Ovplyvnili oddelené spálne váš manželský život?
Zhoršil sa vám manželský život, keď ste sa rozhodli pre oddelené spálne?
Muž strašne chrápe, on tvrdí, že aj ja 🙂 Ale sama som sa nikdy nepočula 🙂
Už máme svoje roky, potrebujeme sa dobre vyspať, priestor v dome máme. Len sa bojím, či to nezhorší nejako manželský život? Aj keď aj ten zlý spánok ho svojím spôsobom ničí.
Kedy a kde máte potom sex?
@anonym_511846 to je co za otazka toto??? 😅🤣
Niekedy su oddelene spalne prave ze klucom ku pohode. Obaja sa lepsie vyspite. Mate tym padom lepsiu naladu 🙂 za zmenu resp vyskusanie nic nedas. Pripadne sa dohodnut ze napr cez tyzden osobitne ale cez vikend spolu-podla toho ako pracujete.
Niekomu to vyhovovat moze inemu nie.
Je to ako s paplonom. Niekto chce mat taky ten obrovsky. Kde spia obaja pod jednym. Mali sme to raz na navsteve a nikdy viac. Niekomu to ale naopak vyhovuje iba takto.
len tak pre zaujímavosť - ako by si sa chcela počuť chrápať? 😂
@anonym_09ea8c da sa to. Ja sa pri zaspavani, kedy mam este plytky spanok, zobudim na vlastne chrapanie. Potom, ked zaspim pri telke v sede, tiez sa pocujem.
@anonym_511846 to je co za otazka toto??? 😅🤣
@anonym_459557 však normálna
@anonym_autor my takto fungujeme a je to výborná vec... každý človek potrebuje svoje súkromie , má svoje návyky....a keď chceme byť spolu, tak sa navštívime 😀💋💋💋❤️
@anonym_autor Roky máme oddelené spálne, obaja sa perfektne vyspíme, nebudíme sa navzájom, lebo muž chrápe a ja kašlem. A náš manželský život je v poriadku a sex máme častejšie ako za mlada😝
@anonym_autor fungujeme takto roky a nas zivot je uplne v pohode, lebo sa kazdy vyspi do ruzova. Muz chodi do vedľajšej izby iba spat, vstáva okolo 5:30hod.. ja spim o hodinu dlhsie. Cize sme cely vecer spolu v spalni a ked zaspim alebo ze ideme spat, wc a ide do izby. My aj na dovolenke mame rodinne izby s dvoma spálňami 😉. Muz spi s detmi alebo sa deti podelia a vecer jedneho prenesie, podla toho ako su postele. My chrapeme obaja. Tazke sa rusime vzájomne. Plus muz ma strasne slaby spanok. Jeho zobudi aj ked sa otocim. Takze sme to takto vyriešili, ze ma svoju izbu na spanie.
@anonym_autor tak mne to chrapanie ovplyvnovalo zivot viac. Takto sa vyspime. Ja som v noci tak zurila ked zacal chrapat, ze som bola kolkokrat na pokraji toho ze ho skopnem z postele uz. Koncila osm potom na gauci. A vynervovana na hodinu kym som zaspala.. aj teraz ak niekde prespavame a mam to v hoteli alebo niekde pocuvat, a aj dcera napr. tak mam dost... najma ak som fakt unavena a mna zobudi aj to ak nieco suchne niekde.. na ten chrapot ani stuple do usi nepomahali.
len tak pre zaujímavosť - ako by si sa chcela počuť chrápať? 😂
@anonym_09ea8c jasne ze sa to da, ja ked som par krat bola chora som sa na seba normalne zobudila, jedine vtedy zvyknem chrapat so zapchatym nosom, bolavym hrdlom :DD
ja som asi vadna, lebo prave cchrapanie ma v sekunde uspi. drahy schudol a prestal chrapat a mne sa horsie zaspava, tak aspon pocuvam hlasnejsie dychanie ale uz to nie je ono.😎
@anonym_autor aj my spíme oddelene. Sme spolu 20 rokov a nemá to vplyv na vzťah ani na intimitu. Nikde nie je napísané, že tak musíte spať už stále. Návštevy na izbe sú dovolené 😁

riesila by som chrapanie - napriklad operaciou skor ako oddelene splane .. par ma byt spolu .. zalahnut spolu a vstavat spolu
@anonym_413d62 tak moj muz ma astmu a nadvahu. Chrape cely zivot, lebo mava hlavne v sezone, stale upchaty nos, napriek liecbe alergie. Neviem, ako to ma napriklad este riesit...okrem schudnutia, nic ine nemoze spravit. Ale chrapal, odkedy som s nim, a to bol chudy vtedy, dali sme sa dokopy, ked mal 17.