Ovplyvnili oddelené spálne váš manželský život?
Zhoršil sa vám manželský život, keď ste sa rozhodli pre oddelené spálne?
Muž strašne chrápe, on tvrdí, že aj ja 🙂 Ale sama som sa nikdy nepočula 🙂
Už máme svoje roky, potrebujeme sa dobre vyspať, priestor v dome máme. Len sa bojím, či to nezhorší nejako manželský život? Aj keď aj ten zlý spánok ho svojím spôsobom ničí.
máme oddelené , ale preto že muž chrchle po chorobe a syn nechce spavať sám
náš život je ok
riesila by som chrapanie - napriklad operaciou skor ako oddelene splane .. par ma byt spolu .. zalahnut spolu a vstavat spolu
len tak pre zaujímavosť - ako by si sa chcela počuť chrápať? 😂
Poznám veľa párov čo takto fungujú a nesťažujú sa . Presne kvôli chrapaniu . Aj môj muž chrápe , ale vždy ho pohŕdam , pohladkám a zatiaľ prestane . Ja si to teraz ešte v našom veku neviem predstaviť . Možno o par rokov to aj mi tak poriešime , ťažko povedať
riesila by som chrapanie - napriklad operaciou skor ako oddelene splane .. par ma byt spolu .. zalahnut spolu a vstavat spolu
@anonym_413d62 povedal kto?
Človek sa musi vyspať,aby fungoval.Spime roky oddelene a ešte nespejeme k rozvodu.Vsetko sa dá,ak sa chce.
@anonym_413d62 povedal kto?
Človek sa musi vyspať,aby fungoval.Spime roky oddelene a ešte nespejeme k rozvodu.Vsetko sa dá,ak sa chce.
@anonym_d937d2 povedala som ja - snad mozem mat svoj nazor nie? od toho je diskusia.. problem sa da vyriesit a nielen presunut
Niekedy by som aj pristala. Nemáme volnú izbu.
Ja si pred spaním rada čítam - manž. vyžaduje úplnú tmu. Ak je on na mobile , tak je všetko Ok, Akonáhle svietim ja dlhšie, už je z toho nešťastný a uhundraný.
@anonym_413d62 toto je kde napísané že by mali?
Autorka už roky spíme oddelene práve kvôli chrápaniu a máme šťastný a spokojný vzťah dokonca lepší ako predtým keď sme spali spolu v spálni. Smelo do toho
len tak pre zaujímavosť - ako by si sa chcela počuť chrápať? 😂
@anonym_09ea8c U nás sa to tak hovorí 🙂 Akože ja určite nechrápem, aj keď možnosť tu je 🙂
Moj muz chrape posledny rok ( predtym nikdy nechrapal ) tak teraz vela krat spi mimo spalne, zial nie vzdy mu pomahaju pásky na usta... ale teda neviem preco by sa mal vztah zhorsit , ved sme spolu cely neskorsi vecer v posteli az kym nejdeme realne spat. Sa rozlucime a zaspime 😃
@anonym_413d62
Ty si zaspala dobu, spolu ist spat spolu stavat , mozno u vas na dedine ked idete spat so sliepkami
@anonym_autor nemusite spat stale oddelene, ked budete mat napriklad volny den mozete zasa spat spolu.
@anonym_413d62
Ty si zaspala dobu, spolu ist spat spolu stavat , mozno u vas na dedine ked idete spat so sliepkami
@anonym_dd8b7c inteligencia okolo teba ani neprebejla vsak? Urazat druhycb len preto,ze ma iny nazor? Naozaj dospele .. gratulujem ak sa na seba dokazes pozriet do zrkadla a nezgrcnut sa
@anonym_dd8b7c inteligencia okolo teba ani neprebejla vsak? Urazat druhycb len preto,ze ma iny nazor? Naozaj dospele .. gratulujem ak sa na seba dokazes pozriet do zrkadla a nezgrcnut sa
@anonym_413d62
Vidiet ze som mala pravdu pozdrav sliepky 😄
@anonym_autor My máme oddelené spálne uz takmer 20 rokov. Kvôli chrápaniu. Operacia ani nič nepomohlo. Ja to vidím skôr tak, že nebyť oddelených spálni, sme uz asi rozvedený A okrem toho mám spálňu zariadenu podľa seba, klímu zapnutú a okno otvorené tak ako mne vyhovuje a vždy upratanú - bez ponoziek a iných vecí kade tade
Kedysi som si myslela, že je to hrozná vec ak manželia spia oddelene a že to ničí intimitu a podobne. Časom som si uvedomila, že intimitu fakt neničia oddelené spálne. Najväčši ničiteľ intimity u nás boli deti 😀
@anonym_autor Ked bude lepsi spanok, bude lepsi aj manzelsky zivot 🙂 Aj my spime oddelene a mame s muzom velmi blizky vztah, naozaj ho to nijako nenarusilo. Pre blizkost su podla mna dolezitejsie veci ako spat v jednej posteli.
@anonym_413d62 my nelahame ani nevstavame spolu, mame uplne ine denne rytmy. a lubime sa ako kone.
@anonym_413d62 och, chudák tvoj muž, ten musí byť pekne pod papučou, keď mu diktujes kedy ma ísť spať a kedy ma vstávať. A jedine s tebou. Si asi dobra sekera.
@anonym_autor mne by to vadilo, ale ja nas ešte nepovažujem za pár, ktorý ma svoj vek… ako vo väčšine prípadov, sto ľudí, sto chuti, zariaďte sa podľa seba…
My spavame oddelene dlhe roky, v podstate odkedy sme z bytu isli do domu a nas manzelsky zivot to ovplyvnilo - k lepsiemu. ak by sme spali spolu, sme davno rozvedeni. moj muz chrape a strasne sa prehadzuje a ja mam plytky spanok, staci sa ma dotknut a som zobudena. a moj muz to robil- v spanku sa ma dotkol niektorou koncatinou a ja som bola hore. a ja ked nie som vyspata, som absolutne nepouzitelna a velmi, velmi zla. v mojom okoli tak spava vacsina parov- malokto v pare funguje na rovnakom biorytme a s pribudajucim vekom snad vsetci chlapi chrapu.
Oddelene spať kvôli chrapaniu? tiež som názoru aby sa riešil problém a nie len presúval
Ak to niekomu vyhovuje bez ohľadu na chrapanie ok
Ale ak je to len tým,tak nech sa to rieši a hotovo
Kedy a kde máte potom sex?
Vy ste niektore ako za opicami ked sa pytate ze oddelene spat kvoli chrapaniu. A kvôli comu inemu ? Aj na vysetrenia a riesenia problemu sa caka, nie je to len tak hned. Ci Vy by ste kludne nespali aj pol roka -rok alebo viac a boli ako matohy. Alebo sa Vam len lahko pise pretoze to doma nemate
Kedy a kde máte potom sex?
@anonym_511846
No na stojaka v kupelni
spime oddelene, presne kvoli chrapaniu muza, a ja si to neviem vynachvalit
@anonym_autor keby sme mali priestor, asi to zavedieme tiez. No nemame. Ja si myslim, ze kvalitny spanok je dolezity. Ja som tehotna a v noci, ked mi treba cikat, tak potom neviem zaspat, lebo chrape. Chrapem aj ja, o tom potom, ale on zaspi, aj ked traktory budu padat.
Manzelsky zivot by to nemalo ovplyvnit, ak spolu normalne budete komunikovat, sex predsa tiez nezavisi od toho, ci spite v 1 miestnosti predsa.

máme oddelené , ale preto že muž chrchle po chorobe a syn nechce spavať sám
náš život je ok