Ozval sa ex a jeho ironická poznámka o váhe
Dobry den. Ozval sa mi ex uz skor ze ci nejdem len tak na kavu. Nemam s nim ziaden problem tak som sla. No a potom mi hovoril ze chcel by to somnou skusit znova ale ze mala by som zacat cvicit lebo nechce aby sme vyzerali ako raspuša a norbit. Mam 72 kg a on ma 55kg. Pride mi to ironicke ze sice mam nadvahu ale vyrchtly muz mi ide hovorit aby som cvicila.
@anonym_1d28e7 to nie je výsmech, to je reakcia na jeho slová. To je láska z jeho strany?
Keby ju mal naozaj rád, tak by mu nevadila, ani keby mala 80 kg
@2691 fakt? Keby ho mala rada, tak ho ma rada aj chudeho,nie? Tu je taky folklor, tucnej sa nesmie povedat, ze je tucna, ale chudemu sa moze povedat, ze je vychrtly.
Ja mojho muza rada mam, ale keby sa vyzral, tak mu hned otvorim oci.
@2691 fakt? Keby ho mala rada, tak ho ma rada aj chudeho,nie? Tu je taky folklor, tucnej sa nesmie povedat, ze je tucna, ale chudemu sa moze povedat, ze je vychrtly.
@anonym_1d28e7 to je pravda, ale on začal rýpať.Keby ju mal rady, tak nebude podmieňovať vzťah chudnutím...
@anonym_1d28e7 podmienovat vztah vyzorom zacal on. autorka zvazuje/zvazovala navrat, takze zjavne ho ma rada aj takeho. takze si uplne mimo v svojom komentari. len si potrebujes kopnut. nehovoriac o tom ze 70 kg nie je ani nahodou tucna zena, ak na toto narazas. ale chapem, asi sa citis ako nieco viac za to ze mas 50kg.

Zase dvojaky meter. Vysmech, hejt a smajliky na chlapa, ktory ma nizku hmotnost. Na tucnu zenu sa nesmie povedat ani makke f.
@anonym_1d28e7 to nie je výsmech, to je reakcia na jeho slová. To je láska z jeho strany?
Keby ju mal naozaj rád, tak by mu nevadila, ani keby mala 80 kg