločné deti.
(malinké nevinné detičky!)

@2691 on stale tvrdí ze sa nechce k nej vrátiť stale tvrdí ze s nou ani nespal.. no verte tomu to sa proste nedá....

autor
•
Dnes o 20:14
@anonym_704f33

A čo tomu vlastne.predchadzalo že k tomuto vôbec došlo??? Teraz keď mu porodíš 2.dieťa si chhlap.zmyslí že ma.rad byvalu a stretava sa.s ňou?
Tak to je pekný chrapúň.

Podla tvojho popisu ti.nezoatava nič iné, len čakať. Nemáš kam ísť ale snád ťa aspoň mevyhodi na ulicu s 2 deťmi...ty vole.

@anonym_704f33 to ze bol raz v praci v inom meste a uvideli sa a tak ze mu napísala. Ona co tiez ma dieta a chlapa. Ja mam sto chutí vyhľadať si jej chlapa a povedat mu to vsetko .....

anonym_198fd2
•
Dnes o 20:19

@anonym_autor nájdi si aj ty niekoho a potom to bude otvorený vztah. Lebo momentálne si len jedna z mužovych matracov a prepáč, máš niečo navyše, plus jeho upratovačka.

2691
•
Dnes o 20:56
@anonym_autor

@2691 no nieco take ako vydedena ano. Otec zomrel a vsetko dal jej takze toto je 0 bodov proste. Život sa nikdy nehral so mnou a myslela som si ze uz je to fajn ze som si spravila pekný život a dam deťom kompletnú rodinu co som ja nemala ( mama zomrela v mojich 9 a otec alkoholik) a teraz tu riešim toto 😪😪 proste lame mi to srdce

@anonym_autor no, hlavne sa neskladaj.Mas dve krásne deti, ktoré potrebujú zdravú matku.
Život sa s tebou nehrá, málokto by to takto dával.Ostava ti iba budovať záložný plan pre prípad že by si sa musela osamostatniť.
Veľmi ti želám pokojný život s partnerom, ktorý ťa bude mať skutočne rád.

2691
•
Dnes o 22:18
@anonym_autor

@anonym_704f33 to ze bol raz v praci v inom meste a uvideli sa a tak ze mu napísala. Ona co tiez ma dieta a chlapa. Ja mam sto chutí vyhľadať si jej chlapa a povedat mu to vsetko .....

@anonym_autor ja by som do pomsty nešla.
Skôr sa staraj o seba v rámci možností , buď vždy upravená. Teš sa z detičiek.!

Strana
z4